-
Oι 18αρες ζαντες σε σχεση με τις 17αρες (235) εχουν μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα κυλισης?
-
Ο χρήστης emperor7 έγραψε:
Oι 18αρες ζαντες σε σχεση με τις 17αρες (235) εχουν μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα κυλισης?Τα λάστιχα για τις 18άρες πάνε χιλιάρικο, και αν εξαιρέσεις την εμφάνιση δεν προσφέρουν τίποτα. Με τις 17άρες πιστεύω πως θα πηγαίνει καλύτερα στον δρόμο.
-
Νομιζω οτι οι 17αρες ειναι κουτι για το 160αρι μοτερ....και πρεπει να σκεφτεσετε οτι το αυτοκινητο ειναι ηδη σκληρο και το πατημα του μια χαρ
-
530 km και δεν εχει ακόμα ανάψει η ρεζέρβα?? Νομίζω πως η κατανάλωση είναι σε πολύ καλό επίπεδο! Εγώ με το 206 μου βγάζω περίπου τόσα με 50 λίτρα ρεζερβουάρ...
Όσο για τις ζάντες, νομίζω πως οι Long Beach του πάνε πάρα πολύ! Φίλε dimitris918 Ηρακλειώτης είσαι και εσύ? Στην Καρέντα ξέρεις αν δίνουν και το σπορ πακέτο?
Btw, καλοτάξιδο το εργαλείο!! -
Ο χρήστης dimitris918 έγραψε:
Νομιζω οτι οι 17αρες ειναι κουτι για το 160αρι μοτερ....και πρεπει να σκεφτεσετε οτι το αυτοκινητο ειναι ηδη σκληρο και το πατημα του μια χαρTo DCC στη ρυθμιση comfort αυξανει πολυ την ποιοτητα κυλισης σε σχεση με την κανονικη αναρτηση (οχι DCC) ???
-
Ο χρήστης dimitris918 έγραψε:
Τα λαστιχα ειναι 225/45/17 και ειναι μια χαρα οταν ζεσταθουν...λοιπον εχω κανει σχεδον 530 χιλιομετρα απο ρεζερβα με 45 λιτρα βενζινη και εχει ακομα το οργανο της βενζινης 2 γραμμες πριν να αναψει η ρεζερβα....οικονομικο μου φαινετε αλλα ενταξει το στρωνω κι ολλας....3000 σροφες το παω με μικτες διαδρομες ομως...περισσοτερα σε λιγο γιατι ψαχνω τωρα Xenon HID να ειναι συμβατες με τη VW
Καλοτάξιδο φίλε μου, έχω 1300 χλμ η κατανάλωση για όσους τους ενδιαφέρει είναι χαμηλή , η γνώμη μου είναι ότι είναι λιγότερη και από το fsi 1,6 που είχα πρίν, 6,5 εως 7.5 λίτρα εκτός πόλεως, μέσα στην πόλη, με πρώτη και φρένο και ξανά πρώτη 11,5 εως 12,5 λίτρα, πάντα ότι δείχνει το κομπιούτερ και είναι αξιόπιστο το έχω τσεκάρει από το golf που είχα. Τώρα το αυτοκίνητο το έχω ξαναπεί είναι κορυφαίο αλλά δεν θα σας κουράσω γι αυτό θα σας πώ για τους χώρους που αρκετοί νομίζουν ότι δεν τους καλύπτει. Για μία 4μελή οικογένεια είναι ικανοποιητικό δεν με προβλημάτισε συγκριτικά με το golf v 3θυρο που είχα και κάτι τελευταίο σχετικά με το ταμπλώ που πολλοί μίλησαν αρνητικά, ας μας προτείνουν κάτι που τους αρέσει , πιστεύω ταιριάζει απόλυτα με τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου εμένα προσωπικά μου αρέσει που δεν βάλανε το ταμπλώ απο το νέο golf, απο το scirocco φαίνεται πολύ πιο spor δέστε το ξανά. Αυτά ότι θέλετε να ρωτήσετε για το αυτοκίνητο στην διάθεσή σας.
-
[Καλοτάξιδο φίλε μου, έχω 1300 χλμ η κατανάλωση για όσους τους ενδιαφέρει ......
Συμφωνο.......
Λοιπον παιιδια τελικα μου αναψε η ρεζερβα στα 580 χιλιομετρα με 45 λιτρα καυσιμου....μια χαρα
και για να σας κανω να χαρειτε λιγο...ενας φιλος μου που εχει το ιδιο το ανοιξε τις προαλες και η 4η ταχυτητα του εβγαλε 210 km/h ....μια χαρα...και μην βιαστειτε να μου πειτε τπτ ,απλα το αναφερω
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑ! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΕΟΥ SCIROCCO 1.4 TSI 160PS ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΗΔΗ ΚΑΤΟΧΟΣ? ΕΙΜΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ E-MAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:CROSSFOROS@HOTMAIL.COM
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ... -
Ο χρήστης Giannis_13 έγραψε:
530 km και δεν εχει ακόμα ανάψει η ρεζέρβα?? Νομίζω πως η κατανάλωση είναι σε πολύ καλό επίπεδο! Εγώ με το 206 μου βγάζω περίπου τόσα με 50 λίτρα ρεζερβουάρ...
Όσο για τις ζάντες, νομίζω πως οι Long Beach του πάνε πάρα πολύ! Φίλε dimitris918 Ηρακλειώτης είσαι και εσύ? Στην Καρέντα ξέρεις αν δίνουν και το σπορ πακέτο?
Btw, καλοτάξιδο το εργαλείο!!Και το GT μου τόσα χιλιόμετρα βγάζει, στα 500 περίπου ανάβει το λαμπάκι.
-
Ο χρήστης GEORGIOSPAPAGEORGIOU έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑ! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΕΟΥ SCIROCCO 1.4 TSI 160PS ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΗΔΗ ΚΑΤΟΧΟΣ? ΕΙΜΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ E-MAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:CROSSFOROS@HOTMAIL.COM
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ...Διαβασε το forum και θα μαθεις αρκετα πραγματα
-
-
τα πισω φωτα ειναι led?
-
Αν σου πω οτι δεν τα προσεξει να σου πω την αληθεια...παντως και αν δεν ειναι δεν φενονται για λαμπες
-
ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ FORUM ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.....ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ
-
ξερει κανεις ποσα αλογα βγαζει το 122 και το 160 δυναμομετρημενα.. γιατι εχω ακουσει οτι κρυβουν απο την εταιρια λογω φορολογιας....
το 122 λενε 140 περιπου και το 160 175.. ισχυει η αυτα ειναι τα αλογα στο στροφαλο οποτε μουφα?
-
Τα άλογα που αναφέρεις ισχύουν λίγο-πολύ στο στρόφαλο, αλλά γιατί έτσι τα θεωρείς μούφα; Τα άλογα που ανακοινώνουν επίσημα οι εταιρείες αναφέρονται πάντα στο στρόφαλο οπότε και πάλι περισσότερα είναι...
-
Nομιζω πως οι αυτοκινητοβιομηχανιες οταν ανακοινωνουν την ισχυ,αναφερονται στην ισχυ στο στροφαλο...τωρα αν ανακοινωνονται 178 στο στροφαλο και πανε 170 στον τροχο δεν ειναι κακο...παλι ειναι παραπανω απ'οσο ανακοινωνεται...
-
Πιθανοτατα ειναι καποια 'τακτικη' των Γερμανων μιας
και η φορολογια τους βασιζεται στην ιπποδυναμη.
Με αυτο τον τροπο οι καταναλωτες κερδιζουν καποια κρυμμενα αλογα,
και ενω θεωρουμε την εκαστοτε ανακοινωσιμη ισχυ του κινητηρα οτι αποδιδεται
στον στροφαλο, οπως δειχνουν ολες οι δυναμομετρησεις των περιοδικων,
τελικα η ισχυς αυτη διαπιστωνεται στους τροχους, κατι που συνεπαγεται
στην συγκεκριμενη περιπτωση του 'Scirocco 160' σε 157,3 ιππους στους τροχους
συμφωνα με προσφατη δυναμομετρηση των 4τροχων, οι οποιοι μαζι με τις απωλειες
απο την μεταδοση ουσιαστικα ξεπερνουν τους 170 στον στροφαλο! -
Tι βγαινει αν τραβηξουμε την οροφη του ΤΤ μεχρι πισω ???
το audi shooting brake concept παρουσιαστηκε το 2005 και νομιζω η ομοιοτητα της σιλουεττας του με του Σιροκκο ειναι εμφανης -
...Δεξι κλικ και προβολη εικονας για να φανουν ολοκληρες.
VW Scirocco