-
Κανένας με κόκκινο είχε πάει βόλτα στην παραλιακή;
-
Scirocco 160 με εξατμιση Raggazzon:
http://www.youtube.com/watch?v=d4XvLljs ... r_embedded
-
Eνα ενδιαφερον συγκριτικο, Scirocco 200 vs Bmw 125i Coupe με την Sabine Schmitz:
http://www.youtube.com/watch?v=ri8Rz7zk ... re=related
-
Ο χρήστης πανος_fabia 101 έγραψε:
Το μωρό της οικογένειας...
160άρι DSG και οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές... ειδικά απο το DSG και την ηλεκτρονική ανάρτηση.
καλοτάξιδο και να το χαρείς!!
πιστεύω οτι το χρώμα του είναι φοβερό! του πάει περισσότερο απο όλα τα άλλα, τελείως προσωπική και υποκειμενική άποψη! απο κοντά δεν έχω δεί τέτοιο χρώμα, παρα μόνο σε άσπρο, μαυρο και μπλε.
μ΄αρέσει το κόκκινο! ξεχωρίζει!Κουκλί είναι φίλε σε αυτό το χρώμα να'σαι γερός να το χαίρεσαι
-
έχει παραγγείλει κανείς 2λιτρο με κάποια εξτρά (18άρες, συναγερμό, πακέτο φωτισμού-καθρεπτών, rcd 510) και έχει χρόνο παράδοσης λογικό και όχι 4-5 μήνες;
-
το να θελει 0.5 λιτρα συμπληρωμα με βαση το μανιουλ σε 1300 χιλιομετρα περιπου..δλδ στ στρωσιμο ειναι φυσιολογικο?
-
Ο χρήστης scirocco123 έγραψε:
το να θελει 0.5 λιτρα συμπληρωμα με βαση το μανιουλ σε 1300 χιλιομετρα περιπου..δλδ στ στρωσιμο ειναι φυσιολογικο?Eίναι λίγο τσιμπημένο σε σχέση με το 'κανονικό' αλλά δεν νομίζω να σημαίνει και κάτι κακό.
Δεν πιστεύω να του πίνεις το αίμα ακόμα δεν έστρωσε εεε ?!?! -
morpheus, εύχομαι να το χαίρεσαι και να είναι καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο !
Ωραίο χρωματάκι btw !
-
@ morpheus
Πολύ ωραίο το αυτοκίνητο, ειδικά το χρώμα είναι όλα τα λεφτά. Να 'σαι καλά να το χαρείς.
-
Μολις πουλησα την 147 μου και εχω δωσει προκαταβολη για την αγορα του Scirocco η οποια ομως θα αργησει να γινει λογω δικης μου επιλογης λογω των στρατιωτικων μου υποχρεωσεων.Εχω δωσει προκαταβολη και θα το παραγγειλω το Δεκεμβριο.Βασικα εκανα συμφωνια με το dealer οτι θα μου το πουλησει στην τιμη που υφισταται σημερα με την μειωση δηλ και πως σε περιπτωση που φυγει η μειωση θα μου το δωσει παλι με την μειωση.Βασικα φοβαμαι μην μου κανει καμια λαδια γιατι εμαθα οτι τελικα θα καταργηθει η μειωση απο τα τελη ταξινομησης τον Αυγουστο.Μου ειπε οτι θα μου κανει και δωρο το μεταλλικο χρωμα.Βασικα οταν δινεις προκαταβολη δεν ειναι σαν να το εχεις παραγγειλει τωρα?Παιζει ρε παιδια αμα επανελθει το τελος ταξινομισης στο 100% να παρει και παραπανω η τιμη του?Αυτο με τα 160 θα παρω και λεω να το παρω σε χρωμα μπλε rising απλα μου αρεσει πολυ και το ασπρο αλλα επειδη ειχα ασπρο λεω να το παρω μπλε.Θα παει στο μπλε χρωμα το φιμε 2ου σταδιου?
-
το τελος ταξινομησης πληρωνεται οταν το αυτοκινητο φτασει στη χωρα και περασει τελωνειο.
ενας φιλος μου πχ παρηγγειλε πριν λιγους μηνες ενα golf χωρις να χει στο νου του οτι θα γινει μειωση και τελικα θα δωσει λιγοτερα -
Nαι το γνωριζω αυτο απλα αυτος μου ειπε οτι και να επανελθει θα μου το δωσει στην παλια τιμη σε μορφη εκπτωσης.
-
Thanks και πάλι παίδες (αν και το τουτού είναι της οικογένειας και όχι δικό μου, ελπίζω το γονίδιο Χ να το χαρεί και να μην της το κλέβουμε συνέχεια)...
Το χρωματάκι όντως του πάει... είναι ένα τόνο πιο σκούρο απο το κόκκινο του golfV και imho πιο ωραίο... -
Ο χρήστης 147_gtm έγραψε:
Nαι το γνωριζω αυτο απλα αυτος μου ειπε οτι και να επανελθει θα μου το δωσει στην παλια τιμη σε μορφη εκπτωσης.Υπάρχει σε έγγραφη μορφή αυτή η υπόσχεση; Αν όχι, ξέρεις..
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Nαι το γνωριζω αυτο απλα αυτος μου ειπε οτι και να επανελθει θα μου το δωσει στην παλια τιμη σε μορφη εκπτωσης.
Υπάρχει σε έγγραφη μορφή αυτή η υπόσχεση; Αν όχι, ξέρεις..
Κοίτα...υπόσχεση είναι καταρχάς...Μπορεί να μην του δώσει πχ 2000€ που είναι η έκπτωση αλλά 1500€.Και πάλι δε θα τον 'χαλάσει' αφού είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ μάνα εξ ουρανού.
Δεν τη δικαιούται την έκπτωση κανονικά, οπότε...
Χαλαρώστε λίγο με αυτό το 'έγγραφη'.Δεν είναι εγγύηση!στο κάτω-κάτω αν δε σου κάνει αυτά που σου λέει τώρα, απλώς δεν αγοράζεις από εκεί αμάξι και λήγει το θέμα.
Μην απαιτούμε κιόλας αυτό που δεν δικαιούμαστε...Στην τελική αφού ο φίλος μας κανονικά δεν τη δικαιούται την έκπτωση αυτή (που τώρα είναι φόροι του κράτους ενώ μετά θα στην κάνει την έκπτωση από 'την τσέπη του' ο πωλητής) και δεν αγοράσει από εκεί το αμάξι του (γιατί δεν θα του κάνουν ό,τι του υποσχέθηκαν), στο τέλος η αντιπροσωπεία θα βγει χαμένη και όχι αυτός (αφού στο κάτω-κάτω κανείς άλλος δε θα του κάνει αυτή τη γενναία έκπτωση).
morpheus, πανέμορφο το νέο σας αμάξι!!!Μεγιά!!!Πολλά απροβλημάτιστα km εύχομαι
-
Μόλις μπήκα και γω στο club των siroccista's. Το Σάββατο έκλεισα το 160ΗΡ sport package με αναβάθμιση σε 200ΗP με πανοραμική, χρώμα ricing, ράδιο cd 510', έλεγχος πίεσης ελαστικών, park pilot. Θα'θελα να ακούσω τη γνώμη σας σχετικά με την αναβάθμιση, δηλαδή κατά πόσο είναι αξιόπιστη και αν αξίζει ο κόπος!!!
Σαφέστατα μου διεμήνυσαν (από Παζ...) ότι η αναβάθμισή του σε 200 είναι ότι πιο αξιόπιστο για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Θα'θελα λοιπόν τη γνώμη σας(ως αδαής γαρ) γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν τους έχω και απόλυτη εμπιστοσύνη... -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Υπάρχει σε έγγραφη μορφή αυτή η υπόσχεση; Αν όχι, ξέρεις..
Κοίτα...υπόσχεση είναι καταρχάς...Μπορεί να μην του δώσει πχ 2000€ που είναι η έκπτωση αλλά 1500€.Και πάλι δε θα τον 'χαλάσει' αφού είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ μάνα εξ ουρανού.
Δεν τη δικαιούται την έκπτωση κανονικά, οπότε...
Χαλαρώστε λίγο με αυτό το 'έγγραφη'.Δεν είναι εγγύηση!στο κάτω-κάτω αν δε σου κάνει αυτά που σου λέει τώρα, απλώς δεν αγοράζεις από εκεί αμάξι και λήγει το θέμα.
Μην απαιτούμε κιόλας αυτό που δεν δικαιούμαστε...Στην τελική αφού ο φίλος μας κανονικά δεν τη δικαιούται την έκπτωση αυτή (που τώρα είναι φόροι του κράτους ενώ μετά θα στην κάνει την έκπτωση από 'την τσέπη του' ο πωλητής) και δεν αγοράσει από εκεί το αμάξι του (γιατί δεν θα του κάνουν ό,τι του υποσχέθηκαν), στο τέλος η αντιπροσωπεία θα βγει χαμένη και όχι αυτός (αφού στο κάτω-κάτω κανείς άλλος δε θα του κάνει αυτή τη γενναία έκπτωση).
morpheus, πανέμορφο το νέο σας αμάξι!!!Μεγιά!!!Πολλά απροβλημάτιστα km εύχομαι
Δεν ειναι μονο να υπαρχει η μειωση αλλα να υπαρχει και ο εμπορος μετα απο μερικους μηνες.
-
Ο χρήστης sar13 έγραψε:
Μόλις μπήκα και γω στο club των siroccista's. Το Σάββατο έκλεισα το 160ΗΡ sport package με αναβάθμιση σε 200ΗP με πανοραμική, χρώμα ricing, ράδιο cd 510', έλεγχος πίεσης ελαστικών, park pilot. Θα'θελα να ακούσω τη γνώμη σας σχετικά με την αναβάθμιση, δηλαδή κατά πόσο είναι αξιόπιστη και αν αξίζει ο κόπος!!!
Σαφέστατα μου διεμήνυσαν (από Παζ...) ότι η αναβάθμισή του σε 200 είναι ότι πιο αξιόπιστο για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Θα'θελα λοιπόν τη γνώμη σας(ως αδαής γαρ) γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν τους έχω και απόλυτη εμπιστοσύνη...Mε το καλό να σου έρθει !
Για την αναβάθμιση, εννοείς ότι πριν ακόμη παραλάβεις θα περάσουν πρόγραμμα και από 160 θα στο δώσουν 200 άλογα? Θα σου πρότεινα να παραλάβεις το αυτοκίνητο όπως είναι 'μαμά', να του κάνεις το στρώσιμο που του πρέπει και αφού περάσει κάποιος καιρός να αρχίσεις τα σκαλίσματα. Μην ακούς δεξία αριστερά για 180-200-240 άλογα κλπ και νιώθεις μειονεκτικά. Είναι υπεραρκετά τα 160 και είναι μάλιστα υπεραρκετά όταν δεν έχεις οδηγήσει καν το αυτοκίνητο για να τα δεις τα 160 στην πράξη !
Το χιλιάρικο του προγράμματος (κάπου τόσο δεν ζητάει ή λιγότερο?) κράτησε το και το τιουνάρισμα το ψάχνεις με την ησυχία σου όσο το οδηγείς στη μαμά κατάσταση.
Αυτά που σου είπαν περι 'πιο αξιόπιστης λύσης' κλπ είναι απλά λόγια. Δεν εννοώ ότι είναι αναξιόπιστη (άλλωστε εξ' όσων γνωρίζω ο συγκεκριμένος τοποθετεί κάποιου ξένου οίκου τα προγράμματα) αλλά συνήθως οι λέξεις 'tuning' και 'αξιοπιστία' δεν συντάσσονται εύκολα στην ίδια φράση πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις με ΠΟΛΥ προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις (για αυτό και σου έγραψα πιο πριν, ψάξτο πιο πολύ, μπες σε ελληνικά φόρουμ για vw να δεις εντυπώσεις και μετά κινείσαι).
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Σαφέστατα μου διεμήνυσαν (από Παζ...) ότι η αναβάθμισή του σε 200 είναι ότι πιο αξιόπιστο για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Θα'θελα λοιπόν τη γνώμη σας(ως αδαής γαρ) γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν τους έχω και απόλυτη εμπιστοσύνη...Mε το καλό να σου έρθει !
Για την αναβάθμιση, εννοείς ότι πριν ακόμη παραλάβεις θα περάσουν πρόγραμμα και από 160 θα στο δώσουν 200 άλογα? Θα σου πρότεινα να παραλάβεις το αυτοκίνητο όπως είναι 'μαμά', να του κάνεις το στρώσιμο που του πρέπει και αφού περάσει κάποιος καιρός να αρχίσεις τα σκαλίσματα. Μην ακούς δεξία αριστερά για 180-200-240 άλογα κλπ και νιώθεις μειονεκτικά. Είναι υπεραρκετά τα 160 και είναι μάλιστα υπεραρκετά όταν δεν έχεις οδηγήσει καν το αυτοκίνητο για να τα δεις τα 160 στην πράξη !
Το χιλιάρικο του προγράμματος (κάπου τόσο δεν ζητάει ή λιγότερο?) κράτησε το και το τιουνάρισμα το ψάχνεις με την ησυχία σου όσο το οδηγείς στη μαμά κατάσταση.
Αυτά που σου είπαν περι 'πιο αξιόπιστης λύσης' κλπ είναι απλά λόγια. Δεν εννοώ ότι είναι αναξιόπιστη (άλλωστε εξ' όσων γνωρίζω ο συγκεκριμένος τοποθετεί κάποιου ξένου οίκου τα προγράμματα) αλλά συνήθως οι λέξεις 'tuning' και 'αξιοπιστία' δεν συντάσσονται εύκολα στην ίδια φράση πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις με ΠΟΛΥ προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις (για αυτό και σου έγραψα πιο πριν, ψάξτο πιο πολύ, μπες σε ελληνικά φόρουμ για vw να δεις εντυπώσεις και μετά κινείσαι).
+1000
-
Ακριβώς!!! Θα μου το δώσουν με 200. Μάλιστα στη προσφορά το αναφέρουν ως αναβάθμιση Α4.
Ευχαριστώ..
VW Scirocco