-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Υπαρχει και με το στανταρ Rcd310 η Aux-in.
Καλοριζικο και καλες βολτες να εχεις!
Τι χρωμα το πηρες?Σε ευχαριστω.
Το πηρα γκρι berillium. Ηθελα κατι σοβαρο αλλα οχι σκουρο γιατι νομιζω οτι χανονται καποιες γραμμες του. -
Ωραιο χρωμα. Αναδεικνυει τις γραμμες του.
-
Καλα ας χαλαρωσουμε λιγο...δεν εχουμε παραγγειλει και καμια mercendes SLR..πως κανετε μερικοι ετσι, λες και περιμενετε να σας ερθει κανενα απιστευτο εργαλειο....αρχιζω να πιστευω οτι η VW μας δουλευει ολους και μας εχει και περιμενουμε 4 μηνες και 5 σαν χαζοι την ωρα που στο mobile.de πωλουνται 2000 scirocco μεταχειρισμενα.......αλλα εμεις θα επρεπε να μην το παραγγελνουμε να δεις πως θα πιεζε η kosmocar να μας στελνουν αμαξια....Εγω προσωπικα ξενερωνω οσο περναει ο καιρος και αν φτασω μαρτιο να παρω το αμαξι τοτε σιγουρα δεν θα νιωσω τοση χαρα οση την στιγμη που το παραγγειλα..!
-
Για τον καθένα μας που περιμένει καινούριο τουτού, ακόμα και γιούγκο να είναι, στα μάτια μας μοιάζει άνετα με SLR.
-
Supercar του λαου οπως το χαρακτηρισε ο Κλαρκσον....και φυσικα αναφεροταν στην αισθηση του...γι αυτο το ανεδειξε και Car of the year και μαλιστα σε πρασινο το οποιο συνιστουσε ανεπιφυλακτα ...σε ενα αγγλικο φορουμ του σιροκκο παρελαβε ενας το πρωτο με Ξενον ....ειναι φοβερο!Δεν θα τα μετανιωσουμε οσοι τα εχουμε παρει...αλλαζει ολο το φαναρι και η οψη του αυτοκινητου!
-
[quote='jntaras']Supercar του λαου οπως το χαρακτηρισε ο Κλαρκσον....και φυσικα αναφεροταν στην αισθηση του...γι αυτο το ανεδειξε και Car of the year και μαλιστα σε πρασινο το οποιο συνιστουσε ανεπιφυλακτα ...σε ενα αγγλικο φορουμ του σιροκκο παρελαβε ενας το πρωτο με Ξενον ....ειναι φοβερο!Δεν θα τα μετανιωσουμε οσοι τα εχουμε παρει...αλλαζει ολο το φαναρι και η οψη του αυτοκινητου! [img]http://i148.photobucket.com/albums/s22/ryancooke/Image084.jpg[/
ναι γινεται με τα xenon απο scirocco μια ferrari....μ΄αρεσει που λες οτι αλλαζει ολη η οψη του αυτοκινητου ....γιατι το φαναρι ειναι με xenon φωτα....καλο κι αυτο να δω τι αλλο θα ακουσω...να μου πεις οτι μια ζαντα αλλαζει την οψη να το καταλαβω αλλα οχι ρε φιλε και το φαναρι με τα xenon....μικρη διαφορα και μονο απο μπροστα και πολυ κοντα....τα 1200 ευρω των xenon ειναι πολλα....δεν αξιζει...ειμαστε ακομα νεοι και βλεπουμε την νυχτα
-
Ο χρήστης PSO_GEORGE έγραψε:
Supercar του λαου οπως το χαρακτηρισε ο Κλαρκσον....και φυσικα αναφεροταν στην αισθηση του...γι αυτο το ανεδειξε και Car of the year και μαλιστα σε πρασινο το οποιο συνιστουσε ανεπιφυλακτα ...σε ενα αγγλικο φορουμ του σιροκκο παρελαβε ενας το πρωτο με Ξενον ....ειναι φοβερο!Δεν θα τα μετανιωσουμε οσοι τα εχουμε παρει...αλλαζει ολο το φαναρι και η οψη του αυτοκινητου! [img]http://i148.photobucket.com/albums/s22/ryancooke/Image084.jpg[/
ναι γινεται με τα xenon απο scirocco μια ferrari....μ΄αρεσει που λες οτι αλλαζει ολη η οψη του αυτοκινητου ....γιατι το φαναρι ειναι με xenon φωτα....καλο κι αυτο να δω τι αλλο θα ακουσω...να μου πεις οτι μια ζαντα αλλαζει την οψη να το καταλαβω αλλα οχι ρε φιλε και το φαναρι με τα xenon....μικρη διαφορα και μονο απο μπροστα και πολυ κοντα....τα 1200 ευρω των xenon ειναι πολλα....δεν αξιζει...ειμαστε ακομα νεοι και βλεπουμε την νυχτα
Kοιτα αυτο απο εμενα δεν θα το ακουσεις,εχω απολυτη επιγνωση του τι παιρνω και φυσικα ξερω οτι δεν ειναι Ferrari...Κοιτα ειμαι παρατηρητικος και μου φαινεται πως αλλαζει η οψη,τι να σου κανω τωρα?Και φυσικα και οι ζαντες αλλαζουν,περα απο αυτο,επειδη ζω με αμαξι που εχει ξενον,να ξερεις οτι κατα τη γνωμη μου αξιζουν και το τελευταιο ευρω και εχουν 1000,εκτος αν μιλας για 2λιτρο...απλα οποιος τα θελει τα βαζει,δεν ειναι υποχρεωτικα.Επισης για κοιτα σε πιο premium ποσο κοστιζουν τα ξενον...ενδεικτικα στη mercedes εχουν κοντα 2000 ευρω...αλλα ειπα,οποιος νομιζει πως δεν τα θελει,δεν τα βαζει,αλλα μετα μη παει και μου κοτσαρει κινεζικα ξενον που ριχνουν στο θεο,νομιζοντας πως ειναι ιδια με τα μαμα...''πωω μεγαλε κανουν τη νυχτα μερα!''...και παρ'τον κατω τον επομενο ατυχο που τυφλωνεις...
-
Παραγγελία 14/11 1.4 dsg με γυάλινη οροφή, και ακόμα δεν πήρα εβδομάδα παραγωγής....με βλέπω Ιούνη
-
Ο χρήστης PSO_GEORGE έγραψε:
Καλα ας χαλαρωσουμε λιγο...δεν εχουμε παραγγειλει και καμια mercendes SLR..πως κανετε μερικοι ετσι, λες και περιμενετε να σας ερθει κανενα απιστευτο εργαλειο....αρχιζω να πιστευω οτι η VW μας δουλευει ολους και μας εχει και περιμενουμε 4 μηνες και 5 σαν χαζοι την ωρα που στο mobile.de πωλουνται 2000 scirocco μεταχειρισμενα.......αλλα εμεις θα επρεπε να μην το παραγγελνουμε να δεις πως θα πιεζε η kosmocar να μας στελνουν αμαξια....Εγω προσωπικα ξενερωνω οσο περναει ο καιρος και αν φτασω μαρτιο να παρω το αμαξι τοτε σιγουρα δεν θα νιωσω τοση χαρα οση την στιγμη που το παραγγειλα..!ΣΩΣΤΟΣ!!!!
-
Εντάξει βρε παιδιά, κάπου στη μέση είναι η αλήθεια, όπως συμβαίνει πάντα. Φυσικά και κάθε ένας που περιμένει το αυτοκίνητό του δε μπορεί να κατηγορηθεί για υπερβολή καθώς η αναμονή τις περισσότερες φορές είναι αβάσταχτη. Από την άλλη, μεγαλειώδεις δηλώσεις όχι απλώς δε βοηθούν στην ίαση της αναμονής αλλά ίσως δημιουργούν και προσδοκίες που δε θα πραγματοποιηθούν με την άφιξη του αυτοκινήτου. Που κολλάει αυτό; Δε ξέρω για το δίλιτρο, αλλά αν το 160άρι Scirocco θεωρείται supercar του λαού τότε τα υπεραυτοκίνητα έχουν γίνει πολύ φλώρικα.
-
Λοιπον μια που αναφερατε για xenon kits...εγω προχθες εβγαλα την λαμπα για να δοκιμασω ενα set και τι να δω ?.....ΑΥΤΟ
Μετα απο ψαξιμο στο Internet εμαθα οτι λεγετε bulb holder....ξερετε που θα βρω ενα τετοιο ωστε να παιρνει την λαμπα HID ? και μην αρχισετε να μου λετε γιατι δεν πηρα εργοστασιακο xenon γιατι εγω προσωπικα δεν περιμενω 4 μηνες γι αυτο !!!
Αν εχετε καμια ιδεα ποιος πουλαει τετοιους adapters μπορει να μου στειλει ενα email....
Ευχαριστωωωωωωωωωωω
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Εντάξει βρε παιδιά, κάπου στη μέση είναι η αλήθεια, όπως συμβαίνει πάντα. Φυσικά και κάθε ένας που περιμένει το αυτοκίνητό του δε μπορεί να κατηγορηθεί για υπερβολή καθώς η αναμονή τις περισσότερες φορές είναι αβάσταχτη. Από την άλλη, μεγαλειώδεις δηλώσεις όχι απλώς δε βοηθούν στην ίαση της αναμονής αλλά ίσως δημιουργούν και προσδοκίες που δε θα πραγματοποιηθούν με την άφιξη του αυτοκινήτου. Που κολλάει αυτό; Δε ξέρω για το δίλιτρο, αλλά αν το 160άρι Scirocco θεωρείται supercar του λαού τότε τα υπεραυτοκίνητα έχουν γίνει πολύ φλώρικα.Ρε παιδια,χαριτολογωντας το ειπε ο ανθρωπος...ειναι προφανες...μην τα παιρνετε τοις μετρητοις...το ξεκαθαρο και σιγουρο ΓΙΑ'ΜΕΝΑ ειναι οτι το αυτοκινητο το συγκεκριμενο ειναι ο,τι καλυτερο κυκλοφορει σε ΑΥΤΑ τα χρηματα επειδη κανει λιγο απ'ολα και τα κανει καλα...εχει φοβερο value for money.Αλλα αυτα για μενα ειναι οτι λιγοτερο μπορει να δικαιολογησει την αγορα μου γιατι απλα το αυτοκινητο μου αρεσει παρα πολυ και ειμαι τσιμπημενος μαζι του απο το Iroc Η αναμονη δεν ειναι τοσο τρομερη,απλα σκεφτειτε οτι για το tiguan ειχε φτασει και εναν χρονο ...τα ξενον στο Σιροκκο επιβαρυνουν την αναμονη?
-
Ο χρήστης dimitris918 έγραψε:
Λοιπον μια που αναφερατε για xenon kits...εγω προχθες εβγαλα την λαμπα για να δοκιμασω ενα set και τι να δω ?.....ΑΥΤΟ
Μετα απο ψαξιμο στο Internet εμαθα οτι λεγετε bulb holder....ξερετε που θα βρω ενα τετοιο ωστε να παιρνει την λαμπα HID ? και μην αρχισετε να μου λετε γιατι δεν πηρα εργοστασιακο xenon γιατι εγω προσωπικα δεν περιμενω 4 μηνες γι αυτο !!!
Αν εχετε καμια ιδεα ποιος πουλαει τετοιους adapters μπορει να μου στειλει ενα email....
Ευχαριστωωωωωωωωωωω
Δοκιμασες να την βγαλεις και δεν βγαινει;
-
Ο χρήστης tassos_th έγραψε:
Δεν έχω λόγο να σας πώ ψέμματα άλλωστε όλοι τον ίδιο πόνο έχουμε:)
Σήμερα το πρωί το έμαθα.Κ μάλιστα μου είπε ο πώλητής πως η πρώτη εβδομάδα που μου είπε είναι ενδεικτική η οριστική και αυτο μου λέει δεν αλλάζει με τίποτα είναι η 4η του 09.Πήρα μεγάλη χαρά!!!Παρήγειλες με DSG;;;
Γιατί ο αντιπρόσωπος μου είπε ότι είναι αδύνατο να έχει DSG παραγωγή τον Μάρτιο αφού ξεκινάει τον Απρίλιο σύμφωνα με έγγραφο της VW.
Δεν ξέρω αν το οτι έχω και xenon παίζει ρόλο αλλά έχω ακόμα πιθανή την 7η του 09. Ηλιοροφή ή ζαντες που επιφέρουν επιπλέον καθυστέρηση επίσης δεν έχω...τι στο (&%&%^$^# συμβαίνει...μιλάμε για ένα μήνα διαφορά στην παράδοση!!!
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Σήμερα το πρωί το έμαθα.Κ μάλιστα μου είπε ο πώλητής πως η πρώτη εβδομάδα που μου είπε είναι ενδεικτική η οριστική και αυτο μου λέει δεν αλλάζει με τίποτα είναι η 4η του 09.Πήρα μεγάλη χαρά!!!Παρήγειλες με DSG;;;
Γιατί ο αντιπρόσωπος μου είπε ότι είναι αδύνατο να έχει DSG παραγωγή τον Μάρτιο αφού ξεκινάει τον Απρίλιο σύμφωνα με έγγραφο της VW.
Δεν ξέρω αν το οτι έχω και xenon παίζει ρόλο αλλά έχω ακόμα πιθανή την 7η του 09. Ηλιοροφή ή ζαντες που επιφέρουν επιπλέον καθυστέρηση επίσης δεν έχω...τι στο (&%&%^$^# συμβαίνει...μιλάμε για ένα μήνα διαφορά στην παράδοση!!!
Noμιζω εχεις βαλει το σπορ πακετο?Παιδια ας ηρεμησουμε γιατι η ενταση μονο που δεν βοηθαει στην αναμονη...εγω εχω σταματησει να σκεφτομαι ''ποτε θα'ρθει?ποτε θα'ρθει?'' και ξερετε ποσο γρηγορα εχει περασει ο καιρος?...ο αλλος περιμενε για 500αρακι dualogic 7 μηνες...και του ετυχε και ελλατωματικο...
-
Εδω ερχεται Οικονομικη κριση, στη Γαζα εχει γινει λουτρο αιματος
και εσεις γκρινιαζετε για την ενδεχομενη καθυστερηση περαν
του αναμενομενου για ενα ομορφο και ευχαριστο αυτοκινητο
που πολλοι θελουν να εχουν αλλα λιγοι θα αποκτησουν.
Ισως καποιοι αντιπροσωποι να μην κανουν σωστους υπολογισμους, (ελπιζω οχι εσκεμμενα) σιγουρα οφειλεται και στο εργοστασιο η καθυστερηση για καποιες επιλογες στον εξοπλισμο (π.χ ηλιοροφη, 18αρες Interlagos, σπορ πακετο.)
Και η αναμονη εχει το νοημα της. Αυτοκινητο αγοραζετε, οχι πουκαμισο.
Χαλαρωστε λιγο... -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Noμιζω εχεις βαλει το σπορ πακετο?Παιδια ας ηρεμησουμε γιατι η ενταση μονο που δεν βοηθαει στην αναμονη...εγω εχω σταματησει να σκεφτομαι ''ποτε θα'ρθει?ποτε θα'ρθει?'' και ξερετε ποσο γρηγορα εχει περασει ο καιρος?...ο αλλος περιμενε για 500αρακι dualogic 7 μηνες...και του ετυχε και ελλατωματικο...
το οποιο εχει φτιαχτει και κατα 99% δεν θα βγαλει αλλο προβλημα...
δεν πρεπει να λεμε μονο το προβλημα αλλα και αν λυθηκε -
Δεν νομιζω πως πρεπει να πω κατι που εννοειται...υπαρχουν δηλαδη προβληματα σε καινουρια αμαξια που δεν λυνονται?Αλλα 99% πως εισαι σιγουρος πως δν θα βγαλει προβλημα στο μελλον?Εδω αυτο δεν μπορω να το πω εγω που το αμαξι μου εχει 85000 χιλιομετρα χωρις το παραμικρο..
-
ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ 4 ΤΟΥ ΜΗΝΑ Η 19 ΤΟΥ ΜΗΝΑ...ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΘΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ SCIROCCO ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ AFTERMARKET XENON Η΄ΟΧΙ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ.!ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ DCC!EXEI KANEIΣ ΑΠΟΨΗ??
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ ΟΛΟ
-
Σήμερα είδα για πρώτη φορά έξω παρκαρισμένο scirocco. To αμάξι ήταν παρκαρισμένο...Μπορντώ χρώμα και...τι κούκλα ήταν αυτή ρε παιδιά; Αρχικά από απόσταση όπως το είδα από πίσω το πέρασα για alfa romeo. Από πίσω ειδικά μου φάνηκε πανέμορφο. Τι οπίσθια είναι αυτά; Ειλικρινά, ζήλεψα τον ιδιοκτήτη...Δε ξέρω τι λέει στο δρόμο το αυτοκίνητο (αν και όλα τα σχόλια είναι θετικά στα τεστ) αλλά νομίζω πως από εμφάνιση (και ειδικά για VW) γράφει εξαιρετικά. Καλορίζικο στα παιδιά που το πήραν και καλόφερνο σε αυτούς που το αναμένουν...
VW Scirocco