-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Μου θυμίζει το κράνος των λευκών στρατιωτών του Βέιντερ στον 'πόλεμο των άστρων'. Δεν έχω φωτογραφία να ανεβάσω πρόχειρη.Ελα κλεμμενη ατακα απο τον Clarkson ...πολυ καλη ομως
-
Ο χρήστης dimitris918 έγραψε:
Εγω το πηρα εδω και μια μερα.....160αρι με εχτρα το PLA και πιεση ελαστικων....το αυτοκινητο ειναι απλα απιστευτο
Θα σας εχω αναλυτικο τεστ σε you tube σε λιγες ημερεςΥΓ 1Ενα μεγαλο ευχαριστω στιν Karenta Ηρακλειου και στον Κο Νικο Σταυρινο για την αψογη συμπεριφορα τους.
ΥΓ 2 sorry για τους τονους αλλα ειναι 1 και 20 το πρωι και βαριομουνΠολλά ευχάριστα απροβλημάτιστα και ασφαλή χιλιόμετρα να κάνεις φίλε μου.
Μπράβο κράτα και εμάς που περιμένουμε ενημερωμένους για τα πάντα σχετικά με το νέο σου διαμάντι...έτσι για παρηγοριά....
-
Ο χρήστης Sandouras έγραψε:
γνωρίζει κάποιος συνάδελφος τι συντελεστή αεροδυναμικής έχει η αμαξάρα μας??
Ο αεροδυναμικός συντελεστής είναι ο δυστυχώς απαράδεκτος 0,34 σε σχέση με το 0,32 του σημερινού Golf (αχ... το τίμημα της σπορ σχεδίασης... για όσους ξέρουν...).
Μα ειναι χαμηλοτερο. Πως ειναι δυνατον το Golf να εχει καλυτερο συντελεστη? Ειδικα το πισω μερος του Σιροκο φαινεται καλυτερο για την αεροδυναμικη μιας και δεν θα δημιουργει το -αρνητικο για την αεροδυναμικη- κενο αερος που θα τραβαει το αυτοκινητο προς τα πισω. Το Γκολφ ειναι τουβλο συγκριτικα. Πως ειναι δυνατον?
http://en.wikipedia.org/wiki/Automobile ... efficients' target='_blank
Βρες την έγκριση τύπου και θα βρείς την ακριβή τιμή. Ο συντελεστής δεν λέει πάντα την
αλήθεια. Πρέπει να πολαπλασιαστεί και με την επιφάνια.http://www.carfolio.com/specifications/ ... car=184624
-
-
Καλοριζικο!Ειναι κουκλι!Να το χαρεις με ολη σου την ψυχη και να εισαι προσεκτικος με τα 160 ατια...δεν ειναι και λιγα!
Θελω και το δικο μου τωρα -
Καλοριζικο!!!!
Κουκλι ειναι!Θελω κι εγωωωωωωωωωωωωωω..........
Υ.Γ. Ηρακλειο?
-
Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα. Κουκλί είναι!!!
-
Πανεμορφο είναι!!!!Άντε να πάρουμε σειρά κ εμείς...!!!!!!
-
Καλοτάξιδοοοο Δημήτρη και από μένα πολλααααααα και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα και να το έχεις σαν την πρώτη μέρα που το πήρες!!! Σαν να βλέπω το δικό μου!!!
-
kalotaksido dimitri.....
kai OTAN ksekolhseis apo t timoni tou grapse mas tis entypwseis sou
ps: sorry gia t greeklish.. etyxe provlhma.
-
Παδια sorry για την καθυστερηση αλλα παραγματικα δεν μπορω να ξεκολλησω απο το τιμονι του.....το αυτοκινητο ειναι απλα perfect....μιλαμε για ποιοτητα κυλισης στο δρομο,,,,ελπιζω το weekend να σας εχω και βιντεο να δειτε,,,,,αλλα τι να δειτε.,,,,το θεμα ειναι να το νιωσετε,,,,,να το κανετε δικο σας !!!
Σας ανεβασα και αλλες φωτος αλλα με χαλια καμερα και αναλυσηΥΓ το Βραδυ το εσωτερικο του ειναι κα.β.λα
-
Πέρασε σήμερα από δίπλα μου εκεί που περπάταγα το πρώτο Scirocco (μπλέ χρώμα)...
Δεν το είχα δεί από κοντά ποτέ.Από εμπρός είναι πολύ «επιθετικό» και όμορφο.
Από το πλάι με εξέπληξε αρνητικά, μου φάνηκε κάπως μικρό.
Από πίσω πάλι κάνει εντύπωση το παίστευτο μήκος του. -
παιδια χτες πηρα τηλεφωνο και ρωτησα ενα φιλο απο την kosmocar και μου ειπε οτι ειναι πολυ ρευστα τα πραματα...μπορει οσοι βαλαμε οροφη να αργησει οντως πολυ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
ειναι οι long beach... οι εργοστασιακες δλδ π μπαινουν στο 1.4 122 και 160...
-
Ο χρήστης scirocco123 έγραψε:
ειναι οι long beach... οι εργοστασιακες δλδ π μπαινουν στο 1.4 122 και 160...Ομοργφες, ομως δεν ειναι αυτες με τα στενοτερα λαστιχα?
-
Ομοργφες, ομως δεν ειναι αυτες με τα στενοτερα λαστιχα?
[list:x7s9sdr7][/list:u:x7s9sdr7]
Νομίζω πως στο 122 βγαίνουν με λάστιχα 205 και στο 160 με λάστιχα 225!Πάντως απο κοντά είναι πολύ καλύτερες απο τις φώτο στο φυλάδιο της vw!
-
Ομοργφες, ομως δεν ειναι αυτες με τα στενοτερα λαστιχα?
-
Τα λαστιχα ειναι 225/45/17 και ειναι μια χαρα οταν ζεσταθουν...
λοιπον εχω κανει σχεδον 530 χιλιομετρα απο ρεζερβα με 45 λιτρα βενζινη και εχει ακομα το οργανο της βενζινης 2 γραμμες πριν να αναψει η ρεζερβα....οικονομικο μου φαινετε αλλα ενταξει το στρωνω κι ολλας....3000 σροφες το παω με μικτες διαδρομες ομως...περισσοτερα σε λιγο γιατι ψαχνω τωρα Xenon HID να ειναι συμβατες με τη VW
-
Ο χρήστης dimitris918 έγραψε:
Τα λαστιχα ειναι 225/45/17 και ειναι μια χαρα οταν ζεσταθουν...λοιπον εχω κανει σχεδον 530 χιλιομετρα απο ρεζερβα με 45 λιτρα βενζινη και εχει ακομα το οργανο της βενζινης 2 γραμμες πριν να αναψει η ρεζερβα....οικονομικο μου φαινετε αλλα ενταξει το στρωνω κι ολλας....3000 σροφες το παω με μικτες διαδρομες ομως...περισσοτερα σε λιγο γιατι ψαχνω τωρα Xenon HID να ειναι συμβατες με τη VW
[list=][/list]
καλό ακούγεται αυτό με την κατανάλωση!Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για xenon αν βρείς κατι και μπορείς στείλε μου το link.Διάβασα οτι τα mtec είναι καλά και έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα άκρη γιατί δεν ξλερω και πολλά!
VW Scirocco