-
Keep it on the footrest.
-
Μετά από εξάσκηση συνηθίζεις. Αλλά πάλι είναι επίφοβο μη νομίζεις πως αλλάζεις καμια ταχύτητα και πας για συμπλέχτη
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Στο αυτόματο το φρένο το πατάς με το δεξί η με το αριστερό ποδι?
Aν το πατησεις με το αριστερο, το πιθανοτερο ειναι να σου φυγουν τα σφραγισματα...
Αν εξασκηθείς όμως δεν έχεις πρόβλημα. Εγώ χρησιμοποιώ πολύ συχνά το αριστερό πόδι για να πατήσω το πεντάλ του φρένου.
Το κακό είναι ότι στα σύγχρονα αυτοκίνητα με το πάτημα του φρένου κόβεται το γκάζι. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αν εξασκηθείς όμως δεν έχεις πρόβλημα. Εγώ χρησιμοποιώ πολύ συχνά το αριστερό πόδι για να πατήσω το πεντάλ του φρένου.
Το κακό είναι ότι στα σύγχρονα αυτοκίνητα με το πάτημα του φρένου κόβεται το γκάζι.Μιλαμε για πολλη εξασκηση ομως...
Τις πρωτες φορες που επιχειρησα κατι τετοιο, επαθα ναυτια απο τα συνεχη και αποτομα μπρος-πισω... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Στο αυτόματο το φρένο το πατάς με το δεξί η με το αριστερό ποδι?
Aν το πατησεις με το αριστερο, το πιθανοτερο ειναι να σου φυγουν τα σφραγισματα...
Το κακό είναι ότι στα σύγχρονα αυτοκίνητα με το πάτημα του φρένου κόβεται το γκάζι.Καλύτερα νομίζω... Ποιος ο λόγος να πατήσεις φρένο και γκάζι μαζί????
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
http://en.wikipedia.org/wiki/Left-foot_brakingκαι γαμω τις απαντησεις!!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
http://en.wikipedia.org/wiki/Left-foot_brakingμονο που δεν εχει νοημα στα σημερινα ηλεκτρογκαζα,στο πολο οταν παω να το κανω μουλαρωνει και το γκαζι δεν πατιεται ταυτοχρονα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
http://en.wikipedia.org/wiki/Left-foot_brakingΕγώ χρησιμοποιώ το αριστερό πόδι στο φρένο με απαλά πατήματα όποτε χρειάζεται για να ελέγχω καλύτερα φαινόμενα υποστροφής. Κάτι σαν 'manual' ESP.
Δυστυχώς δεν βολεύομαι με τίποτα στο μύτη-τακούνι για μία γρήγορη αλλαγή ταχύτητας χωρίς να πατήσω το πεντάλ του συμπλέκτη. Μπορώ να οδηγήσω ώρες χωρίς συμπλέκτη (αρκεί να μη σταματήσω φυσικά) αλλά σε πολύ γρήγορους ρυθμούς δεν είμαι έτοιμος ακόμα. Θέλει την εξάσκηση που λέγατε πιο πάνω.Υ.Γ. Στο RAV4MK2 f/l comfort αν και ηλεκτρόγκαζο δεν κόβεται το γκάζι με το πάτημα του φρένου, δείγμα πως η toyota έφτιαχνε τα αυτοκίνητά της κάποτε με διαφορετική φιλοσοφία και όχι gay όπως τα σημερινά.
-
Το παράγγειλα και εγώ!!!
Μέτα από αρκετό ψάξιμο για καλύτερη την καλύτερη δυνατή προσφορά σε αντιπροσωπίες της Αττικης και όχι μονό... (μέχρι Καρδίτσα έφτασε η χάρη του) κατέληξα, και ιδού τα αποτελέσματα:
Χρώμα Ασπρο, 1.4 160Hp, πρόσθετα:
1)Πίεση Ελαστικών
2)Ηλιοροφή
3)Sport Πακέτο
4)RCD 510/me Μετράει αντίστροφα
μήνες ειναι, θα περάσουν! -
Καλώς να το δεχτείς
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Καλώς να το δεχτείςΣε ευχαριστώ για την ευχή Σταύρο
-
Ο χρήστης phoinix_GR έγραψε:
Το παράγγειλα και εγώ!!!Μέτα από αρκετό ψάξιμο για καλύτερη την καλύτερη δυνατή προσφορά σε αντιπροσωπίες της Αττικης και όχι μονό... (μέχρι Καρδίτσα έφτασε η χάρη του) κατέληξα, και ιδού τα αποτελέσματα:
Χρώμα Ασπρο, 1.4 160Hp, πρόσθετα:
1)Πίεση Ελαστικών
2)Ηλιοροφή
3)Sport Πακέτο
4)RCD 510/me Μετράει αντίστροφα
μήνες ειναι, θα περάσουν!Καλή υπομονή φίλε!
Τι προσφορά πήρες? -
Ο χρήστης Corleone έγραψε:
Καλή υπομονή φίλε!
Τι προσφορά πήρες?Σε ευχαριστώ
Κατάφερα 850Ε εκπτωση. -
Ο χρήστης phoinix_GR έγραψε:
Καλή υπομονή φίλε!
Τι προσφορά πήρες?Σε ευχαριστώ
Κατάφερα 850Ε εκπτωση.Με το καλό να το παραλάβεις φίλε μου και από εμένα το αυτοκίνητο είναι καταπληκτικό το έχω από 11/2008. Πολύ καλή προσφορά από που το πήρες Αθήνα ή επαρχία?
-
Παδια αν μπορειτε γταψτε ο καθενας που εχει παραλαβει πανω-κατω τι 'δωρακι' ειχε και απο που αγορασε
να ξερουμε και μεις τι επιζητουμε.
Καλοριζικο phoinix_GR !!! -
Παιδια εγω το παρηγγειλα 18/11/08 ασπρο 160ps και εβαλα:
18αρες
ηλιοροφη
cruise control
rcd 510
πιεση ελαστικων
πηγα για να δς αν ξερει εβδομαδα παραγωγης και μου ειπε 16η αλλα δεν καταλαβα 16η απο τοτε που το παρηγγειλα η 16η του 2009? -
Ο χρήστης tasos_varel έγραψε:
Παιδια εγω το παρηγγειλα 18/11/08 ασπρο 160ps και εβαλα:
18αρες
ηλιοροφη
cruise control
rcd 510
πιεση ελαστικων
πηγα για να δς αν ξερει εβδομαδα παραγωγης και μου ειπε 16η αλλα δεν καταλαβα 16η απο τοτε που το παρηγγειλα η 16η του 2009?καλα πως κι ετσι??κι εγω εβαλα ηλιοροφη και μου ειπαν 14η.η εβδομαδα που σου δινουν ειναι 16η του χρονου οχι απο οταν το παραγγειλες/.....
-
Ο χρήστης tapouts έγραψε:
Παδια αν μπορειτε γταψτε ο καθενας που εχει παραλαβει πανω-κατω τι 'δωρακι' ειχε και απο που αγορασε
να ξερουμε και μεις τι επιζητουμε.
Καλοριζικο phoinix_GR !!!500 ευρω για αγορα με μετρητα
-
εμενα αισθητηρες παρκινγ η συναγερμο μου πανε...
μαλλον αισθητηρες παρκινγ θα παρω.. και θα ζητησω και τα μαρσιπιε αν γινεται!
το κοστος ειναι ελαχιστο για αυτους αλλωστε...
VW Scirocco