-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Giuseppe ετοιμάζεσαι να αλλαξοπιστήσεις; Πολύ ενδιαφέρον για το Scirocco διακρίνω. Αλλά μην ανησυχείς. Δεν είσαι ο μόνος. Το τελευταίο διάστημα 2 γνωστοί μου με 147 είναι ένα βήμα πριν την απόκτηση του Scirocco.Ή μήπως (παρά τα όσα λέτε περί διαφορετικών segments) έχει ΟΝΤΩΣ αρχίσει να κόβει πωλήσεις από το MiTo;
Ειχα Golfακι II GTi 1.8 138 ιππων πολυ πιο πριν ενηλικιωθεις και μαθεις να προφερεις το GTI
Ξερεις ποσους ξερω εγω που ηταν ενα βημα πριν απο την αγορα μιας Alfa Romeo και οταν το πραγματοποιησαν δεν ξανακοιταξαν αλλου?Και οπως παντα μια τελευταια προταση αβασιμη ως συνηθως με φουλ υπαινιγμο.
Και επειδη εγω μιλαω παντα με στοιχεια.Ταξινομησεις Νοεμβρη 2008
ΜιΤο: 118
Mini: 72
GPunto Abarth: 24
GPunto: 219
Corsa: 272
Clio: 107
Ibiza: 190
207: 181Mεχρι τωρα εχουν ταξινομηθει 278 ΜιΤο. Ενα αυτοκινητο που παρουσιαστηκε 20 Σεπτεμβρη στην Ελλαδα και δεν εχει κλεισει ακομη 3μηνο. Που πωλειται μονο σε εκδοση 155 ιππων ενω πριν απο 2 εβδομαδες ανοιξαν οι κωδικοι για την entry level εκδοση των 95 ατμοσφαιρικων ιππων. Τωρα τι π@π@ριες γραφεις μονο ο Θεος και η ψυχη σου το ξερουν.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Giuseppe ετοιμάζεσαι να αλλαξοπιστήσεις; Πολύ ενδιαφέρον για το Scirocco διακρίνω. Αλλά μην ανησυχείς. Δεν είσαι ο μόνος. Το τελευταίο διάστημα 2 γνωστοί μου με 147 είναι ένα βήμα πριν την απόκτηση του Scirocco.
Ή μήπως (παρά τα όσα λέτε περί διαφορετικών segments) έχει ΟΝΤΩΣ αρχίσει να κόβει πωλήσεις από το MiTo;
Ειχα Golfακι II GTi 1.8 138 ιππων πολυ πιο πριν ενηλικιωθεις και μαθεις να προφερεις το GTI
Ξερεις ποσους ξερω εγω που ηταν ενα βημα πριν απο την αγορα μιας Alfa Romeo και οταν το πραγματοποιησαν δεν ξανακοιταξαν αλλου?Και οπως παντα μια τελευταια προταση αβασιμη ως συνηθως με φουλ υπαινιγμο.
207: 181Mεχρι τωρα εχουν ταξινομηθει 278 ΜιΤο. Ενα αυτοκινητο που παρουσιαστηκε 20 Σεπτεμβρη στην Ελλαδα και δεν εχει κλεισει ακομη 3μηνο. Που πωλειται μονο σε εκδοση 155 ιππων ενω πριν απο 2 εβδομαδες ανοιξαν οι κωδικοι για την entry level εκδοση των 95 ατμοσφαιρικων ιππων. Τωρα τι π@π@ριες γραφεις μονο ο Θεος και η ψυχη σου το ξερουν.
So what?
Καλοριζικο και καλοταξιδο σε οσους το επελεξαν.
Εδω γραφουμε για το Scirocco. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Giuseppe ετοιμάζεσαι να αλλαξοπιστήσεις; Πολύ ενδιαφέρον για το Scirocco διακρίνω. Αλλά μην ανησυχείς. Δεν είσαι ο μόνος. Το τελευταίο διάστημα 2 γνωστοί μου με 147 είναι ένα βήμα πριν την απόκτηση του Scirocco.
Ή μήπως (παρά τα όσα λέτε περί διαφορετικών segments) έχει ΟΝΤΩΣ αρχίσει να κόβει πωλήσεις από το MiTo;
Πραγματι κυκλοφορουν παρα πολλες Μιτο.Ειναι η ανασταση της αλφα κατα τη γνωμη μου στις πωλησεις αλλα ειμαστε
-
Για τις ταξινομήσεις υπάρχει άλλο θέμα.
Αλλά εδώ είσαι και εδώ είμαι. Στο αντίστοιχο τοπικ λοιπόν, σε βάθος χρόνου θα δούμε ποιος γράφει αβάσιμα πράγματα.
Και από τα δικά μου χέρια έχουν περάσει και Alfa Romeo (πέραν των άλλων μαρκών/μοντέλων). Ποιο το νόημα να μιλάμε για αυτοκίνητα του παρελθόντος; Στην παρούσα φάση μιλάμε για τα υφιστάμενα μοντέλα της αγοράς και για το ποια από αυτά πραγματικά αξίζει να τα αποκτήσει κανείς.
Απλά υπενθυμίζω πως στην συγκεκριμένη ενότητα συζητάμε για το Scirocco.
-
απλα το λεω..... γιατι κ εγω βαλει μονο ζαντες και ρσντι 510... κ μ πε σε 4 μηνες....
κ δ φταινε αυτα τα εξτρα για την καθυστερηση.. για αυτο θελω να μαθω ποτε το παραγγειλε..ουφφφ.. υπομονη....
-
@scirocco123 Μαλλον η διαφορα στην ημερομηνια παραδοσης εγκειται στον μικροτερο κινητηρα του οποιου
η παραγωγη μολις ξεκινησε στο scirocco σε σχεση με τον twincharger. -
Ειναι τρελοι οι Γερμανοι....scirocco με φωτα R8
ακομα δεν εχει τελειωσει,εδω http://www.street-worx.com/index.php?op ... &Itemid=56' target='_blank
εχει παρα πολλες φωτο και οσο ολοκληρωνεται η δουλεια γινεται update...κανει πολλα ο τυπος... -
Βασικά...το ψόφησε.
-
-
[quote='jntaras']Ειναι τρελοι οι Γερμανοι....scirocco με φωτα R8
ακομα δεν εχει τελειωσει,εδω http://www.street-worx.com/index.php?op ... &Itemid=56' target='_blank' target='_blank
εχει παρα πολλες φωτο και οσο ολοκληρωνεται η δουλεια γινεται update...κανει πολλα ο τυπος...εμεις το περιμενουμε πως και πως και αλλοι το εχουν και το καταστρεφουν και το κανουν μαιμου
-
πολυ ωραιο αυτοκινητο....αρκετα χαμηλη οροφη για τα δικα μου γουστα...
μηπως ειμαι συνταξιουχος......;
πολυ ομορφο ομως...με οροφη ειναι ολα τα λεφτα...
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Θεούλης
Δε μπορεί κάποια συγγένεια θάχουνοχι δεν ειναι δυνατον...
αντι να ριξουν καμια μολοτοφ σε τετοια εκτρώματα, τις εριξαν στα βιβλιοπωλεία...
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
ΜΠΛΙΑΧ
-
Το κατεστρεψε το αυτοκινητο ο καγκουρας-μηχανικος.
Η πλακα ειναι οτι μπορει καλλιστα να βγουν καποια στιγμη
στην αγορα οι προβολεις με LED
που ειχε το Scirocco concept R στην εκθεση της Bologna...
Και ο αλλος πηγε και εκοψε τα φτερα... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Το κατεστρεψε το αυτοκινητο ο καγκουρας-μηχανικος.
Η πλακα ειναι οτι μπορει καλλιστα να βγουν καποια στιγμη
στην αγορα οι προβολεις με LED
που ειχε το Scirocco concept R στην εκθεση της Bologna...
Και ο αλλος πηγε και εκοψε τα φτερα...Εντάξει δεν μετράνε όλοι τα ευρώ σαν εμάς.....
Μερικοί τα σκορπάνε για να πάρουν Scirocco και να κάνουν πειράματα....πάντως μεγάλη καγκουριά μου φαίνεται.... -
τ εκανε τ παλικαρι????
καλα αφου οντως θα βγουνε οπως λεει ενα παιδι πιο πανω φαναρια τετοια....
εβγαλε και τα σηματακια της φαβε.. μποιρε να θελει να κολλησει τπτ πορσε πανω..ικανος...
-
Παντως και εγω απορω πως βρηκε το θαρρος να κοψει τα φτερα...ελα ντε δεν εβαζε τα λεντ του R20....τεσπα.
Τα καλα νεα ειναι οτι πηρα εβδομαδα παραγωγης και ειναι η 4η του 2009 Αρα εκει που το περιμενω θα μου ερθει,τελη Φλεβαρη... -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Τα καλα νεα ειναι οτι πηρα εβδομαδα παραγωγης και ειναι η 4η του 2009 Αρα εκει που το περιμενω θα μου ερθει,τελη Φλεβαρη...Έπεσα κοντά στην πρόβλεψη, ε;
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Τα καλα νεα ειναι οτι πηρα εβδομαδα παραγωγης και ειναι η 4η του 2009 Αρα εκει που το περιμενω θα μου ερθει,τελη Φλεβαρη...
Έπεσα κοντά στην πρόβλεψη, ε;
Για μια εβδομαδα
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Παντως και εγω απορω πως βρηκε το θαρρος να κοψει τα φτερα...ελα ντε δεν εβαζε τα λεντ του R20....τεσπα.
Τα καλα νεα ειναι οτι πηρα εβδομαδα παραγωγης και ειναι η 4η του 2009 Αρα εκει που το περιμενω θα μου ερθει,τελη Φλεβαρη...Άντε ο καιρός γαρ εγγύς...μέχρι να συνέλθεις απ τις γιορτές θα έχει έρθει....
Υπομονή σε μας που περιμένουμε το Πάσχα
VW Scirocco