-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Είμαι της άποψης ότι άν δεν έχεις μαρούλι να πάρεις Φεράρι ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο μείνε με το Φιατάκι που αντέχει η τσέπη σου και άσε τα άλογα για άλλους...Μα δεν είναι ferrari ! Είναι διθέσιο fiat !
-
Οι δυνατοτητες των ριθμισεων καλυπτουν ολα τα σωματοτυπα.
Το μονο ενοχλητικο ειναι η μεγαλη κλιση που εχει το καπω του αυτοκινητου
μη μπορωντας ετσι να δει κανεις το που τελειωνει... -
Ισχύει. Και γενικά θα χρειαστεί μια εξοικίωση πιστεύω με τις διαστάσεις του αμαξιού (πλάτος).
-
-
Εγώ πάλι με 1,94 και 106 κιλά με την πρώτη δεν κατάφερα τπτ. Μάλλον θα έχουμε και σίκουελ για να βρούμε την ιδανική θεση... Ναι το τιμόνι ήταν όσο το δυνατόν πιο έξω!
-
Ο χρήστης Sirokizein έγραψε:
Εγώ πάλι με 1,94 και 106 κιλά με την πρώτη δεν κατάφερα τπτ. Μάλλον θα έχουμε και σίκουελ για να βρούμε την ιδανική θεση... Ναι το τιμόνι ήταν όσο το δυνατόν πιο έξω!Είσαι πολύ ψηλός. Πάρε Touareg...
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Εγώ πάλι με 1,94 και 106 κιλά με την πρώτη δεν κατάφερα τπτ. Μάλλον θα έχουμε και σίκουελ για να βρούμε την ιδανική θεση... Ναι το τιμόνι ήταν όσο το δυνατόν πιο έξω!
Είσαι πολύ ψηλός. Πάρε Touareg...
Ναι,πραγματικα πιστευω πως θα ειναι δυσκολη η συμβιωση σου αν τελικα το επιλεξεις...
-
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένα πολυμορφικό του είναι πιο κατάλληλο.
-
Εγώ πάλι με 1,94 και 106 κιλά με την πρώτη δεν κατάφερα τπτ. Μάλλον θα έχουμε και σίκουελ για να βρούμε την ιδανική θεση... Ναι το τιμόνι ήταν όσο το δυνατόν πιο έξω!Ρε θηρείο πως χώρεσες μέσα; Σίγουρα τότε είχες πάει τέρμα πίσω το κάθισμα. Οπότε λογικό είναι και το τιμόνι να μην πάει τόσο έξω όσο και το κάθισμα πίσω.
http://www.youtube.com/watch?v=63f3_cjXNOE' target='_blank
Λέτε γι αυτό καταβάθος να θέλω να βάλω και εγώ συναγρμό plus;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ρε θηρείο πως χώρεσες μέσα; Σίγουρα τότε είχες πάει τέρμα πίσω το κάθισμα. Οπότε λογικό είναι και το τιμόνι να μην πάει τόσο έξω όσο και το κάθισμα πίσω.
http://www.youtube.com/watch?v=63f3_cjXNOE' target='_blank
Λέτε γι αυτό καταβάθος να θέλω να βάλω και εγώ συναγρμό plus;
Κααααγκουρα!!Εφετζηηη σε ξεμπροστιασε η διαφημιση
-
Δεν υπάρχει σωτηρία δλδ; Αν υπάρχει θέληση μπορείς να κάνεις πολλά.... Αλλά παίζουν πολλές παραχωρίσεις για να μπώ εκεί μέσα... Μάλλον θα περιμένω κ το καινούριο golf... Πανέμορφα!
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Λέτε γι αυτό καταβάθος να θέλω να βάλω και εγώ συναγρμό plus;Αν χτυπάει έτσι ο συναγερμός 'Plus' δε θέλω τίποτα άλλο. Γιατί αυτός που έχω στο Golf μόλις που ακούγεται. Γι' αυτό είναι 'Plus' φαίνεται...
-
Δεν υπάρχει σωτηρία δλδ; Αν υπάρχει θέληση μπορείς να κάνεις πολλά.... Αλλά παίζουν πολλές παραχωρίσεις για να μπώ εκεί μέσα... Μάλλον θα περιμένω κ το καινούριο golf... Πανέμορφα!Πέρα από την πλάκα, νομίζω πως αν προσπαθήσεις θα καταφέρεις να βολευτείς. Σίγουρα δεν πρέπει να βάλεις ηλιοροφή αν το πάρεις, καθώς κόβει μερικά εκατοστά από το εσωτερικό ύψος.
Είσαι σίγουρος πως ρύθμισες και το τιμόνι εκτός απο το κάθισμα; -
Ναι ρυθμισμένα και τα 2... κ όντως το θέμα της ηλιοροφής το κάνει εντελώς οριακό... με το καθισμά όσων το δυνατόν πιο κάτω, έχω αέρα ένα δάχτυλο από τον ουρανό... Μάλλον την επόμενη φορά θα πρέπει να αφιερώσω περισσότερο χρόνο... Σας ευχαριστώ πάντως!
-
Καλησπέρα σε όλους!
Είναι το πρώτο μου post!Μέσα στην εβδομάδα έκλεισα και εγώ το scirocco και το κακό είναι πως θα το έχω κατά τα τέλη φεβρουαρίου!!! .Θα ήθελα τη γνώμη σας για τα δύο extra που έβαλα.Το rcd510 και ο συναγερμός plus αξίζουν; -
Ο χρήστης tassos_th έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους!
Είναι το πρώτο μου post!Μέσα στην εβδομάδα έκλεισα και εγώ το scirocco και το κακό είναι πως θα το έχω κατά τα τέλη φεβρουαρίου!!! .Θα ήθελα τη γνώμη σας για τα δύο extra που έβαλα.Το rcd510 και ο συναγερμός plus αξίζουν;RCD 510... πολυ καλη επιλογη!
Συναγερμος.... τιποτα δεν υπαρχει καλυτερο απο μια καλη ασφαλιση. Οι συναγερμοι εννιοτε δημιουργουν και προβληματα... προσωπικα δεν θα τον εβαζα. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
RCD 510... πολυ καλη επιλογη!
Συναγερμος.... τιποτα δεν υπαρχει καλυτερο απο μια καλη ασφαλιση. Οι συναγερμοι εννιοτε δημιουργουν και προβληματα... προσωπικα δεν θα τον εβαζα.Το RCD 510 έχει USB host;
Η σύνδεση με το τηλέφωνο γίνεται μέσω bluetooth;_
-
Το USB port αν δεν κανω λαθος προσφερεται μεσω του 'media in' και κοστιζει 155ευρω.
Παντως στανταρ στο 310 αλλα και στο 510 υπαρχει AUX in θυρα για συσκευη mp3.
To bluetooth premium οπως προσφερεται σαν εξτρα, λειτουργει μονο με κινητα τεχνολογιας
rSAP και κοστιζει 465ευρω -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους!
Είναι το πρώτο μου post!Μέσα στην εβδομάδα έκλεισα και εγώ το scirocco και το κακό είναι πως θα το έχω κατά τα τέλη φεβρουαρίου!!! .Θα ήθελα τη γνώμη σας για τα δύο extra που έβαλα.Το rcd510 και ο συναγερμός plus αξίζουν;RCD 510... πολυ καλη επιλογη!
Συναγερμος.... τιποτα δεν υπαρχει καλυτερο απο μια καλη ασφαλιση. Οι συναγερμοι εννιοτε δημιουργουν και προβληματα... προσωπικα δεν θα τον εβαζα.Εγώ πάλι πιστεύω πως ένα συναγερμό πρέπει να το έχεις πάντα, ό,τι ασφάλεια και να κάνεις. Άσε που καμία ασφάλεια δε θα σε αποζημιώσει για όλη την αξία του αυτοκινήτου σε περίπτωση κλοπής.
Το RCD510 είναι πάρα πολύ καλή επιλογή. Σκέφτομαι να το βάλω σε συνδυασμό με Dynaudio, όχι τόσο για την ένταση αλλά για την ποιότητα του ήχου. Το άκουσα με τα απλά ηχεία και δε με ενθουσίασε...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
RCD 510... πολυ καλη επιλογη!
Συναγερμος.... τιποτα δεν υπαρχει καλυτερο απο μια καλη ασφαλιση. Οι συναγερμοι εννιοτε δημιουργουν και προβληματα... προσωπικα δεν θα τον εβαζα.Το RCD 510 έχει USB host;
Η σύνδεση με το τηλέφωνο γίνεται μέσω bluetooth;_
Έχει αν βάλεις το Media-IN. Θα χάσεις όμως τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από το υποβραχιόνιο. Το RCD510 παίρνει κάρτες SD, οπότε δε νομίζω να χρειάζεσαι το Media-IN.
Σύνδεση με το τηλέφωνο με το επιπλέον bluetooth πακέτο...
VW Scirocco