-
Κρίμα VW, καμιά σχέση με το concept που ούτως ή άλλως δεν ήταν τόσο τολμηρό για να μην υλοποιηθεί. Ένα ψιλοπατηκωμένο golf...
-
Χάλια!!! Και καλά θα ήταν Coupe...αλλά ένα 3θυρο βλέπω!
-
Και το παλιο Scirocco ενα 3θ χατσμπακ ήταν.
-
Γιατί το κράζετε ρε παιδιά, εσείς περιμένατε κουπέ? Και το πρότυπο σχήμα 3θυρου hatchback είχε με κάποια κουπέ χαρακτηριστικά. Κάτι σαν το Audi TT shooting brake που είχε παρουσιαστεί κάποια στιγμή ή την brera που γράφτηκε. Κι άλλες εταρίες πειραματίζονται για shooting brake στυλ αυτοκίνητα όπως bmw και mercedes.
Εμένα πάντως μου αρέσει αυτό το σουλούπι. Κουπέ είναι το eos. Ας βγάλει κι ένα eos κλειστό για αυτούς που δεν θέλουν cabrio. To scirocco είναι κάτι διαφορετικό και καλώς βγαίνει ετσι όπως είναι.
Να τα σχέδια που δεν προχώρησαν αλλά δεν αποκλείεται στο μέλλον να τα ξαναδούμε
audi shooting brake
bmw shooting brake
mercedes slt
-
εμενα μου αρεσει σαν σχημα αρκετα....
πρεπει να ειναι ενα κλικ πιο επιθετικο απο το επομενο Γκολφ...
για να δουμε...κατι θα εχουν κανει για να του εξασφαλισουν εμπορικη απηχηση...δεν μπορει....διαφορετικα εχουν κανει λαθος...
ειμαι περιεργος να δω το εσωτερικο του...ευχομαι να εχει μπει λιγο παθος...
απο σχεδιαστικης αποψης ομως ειναι σε καλο δρομο...με γωνιες κοψιματα και σωστες γραμμες οπου πρεπει...
απο πλαι και κοψιμο καπω ειναι BMW ...
για να δουμε....
-
Απλό, λιτό, όμορφο! Καλή επιλογή που δεν υιοθέτησαν μάσκα τύπου 'V' μπροστά.
-
ομορφο???
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Απλό, λιτό, όμορφο! Καλή επιλογή που δεν υιοθέτησαν μάσκα τύπου 'V' μπροστά.Kαι εμένα μου αρέσει αρκετά...
-
Eγώ γιατί θα το προτιμούσα με την προσοψη του Eos?
Απο αισθητικής άποψης είναι συμπαθητικό ... Θα μπορούσε να λανσαριστεί σαν 'SportGolf' και το απλό Γκολφάκι να είναι μόνο 5θυρο ...
Μου θυμίζει τα παλιά Volvo 480ES και το τωρινό C30 λίγο.
Η εκδόσεις Scirroco και Corando (δεν θυμάμαι και πως γράφονται) ήταν πιο κουπέ ... -
καλά την πολυγωνική μασκα μπροστά γιατί την εβγαλαν??
τεσπα ωραιο ειναι, αλλά με την μάσκα θα ήταν πολύ καλύτερο -
Εάν είχε πάνω το σήμα της FIAT η της Honda θα μου φαινόταν ποιο φυσικό...
Για VW πάντως δε μοιάζει και αυτό είναι ΚΑΛΟ! -
Πιθανα αμηχανο σχεδιαστικα, αλλα επιτελους δεν υπαρχει κουπε με μικρο σβελτο κινητηρα. Ας βγαλει η VW ενα!
-
Δεν είναι άσχημο. Συμπαθητικό θα το έλεγα
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Απλό, λιτό, όμορφο! Καλή επιλογή που δεν υιοθέτησαν μάσκα τύπου 'V' μπροστά.
Kαι εμένα μου αρέσει αρκετά...
+1.. Αν είναι και ωραία στημένο..
-
Κινηση θα εχει μπροστα η πισω?
-
Φωτο του εσωτερικου εχει στο http://www.topgear.com,για οποιον ενδιαφερεται.Ειναι λιγο διαφορετικο αλλα οχι τρελα πραγματα σε σχεση με του Golf
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ομορφο???Nαι! Και πάλι καλά που δε θα χρησιμοποιήσουν μεγάλη μάσκα 'V',
α λα Audi κτλ. -
Κι εμένα μου άρεσε η τραπεζοειδής μάσκα αλλά και έτσι καλό είναι.
-
Νέες φωτογραφίες και από το εσωτερικό:
http://carscoop.blogspot.com/2008/02/20 ... image.html
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Νέες φωτογραφίες και από το εσωτερικό:http://carscoop.blogspot.com/2008/02/20 ... image.html
Το ταμπλό χωρίς να είναι και άσχημο δεν έχει κάποια πρωτοτυπία. Σαν του eos είναι.
Πολύ ωραία τα πίσω καθίσματα.Συνολικά πάντως είναι ένα ωραίο σπορ 3θυρο αυτοκίνητο. Νομίζω ότι θα συμπληρώσει άριστα την νέα γενιά του golf που οπως όλα δείχνουν θα είναι αρκετά συντηρητικη. Θα πουλήσει σε όλους αυτούς που θα ήθελαν ένα golf μηχανικά αλλά με πιο τολμηρό design.
VW Scirocco