-
Ρε παιδιά συγγνώμη αλλα στο τελος θα τρελαθώ!!! Υπάρχει κάποιος που να εβαλε στο scirocco cruise control όχι εργοστασιακό αλλά απο τον αντιπρόσωπο? Εμένα θα μου τον έβαζε η αντιπροσωπεία σαν δώρο αλλα δε κανει τιποτα και σήμερα που το πηγα να το δουν μου είπαν πως θα στειλουν ερωτηση στη Kosmocar για το πως να το ενεργοποιήσουν γιατι δε τα καταφέρνουν. Η ερώτηση μου είναι εαν σε καποιον μπηκε και δούλευε? Πως το πουλάνε αμα δε ξέρουν να το ενεργοποιούν!!!
-
H διαδικασία της εγκαταστασης είναι ιδιαίτερα απλή, εφόσον υπάρχουν οι αναμονές και οι διακόπτες στο αμάξι σου. Απλά πρέπει συνήθως το CC να δηλωθεί σε παραπάνω από ένα σημεία-αν δεν δηλωθεί έστω και σε ένα, τότε δεν δουλεύει. Κάτι τέτοιο μήπως παίχτηκε;
-
Οχι μου είπαν οτι απλά η κωδικοποίηση που χρησιμοποιούν που είναι η ίδια και για τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της εταιρείας στο scirocco απλα δε το ενεργοποιεί! Το CC τι ειναι? Μου είπαν οτι η κωδικοποίηση στον εγκέφαλο άρνησης(? ναι έτσι ακριβως τον είπε) έχει γίνει επιτυχημένα αλλά δε μπορεί να γίνει η ενεργοποίηση στον εγκέφαλο του κινητήρα! Για αυτό ρωτάω εαν σε καποιον αλλο έχει εγκατασταθεί επιτυχημένα!
-
Ο χρήστης mpelmpas έγραψε:
Οχι μου είπαν οτι απλά η κωδικοποίηση που χρησιμοποιούν που είναι η ίδια και για τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της εταιρείας στο scirocco απλα δε το ενεργοποιεί! Το CC τι ειναι? Μου είπαν οτι η κωδικοποίηση στον εγκέφαλο άρνησης(? ναι έτσι ακριβως τον είπε) έχει γίνει επιτυχημένα αλλά δε μπορεί να γίνει η ενεργοποίηση στον εγκέφαλο του κινητήρα! Για αυτό ρωτάω εαν σε καποιον αλλο έχει εγκατασταθεί επιτυχημένα!CC-->Cruise Control
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Οχι μου είπαν οτι απλά η κωδικοποίηση που χρησιμοποιούν που είναι η ίδια και για τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της εταιρείας στο scirocco απλα δε το ενεργοποιεί! Το CC τι ειναι? Μου είπαν οτι η κωδικοποίηση στον εγκέφαλο άρνησης(? ναι έτσι ακριβως τον είπε) έχει γίνει επιτυχημένα αλλά δε μπορεί να γίνει η ενεργοποίηση στον εγκέφαλο του κινητήρα! Για αυτό ρωτάω εαν σε καποιον αλλο έχει εγκατασταθεί επιτυχημένα!
CC-->Cruise Control
Η μήπως το Passat CC;
-
Ο χρήστης mpelmpas έγραψε:
Ρε παιδιά συγγνώμη αλλα στο τελος θα τρελαθώ!!! Υπάρχει κάποιος που να εβαλε στο scirocco cruise control όχι εργοστασιακό αλλά απο τον αντιπρόσωπο? Εμένα θα μου τον έβαζε η αντιπροσωπεία σαν δώρο αλλα δε κανει τιποτα και σήμερα που το πηγα να το δουν μου είπαν πως θα στειλουν ερωτηση στη Kosmocar για το πως να το ενεργοποιήσουν γιατι δε τα καταφέρνουν. Η ερώτηση μου είναι εαν σε καποιον μπηκε και δούλευε? Πως το πουλάνε αμα δε ξέρουν να το ενεργοποιούν!!!Καλώς ήρθες στο Ελλαδιστάν. Στη χώρα της προχειρότητας, της ασχετοσύνης, της απατεωνιάς και της ξεροκεφαλιάς. Προφανώς, αυτός που σου έκανε την κωδικοποίηση δε γνώριζε την τύφλα του. Στο δικό μου αμάξι (Golf V), το καλοκαίρι, ένας π@π@ρ@ς «αρχιμηχανικός» στην αντιπροσωπεία της VW ΕΤΕΑ, στη Θεσσαλονίκη, παιδευόταν (και παίδευε και μένα) 3 ώρες για να κάνει μία κωδικοποίηση κλειδιού, που του την έκανε τελικά ένα παλικάρι μέσα σε 10 λεπτά. Σε τέτοιον έπεσες μάλλον κι εσύ.
Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πας εκεί και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να σου το φτιάξουν ΑΜΕΣΑ. Να αφήσουν τα θα δούμε, θα ρωτήσουμε, θα σου πούμε. Θα το κάνετε ΤΩΡΑ, να τους πεις. Αν χρειαστεί ανέβασε τον τόνο της φωνής σου και απείλησέ τους και με μηνύσεις. Αν δεις ότι δεν σου το φτιάχνουν, άρχισε να φωνάζεις μπροστά στους υπόλοιπους πελάτες περιγράφοντας το πρόβλημα και λέγοντάς πόσο δυσαρεστημένος είσαι. Αυτά σου τα λέω από πείρα. Δυστυχώς, έχω αντιμετωπίσει κι εγώ παρόμοια προβλήματα (και μάλιστα πολύ πιο απίστευτα και εξοργιστικά) με τη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία που ανέφερα (ΕΤΕΑ). Την τελευταία μάλιστα φορά αναγκάστηκα να πάω 3 φορές και να φωνάξω για να κάνουν το αυτονόητο, αυτό που έπρεπε να είχαν κάνει από την αρχή. (Μου παρέδωσαν το αμάξι μετά από επισκευή, με το πίσω τζάμι λερωμένο από μπογιά που δεν έφευγε με τίποτα, και δεν αναγνώριζαν καν την ευθύνη τους, μου έλεγαν ότι λερώθηκε από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους!!! Τελικά, όταν αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι είναι μπογιά, το καθάρισαν μέσα σε 5 λεπτά, τόσο εύκολο ήταν γι' αυτούς, κι όμως προτιμούσαν να με ταλαιπωρήσουν). Δυστυχώς, πολλοί αντιπρόσωποι είναι έτσι, όχι όμως όλοι, έχω πάει και σε συνεργεία όπου έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Υποχρέωσέ τους λοιπόν να σου το φτιάξουν και μην ξαναπατήσεις το πόδι σου εκεί, γιατί η καλή μέρα από την αρχή φαίνεται. Επίσης, σε περίπτωση που σε ταλαιπωρήσουν κι άλλο, ένα κραξιματάκι σε διάφορα forums δε θα έβλαπτε...
Αφού δε γίνονται άνθρωποι από μόνοι τους, θα τους κάνουμε με το στανιό. Γιατί τον πελάτη που τους πληρώνει τον γράφουν στα @@ τους. Κι αυτό ισχύει σχεδόν παντού σε αυτή τη χώρα.
-
ειδα σήμερα το εσωτερικο του Golf, κατα την άποψη μου είναι ανώτερο του Scirocco
-
O ενισχυτης του dynaudio βρισκεται μεσα στο RCD510?
Δηλαδη αν καποιος στο μελλον αλλαξει το RCD510 (που το ειχε παρει με dynaudio) με καποιο aftermarket συστημα πλοηγησης θα αφαιρεθει και ο ενισχυτης του dynaudio ή ειναι αυτονομος? -
Θα το επιβεβαιωσει καλυτερα φιλος που ειχε τοποθετηθει
λεπτομερως ως προς το ηχοσυστημα, αλλα κατι ειχα ακουσει
για ενυσχυτες τοποθετημενους εσωτερικα στις πορτες ή
τελος παντων σε κρυφο σημειο διαφορετικο απο αυτο του ηχοσυστηματος... -
Ο χρήστης emperor7 έγραψε:
O ενισχυτης του dynaudio βρισκεται μεσα στο RCD510?
Δηλαδη αν καποιος στο μελλον αλλαξει το RCD510 (που το ειχε παρει με dynaudio) με καποιο aftermarket συστημα πλοηγησης θα αφαιρεθει και ο ενισχυτης του dynaudio ή ειναι αυτονομος?Μπορώ να υποθέσω μόνο πως η VW δεν βγάζει 2 εκδόσεις των 510/310 άρα, ο ενισχυτής είναι αυτόνομος. Εάν έχεις πρόσβαση σε Scirocco με Dynaudio, ρίξε μία ματιά κάτω απο τα εμπρός καθίσματα γιατί μάλλον εκεί βρίσκεται. Το ερώτημα που γεννάται είναι περί συνδεσμολογίας διότι ενδέχεται το Dynaudio να έχει συνδέσεις ειδiκής κατασκευής μη συμβατές με άλλες πηγές.
Βάσει του παρακάτω σχηματικού (είναι του RCD510) δεν βλέπω εξόδους προενίχυσης άρα μάλλον είναι ειδικές συνδέσεις ή ο ενισχυτής έχει εισόδυς ανά ηχέιο.
Και για να μην μου την πέσουνε... δεν είμαι ηλεκτρονικός (καμία σχεση μάλιστα) οπότε μπορεί να λέω αρλούμπες όμως αυτά συμπεραίνω.
Όποιος έχει Dynaudio ή είναι επαγγελματίας στον χώρο ας μας διαφωτίσει....
-
Οταν με το καλό σας έρθει το αυτοκίνητο τουλάχιστον μέσα στην πόλη το μόνο που δεν θα θέλετε να ακούτε είναι το ηχοσύστημα! εγώ έχω ένα μήνα να το ανοίξω! και τι λόξα έχω με την μουσική δεν είναι ο τόπος και ο χρόνος να σας πω. Λοιπόν όταν σας βλέπω να γράφετε και να προβληματίζεστε με το ηχοσύστημα ένα χαμόγελο έχω και λέω! άστους να γράφουν και να γράφουν! και να μην το ξεχάσω το παράθυρό μου είναι μονίμος μισοάνοιχτο! είτε βρέχει και ας έχει έξω 7 βαθμούς γιατί δυστυχώς στο εσωτερικό δεν ακούγετε τίποτα!!!! Οπότε?
-
Μήπως απλά δεν κλείνει το παράθυρο;
Πέρα από την πλάκα, κριμα που τα φιμώμουν τόσο τα αμάξια.
-
χαχαχ μια χαρά κλείνει και κάνει και ωραίο ήχο ΄΄΄βούπππ΄΄΄ αλλά όταν ακούς φίλε μου αυτό το διακριτικό φσσσσ είναι άλλο πράμα, και πράγματι δεν θέλω να κάνει περισότερο αυτό το διακριτικό είναι που μου αρέσει, ούτε ελάχιστα παραπάνω δεν θέλω να κάνει!!!
-
Μειωση ρυπων, καταναλωσης νομιζω ευθυνονται κυριως για αυτο...
-
Μπα, φλωριάς του αγοραστικού κοινού, άντε και ηχορύπανσης.
-
οντως το να ακους τα αλογακια σου να χλιμιντριζουν εχει αλλη χαρη
-
Λοιπον παιδια σημερα διαπιστωσα το εξης:Ο τολμων νικα!!! Eιδα πρασινο σιροκκο στη μαντρα της κοσμοκαρ στη Μαγούλα...με δικαιωσε πολυ παρα πανω απ οσο περιμενα ..ειναι τελειο,τελειο τελειο,το συνιστω αφοβα!!!!!Καμια φωτο ή βιντεο δεν το περιγραφει ακριβως πως ειναι... το ειδα με το φως που επεφτε λιγο απο εναν προβολεα ασφαλειας που ειχαν εκει...κανει παααρα πολλες εναλλαγες στον τονο του και βγαζει ενα χρυσο ματ οταν πεφτει πανω του το φως,μακραν το καλυτερο χρωμα στο σιροκκο με διαφορα τελικα,ειχε ενα κοκκινο, ενα ασπρο και ενα μαυρο διπλα και ουτε καν συγκρινοταν(χωρις να θελω να πω οτι ειναι ασχημα φυσικα...καλα το μαυρο ουτε καταλαβαινες τι ηταν)Ποσο ευχαριστιεμαι π δεν ακουσα κανεναν στην επιλογη μου!!!Τελος,οτι ειναι το μπλε για το opc και το πορτοκαλι για το st ειναι το πρασινο για το scirocco,ειναι το χρωμα του...Σορρυ αν κουρασα αλλα ενθουσιαστηκα που τελικα ηταν υπερβολικα πιο ωραιο απ'οσο περιμενα!!!Το συνιστω ανεπιφυλακτα!!! ενα βιντεακι που το πλησιαζει αρκετα ειναι αυτο του Iroc http://www.youtube.com/watch?v=IgArKxp1 ... nnel_pageb
-
Kαι οπως ειχε πει ο φιλος mamias...το μονο που τονιζει τις σχεδιαστικες γραμμες του..διαπιστωθηκε :lol ..
-
Είδα χτες το μαύρο κάπου στον Άγιο Δημήτρη:
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Λοιπον παιδια σημερα διαπιστωσα το εξης:Ο τολμων νικα!!! Eιδα πρασινο σιροκκο στη μαντρα της κοσμοκαρ στη Μαγούλα...με δικαιωσε πολυ παρα πανω απ οσο περιμενα ..ειναι τελειο,τελειο τελειο,το συνιστω αφοβα!!!!!Καμια φωτο ή βιντεο δεν το περιγραφει ακριβως πως ειναι... το ειδα με το φως που επεφτε λιγο απο εναν προβολεα ασφαλειας που ειχαν εκει...κανει παααρα πολλες εναλλαγες στον τονο του και βγαζει ενα χρυσο ματ οταν πεφτει πανω του το φως,μακραν το καλυτερο χρωμα στο σιροκκο με διαφορα τελικα,ειχε ενα κοκκινο, ενα ασπρο και ενα μαυρο διπλα και ουτε καν συγκρινοταν(χωρις να θελω να πω οτι ειναι ασχημα φυσικα...καλα το μαυρο ουτε καταλαβαινες τι ηταν)Ποσο ευχαριστιεμαι π δεν ακουσα κανεναν στην επιλογη μου!!!Τελος,οτι ειναι το μπλε για το opc και το πορτοκαλι για το st ειναι το πρασινο για το scirocco,ειναι το χρωμα του...Σορρυ αν κουρασα αλλα ενθουσιαστηκα που τελικα ηταν υπερβολικα πιο ωραιο απ'οσο περιμενα!!!Το συνιστω ανεπιφυλακτα!!! ενα βιντεακι που το πλησιαζει αρκετα ειναι αυτο του Iroc http://www.youtube.com/watch?v=IgArKxp1 ... nnel_pageb' target='_blankΠραγματικά χαίρομαι φίλε μου που είναι έτσι όπως το φανταζόσουν και εγώ αν δεν το έπαιρνα λευκό πράσινο ήταν η δεύτερη επιλογή μου, με το καλό να σου έρθει και έτσι χαρούμενο να σε βλέπω να μας λες τις εντυπώσεις σου!!!!
VW Scirocco