-
Να΄σαι καλά φίλε επίσης
-
καλοριζικα και στους δυο.
Κων/νε, με ποιον κινητηρα το πηρες;
-
1.8 tsi . Του πατέρα είναι skye . Θενξ
Εγώ έχω το sx4 -
Καλημερα παιδια.
Μια ερωτηση για τους* κατοχους με ηλιοροφη* γιατι ειχα μια διενεξη με ενα φιλο.
Το 'κλειστρο' της ηλιοροφης που βρισκεται στο εσωτερικο του οχηματος ειναι ιδιο με το χρωμα του εσωτερικου? Μαυρο ή γρκι αναλογα με το πακετο που εχεις διαλεξει? -
Διασταυρωμενες πηγες (πλεον) θελουν το scirocco με καποιες μικρες βελτιωσεις
στα αυτοκινητα που θα εχουν εβδομαδα κατασκευης την 22η και μετα.(Model Year 2010?)
Aυτες αφορουν:-Λευκες αντι κοκκινες ενδειξεις του Trip computer.
-Νεα χειριστηρια για τον διζωνικο κλιματισμο, με δυο και οχι τρεις περιστροφικους
διακοπτες, ομοιο με αυτον του Passat.
Mε επιφυλαξη παραθετω καποιες ακομα νεες αλλαγες που εχουν συζητηθει σε Αγγλικα και
Γερμανικα forum, οι οποιες λεγεται οτι θα αφορουν 1-2 νεας σχεδιασης ζαντες, προσθηκη
νεων χρωματων στις ταπετσαριες, το νεο τιμονι και χειριστηρια απο το Golf VI, φωτα ημερας με Led πιθανοτατα ομως στις εκδοσεις με τα εξτρα φωτα με xenon, start button,
adaptive cruise control, διαφορετικης σχεδιασης, ή/και στερεοφωνικο (RCD310/) RNS 310. -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
μια πολυ ανεπαισθητη υστερηση στο γκαζι ειναι η οποια δεν ειναι κατι το τρομερο και την εχω συναντησει στα περισσοτερα ηλεκτρογκαζα.Πολύ ανεπαίσθητη...?
Το Πάτερ Ημών προλαβαίνεις να πείς, μαζί με τα σταυροκοπήματα...! -
Ο χρήστης tapouts έγραψε:
Καλημερα παιδια.Μια ερωτηση για τους* κατοχους με ηλιοροφη* γιατι ειχα μια διενεξη με ενα φιλο.
Το 'κλειστρο' της ηλιοροφης που βρισκεται στο εσωτερικο του οχηματος ειναι ιδιο με το χρωμα του εσωτερικου? Μαυρο ή γρκι αναλογα με το πακετο που εχεις διαλεξει?Ναι. Το κλείστρο της ηλιοροφής είναι ίδια απόχρωση με την υπόλοιπη ταπετσαρία.
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
μια πολυ ανεπαισθητη υστερηση στο γκαζι ειναι η οποια δεν ειναι κατι το τρομερο και την εχω συναντησει στα περισσοτερα ηλεκτρογκαζα.
Πολύ ανεπαίσθητη...?
Το Πάτερ Ημών προλαβαίνεις να πείς, μαζί με τα σταυροκοπήματα...!Το ρημαδι το ηλεκτρονικο γκαζι και ισως το ESP...
Aς εβαζαν ενα sport button ή κατι τελος παντων μεσα απο το ESP να βελτιωνε
την αποκριση αν το εκανες off.
Aλλα ετσι σου λεει η VAG. Θες αμεση αποκριση? Παρε το 122 και στις 5,000σ.α.λ
βγαλε το ποδι εξω να πας πιο γρηγορα.
Θες δυναμη? Βεβαιως, παρε τον 160 και θα την εχεις... Απο τις 3,500σ.α.λ και μετα. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Θες δυναμη? Βεβαιως, παρε τον 160 και θα την εχεις... Απο τις 3,500σ.α.λ και μετα.Είναι διαφορετική η απόκριση του ηλεκτρόγκαζου στο 122...??
-
Θες δυναμη? Βεβαιως, παρε τον 160 και θα την εχεις... Απο τις 3,500σ.α.λ και μετα.Είναι διαφορετική η απόκριση του ηλεκτρόγκαζου στο 122...??
Δεν ξερω αν εχει να κανει με το ηλεκτρονικο γκαζι, ή το κλειστο κυκλωμα υδροψυξης (μονο στο 122)
για περισσοτερο και ψυχροτερο αερα στον κινητηρα , με σκοπο την εξαλειψη του lag, ή ακομα και τα ελαφρυτερα κινουμενα μερη (εμβολα, μπιελες, βαλβιδες, διωστηρες) που εχει το 122 σε σχεση με το 160, ξερω σιγουρα οτι χαμηλα και μεχρι τις μεσαιες στροφες
οτι ο 'μικρος' δεν παιζεται σε αμεσοτητα , αποκριση και γενικα σε λειτουργια. -
στα αυτοκινητα που θα εχουν εβδομαδα κατασκευης την 22η και μετα.(Model Year 2010?)
Aυτες αφορουν:
..........Γρηγορη δεν υπαρχει μια επισημη ενημερωση για ολο αυτο το 8εμα?
Εγω ημουν σε 2 αντιπροσωπειες χ8ες αλλα τιποτα δε μου ειπανε.
-
Γρηγορη,το boldαρισμενο απλα δεν ισχυει!Απο τις 2500 και μετα οχι απο τις 3500!Μην κρινετε απο αυτοκινητα που εχετε οδηγησει αστρωτα!Δεν ειναι λογικο?Το βιβλιαρακι μιλαει ξεκαθαρα για ρονταρισμα μεχρι τα 1500 χλμ...
-
Ο χρήστης tapouts έγραψε:
Aυτες αφορουν:
To διαβασα στο Αγγλικο sciroccocentral.co.uk και σε ενα link Γερμανικου, μεσα απο το προηγουμενο οπου αναφερει για επιβεβαιωμενες πλεον -μετα απο τηλεφωνηματα ανθρωπων που εχουν παραγγειλει στις αντ/πειες τους-,
αλλαγες που αφορουν την 22η εβδομαδα παραγωγης και μετα, οι οποιες εχουν
σιγουρα τις δυο διαφοροποιησεις που ανεφερα πιο πανω και με μια επιφυλαξη ολα τα υπολοιπα, αν και αρκετα απο αυτα ειναι επισης πολυ πιθανα, ονομαζοντας μαλιστα με εσωτερικο κωδικο την διαφοροποιηση αυτη για το scirocco ως '1010'. -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Γρηγορη,το boldαρισμενο απλα δεν ισχυει!Απο τις 2500 και μετα οχι απο τις 3500!Μην κρινετε απο αυτοκινητα που εχετε οδηγησει αστρωτα!Δεν ειναι λογικο?Το βιβλιαρακι μιλαει ξεκαθαρα για ρονταρισμα μεχρι τα 1500 χλμ...
Μακαρι να εχεις δικιο...Εγω ακριβως για αυτο το λογο εκανα 3 διαφορετικα test drive.
To πρωτο ειχε γυρω στα 670χλμ, το δευτερο 50χλμ (το λυπηθηκα αλλα οταν εκανα 'παραπονακια' για flat αποδοση, o πωλητης εβγαλε ESP (το traction control oυσιαστικα) και μου ειπε σε φαναρι, 'ανοιξε το και αλλαζε στις 6,200σ.α.λ. ,ενταξει εκει εφυγε καλα) και το τριτο ηταν απο το scirocco experience ενα λευκο με περισσοτερα απο 2,000χλμ.
Ακομα και στο Ελληνικο με το λευκο θυμαμαι οτι 'χαζευε' μεχρι τις 3,500σ.α.λ περιπου.
Τωρα τι να πω, αν προτιθεσαι παντως να με πας εσυ καμμια βολτα με το δικο σου (αν το εχεις στρωσει)να μου αποδειξεις το αντιθετο, εγω δεχομαι ευχαριστως. -
Aυτες αφορουν:
To διαβασα στο Αγγλικο sciroccocentral.co.uk και σε ενα link Γερμανικου, μεσα απο το προηγουμενο οπου αναφερει για επιβεβαιωμενες πλεον -μετα απο τηλεφωνηματα ανθρωπων που εχουν παραγγειλει στις αντ/πειες τους-,
αλλαγες που αφορουν την 22η εβδομαδα παραγωγης και μετα, οι οποιες εχουν
σιγουρα τις δυο διαφοροποιησεις που ανεφερα πιο πανω και με μια επιφυλαξη ολα τα υπολοιπα, αν και αρκετα απο αυτα ειναι επισης πολυ πιθανα, ονομαζοντας μαλιστα με εσωτερικο κωδικο την διαφοροποιηση αυτη για το scirocco ως '1010'.Σωστο. Διαβασα και στο φορουμ της vw για εν Ελλαδι παραγγελια ΜΕ τις αλλαγες αρα ισχυει.
Το μονο που μενει ειναι να βρουμε και φωτο τωρα.Ευχαριστω Γρηγορη
-
Για όσους από σας δεν αρκούνται στα μαμίσια...
TFSI 2.0 ==> 6 βαθμίδες βελτίωσης έως και 350 PS / 450 Nm (0-100 4,9 sec., τελική 274 χλμ.)
TSI 1.4 ==> 3 βαθμίδες βελτίωσης έως και 240 PS / 360 NM (!!!)
Τιμαί λογικαί...
(πηγή: http://www.tuningsuche.de/bericht/VW-Sc ... e-811.html) -
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Για όσους από σας δεν αρκούνται στα μαμίσια...TFSI 2.0 ==> 6 βαθμίδες βελτίωσης έως και 350 PS / 450 Nm (0-100 4,9 sec., τελική 274 χλμ.)
TSI 1.4 ==> 3 βαθμίδες βελτίωσης έως και 240 PS / 360 NM (!!!)
Τιμαί λογικαί...
(πηγή: http://www.tuningsuche.de/bericht/VW-Sc ... e-811.html)Η συγκεκριμενη οπτικη βελτιωση μαζι με μια ακομη ειναι αυτες που μου αρεσαν περισσοτερο!!
Κραταν τα βασικα σημεια του αμαξιου και τα αλλαζουν ελαφρως μονο!!
Ολοκληρη η μπροστινη μασκα για μενα ειναι απλα ατελειωτη!!
Και το πισω μερος φυσικα πολυ ομορφο! Θα το σκεφτομουν παντως...
Οι ζαντες μονο λιγο μεγαλες αλλα λογικα θα βγαινουν και μικροτερες... -
-
Ελπίζω να το λες ειρωνικα...
Οι μπούκες, τα βράγχια στο πλάι -
VW Scirocco