-
Είδα ένα κόκκινο, το οποίο μου έβγαλε τα μάτια Ίσως το πιο ταιριαστό χρώμα μαζί με το λευκό.
Αύριο, review μετά από 1 μέρα μαζί του.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Είδα ένα κόκκινο, το οποίο μου έβγαλε τα μάτια Ίσως το πιο ταιριαστό χρώμα μαζί με το λευκό.Αύριο, review μετά από 1 μέρα μαζί του.
Είναι όντως απίστευτο! 'Εχω παραγγείλει το άσπρο αλλά όταν το είδα live μου βγήκαν κι εμένα έξω τα μάτια... Αλλά οκ και το λευκό είναι πολυ καλό!!
-
Συμφωνω και εγω...
Το ειδα σε εκθεση στην Νεα Ιωνια σε 2λιτρο και δεν ξεκολλουσα.
Γενικα δεν ειμαι οπαδος του κοκκινου στα αυτοκινητα (εξαιρωντας το στα γνωστα Ιταλικα supercar,) αλλα στο scirocco του παει παρα πολυ. -
Μολις εμαθα απο την αντιπροσωπια οτι το προγραμμα του εργοστασιου λεει πως στις 17 Φεβρουαριου θα κατασκευασει το Scirocco μου!!!
-
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Μολις εμαθα απο την αντιπροσωπια οτι το προγραμμα του εργοστασιου λεει πως στις 17 Φεβρουαριου θα κατασκευασει το Scirocco μου!!!DSG παρήγγειλες αν θυμάμαι καλά;
Μάλλον πρέπει να πάρω κι εγώ κανένα τηλέφωνο στον αντιπρόσωπο, αν και πιστεύω ότι όλα τα DSG για Ελλάδα θα τα φτιάξουν την ίδια μέρα
Μέχρι τις 20 του Μάρτη πιστεύω θα έχουμε και φώτο να ανεβάουμε και καμμιά 300ριά χλμ στο κοντέρ.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Μέχρι τις 20 του Μάρτη πιστεύω θα έχουμε και φώτο να ανεβάουμε και καμμιά 300ριά χλμ στο κοντέρ.Μακαρι φιλε μου
Καλα θυμασαι για το DSG. -
μακάρι να το έχουμε μέχρι 20 Μάρτη
-
αρχικα να ευχαριστησω τον φιλο chrismk2 για την ωραια βολτα με το GOLF MK2 του.Επισης για την ωραια παρεα που καναμε 4-7 (3 ωρες....)εξω απο την αντιπροσωπια διπλα σε 3 scirocco.....!Μηπως γνωριζει κανενας τι μαρκα θα ειναι οι ζαντες του scirocco??
-
Ο χρήστης Fanatic έγραψε:
Μα ειναι η VW για να γελας...παραγγελια 3-12-08 δηλαδη κοντα 2 μηνες τωρα και δεν μου εχουν πει βδομαδα παραγωγης.......σε 10 μερες παω να παρω την προκαταβολη πισω...εεε δεν θα παρακαλαμε και την vw να μας δωσει αμαξι!και χωρις εκπτωση κιολας την ωρα που η bmw κανει 7000 ευρω σε καινουργια αυτοκινητα!!!!δηλαδη για να καταλαβω γιατι καθε φορα στην αναμονη με αυτην την εταιρια???/
Φίλε υπάρχουν και χειρότερα!! Εγώ έχω κάνει παραγγελία 4/11/08 δηλαδή κοντά 3 μήνες και δεν έχω πάρει εβδομάδα παραγωγής! Νομίζω την προκαταβολή δύσκολα την παίρνεις πίσω πάντως γιατί έχουν κινηθεί διαδικασίες πλεόν! Εν αναμονή λοιπόν... μας βλέπω κάπου 13η-15η βδομάδα! Κουράγιο!
ηρεμηστε θα τα παρετε τα αυτοκινητα σας
-
Μιας και δεν πολυασχολουμαι με το σιροκο...μα καλα,6 μηνες χρονος παραδοσης;;;;;;;;;;;; Τωρα μου ρχεται στο νου ο Vasgti οταν για το Civic και το 500 περιμενες 6 μηνες και ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ τους παντες που τα ειχαν κλεισει... Εχει ο καιρος γυρισματα τελικα..
-
Ο χρήστης Corleone έγραψε:
Είδα ένα κόκκινο, το οποίο μου έβγαλε τα μάτια Ίσως το πιο ταιριαστό χρώμα μαζί με το λευκό.
Αύριο, review μετά από 1 μέρα μαζί του.
Είναι όντως απίστευτο! 'Εχω παραγγείλει το άσπρο αλλά όταν το είδα live μου βγήκαν κι εμένα έξω τα μάτια... Αλλά οκ και το λευκό είναι πολυ καλό!!
Πάει το Auris?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μιας και δεν πολυασχολουμαι με το σιροκο...μα καλα,6 μηνες χρονος παραδοσης;;;;;;;;;;;; Τωρα μου ρχεται στο νου ο Vasgti οταν για το Civic και το 500 περιμενες 6 μηνες και ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ τους παντες που τα ειχαν κλεισει... Εχει ο καιρος γυρισματα τελικα..Υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα που τα παιρνεις αμεσως αλλα χωρις εξτρα,καθυστερουν μονο τα ειδικης παραγγελιας που εχουν μια συγκεκριμενη ζαντα ή το dsg ή την ηλιοροφη...αυτα καθυστερουν μονο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μιας και δεν πολυασχολουμαι με το σιροκο...μα καλα,6 μηνες χρονος παραδοσης;;;;;;;;;;;; Τωρα μου ρχεται στο νου ο Vasgti οταν για το Civic και το 500 περιμενες 6 μηνες και ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ τους παντες που τα ειχαν κλεισει... Εχει ο καιρος γυρισματα τελικα..Είδες τι γίνεται όταν πουλάει το αμάξι.
Ευτυχώς άλλες εταιρίες βγάζουν αμάξια 'για την ψυχή της μάνας τους', οπότε δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Μιας και δεν πολυασχολουμαι με το σιροκο...μα καλα,6 μηνες χρονος παραδοσης;;;;;;;;;;;; Τωρα μου ρχεται στο νου ο Vasgti οταν για το Civic και το 500 περιμενες 6 μηνες και ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ τους παντες που τα ειχαν κλεισει... Εχει ο καιρος γυρισματα τελικα..
Υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα που τα παιρνεις αμεσως αλλα χωρις εξτρα,καθυστερουν μονο τα ειδικης παραγγελιας που εχουν μια συγκεκριμενη ζαντα ή το dsg ή την ηλιοροφη...αυτα καθυστερουν μονο.
Ενδιαφέρομαι για το 1.4TSi (160hp) σε λευκό ή κόκκινο (τελική απόφαση της συζύγου μιάς και αυτή θα το οδηγεί περισσότερο), με χειριστήρια στο τιμόνι, ΜP3 player, ηλιοροφή, σπορ καθίσματα και ζάντες όχι άλλες από τις στάνταρντ 17' αν δεν κάνω λάθος ... Ηθελα να ρωτήσω ορισμένα πράγματα εδώ πριν αρχίσω την έρευνα αγοράς, αν δεν σας γίνομαι κουραστικός ...!!!
- To MP3 player είναι standard ή extra ?
- Η ηλιοροφή έχει 2 επιλογές ...? Είναι η κανονική ανοιγόμενη (μικρή) και η γυάλινη πανοραμική ...? Σε τι τιμές κυμαίνονται η κάθε μία ...?
- Τα σπορ καθίσματα χρεώνονται 250-300 Ε επιπλέον περίπου...?
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα που τα παιρνεις αμεσως αλλα χωρις εξτρα,καθυστερουν μονο τα ειδικης παραγγελιας που εχουν μια συγκεκριμενη ζαντα ή το dsg ή την ηλιοροφη...αυτα καθυστερουν μονο.
Ενδιαφέρομαι για το 1.4TSi (160hp) σε λευκό ή κόκκινο (τελική απόφαση της συζύγου μιάς και αυτή θα το οδηγεί περισσότερο), με χειριστήρια στο τιμόνι, ΜP3 player, ηλιοροφή, σπορ καθίσματα και ζάντες όχι άλλες από τις στάνταρντ 17' αν δεν κάνω λάθος ... Ηθελα να ρωτήσω ορισμένα πράγματα εδώ πριν αρχίσω την έρευνα αγοράς, αν δεν σας γίνομαι κουραστικός ...!!!
- Η ηλιοροφή έχει 2 επιλογές ...? Είναι η κανονική ανοιγόμενη (μικρή) και η γυάλινη πανοραμική ...? Σε τι τιμές κυμαίνονται η κάθε μία ...?
1.Το mp3 ειναι στανταρ
2.Η ηλιοροφη ειναι μια επιλογη,ανακλινομενη οχι ανοιγομενη,πανοραμικη στα 925 €.
3.Δεν χρεωνονται τα σπορ καθισματα
Επισης τα χειριστηρια στο τιμονι ειναι στανταρ...εχεις πολλαααα να μαθεις -
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Μιας και δεν πολυασχολουμαι με το σιροκο...μα καλα,6 μηνες χρονος παραδοσης;;;;;;;;;;;; Τωρα μου ρχεται στο νου ο Vasgti οταν για το Civic και το 500 περιμενες 6 μηνες και ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ τους παντες που τα ειχαν κλεισει... Εχει ο καιρος γυρισματα τελικα.. :
1.Το mp3 ειναι στανταρ
2.Η ηλιοροφη ειναι μια επιλογη,ανακλινομενη οχι ανοιγομενη,πανοραμικη στα 925 €.
Επισης τα χειριστηρια στο τιμονι ειναι στανταρ...εχεις πολλαααα να μαθεις ...Α!Και μαλλον τελικα εσυ θα το οδηγεις περισσοτερο...μια προβλεψη κανω -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
1.Το mp3 ειναι στανταρ
Επισης τα χειριστηρια στο τιμονι ειναι στανταρ...εχεις πολλαααα να μαθεις ...Α!Και μαλλον τελικα εσυ θα το οδηγεις περισσοτερο...μια προβλεψη κανωMακάρι να είναι όπως το λες ...!!! Ευχαριστώ πάντως και πάω τρέχοντας για διάβασμα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μιας και δεν πολυασχολουμαι με το σιροκο...μα καλα,6 μηνες χρονος παραδοσης;;;;;;;;;;;; Τωρα μου ρχεται στο νου ο Vasgti οταν για το Civic και το 500 περιμενες 6 μηνες και ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ τους παντες που τα ειχαν κλεισει... Εχει ο καιρος γυρισματα τελικα..Και βέβαια κορόϊδευα αφού και τις 2 φορές ετοιμοπαράδοτο το πήρα (σε 10-15 ημέρες το είχα στα χέρια μου). Όπως και ο αδερφός μου το Tiguan (μόλις 1 μήνα το περίμενε) και ήταν full extra.
-
Σύμφωνα με το νέο 4Τ, 222 scirocco πουλήθηκαν αυτούς τους 3 μήνες. Βάλτε τα DSG που αναμένονται φέτος...
-
Επειδή δεν νομίζω να δω το πράσινο εδώ που είμαι, γνωρίζει όποιος το έχει δει εάν πλησιάζει το πράσινο που βγαίνει το καινούργιο ibiza?
VW Scirocco