-
Ο χρήστης Antonio DOD έγραψε:
Επειδή δεν νομίζω να δω το πράσινο εδώ που είμαι, γνωρίζει όποιος το έχει δει εάν πλησιάζει το πράσινο που βγαίνει το καινούργιο ibiza?Μόλις το πάρει ο jntaras πες του να πεταχτεί μία βόλτα όπου και αν είσαι (εκτός νησιού). Άλλο που δεν θα θέλει
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Επειδή δεν νομίζω να δω το πράσινο εδώ που είμαι, γνωρίζει όποιος το έχει δει εάν πλησιάζει το πράσινο που βγαίνει το καινούργιο ibiza?
Μόλις το πάρει ο jntaras πες του να πεταχτεί μία βόλτα όπου και αν είσαι (εκτός νησιού). Άλλο που δεν θα θέλει
Μπα μάλλον ατύχησα... Προς Ρόδο φίλε jntaras μπορείς αρχές καλοκαιριού?? είναι ωραία!! Έλα πριν το παραγγείλω...
-
Ακουσα απο μηχανικο σε επισημο συνεργειο VAG φημες που θελουν
μεχρι το τελος του 09 αρχες 2010 την προσθηκη νεων κινητηρων
στην γκαμα του του scirocco ξεκινωντας απο τον 1.8 / 170(180?) , 2.0 / 211 (του GTI VI) και βεβαια την γνωστη εκδοση R20 με τον 2.0 / 270 (του S3-TTS).
Για να δουμε... -
το τελευταιο με τα 270 αλογα μοτερ λενε οτι θα μπει στην εκδοση studie r....
τωρα για τα αλλα μοτερ θα δουμε
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
και βεβαια την γνωστη εκδοση R20 με τον 2.0 / 270 (του S3-TTS). -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Επειδή δεν νομίζω να δω το πράσινο εδώ που είμαι, γνωρίζει όποιος το έχει δει εάν πλησιάζει το πράσινο που βγαίνει το καινούργιο ibiza?
Μόλις το πάρει ο jntaras πες του να πεταχτεί μία βόλτα όπου και αν είσαι (εκτός νησιού). Άλλο που δεν θα θέλει
...ελα ντε...Αλλα ρε φιλε εισαι Ροδο...Αν ησουν πεδινα δεν το συζητουσα ...Δεν μοιαζει καθολου με το πρασινο του ιμπιζα,ουτε του φιεστα,ουτε του μαζντα 2...ειναι εντελως διαφορετικο,το εχω δει απο κοντα(αν κοιταξεις μερικες σελιδες πισω θα βρεις την περιγραφη μου τοτε που το ειχα φρεσκο και ενα βιντεο του iroc).Ειναι φοβερο χρωμα,του παει παααρα πολυ και τονιζει ολες τις σχεδιαστικες του λεπτομερειες πιο πολυ απ'ολα,μαλιστα ειχα αλλα 3 χρωματα διπλα του και ειχα αμεση συγκριση.Αναλογα με το φως κανει πολλες εναλλαγες στον τονο,σκεψου το σαν πρασινο με χρυση περλα να καταλαβεις...Προσωπικα δεν το περιμενα τοσο ωραιο,απλα ειπα να το τολμησω και δικαιωθηκα με το παραπανω .Τωρα γουστα ειναι αυτα βεβαια,δες αυτα που τελικα ειναι τα πιο αντιπροσωπευτικα
http://www.youtube.com/watch?v=IgArKxp1 ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=IgArKxp1 ... annel_page
κανενα βιντεο ομως δεν το περιγραφει πληρως να ξερεις.Τελη του μηνος που το παιρνω θα ανεβασω φωτο -
Fifth Gear καινουριο,χθεσινο,Scirocco 2.0 vs Mini cooper S Πολυ καλο!
http://fifthgear.five.tv/jsp/5gmain.jsp ... S+Dogfight -
Ακουσα απο μηχανικο σε επισημο συνεργειο VAG φημες που θελουν
μεχρι το τελος του 09 αρχες 2010 την προσθηκη νεων κινητηρων
στην γκαμα του του scirocco ξεκινωντας απο τον 1.8 / 170(180?) , 2.0 / 211 (του GTI VI) και βεβαια την γνωστη εκδοση R20 με τον 2.0 / 270 (του S3-TTS).
Για να δουμε...Πω αν γίνει αυτο (ειδικά το 1.8 ) θα ξενερωσω τρελααααα
-
Δυσκολο να γινει αυτο το σεναριο κινητηρων (εκτος ισως του 270αρη) λογω εσωτερικου ανταγωνισμου.
Το θεμα εχει ξανασυζητηθει καμποσες σελιδες πισω οποτε δεν υπαρχει λογος να επανερχομααστε. -
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Δυσκολο να γινει αυτο το σεναριο κινητηρων (εκτος ισως του 270αρη) λογω εσωτερικου ανταγωνισμου.
Το θεμα εχει ξανασυζητηθει καμποσες σελιδες πισω οποτε δεν υπαρχει λογος να επανερχομααστε.Εμενα παντως μου ειπε για προσθηκη ή ακομα και για 'ενδεχομενη' αντικατασταση.
Μπορει να ειναι σταδιακη, μπορει να γινει ξαφνικα.
Επαναλαμβανω ειναι 'εσωτερικες' φημες που ακουσε επισημος μηχανικος VAG. -
Ο χρήστης Corleone έγραψε:
Πω αν γίνει αυτο (ειδικά το 1.8 ) θα ξενερωσω τρελαααααΓιατί θα ξενερώσεις τρελά?Σε χαλάει ως κινητήρας?
ΥΓ:Πρόσεξε τι θα πεις...
ΥΓ2:Δύσκολο να παίξουν όλοι αυτοί οι κινητήρες μαζί.Εξάλλου σιγά μην βγάλουν 400 κινητήρες...Ήδη με τον 1.4ΤSI έχουν καλύψει όλη την γκάμα σχεδόν ως τα 200PS.
ΥΓ3:Εγώ άκουσα για βλέψεις για Scirocco με τον 1.4Τ με 122-125PS και ξενέρωσα... Υποτίθεται ότι είναι σπορ αμάξι το scirocco...με τα 122 άλογα που θα 'περπατήσει'? -
Όντως, 1,4 με 120, 1,8 με 120, 1,4 με 160, 1,8 με 160. Γεμάτη γκάμα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όντως, 1,4 με 120, 1,8 με 120, 1,4 με 160, 1,8 με 160. Γεμάτη γκάμα!E δεν νομίζω πιά να βγάλουν 1.8 με 120ps υπάρχοντος του 1.4-122ps & 1.4-160ps...
Eν τω μεταξύ σε όποιο περιοδικό έχει δυναμομετρηθεί ο 1.4-160ps βγάζει πραγματικά 180+ps (160ps στους τροχούς στη δυναμομέτρηση των 4Τ) ...
Εχει δεί ή διαβάσει κανείς δυναμομέτρηση του νέου 2.0 TSI (Scirocco) πόσο πραγματικά βγάζει ...??? Κάπου άκουσα το τρελλό νούμερο των 195ps στους τροχούς (αντιστοιχούν τουλάχιστον σε 220-225ps στον κινητήρα)...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Πω αν γίνει αυτο (ειδικά το 1.8 ) θα ξενερωσω τρελααααα
Γιατί θα ξενερώσεις τρελά?Σε χαλάει ως κινητήρας?
ΥΓ:Πρόσεξε τι θα πεις...
ΥΓ2:Δύσκολο να παίξουν όλοι αυτοί οι κινητήρες μαζί.Εξάλλου σιγά μην βγάλουν 400 κινητήρες...Ήδη με τον 1.4ΤSI έχουν καλύψει όλη την γκάμα σχεδόν ως τα 200PS.
ΥΓ3:Εγώ άκουσα για βλέψεις για Scirocco με τον 1.4Τ με 122-125PS και ξενέρωσα... Υποτίθεται ότι είναι σπορ αμάξι το scirocco...με τα 122 άλογα που θα 'περπατήσει'?Δεν ειπα εγω οτι θα ξενερωσω τρελα!, αλλα ο corleone.
Nα κανετε παραθεση ολο το post!!! -
Δεν ειπα εγω οτι θα ξενερωσω τρελα!, αλλα ο corleone.
Nα κανετε παραθεση ολο το post!!!Sorry...έγινε λάθος κατά το σβήσε-κόψε-ράψε για να μην κάνω παράθεση 'σεντόνι'.
ΥΓ:Έκανα και edit το post...
-
κανενα βιντεο ομως δεν το περιγραφει πληρως να ξερεις.Τελη του μηνος που το παιρνω θα ανεβασω φωτο [/quote]
Ναι το ξέρω. Εάν δεν το δεις live...(τα έχω δει τα βιντεάκια). Περιμένουμε τις φώτος σου φρόντισε να βγάλεις πολλές pls..
-
Πιο πιθανό είναι να βγάλουν έναν τουρμπάτο 1,8 ή 1,6 να αποδίδει κοντά στα 200 άτια και να καταργήσουν τον σημερινό 2,0 και να βάλουν τον 2,0 του TTS
-
πηρα εβδομαδα παραγωγης...
δεκατη λοιπον
οποτε σε 2 μηνες απο τωρα ερχεται το μαναρι μου
-
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Πιο πιθανό είναι να βγάλουν έναν τουρμπάτο 1,8 ή 1,6 να αποδίδει κοντά στα 200 άτια και να καταργήσουν τον σημερινό 2,0 και να βάλουν τον 2,0 του TTSΚατι τετοιο πιστευω και εγω οτι θα γινει...
1.8 κοντα στα 200 (οπως το skoda 1.8 GT που εβγαινε) στη θεση του 2.0 / 200
και το R20 με το μοτερ S3-TTS.
VW Scirocco