-
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Συγνωμη , δικο μου το λαθος.
Μη μεταλλικο ειναι το λευκο και το κοκκινο.
Για το παρκαρισμα , ειχα καποτε μια Delta mk2 και απλα δεν εβλεπα πισω. Οδηγησα δις το Scirocco και τη 2η φορα χρειαστηκε να το παρκαρω κιολας. Μακραν καλυτερο της δ στην ορατοτητα για παρκαρισμα. Αν εχεις μαθει να παρκαρεις τη δ δεν θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα με το Scirocco , ακομα και χωρις park pilot.Άστα να πάνε με την δ.... πολύ ζόρικη για το μήκος της στο παρκάρισμα! Πάντως την έμαθα..
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Κατά πάσα πιθανότητα από επόμενη εβδομάδα μπαίνω κ
εγώ στην λίστα!
1.4 160 Χωρίς DSG!Δύο πράγματα με απασχολούν :
α) Blue rising η λευκό (ετοιμοπαράδοτα και τα δύο)?
β) Να βάλω έστω κ ένα μικρό έξτρα να παρατείνω τον χρόνο παράδοσης για να μαζέψω πιο μεγάλη προκα/βολη? Σημ: ο εξοπλισμός του με ικανοποιεί πλήρως έτσι!Φιλε μου δεν έχει σημασία η αναμονή, την προκαταβολή την δίνεις με την παραγγελια και πληρώνεις τις δόσεις άσχετα με το αν έχεις παραλάβει το αμάξι, δε θα μπορούσαν να ετοιμάζουν αυτοκίνητα χωρίς να έχουν πληρωθει και οταν εσύ παιρνεις δάνειο η αντιπροσωπεία παίρνει όλο το ποσό από την τράπεζα και εσυ έχεις να κανεις με την τράπεζα, δε θα χρωστας στη VW αλλά στην τράπεζα που συνεργάζεται.
-
Ο χρήστης takeshyvouk έγραψε:
Στο link που αναφέρει ο jntaras για τον κινητήρα του s3 sto scirocco γράφει κάτι για 170 άλογα τα οποία θα είναι διαθέσιμα από άνοιξη γνωρίζει κανείς τι εννοεί?????Το πετρελαιοκινητο εννοει!Σιγουρα...
-
Ολοι καταλαβατε ποιο επελεξε ο Ιερεμιας... ...εχει αναφερθει και παραπανω λινκ απλα εβαλα και τη φωτο απο το περιοδικο! -
Ο χρήστης fadomas313 έγραψε:
εγώ στην λίστα!
β) Να βάλω έστω κ ένα μικρό έξτρα να παρατείνω τον χρόνο παράδοσης για να μαζέψω πιο μεγάλη προκα/βολη? Σημ: ο εξοπλισμός του με ικανοποιεί πλήρως έτσι!Φιλε μου δεν έχει σημασία η αναμονή, την προκαταβολή την δίνεις με την παραγγελια και πληρώνεις τις δόσεις άσχετα με το αν έχεις παραλάβει το αμάξι, δε θα μπορούσαν να ετοιμάζουν αυτοκίνητα χωρίς να έχουν πληρωθει και οταν εσύ παιρνεις δάνειο η αντιπροσωπεία παίρνει όλο το ποσό από την τράπεζα και εσυ έχεις να κανεις με την τράπεζα, δε θα χρωστας στη VW αλλά στην τράπεζα που συνεργάζεται.
Απ όσο γνωρίζω την προκαταβολή την σκας άμα τη παραλαβή του αυτοκινήτου!Αφού πέσουν και οι τζίφρες βέβαια!
Εσύ θα έσκαγες 7-8Κ προκαταβολή για ένα αμάξι που θα έρθει σε 5 μήνες και δεν θα το έχεις δεί?
Μπορεί την προηγούμενη της παράδοσης ο πιτσιρικάς του συνεργείου να το πήρε για 'βολτούλα'......
Το παράδειγμα δεν είναι τυχαίο και είναι από μεγάλη αντιπροσωπία της VW που ο μικρός πήρε το
Golf GTI πελάτη για 'βόλτα' .....βέβαια το αμάξι παραδόθηκε κανονικά την επομένη.....
Πρώτα εκτελωνίζεται , το ελέγχεις και μετά σκας το cash! -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
εγώ στην λίστα!
Απ όσο γνωρίζω την προκαταβολή την σκας άμα τη παραλαβή του αυτοκινήτου!Αφού πέσουν και οι τζίφρες βέβαια!
Εσύ θα έσκαγες 7-8Κ προκαταβολή για ένα αμάξι που θα έρθει σε 5 μήνες και δεν θα το έχεις δεί?
Μπορεί την προηγούμενη της παράδοσης ο πιτσιρικάς του συνεργείου να το πήρε για 'βολτούλα'......
Το παράδειγμα δεν είναι τυχαίο και είναι από μεγάλη αντιπροσωπία της VW που ο μικρός πήρε το
Golf GTI πελάτη για 'βόλτα' .....βέβαια το αμάξι παραδόθηκε κανονικά την επομένη.....
Πρώτα εκτελωνίζεται , το ελέγχεις και μετά σκας το cash!Δεν νομιζω πως γινεται να παραγγειλεις ενα αυτοκινητο χωρις να δωσεις προκαταβολη...ακομα και με δοσεις να αγορασεις ενα συμβολικο ποσο το παιρνουν ασχετα αν εχεις να κανεις με την τραπεζα...στο κατω κατω αυτοι μπορουν να μου φερουν αμαξι χωρις εγω να εχω δωσει 1 ευρω?Και που με ξερουν?..τις τζιφρες τις κανεις στην παραγγελια οταν δινεις και την προκαταβολη (οχι 7-8 χιλιαρικα)και παιρνεις αποδειξη...αναφερομαι στην αγορα με μετρητα οχι με διακανονισμο.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Δεν νομιζω πως γινεται να παραγγειλεις ενα αυτοκινητο χωρις να δωσεις προκαταβολη...ακομα και με δοσεις να αγορασεις ενα συμβολικο ποσο το παιρνουν ασχετα αν εχεις να κανεις με την τραπεζα...στο κατω κατω αυτοι μπορουν να μου φερουν αμαξι χωρις εγω να εχω δωσει 1 ευρω?Και που με ξερουν?..τις τζιφρες τις κανεις στην παραγγελια οταν δινεις και την προκαταβολη (οχι 7-8 χιλιαρικα)και παιρνεις αποδειξη...αναφερομαι στην αγορα με μετρητα οχι με διακανονισμο.
Προσωπικά έδωσα 2.000 πήρα απόδειξη και δεν υπέγραψα τίποτα κατα την παραγγελία. Όοοοοταν με το καλό έρθει θα δώσω άλλα 25.000 και θα υπογράψω. (εννοείται ότι τα 25.000 παραμένουν κλειστά στην τράπεζα με τρίμηνο τοκισμό γύρω στο 5% οπότε τα βγάλαμε τα xenon από την 4+μηνη καθυστέρηση του αυτοκινήτου)
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
...(εννοείται ότι τα 25.000 παραμένουν κλειστά στην τράπεζα με τρίμηνο τοκισμό γύρω στο 5% οπότε τα βγάλαμε τα xenon από την 4+μηνη καθυστέρηση του αυτοκινήτου)
Πολύ σωστό σε βρίσκω!!!
-
Ολοι καταλαβατε ποιο επελεξε ο Ιερεμιας... ...εχει αναφερθει και παραπανω λινκ απλα εβαλα και τη φωτο απο το περιοδικο!Καλά, θεϊκή η επιλογή σου, δεν υπάρχει αμφιβολία.
Θα πείσεις και μένα έτσι όπως πας... -
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Ολοι καταλαβατε ποιο επελεξε ο Ιερεμιας... ...εχει αναφερθει και παραπανω λινκ απλα εβαλα και τη φωτο απο το περιοδικο!Καλά, θεϊκή η επιλογή σου, δεν υπάρχει αμφιβολία.
Θα πείσεις και μένα έτσι όπως πας...Εεεεε τωρα ....Kι οπως βλεπεις δν ειναι μονο δικη μου
-
Θα πείσεις και μένα έτσι όπως πας...Εεεεε τωρα ....Kι οπως βλεπεις δν ειναι μονο δικη μου
Όλο πράσινα μας βάζεις τελευταία. Καταγγέλω την προσπάθεια πλύσης εγκεφάλου!
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Απ όσο γνωρίζω την προκαταβολή την σκας άμα τη παραλαβή του αυτοκινήτου!Αφού πέσουν και οι τζίφρες βέβαια![...]Τι σόι προκαταβολή είναι αν την δίνεις όταν παραλαμβάνεις το αυτοκίνητο;
-
άσχετο , αλλα το εσωτερικό του Scirocco δεν μου άρεσε καθόλου που το είδα στην έκθεση..
Περί ορέξεως βέβαια κολοκυθόπιτα... -
Ολοι καταλαβατε ποιο επελεξε ο Ιερεμιας... ...εχει αναφερθει και παραπανω λινκ απλα εβαλα και τη φωτο απο το περιοδικο!Φαινεται φοβερο το Viper Green σε αυτη τη φωτο, ομως νομιζω πως θα σαι πολυ καγκουρας αν το κυκλοφορεις. Η ταπεινη μου γνωμη τουλαχιστον...
άσχετο , αλλα το εσωτερικό του Scirocco δεν μου άρεσε καθόλου που το είδα στην έκθεση..
Περί ορέξεως βέβαια κολοκυθόπιτα...Θα μπορουσε να ναι πολυ πιο νεανικο και aggressive οπως αυτο της Μιτο. Μονο το χερουλι της πορτας και το τιμονι λενε κατι. Το υπολοιπο ταμπλο σε κοιμιζει.
Και οσον αφορα το τιμονι, γιατι δεν εβαλαν το τιμονι του νεο Golf τουλαχιστον? Ειναι κατα τη γνωμη μου πιο ωραιο. -
Δεν ξέρω για εσάς εμένα πάντως μου ζήτησαν για τυπικούς λόγους μια προκαταβολή της τάξης των 300-500€ και την υπόλοιπη προκαταβολή θα τη δώσω την ημέρα που θα παραλάβω το αυτοκίνητο.Κ αν τυτχόν το ακυρώσω -που δεν υπάρχει περίπτωση- θα μου δώσουν αυτά τα χρήματα όλα πίσω!!!!!!
-
Ο χρήστης Sandouras έγραψε:
Ολοι καταλαβατε ποιο επελεξε ο Ιερεμιας... ...εχει αναφερθει και παραπανω λινκ απλα εβαλα και τη φωτο απο το περιοδικο!Φαινεται φοβερο το Viper Green σε αυτη τη φωτο, ομως νομιζω πως θα σαι πολυ καγκουρας αν το κυκλοφορεις. Η ταπεινη μου γνωμη τουλαχιστον...
.Δεν θα το κυκλοφορω να εισαι σιγουρος μονο και μονο επειδη θα φοβαμαι μην με πουν καγκουρα!! Δηλαδη εσενα δν σε ενδιαφερει αν σου αρεσει ενα χρωμα,σε ενδιαφερει τι θα πουν οι αλλοι σχετικα με την επιλογη σου?
-
.Δεν θα το κυκλοφορω να εισαι σιγουρος μονο και μονο επειδη θα φοβαμαι μην με πουν καγκουρα!! Δηλαδη εσενα δν σε ενδιαφερει αν σου αρεσει ενα χρωμα,σε ενδιαφερει τι θα πουν οι αλλοι σχετικα με την επιλογη σου?
Αυτα τα πραγματα ειναι καθαρα υποκειμενικα!
Συμφωνω παντως οτι πρωτη προτεραιοτητα ειναι να αρεσει κατι κυριως στον
κατοχο του.
Το Viper Green ειναι ενα πολυ ιδιαιτερο χρωμα που δεν το βλεπεις ευκολα, εχει
πολυ καλη φωτογενεια οπως φαινεται απο το εξωφυλλο του περιοδικου
και δινει ενα εξτρα τονο εντυπωσιασμου στο αυτοκινητο.
Πολυ δυσκολα θα επελεγα προσωπικα αυτο το χρωμα, παρολα αυτα δεν παυω να
το βλεπω με θαυμασμο... -
Με την ευκαιρια της συζητησης που γινεται,
ειδα χτες το βραδυ στην εκθεση της Λ. Βουλιαγμενης
ενα καφε σκουρο, το οποιο στο σκοταδι μπερδευει απο μακρια σε
μαυρο αλλα απο κοντα δειχνει πιο εντονα το καφε του απ'οτι
στις φωτογραφιες και δινει ενα τονο glamοrous στο αυτοκινητο.
Δυστυχως δεν το προλαβα και σημερα το
μεσημερι για να το δω κατω απο φυσικο φωτισμο... -
Ο χρήστης tassos_th έγραψε:
Δεν ξέρω για εσάς εμένα πάντως μου ζήτησαν για τυπικούς λόγους μια προκαταβολή της τάξης των 300-500€ και την υπόλοιπη προκαταβολή θα τη δώσω την ημέρα που θα παραλάβω το αυτοκίνητο.Κ αν τυτχόν το ακυρώσω -που δεν υπάρχει περίπτωση- θα μου δώσουν αυτά τα χρήματα όλα πίσω!!!!!!Thats what i mean....!
-
Ο χρήστης Giannis_13 έγραψε:
...(εννοείται ότι τα 25.000 παραμένουν κλειστά στην τράπεζα με τρίμηνο τοκισμό γύρω στο 5% οπότε τα βγάλαμε τα xenon από την 4+μηνη καθυστέρηση του αυτοκινήτου)
Πολύ σωστό σε βρίσκω!!!
Σωστός!
Τα 'τοξικά' της Lehman τα σκέφτηκες?
VW Scirocco