-
Πάρα πολύ όμορφο
Δεν θα έχει λογική να βγει και Golf VI 3πορτο και Scirocco
Φαντάζομαι όνως το Golf θα είναι αποκλειστικά 5θυρο με λιγότερο άγρια μάσκα. -
περισσότερες φωτογραφίες
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... _2008.html
-
Ωραίο είναι!
Λυπάμαι κατά βάθος που μ αρέσει vw...
Πάντως αυτή η καραμέλα για την αναβίωση του ΘΡΥΛΙΚΟΥ Σιρόκο μ έχει εκνευρίσει!
Ε όχι και θρυλικό ρε παιδιά...
Δεν είναι και η Μ1..
Είναι όμορφο πάντως! Όπως θα θελα να χαν παραμείνει τα αυτοκίνητα: Χαμηλά και φαρδιά
-
αδύναμος κρίκος είναι το εσωτερικό. Οχι ότι είναι ασχημο αλλά λίγο περισσότερο τόλμη δεν θα έβλαπτε.
Επίσης σε αυτή την φωτογραφία φαίνεται ότι η μάσκα διατήρησε το βασικό τραπεζοειδές σχήμα με μια πολύ πιο διακριτική μορφή
-
Ο χρήστης link20 έγραψε:
Μόνο σε εμένα φαίνεται ασχημούλι??+1.
Σε ορισμένες γωνίες ψιλοβλέπεται. Από μπρος κι απο πίσω όμως... -
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
αδύναμος κρίκος είναι το εσωτερικό. Οχι ότι είναι ασχημο αλλά λίγο περισσότερο τόλμη δεν θα έβλαπτε.Του EOS το ταμπλό έχει ...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μόνο σε εμένα φαίνεται ασχημούλι??
+1.
Σε ορισμένες γωνίες ψιλοβλέπεται. Από μπρος κι απο πίσω όμως...Μήπως το 'ορίτζιναλ' ήταν πιο όμορφο ;;
-
Είναι πιθανό κάποιες πιο 'γρήγορες' εκδόσεις να έχουν πιο τονισμένη μάσκα όπως το πρωτότυπο. Και στο τωρινό Golf συμβαίνει κάτι ανάλογο με τις εκδόσεις R32 και GTi.
-
Σε ορισμένες γωνίες ψιλοβλέπεται. Από μπρος κι απο πίσω όμως...
Μα εκεί είναι και η πρωτοτυπία του (ειδικά πίσω). Αν δεν ήταν κι αυτά μαζί με τους έντονους ώμους στο πλάι θα ήταν ένα κοινό 3θυρο golf.
αδύναμος κρίκος είναι το εσωτερικό. Οχι ότι είναι ασχημο αλλά λίγο περισσότερο τόλμη δεν θα έβλαπτε.
Του EOS το ταμπλό έχει ...
Γι αυτό λέω και γω λίγο περισσότερο τόλμη δεν θα έβλαπτε. Aπλά αντέγραψαν το eos. To ίδιο έκαναν και στο tiguan που αντέγραψαν το golf plus. Πάντως δεν είναι και οι μόνοι που το κάνουν αυτό. Μετά τις κοινές μούρες σε όλα τα μοντέλα η νέα μόδα είναι τα κοινά εσωτερικά. Λίγο παραπάνω φαντασία ρε παιδιά. Οχι αλλο copy-paste.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Μήπως εννοείς πεντάθυρο;Σωστά, το διόρθωσα
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Οχι αλλο copy-paste.Εχεις δίκιο αλλά ... δεν βγαίνουμε αλλιώς ...
Στις περισσότερες εταιρίες κάποτε υπήρχαν μόνο κοινοί αεραγωγοι ή κάποια κουμπιά, τώρα το μόνο διαφορετικό είναι το πίσω φτερό ή ο εμπρός προφυλακτήρας ...
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Μετά τις κοινές μούρες σε όλα τα μοντέλα η νέα μόδα είναι τα κοινά εσωτερικά. Λίγο παραπάνω φαντασία ρε παιδιά. Οχι αλλο copy-paste.Ρε συ m1234, δε νομίζω το πρόβλημα να είναι η έλλειψη φαντασίας....!!! Η συμπίεση του κόστους είναι προφανώς το θέμα....Μάλλον η χρήση κοινών ταμπλώ (και μάλιστα σχετικά καινούριων, οπως του Εοs και του Plus) βολεύει και αποτελεί εναν απο τους πολλούς παράγοντες που ρίχνουν την τιμή του προιόντος....Οχι οτι δε συμφωνώ κι εγω μαζί σου, αλλα όλα τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα του ανταγωνισμού....
-
Στις φωτο που ειναι κοκκινο ειναι ακομη πιο ομορφο...αν ηταν και πισωκουνα η εστω 4κουνα...
Εμενα μεσα μαρεσει....Γουστα ειναι αυτα...
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Μα εκεί είναι και η πρωτοτυπία του (ειδικά πίσω). Αν δεν ήταν κι αυτά μαζί με τους έντονους ώμους στο πλάι θα ήταν ένα κοινό 3θυρο golf.
Αυτό που σ'αρέσει το βρίσκω πλήρως απωθητικό. Δε βλέπω που βρίσκεται το πρόβλημα
-
τελικά διατήρησαν την πολυγωνική μασκα, αλλά τόνισαν το προφυλακτηρα που περνάει πάνω της
Σιγουρα οι bodykitιάδες θα βγάλουν και ενα σχεδιο με τη μάσκα πιο έξω και την ''γεφυρα'' του προφυλακτήρα μέσα από τη σίτα -
Αυτό που σ'αρέσει το βρίσκω πλήρως απωθητικό. Δε βλέπω που βρίσκεται το πρόβλημα
Φυσικά και δεν υπάρχει προβλημα. Απλά εξέφρασα την δική μου υποκειμενική αποψη για το πίσω μέρος που είναι διαφορετική. Περί ορέξεως όμως....
Μετά τις κοινές μούρες σε όλα τα μοντέλα η νέα μόδα είναι τα κοινά εσωτερικά. Λίγο παραπάνω φαντασία ρε παιδιά. Οχι αλλο copy-paste.
Ρε συ m1234, δε νομίζω το πρόβλημα να είναι η έλλειψη φαντασίας....!!! Η συμπίεση του κόστους είναι προφανώς το θέμα....Μάλλον η χρήση κοινών ταμπλώ (και μάλιστα σχετικά καινούριων, οπως του Εοs και του Plus) βολεύει και αποτελεί εναν απο τους πολλούς παράγοντες που ρίχνουν την τιμή του προιόντος....Οχι οτι δε συμφωνώ κι εγω μαζί σου, αλλα όλα τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα του ανταγωνισμού....
Εχεις απόλυτο δίκιο. Ολα για το χρήμα γίνονται. Εμείς όμως τα θέλουμε όλα. Και design-πρωτοτυπία-τεχνολογία και χαμηλές τιμές.
-
-
Το μόνο που με χαλάει είναι το πίσω μέρος, όπως και του C30.
-
Eμένα πάντως μου αρέσει πάρα πολύ σαν σχήμα.
Και μου αρέσει και το C30! -
Μια διευκρίνηση αναφορικά με τους κινητηρες:
**Η μεσαία έκδοση με τους 160ps δε θα φοράει τον 1.8tsi όπως τα περισσότερα περιοδικά έσπευσαν να γράψουν, αλλά τον 1.4tsi με τούρμπο και compressor. **
Δηλαδή τον κινητήρα του Golf GT μείον 10 άλογα. Αυτό προκύπτει ξεκάθαρα από το press release της VW.
TSI with 160 PS
This is the latest TSI: a four cylinder, turbo- and supercharged, with 118 kW / 160 PS (at 5,900 rpm). Like all of the TSIs, this engine is exceptionally economical (average fuel consumption: 6.5 l/100 km) and torque-strong (maximum of 240 Newton-meter at just 1,750 rpm) too. This TSI takes the Scirocco from rest to 100 km/h in 8.0 seconds; its top speed is 217 km/h. As an option, the 160 PS TSI may be paired with the first 7-speed dual clutch transmission (DSG) in the world that is transverse mounted.
Οι φήμες που έλεγαν ότι στο επόμενο Golf θα υπάρχει μία έκδοση με turbo+compressor με 150ps αντί για τις δυο σημερινές (140, 170) μοιάζουν πιο πιστευτές τώρα. Δεν έχει καμία λογική το scirocco να βγαίνει με 160 και το golf με 170.
VW Scirocco