-
GeorgeTabs στα πλαίσια της αντίστοιχης κίνησης της ελληνικής αντιπροσωπείας, είχα κι εγώ ένα tigra για ένα τριήμερο. Για να ξεκινήσω από το ρεζουμέ, το επέστρεψα πριν ολοκληρωθεί το τριήμερο αφού δεν το άντεχα άλλο. Για να είμαστε δίκαιοι βέβαια το δικό μου ήταν 1400άρι και δεν πήγαινε βήμα. Ωστόσο το πολύ καλό τιμόνι σε απόκριση και βάρος που αναφέρεις ακόμα προσπαθώ να το βρω. Επιπλέον το τι γινόταν από τριγμούς με κλειστή την οροφή είναι δύσκολο να το περιγράψω, και μάλιστα σε ένα αμάξι με ούτε 1.000km. Απολαυστικότατο με ανοιχτή την οροφή, τέλειο στο μποτιλιάρισμα, τρομερή η οροφή στο ανοιγόκλειμα, αρκετά συμπαθητικό εσωτερικό, ίσως η ιδανική επιλογή για μια κοπέλα η οποία απλά ψάχνει ένα κουτί που να τσουλάει πάνω σε ρόδες και να πηγαίνει για ψώνια. Αναλογιζόμενοι αυτό και βλέποντας τις πωλήσεις του μπορούμε να πούμε ότι οι άνθρωποι της opel στόχευσαν σε ένα κοινό και πέτυχαν. Για να μην το αντέξω ούτε 3 μέρες φαντάζομαι ότι απλά δεν ανήκω σε αυτό το κοινό.
-
Mου αρεσει εξωτερικά ενώ μεσα δεν μου αρέσει που είναι ολόιδιο με το κατα πολύ φθηνότερο κόρσα μου.
-
Nαι αλλά αυτό δεν σε κάνει να σου αρέσει ακόμη πιο πολύ το Κόρσα σου?
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
GeorgeTabs στα πλαίσια της αντίστοιχης κίνησης της ελληνικής αντιπροσωπείας, είχα κι εγώ ένα tigra για ένα τριήμερο. Για να ξεκινήσω από το ρεζουμέ, το επέστρεψα πριν ολοκληρωθεί το τριήμερο αφού δεν το άντεχα άλλο. Για να είμαστε δίκαιοι βέβαια το δικό μου ήταν 1400άρι και δεν πήγαινε βήμα. Ωστόσο το πολύ καλό τιμόνι σε απόκριση και βάρος που αναφέρεις ακόμα προσπαθώ να το βρω. Επιπλέον το τι γινόταν από τριγμούς με κλειστή την οροφή είναι δύσκολο να το περιγράψω, και μάλιστα σε ένα αμάξι με ούτε 1.000km. Απολαυστικότατο με ανοιχτή την οροφή, τέλειο στο μποτιλιάρισμα, τρομερή η οροφή στο ανοιγόκλειμα, αρκετά συμπαθητικό εσωτερικό, ίσως η ιδανική επιλογή για μια κοπέλα η οποία απλά ψάχνει ένα κουτί που να τσουλάει πάνω σε ρόδες και να πηγαίνει για ψώνια. Αναλογιζόμενοι αυτό και βλέποντας τις πωλήσεις του μπορούμε να πούμε ότι οι άνθρωποι της opel στόχευσαν σε ένα κοινό και πέτυχαν. Για να μην το αντέξω ούτε 3 μέρες φαντάζομαι ότι απλά δεν ανήκω σε αυτό το κοινό.Φαντάζομαι το 1400άρι σου δεν θα είχε και τα 205/45/17 λάστιχα του δικού μου, οπότε εύκολα καταλαβαίνω γιατί ήταν ελαφρύ. Από απόκριση δε είμαι σίγουρος πως και το 1400άρι ήταν άψογο, απλά σε συνάρτηση με όλα τα άλλα χάλια που είδες μάλλον δεν το εκτίμησες. Πρόσεξε, μιλάω για ΑΠΟΚΡΙΣΗ, όχι ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ που ήταν τόσο χάλια όσο ΟΛΑ τα ηλεκτροϋδραυλικά τιμόνια που έχω οδηγήσει...
Από την άλλη το 'δικό μου' δεν έκανε χιλιόμετρα στην βομβαρδισμένη Ελλάδα, οπότε γιαυτό ήταν ανεκτό (αν και όχι σαν αμιγώς κλειστό αμάξι) από στρεβλώσεις κλειστό. Ανοιχτό είπα, ΕΒΛΕΠΕΣ το παρμπρίζ να ταλαντώνεται, οπότε στην Ελλάδα...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πολύ δυνατά φρένα!Το Tigra 1.8 σε δοκιμή στους 4Τ(τεύχος 409, Οκτώβριος 2004) μετρήθηκε 65,6 μ. για το 120-0...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Φαντάζομαι το 1400άρι σου δεν θα είχε και τα 205/45/17 λάστιχα του δικού μου, οπότε εύκολα καταλαβαίνω γιατί ήταν ελαφρύ. Από απόκριση δε είμαι σίγουρος πως και το 1400άρι ήταν άψογο, απλά σε συνάρτηση με όλα τα άλλα χάλια που είδες μάλλον δεν το εκτίμησες. Πρόσεξε, μιλάω για ΑΠΟΚΡΙΣΗ, όχι ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ που ήταν τόσο χάλια όσο ΟΛΑ τα ηλεκτροϋδραυλικά τιμόνια που έχω οδηγήσει...Το να καθόμαστε να συζητάμε πόσο βαρύ ήταν το τιμόνι με τη συνεχώς μεταβαλόμενη υποβοήθηση είναι αστείο. Εμένα δεν μου άρεσε και σίγουρα δεν μου φάνηκε 'άψογο' όσον αφορά την απόκριση που αναφέρεις. Ίσως απλά έχουμε διαφορετικά κριτήρια. Πάντως και το δικό μου είχε κάτι τεράστια λάστιχα τα οποία μάλιστα μου είχαν προκαλέσει μεγάλη έκπληξη όταν τα είδα. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν ήταν 17άρια ή 16άρια, αλλά θυμάμαι ότι ήταν pirelli.
-
Ο χρήστης nickpaip έγραψε:
Πολύ δυνατά φρένα!
Το Tigra 1.8 σε δοκιμή στους 4Τ(τεύχος 409, Οκτώβριος 2004) μετρήθηκε 65,6 μ. για το 120-0...
Αυτό είναι πολύ ή λίγο; (πραγματικά ρωτάω! )
Αν είναι λίγο πάντως, ίσως πάλι να παίζουν ρόλο τα φαρδύτερα λάστιχα που σαφώς φρέναρουν ταχύτερα!
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Φαντάζομαι το 1400άρι σου δεν θα είχε και τα 205/45/17 λάστιχα του δικού μου, οπότε εύκολα καταλαβαίνω γιατί ήταν ελαφρύ. Από απόκριση δε είμαι σίγουρος πως και το 1400άρι ήταν άψογο, απλά σε συνάρτηση με όλα τα άλλα χάλια που είδες μάλλον δεν το εκτίμησες. Πρόσεξε, μιλάω για ΑΠΟΚΡΙΣΗ, όχι ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ που ήταν τόσο χάλια όσο ΟΛΑ τα ηλεκτροϋδραυλικά τιμόνια που έχω οδηγήσει...
Το να καθόμαστε να συζητάμε πόσο βαρύ ήταν το τιμόνι με τη συνεχώς μεταβαλόμενη υποβοήθηση είναι αστείο. Εμένα δεν μου άρεσε και σίγουρα δεν μου φάνηκε 'άψογο' όσον αφορά την απόκριση που αναφέρεις. Ίσως απλά έχουμε διαφορετικά κριτήρια. Πάντως και το δικό μου είχε κάτι τεράστια λάστιχα τα οποία μάλιστα μου είχαν προκαλέσει μεγάλη έκπληξη όταν τα είδα. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν ήταν 17άρια ή 16άρια, αλλά θυμάμαι ότι ήταν pirelli.
Περί ορέξεως λοιπόν κολοκυθόπιτα.
Στο βάρος του τιμονιού δεν αντιλέγω, ήταν πολύ ελαφρύ, και μάλιστα σε στροφή επιταχυνόμενος το ένιωσα κανονικότατα που βάρυνε, χωρίς να γίνει και πάλι βαρύ!
Opel tigra twintop