Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Clio 1.4 16v. Προβλημα κατα την εκκινηση
    1. Home
    2. Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
    3. Clio 1.4 16v. Προβλημα κατα την εκκινηση
    • 1
    • 2
    • 2 / 2
    Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
    13
    40
    2894
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      medos last edited by

Τωρα το πηρα απο το συνεργειο

Αλλαξανε ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ.

'Το προβλημα το ειχαν και αλλα αυτοκινητα και αυτο εφταιγε' ....ετσι μου ειπαν.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • G
        govus last edited by

Αν μπορείς, πες μας πού πήγες και πώς σου φάνηκε η δουλειά τους (αλλά και η συμπεριφορά τους... )

• M
          medos last edited by

Ο χρήστης Govus έγραψε:
          Αν μπορείς, πες μας πού πήγες και πώς σου φάνηκε η δουλειά τους (αλλά και η συμπεριφορά τους... )

Ρενω Γλυφαδας.

Η δουλεια τους θα φανει ενα κρυο πρωινο....(Θα παρει μπροστα αραγε?)

Η συμπεριφορα τους...τυπικη. Τιποτα το ιδιαιτερο.

• T
            thvarveris last edited by

Ο χρήστης Govus έγραψε:

Govus αφού έχεις παράπονα γιατί δεν σηκώνεις τη τηλέφωνό σου να πάρεις τηλέφωνο την RENAULT στην Ελλάδα να ζητήσεις τον υπεύθυνο πελατών από το τεχνικό τμήμα για να του πεις το τι και πως;
            Εγώ με pm μπορώ να σου δώσω και όνομα και νούμερο τηλεφώνυο για να μην ψάχνεις και χάνεις χρόνο.

• G
              govus last edited by

Ο χρήστης thvarveris έγραψε:

Govus αφού έχεις παράπονα γιατί δεν σηκώνεις τη τηλέφωνό σου να πάρεις τηλέφωνο την RENAULT στην Ελλάδα να ζητήσεις τον υπεύθυνο πελατών από το τεχνικό τμήμα για να του πεις το τι και πως;
              Εγώ με pm μπορώ να σου δώσω και όνομα και νούμερο τηλεφώνυο για να μην ψάχνεις και χάνεις χρόνο.

Με ποιά ιδιότητα κόπτεσαι εσύ για τα δικά μου παράπονα; Μήπως με παρακολουθείς, για να δεις αν θα γράψω κάτι αρνητικό; Εγώ απλά έκανα μια ερώτηση στον συντάκτη αυτού του 'νήματος', διότι είμαι πελάτης που ενδιαφέρεται για το αυτοκίνητό του και πάνω απ' όλα για τον κόπο του! Δεν τρώω ψωμί απ' τη Renault, όπως εσύ, αλλ' απεναντίας ΕΓΩ (και πολλοί άλλοι σαν κι εμένα...) είμαι αυτός που δίνω αυτό το ψωμί στα εξουσιοδοτημένα και θέλω να γνωρίζω ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ τί γίνεται σ' αυτά!!
              Υ.Γ.: τα παράπονά μου τα εξέφρασα στο ερωτηματολόγιο που μου 'στειλαν. Στη MAVA (απ' ό,τι οι ίδιοι μου είπαν) δεν ανακατεύονται απ' ευθείας με τον πελάτη, παρά μόνον σε παραπέμπουν στην έκθεση που αγόρασες το αυτοκίνητο. Το τηλέφωνο είναι παρωχημένο μέσον, γι' αυτό δεν το 'σηκώνω'(
              ). Ό,τι έχω να πω, το λέω με e-mail και μάλιστα μόνον με τα 'κεντρικά' στη Γαλλία...

1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • T

Ο χρήστης Govus έγραψε:

Με ποιά ιδιότητα κόπτεσαι εσύ για τα δικά μου παράπονα; Μήπως με παρακολουθείς, για να δεις αν θα γράψω κάτι αρνητικό; Εγώ απλά έκανα μια ερώτηση στον συντάκτη αυτού του 'νήματος', διότι είμαι πελάτης που ενδιαφέρεται για το αυτοκίνητό του και πάνω απ' όλα για τον κόπο του! Δεν τρώω ψωμί απ' τη Renault, όπως εσύ, αλλ' απεναντίας ΕΓΩ (και πολλοί άλλοι σαν κι εμένα...) είμαι αυτός που δίνω αυτό το ψωμί στα εξουσιοδοτημένα και θέλω να γνωρίζω ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ τί γίνεται σ' αυτά!!
                Υ.Γ.: τα παράπονά μου τα εξέφρασα στο ερωτηματολόγιο που μου 'στειλαν. Στη MAVA (απ' ό,τι οι ίδιοι μου είπαν) δεν ανακατεύονται απ' ευθείας με τον πελάτη, παρά μόνον σε παραπέμπουν στην έκθεση που αγόρασες το αυτοκίνητο. Το τηλέφωνο είναι παρωχημένο μέσον, γι' αυτό δεν το 'σηκώνω'(
                ). Ό,τι έχω να πω, το λέω με e-mail και μάλιστα μόνον με τα 'κεντρικά' στη Γαλλία...

Νομίζω ότι δεν θέλει κριτική το κείμενο σου.Το αφήνω να το κρίνει ο καθένας που θα το διαβάσει.Κρίμα για σένα γιατί επειδή είσαι νέος στο forum δεν γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα για να ξέρεις την ποιότητα του καθενός
                Από φαντασία σκίζεις πάντως.
                Και κάτι ακόμα
                Η MAVA έχει συγκεκριμένο άνθρωπο που ασχολείται κατευθείαν με τους πελάτες.
                Και κάτι ακόμα.
                Στο δικό μας forum δεν υπάρχουν ΚΥΠίτες μόνο καμία φορά σκάνε μύτη ξερόλες

• G
                  govus last edited by

Νομίζω ότι δεν θέλει κριτική το κείμενο σου.Το αφήνω να το κρίνει ο καθένας που θα το διαβάσει.Κρίμα για σένα γιατί επειδή είσαι νέος στο forum δεν γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα για να ξέρεις την ποιότητα του καθενός
                  Από φαντασία σκίζεις πάντως.
                  Και κάτι ακόμα
                  Η MAVA έχει συγκεκριμένο άνθρωπο που ασχολείται κατευθείαν με τους πελάτες.
                  Και κάτι ακόμα.
                  Στο δικό μας forum δεν υπάρχουν ΚΥΠίτες μόνο καμία φορά σκάνε μύτη ξερόλες

Μπορεί να είμαι νέος στο φόρουμ, αλλά εμπειρίες με άθλια συνεργεία έχω τα τελευταία 15 χρόνια που είμαι κάτοχος διαφόρων οχημάτων με 2 ή 4 τροχούς . Τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς (που είναι ανεπίτρεπτο να χρησιμοποιούνται, αυτό το έμαθα πιο γρήγορα από 'σένα φαίνεται και ΔΕΝ το έκανα σε καμμία περίπτωση) σου τους επιστρέφω ... Είμαι γκρινιάρης και διεκδικώ τα δικαιώματά μου, για τον απλούστατο λόγο ότι η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των εταιρειών 'παροχής υπηρεσιών' (και ειδικά όταν μιλάμε γι' αντιπροσωπείες ξένων εταιρειών...) σ' αυτήν τη χώρα εργάζεται τυχοδιωκτικά και προσωπικά δεν γουστάρω να δίνω τα ΔΙΚΑ μου λεφτά σε κανέναν τέτοιο επιχειρηματία . Προσωπικές και αγενείς λοιπόν υποδείξεις του στυλ 'γιατί δεν σηκώνεις το τηλέφωνό σου να πάρεις τηλέφωνο (είναι και πλεονασμός!!) κλπ.', απαντώνται ΜΟΝΟΝ με τον τρόπο που είδες. Και για να τελειώνουμε, μόνον εσύ είδες ότι έχω κάποιο λόγο να 'πάρω τηλέφωνο', εγώ δεν παραπονέθηκα για κάτι, δεν έχω παράπονο από τα προϊόντα της Renault, είχα και πριν και τώρα Renault και είμαι καχύποπτος ΜΟΝΟΝ με τους έλληνες 'εξουσιοδοτημένους' και είμαι ελεύθερος να το δηλώνω !!
                  Υ.Γ.: είναι καιρός να αντιπροσωπευθεί αυτή η ιστορική εταιρεία ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στην Ελλάδα (κατά το παράδειγμα της Volvo, που επιτέλους 'έφυγε' απ' τον Σαρακάκη, μήπως και γίνουν καλύτερα τα πράγματα και για τους πελάτες της, αλλά και για τις πωλήσεις της ...)!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • F
                    funkyreverend last edited by

In short, ο thvarveris σε προτρέπει αν έχεις παράπονα, να τα διαβιβάσεις στον υπεύθυνο, για να το ξέρουν και αν μπορούν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα. Θέλει να προστατέυσει τον 'πελάτη' και ταυτόχρονα και την 'εταιρεία'. Δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό. Ούτε αρνητικά ψάχνει ούτε προκλητικά απαντάει ποτέ, ίσα ίσα μας ενημερώνει για μερικά πράγματα εκ των έσω. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι (κρυφοί ή φανεροί) για να είχαμε καλύτερη σχέση όλοι οι πελάτες με όλες τις εταιρείες...

• S
                      silencer51 last edited by

Ηρεμία φίλοι Govus και thvarveris@! Δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε...

• G
                        govus last edited by

Ο χρήστης silencer51 έγραψε:

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα !!! Εξ' άλλου δεν ξεκίνησα εγώ αυτή την ανούσια διένεξη... Επιπλέον, πιστεύω πως προσωπικές προτροπές αυτού τουλάχιστον του χαρακτήρα, καλό είναι να διαβιβάζονται μέσω προσωπικού μηνύματος... Διαφορετικά, τρώμε τσάμπα χώρο στα threads ...
                        Υ.Γ.: προσωπικά, δεν κρατάω κακία στον thearveris, ειδικά δε αφού είναι και Ολυμπιακός (αν θυμάμαι καλά )!!

• P
                          puntofato last edited by

Για τους πολλαπλασιαστές τα έχουμε πει εκατομύρια φορές http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=14715 και δεν αποτελεί πια πρόβλημα για τα RENAULT.

Δεν αποτελεί σε όσα τους έχουν αλλάξει. Δεν αλλάχτηκαν σε όλα όμως!
                          Και το link που δίνεις μιλά για πολλαπλασιαστές, όχι για μπουζί όυτε για καύσιμα που μας ανέφερες και το σχολίασα...
                          Για να ξέρουμε τι λέμε δηλαδή!

• G
                            grc-panos last edited by

βρε χαλαρώστε.. εμένα μου το κάνει αυτό όσο μπορώ να θυμηθώ το αυτοκίνητό μου και όλα τα προηγούμενα renault που έιχα καθώς και ο ιάπωνας και το golf...

τα κρύα πρωινά-απογεύματα όχι μόνο δεν κρατάει σταθερό ρελαντί αλλά τρελαίνεται στα σκασίματα κλπ κλπ... αυτό πάντα συνέβαινε αφότου άρχιζα να ξηλώνω εισαγωγές εξαγωγές κλπ.. δεν με προβληματισε ποτέ βέβαια καθώς το 'ζέσταμα' το κάνω εν κινήσει με 2000-2.500 rpm σταθερα και όταν ανεβάσει λίγο θερμοκρασία όλα είναι οκ...

• B
                              birdienumnum last edited by

Ο χρήστης Govus έγραψε:

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα !!! Εξ' άλλου δεν ξεκίνησα εγώ αυτή την ανούσια διένεξη... !!

Πιστεύω πως η πρώτη σου απάντηση ήταν σε ανεβασμένο τόνο. Ο γραπτός λόγος θέλει λίγο προσοχή και κατά την γραφή και κατά την ανάγνωση για να μην παρεξηγείται.
                              Τέλος καλό, όλα καλά........

• T

Λοιπόν ακόυστε τώρα και την δική μου γνώμη.
                                Εδώ από τον καιρό που έγινε το forum εμφανίζονται κατά καιρούς διάφορα φίλοι, με παράπονα για σχεδόν όλες τις μάρκες, είτε για αυτό καθαυτό το προϊόν είτε για τις υπηρεσίες after sales.
                                Για τις άλλες μάρκες δεν ξέρω και δεν μιλάω.
                                Για την RENAULT όμως που τα πράγματα στο after sales τα ξέρω και από τη καλή και από την ανάποδη δεν μπορώ να σιωπήσω.
                                Έχουμε διαβάσει τέρατα εδώ μέσα για την RENAULT.
                                Έχουμε διαβάσει ότι τα service στοιχίζουν χιλιάδες ευρώ ότι οι μηχανικοί είναι άσχετοι με το αντικείμενο ότι ανταλλακτικά δεν υπάρχουν ότι δε υπάρχει εκπαίδευση για το προσωπικό και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
                                Σε όποιον έχουν τα άσχημα καλά κάνει και τα γράφει και κακά κάνει και δεν απευθύνεται παραπάνω.
                                Αλλά πολύ φοβάμαι ότι πολλοί από αυτούς που τα γράφουν τα έχουν ακούσει από το διπλανό τραπεζι στη καφετέρια ή τους τα έχει πει ο ξάδερφος του μπατζανάκη της νύφης της κουνιάδας του κουμπάρου της θείας τους!
                                Κύριο χαρακτηριστικό των περισσοτέρων από αυτούς που κατηγορούν γενικά και τις περισσότερες φορές ατεκμηρίωτα είναι ότι μετά από λίγο εξαφανίζονται.
                                Εγώ θεωρώ φυσιολογικό να απαντάω στα τέρατα που διαβάζω γιατί δεν αντέχω να μην βγαίνει κατά έξω ο κόπος και η προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων Ελλήνων και ξένων.
                                Για μένα δεν είναι κόπος.Στο ίδιο pc αλλάζω πρόγραμμα και μπορώ να δώσω αξιόπιστη απάντηση σε όποιον έχει μία απόρία, γιατί από την στιγμή που παίρνει μέρος σε δημόσιο διάλογο θα πρέπει να διαβάσει και τον αντίλογο.Αν δεν θέλει και θέλει μόνο να ακουστεί το δικό του ως τελεσίδικο νομίζω ότι έχει κάνει λάθος επιλογή τόπου και τρόπου.
                                Πολλά παιδιά από εδώ μέσα που έχουν RENAULT μάλιστα, με ρωτάνε πολλές φορές με pm για θέματα τους και σε όλους κάθομαι και απαντάω με σελίδες πολλές φορές κειμένου και γίνομαι και κουραστικός.
                                Ελπίζω τουλάχιστον να βοηθάω τους περισσότερους γιατί σε μερικούς δεν το έχω καταφέρει.
                                Έχω ξαναγράψει και πρόσφατα ότι τρώω ψωμί από την RENAULT περίπου 10 χρονια αλλά οδηγώ RENAULT πολύ περισσότερα γιατί πάντα μου άρεσαν και τα αγάπαγα.Χαριτολογώντας πολλές φορές λέω ότι η RENAULT ακόμα δεν μου έχει δώσει αυτά που τις έχω πληρώσει όλα αυτά τα χρόνια.
                                Πρέπει να ξέρετε ότι η RENAULT δεν είναι Ελληνικό δημόσιο όπου οι εργαζόμενοι στην ΔΕΗ και στον ΟΤΕ παίρνουν δωρεάν τις υπηρεσίες που παράγει ο οργανισμός τους.Εμείς πληρώνουμε για τα ανταλλακτικά μας και σε πολλά μαγαζιά ξέρω ότι οι εργαζόμενοι πληρώνουν και για τις υπηρεσίες που πολλές οι ίδιοι προσφέρουν για τα αυτοκίνητα τους.Το τι πληρώνουμε είναι απόφαση του κάθε μαγαζιού και σίγουρα δεν είναι τζάμπα.
                                Λοιπόν για να τελειώνω
                                Στην MAVA υπάρχει άτομο επιφορτισμένο να ακούει τα παράπονα των πελατών από την στιγμή της αγοράς και μετά.Είναι στο τηλέφωνό του από της 9 έως τις 17.00 επί πέντε μέρες την εβδομάδα ακούει και πολλά απο αυτά τα λύνει το συντομότερο δυνατόν.
                                Τα μέσα τα έχουμε.Αν μερικοί δεν μπορούν να τα αξιοποιήσουν αποτελεί πρόβλημα τις επιχείρησης τους και όχι της φίρμας.
                                Σε γενικές γραμμές αυτά είχα να πω
                                Για το τέλος θα σας πω ένα χτεσινό περιστατικό για να καταλάβετε τι αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα.
                                Πελάτης με MEGANE II απαιτούσε να μην πληρώσει το service των 30000 χλμ γιατί έπρεπε λέει να του τα καλύψουμε όλα στα πλαίσια της εγγύησης.
                                Σύμφωνα δηλαδή με αυτόν το λάδι που ήθελε αλλαγή ή τα φιλτρα ή τα μπουζί δεν είναι αναλώσιμα αλλά εφθάρησαν πριν από την ώρα τους και έπρεπε να τα χρεωθεί η εταιρία.
                                Τόσα και άλλα τόσα συναντάμε κάθε μέρα και πολλά παρόμοια βγαίνουν προς τα έξω για όλες τις εταιρείες αυτοκινήτου και τους κολλάει η ρετσινιά του κακού.
                                Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν και πραγματικά άσχημα γεγονότα.

Θοδωρής Βαρβέρης

• T

Ο χρήστης Puntofato έγραψε:

Για τους πολλαπλασιαστές τα έχουμε πει εκατομύρια φορές http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=14715 και δεν αποτελεί πια πρόβλημα για τα RENAULT.

Και το link που δίνεις μιλά για πολλαπλασιαστές, όχι για μπουζί όυτε για καύσιμα που μας ανέφερες και το σχολίασα...

To link μιλάει για πολλαπλασιαστές γιατί μας είπες ότι τελικά ήταν αυτό.Το δικό σου αυτοκίνητο είναι μέσα στα πλαίσια της εγγύησης οπότε δεν εμπίπτει στον καμπάνια ανάκλησης που ισχύει για αυτοκίνητα που έχουν βγει από την εγγυηση.
                                  Απλώς ήθελα να δείξω τι πολιτική επικρατεί τώρα για του πολλαπλασιατές.
                                  Επίσης μιλάγαμε για χίλιες μύριες βλάβες επειδή προσπαθουσαμε να σε βοηθήσουμε.Από μακριά δε γίνεται να πέσεις μέσα στην διάγνωση του προβλήματος.Τουλάχιστον εγώ δεν διαθέτω αυτό το κληρονομικό χάρισμα.
                                  Επειδή ξέρουμε τι λέμε

• N
                                    nicknt last edited by

Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
                                    Ο αισθητήρας νερού αν χαλάσει υπάρχουν δύο ενδεχόμενα: Να νομίζει ότι η μηχανή είναι συνέχεια κρύα και το καταλαβαίνεις από τα ντουμάνια πίσω και την βρώμα.
                                    Να νομίζει ότι η μηχανή είναι συνέχεια ζεστή οπότε έχεις πρόβλημα στην κρύα εκκίνηση.Αυτό που συμβάινει πιο συχνά είναι το πρώτο δεν σβήνει όμως στο δρόμο. Και στις δύο περιπτώσεις η βλάβη γίνεται αντιληπτή από την μονάδα ελέγχου και τη βγάζει στο διαγνωστικό.

Και με το ρελαντί τι γίνεται στην πρώτη περίπτωση? Το κρατάει ψηλά όταν η θερμοκρασία πέσει, ή όταν είναι κρύο?

• T

To link μιλάει για πολλαπλασιαστές γιατί μας είπες ότι τελικά ήταν αυτό.Το δικό σου αυτοκίνητο είναι μέσα στα πλαίσια της εγγύησης οπότε δεν εμπίπτει στον καμπάνια ανάκλησης που ισχύει για αυτοκίνητα που έχουν βγει από την εγγυηση.
                                      Απλώς ήθελα να δείξω τι πολιτική επικρατεί τώρα για του πολλαπλασιατές.
                                      Επίσης μιλάγαμε για χίλιες μύριες βλάβες επειδή προσπαθουσαμε να σε βοηθήσουμε.Από μακριά δε γίνεται να πέσεις μέσα στην διάγνωση του προβλήματος.Τουλάχιστον εγώ δεν διαθέτω αυτό το κληρονομικό χάρισμα.
                                      Επειδή ξέρουμε τι λέμε

Έκανα λάθος νομίζα ότι ήταν δικό σου το αυτοκίνητο για αυτό σου μιλάω σε πρώτο πρόσωπο στο παραπάνω κείμενο.

• P
                                        panos-ms last edited by

Αν θελετε μια γνωμη απο καποιον που γνωριζει σχετικα το αντικειμενο για να διαγνωστει καποιο προβλημα σε ενα αυτο/το δεν αρκει η διαπιστωση του πελατη και φυσικα ουτε εδω θα βρειτε λυση και αυτο οχι γιατι δεν μπορει να ειναι καποιος γνωστης αλλα πολυ απλα γιατι δεν εχει μπροστα του το αυτ/το με το προβλημα το οποιο παρουσιαζει οποιο και να ειναι αυτο.Για να τελειωνω λοιπον θα ηθελα να πω στον φιλο πως το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να μην ακουει τον καθενα τι του λεει και να προσπαθησει να λυσει το προβλημα του σε καποιο συνεργειο που θα του εχει εμπιστοσυνη γιατι χωρις αυτην δουλεια δεν κανεις.Αν ξεκινησεις και τουσ λες πως μου ειπαν το ενα μου ειπαν το αλλο και ακουσα αυτο και ακουσα εκεινο το μονο σιγουρο ειναι πως θα σε περασουν πονηρο με την κακη εννοια φυσικα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

• T

Ο χρήστης panos-ms έγραψε:
                                          😎 Αν θελετε μια γνωμη απο καποιον που γνωριζει σχετικα το αντικειμενο για να διαγνωστει καποιο προβλημα σε ενα αυτο/το δεν αρκει η διαπιστωση του πελατη και φυσικα ουτε εδω θα βρειτε λυση και αυτο οχι γιατι δεν μπορει να ειναι καποιος γνωστης αλλα πολυ απλα γιατι δεν εχει μπροστα του το αυτ/το με το προβλημα το οποιο παρουσιαζει οποιο και να ειναι αυτο.Για να τελειωνω λοιπον θα ηθελα να πω στον φιλο πως το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να μην ακουει τον καθενα τι του λεει και να προσπαθησει να λυσει το προβλημα του σε καποιο συνεργειο που θα του εχει εμπιστοσυνη γιατι χωρις αυτην δουλεια δεν κανεις.Αν ξεκινησεις και τουσ λες πως μου ειπαν το ενα μου ειπαν το αλλο και ακουσα αυτο και ακουσα εκεινο το μονο σιγουρο ειναι πως θα σε περασουν πονηρο με την κακη εννοια φυσικα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ο panos-ms επειδή τυγχάνει να το ξέρω είναι μάχιμος μηχανικός της RENAULT.
                                          Οπότε όσοι με RENAULT ορμάτε του, γιατί ξέρει πολλά

• L
                                            leonp last edited by

Ο χρήστης panos-ms έγραψε:
                                            Αν θελετε μια γνωμη απο καποιον που γνωριζει σχετικα το αντικειμενο για να διαγνωστει καποιο προβλημα σε ενα αυτο/το δεν αρκει η διαπιστωση του πελατη και φυσικα ουτε εδω θα βρειτε λυση και αυτο οχι γιατι δεν μπορει να ειναι καποιος γνωστης αλλα πολυ απλα γιατι δεν εχει μπροστα του το αυτ/το με το προβλημα το οποιο παρουσιαζει οποιο και να ειναι αυτο.Για να τελειωνω λοιπον θα ηθελα να πω στον φιλο πως το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να μην ακουει τον καθενα τι του λεει και να προσπαθησει να λυσει το προβλημα του σε καποιο συνεργειο που θα του εχει εμπιστοσυνη γιατι χωρις αυτην δουλεια δεν κανεις.Αν ξεκινησεις και τουσ λες πως μου ειπαν το ενα μου ειπαν το αλλο και ακουσα αυτο και ακουσα εκεινο το μονο σιγουρο ειναι πως θα σε περασουν πονηρο με την κακη εννοια φυσικα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Είναι λάθος αντιμετώπιση αυτή. Γιατί ο φίλος με το προβληματικό κλιό είναι πονηρός που ρωτάει; Μήπως, με το ίδιο σκεπτικό, είναι μαλάκες αυτοί (στο συνεργείο της ρενό) που του είπαν να αφήνει το αυτοκίνητο να ζεσταίνεται; Διάβασε τη πρώτη δημοσίευση στο θέμα.

• P
                                              panos-ms last edited by

Εγω δεν αντιλεγω με αυτα που λεει ο φιλος απλα σε καμια περιπτωση δεν προκειται να βρει λυση εδω.Το μονο που θα γινει ειναι να μπερδευτει περισσοτερο.Υπαρχουν και αλλα συνεργεια που μπορει να παει.

• First post
                                                Last post
                                              • 1
                                              • 2
                                              • 2 / 2
                                              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                                • ΕΛΛΑΔΑ
                                                • ΚΟΣΜΟΣ
                                                • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                                • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                                • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ