-
Δεν το γνώριζα. Συγγνώμη για την παραπληροφόρηση.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Οχι βγαζει.Τις Lugano με 910 ευρω.Δεν εχουν και αναμονη σαν τις interlagos που εβαλα...αλλα ειναι 19'' και δν θα την παλεψουν πολυ.Αν σου αρεσουν βεβαια βαλ'τες.
19''
Καλησπέρα, τον άλλο μήνα προχωράω σε παραγγελία και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. 19άρα ζάντα 'παίζει?' Και αν ναι, που μπορώ να δω φωτογραφίες και τιμή γι'αυτές?
Επίσης, θα έχει σημαντική μείωση επιδόσεων?
Α, και κάτι άλλο, υπάρχει περίπτωση να διαλέξω ταπετσαρία για τα καθίσματα, δηλ ύφασμα με αλκαντάρα τρούφα???
19αρα ζάντα στο Ελλαδιστάν βγάζει δε βγάζει 2 μήνες χρήσης. Εκτός και αν κάποιος μετακινείται ΜΟΝΟ στην Αττική Οδό (ΟΥΤΕ καν στις υπόλοιπες εθνικές με τα διάσπαρτα σκαλοπάτια). Νομίζω ότι επισήμως δε βγάζει. Φυσικά μπορείς να βρεις αφτερμαρκετ. Π.χ. της ΜΤΜ με κόστος στα 3300 ευρώπουλα αν θυμάμαι καλά :
Συνυπολόγισε επίσης και το ιδιαίτερα αυξημένο κόστος των ελαστικών πέρα από τν απώλεια της άνεσης. Αν επιμένεις πάντως η 18αρα του Σιρόκο που είναι σα πτερύγια τουρμπίνας είναι απλά γαμάτη !
Σας ευχαριστώ πολύ profeseur και jntaras. Το αμάξι θα το έχω στη Ρόδο και θα το έχω κυρίως για τις βόλτες μου τα σ/κ. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι εαν γνωρίζετε αν το αυτοκίνητο θα χάνει ΠΟΛΥ σε επιδόσεις. Οι 19άρες πάντως είναι πολύ όμορφες
Υ.Γ. Πάντα μιλαώ για το 1.4
-
Ο χρήστης gastou έγραψε:
Οχι βγαζει.Τις Lugano με 910 ευρω.Δεν εχουν και αναμονη σαν τις interlagos που εβαλα...αλλα ειναι 19'' και δν θα την παλεψουν πολυ.Αν σου αρεσουν βεβαια βαλ'τες.
19''
Καλησπέρα, τον άλλο μήνα προχωράω σε παραγγελία και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. 19άρα ζάντα 'παίζει?' Και αν ναι, που μπορώ να δω φωτογραφίες και τιμή γι'αυτές?
Επίσης, θα έχει σημαντική μείωση επιδόσεων?
Α, και κάτι άλλο, υπάρχει περίπτωση να διαλέξω ταπετσαρία για τα καθίσματα, δηλ ύφασμα με αλκαντάρα τρούφα???
19αρα ζάντα στο Ελλαδιστάν βγάζει δε βγάζει 2 μήνες χρήσης. Εκτός και αν κάποιος μετακινείται ΜΟΝΟ στην Αττική Οδό (ΟΥΤΕ καν στις υπόλοιπες εθνικές με τα διάσπαρτα σκαλοπάτια). Νομίζω ότι επισήμως δε βγάζει. Φυσικά μπορείς να βρεις αφτερμαρκετ. Π.χ. της ΜΤΜ με κόστος στα 3300 ευρώπουλα αν θυμάμαι καλά :
Συνυπολόγισε επίσης και το ιδιαίτερα αυξημένο κόστος των ελαστικών πέρα από τν απώλεια της άνεσης. Αν επιμένεις πάντως η 18αρα του Σιρόκο που είναι σα πτερύγια τουρμπίνας είναι απλά γαμάτη !
Σας ευχαριστώ πολύ profeseur και jntaras. Το αμάξι θα το έχω στη Ρόδο και θα το έχω κυρίως για τις βόλτες μου τα σ/κ. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι εαν γνωρίζετε αν το αυτοκίνητο θα χάνει ΠΟΛΥ σε επιδόσεις. Οι 19άρες πάντως είναι πολύ όμορφες
Υ.Γ. Πάντα μιλαώ για το 1.4
Ε,θα κοβουν......εβαλα και τις 18'' επανω δες.Πιστευω αν ειναι να βαλεις μεγαλυτερη ζαντα ειναι καλυτερη επιλογη...
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ε,θα κοβουν......εβαλα και τις 18'' επανω δες.Πιστευω αν ειναι να βαλεις μεγαλυτερη ζαντα ειναι καλυτερη επιλογη...
Μάλιστα, απλά βαριέμαι να περιμένω τόσο πολύ για τις 18άρες, το θεωρώ χαζό 4-5 μήνες αναμονή για μια ζάντα που είναι ήδη διαθέσιμη στο passat cc.
Αν είναι πάντως να το μετανιώσω για τις lugano, τότε μάλλον θα περιμένω.
Μήπως γνωρίζετε για την ταπετσαρία των καθισμάτων, μπορώ να επιλέξω την ύφασμα alcantara σε τρούφα?
Ευχαριστώ πολύ πάντως jntaras!
-
Επειδη με ενδιεφερε και εμενα η ταπετσαρια alcantara σε καφε ανοιχτο, δυστυχως στο Γερμανικο site που την εβλεπα μεχρι πριν λιγο καιρο σαν εξτρα επιλογη στο σπορ πακετο, τωρα δεν υπαρχει!
Καλο θα ηταν βεβαια να ρωτησεις σε αντιπροσωπεια γιατι και με το σπορ πακετο ειχε δημιουργηθει ενα μπερδεμα στη χωρα μας αλλα μαλλον τελικα υπαρχει σαν επιλογη στα εξτρα. -
off topic: gastou, Ρόδο διαβάζω, scirocco διαβάζω, μήπως έχεις σχέση και με multirama?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
off topic: gastou, Ρόδο διαβάζω, scirocco διαβάζω, μήπως έχεις σχέση και με multirama?Ναι, στα multirama δουλεύω, ποιός είσαι?
-
Ο χρήστης gastou έγραψε:
off topic: gastou, Ρόδο διαβάζω, scirocco διαβάζω, μήπως έχεις σχέση και με multirama?
Ναι, στα multirama δουλεύω, ποιός είσαι?
Έχεις πμ...
-
Ο χρήστης gastou έγραψε:
Μάλιστα, απλά βαριέμαι να περιμένω τόσο πολύ για τις 18άρες, το θεωρώ χαζό 4-5 μήνες αναμονή για μια ζάντα που είναι ήδη διαθέσιμη στο passat cc.
Μήπως γνωρίζετε για την ταπετσαρία των καθισμάτων, μπορώ να επιλέξω την ύφασμα alcantara σε τρούφα?
Ευχαριστώ πολύ πάντως jntaras![/quote}
Μολις το ειδα στον καταλογο, υπαρχει δυνατοτητα επιλογης, εφοσον οντως ισχυει το σπορ πακετο σαν εξτρα εξοπλισμος (545ευρω ειπε φιλος στο forum), η επιλογη ταπετσαριας σε αποχρωση κασμιρ η οποια μπορεινα συνδυαστει με ολα τα χρωματα του αυτοκινητου εκτος απο το κοκκινο, το rising blue και το viper green
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ πάντως jntaras!
Μολις το ειδα στον καταλογο, υπαρχει δυνατοτητα επιλογης, εφοσον οντως ισχυει το σπορ πακετο σαν εξτρα εξοπλισμος (545ευρω ειπε φιλος στο forum), η ταπετσαρια σε αποχρωση κασμιρ η οποια μπορεινα συνδυαστει με ολα τα χρωματα του αυτοκινητου εκτος απο το κοκκινο, το rising blue και το viper green[/quote]
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μολις το ειδα στον καταλογο, υπαρχει δυνατοτητα επιλογης, εφοσον οντως ισχυει το σπορ πακετο σαν εξτρα εξοπλισμος (545ευρω ειπε φιλος στο forum), η ταπετσαρια σε αποχρωση κασμιρ η οποια μπορεινα συνδυαστει με ολα τα χρωματα του αυτοκινητου εκτος απο το κοκκινο, το rising blue και το viper green
Ναι, το θέμα είναι ότι εγώ δεν θέλω όλο το πακέτο αλλά μόνο τα καθίσματα. Μάλλον θα πρέπει να πάω πάλι στην αντιπροσωπεία.
-
Πάνω απ' όλα προσοχή...
-
Γνωρίζει κανείς σχέσεις κιβωτίου για το dsg 7τάχυτο και το 6αρι χειροκίνητο?
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Πάνω απ' όλα προσοχή...Ακομα δε κυκλοφορησε καλα καλα, του καναν facelift ?
-
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Γνωρίζει κανείς σχέσεις κιβωτίου για το dsg 7τάχυτο και το 6αρι χειροκίνητο?DSG : 3.765:1 2.273:1 1.531:1 1.122:1 1.176:1 0.951:1 0.795:1 4.170:1 3.227:1
6αρι : 3.780:1 2.120:1 1.360:1 1.030:1 0.860:1 0.730:1 3.600:1 3.650:1αυτα ειναι για το TSI 160....
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Πάνω απ' όλα προσοχή...
Ακομα δε κυκλοφορησε καλα καλα, του καναν facelift ?
ακούνε όλοι ότι έχει καταπληκτικό στρίψιμο και ότι δεν φεύγει από το δρόμο και προσπαθούν να κάνουν παπάδες... τελικά υπάρχει μεγάλη παραπλήροφορηση στον κόσμο...
μη με φάτε απλά αστειεύομαι... Απλά αυτό είναι το αποτέλεσμα υπερεκτίμησης είτε του αυτοκινήτου, είτε των ικανοτήτων του οδηγού.... ή και των δύο ταυτόχρονα... Το μυαλό στο κεφάλι κύριοι!!! -
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Πάνω απ' όλα προσοχή...Το αυτοκίνητο αυτό είναι ελληνικό;Πάντως από όπου και αν είναι αυτός το έκανε μάλλον είναι και ο πρώτος που που το διέλυσε!!!!
-
Στο Drive πάντως διάβασα ότι οι πιο δυνατές εκδόσεις (160, 200) θέλουν μπλοκέ για όποιον θέλει να ζορίσει αρκετά το αμάξι.
-
Ο χρήστης noble έγραψε:
Γνωρίζει κανείς σχέσεις κιβωτίου για το dsg 7τάχυτο και το 6αρι χειροκίνητο?
DSG : 3.765:1 2.273:1 1.531:1 1.122:1 1.176:1 0.951:1 0.795:1 4.170:1 3.227:1
6αρι : 3.780:1 2.120:1 1.360:1 1.030:1 0.860:1 0.730:1 3.600:1 3.650:1αυτα ειναι για το TSI 160....
Ποιές σχέσεις αντοστοιχούν σε ποιά τελική σχέση για το 7άρι;
-
οι δυο τελευταιες ειναι κατα σειρα : οπισθεν , τελικη σχεδη μεταδοσης
VW Scirocco