-
Μένω Ν. Σμύρνη, η συνήθης διαδρομή μου είναι από το ΣΕΦ παραλιακά μέχρι το Καβούρι (αρχή είναι ακόμα, σιγά σιγά βγαίνω και παραέξω )
Όλη η παραλιακή προσφέρετε σαν «κλειστή διαδρομή» είτε με παράδρομους π.χ. μαρίνα Αλίμου, είτε με φαρδιά πεζοδρόμια π.χ. Αγ. Κοσμάς...
Μια μικρή προσοχή θέλει το κομμάτι μπροστά από τον Φλοίσβο λόγο του ότι μαζεύει πολύ κόσμο ειδικά το σουκού.Αν θέλετε να μπείτε στο πνεύμα για τα καλά πάντως, μετά από μια περίοδο προσαρμογής ελάτε με την συμβία σου σε ένα free friday όπου όλος ο δρόμος είναι δικός μας...
Καλό πεταλάκι...
Υ.Γ.
Αν σας μπεί το σαράκι για τα καλά ετοιμάσου να ξηλωθείτε και για ποδηλατικά ρούχα. Είναι απαραίτητα. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Μένω Ν. Σμύρνη, η συνήθης διαδρομή μου είναι από το ΣΕΦ παραλιακά μέχρι το Καβούρι (αρχή είναι ακόμα, σιγά σιγά βγαίνω και παραέξω )Όλη η παραλιακή προσφέρετε σαν «κλειστή διαδρομή» είτε με παράδρομους π.χ. μαρίνα Αλίμου, είτε με φαρδιά πεζοδρόμια π.χ. Αγ. Κοσμάς...
Μια μικρή προσοχή θέλει το κομμάτι μπροστά από τον Φλοίσβο λόγο του ότι μαζεύει πολύ κόσμο ειδικά το σουκού.Αν θέλετε να μπείτε στο πνεύμα για τα καλά πάντως, μετά από μια περίοδο προσαρμογής ελάτε με την συμβία σου σε ένα free friday όπου όλος ο δρόμος είναι δικός μας...
Καλό πεταλάκι...
Υ.Γ.
Αν σας μπεί το σαράκι για τα καλά ετοιμάσου να ξηλωθείτε και για ποδηλατικά ρούχα. Είναι απαραίτητα.ευχαριστουμε για τις ευχες και συμβουλες
ποδηλατικα ρουχα τα βασικα κολαν και μπλουζες πηραμε
το free friday δεν με ενθουσιαζει οπως και οι τεραστιες μαζωξεις...θεωρω μαθηματικα βεβαιο (και αποδεδειγμενο) οτι καποιος ή καποιοι θα κανουν βλακειες...σαν οδηγος αυτοκινητου εχω αρκετα παραδειγματα απαραδεκτης συμπεριφορας ποδηλατιστων και στην πλειοψηφια τους οταν ειναι σε μεγαλες ομαδες... -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
ευχαριστουμε για τις ευχες και συμβουλες
ποδηλατικα ρουχα τα βασικα κολαν και μπλουζες πηραμε
το free friday δεν με ενθουσιαζει οπως και οι τεραστιες μαζωξεις...θεωρω μαθηματικα βεβαιο (και αποδεδειγμενο) οτι καποιος ή καποιοι θα κανουν βλακειες...σαν οδηγος αυτοκινητου εχω αρκετα παραδειγματα απαραδεκτης συμπεριφορας ποδηλατιστων και στην πλειοψηφια τους οταν ειναι σε μεγαλες ομαδες...Στο Freeday καφρίλες κάνουν συνήθως μερικά 15-17χρονα που έρχονται με τα bmx τους αλλά δεν κάθονται πολύ λόγο του ότι τα φτήνουν σχετικά γρήγορα και αποχωρούν.
Από εκεί και μετά απλά κλείνει ο δρόμος από όπου περνάμε για λίγα λεπτά και αυτό είναι το ποιό «σοβαρό πρόβλημα» που προκαλείτε αν και τώρα τελευταία βράδυ Παρασκευής δεν έχει την κίνηση που είχε κάποτε...Προτείνω αργότερα να το δοκιμάσετε, έστω για την εμπειρία, μπορείτε να αποχωρίσετε οποιαδήποτε στιγμή, δεν είναι υποχρεωτικό.
Πιστεύω όμως ότι θα σας αρέσει για το πνεύμα του και το κυριότερο την παρέα αφού δεν χρειάζεται να γνωρίζεις κανέναν, πιάνεις κουβεντα ποδηλατώντας με τον οποιονδήποτε.Aν το αποφασίσετε σφύρα μια να τα πούμε από κοντά.
-
μπορειτε να προτεινετε για αρχη 'κλειστα' μερη για ποδηλατο σε αθηνα και ευρυτερη αττικη?ξεκιναω κανοντας μια λιστα...οποιος θελει προσθετει (μπορει να γραψει και βαθμο δυσκολιας ευκολο-μετριο-δυσκολο)
πανεπιστημιουπολη-πολυτεχνιουπολη ζωγραφου (μετριο)
εγκαταστασεις αεροδρομιου ελληνικο (ευκολο)
εγκαταστασεις αγιου κοσμα ελληνικο (ευκολο)
παρκο τριτση ηλιον (ευκολο)
αλυκες και παραλια αναβυσσος (ευκολο)
παραλια μαραθωνα χωματοδρομος (μετριο)
σεφ - village φαληρου (ευκολο)
βασιλικα κτηματα τατοι (μετριο)
αλσος συγγρου μαρουσι (μετριο)
περιβαλλον χωρος ΟΑΚΑ μαρουσι (εύκολο) -
μπορειτε να προτεινετε για αρχη 'κλειστα' μερη για ποδηλατο σε αθηνα και ευρυτερη αττικη?
ξεκιναω κανοντας μια λιστα...οποιος θελει προσθετει (μπορει να γραψει και βαθμο δυσκολιας ευκολο-μετριο-δυσκολο)
περιβαλλον χωρος ΟΑΚΑ μαρουσι (εύκολο)Την διαδρομή της Παραλίας Μαραθώνα μπορείς να την ξεκινήσεις από την παραλία της Νέας Μάκρης. Ο παραλιακός πεζόδρομος φτάνει μέχρι την Παραλία Μαραθώνα κι όταν δεν έχει περιπατητές είναι ωραία.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
μπορειτε να προτεινετε για αρχη 'κλειστα' μερη για ποδηλατο σε αθηνα και ευρυτερη αττικη?
ξεκιναω κανοντας μια λιστα...οποιος θελει προσθετει (μπορει να γραψει και βαθμο δυσκολιας ευκολο-μετριο-δυσκολο)
περιβαλλον χωρος ΟΑΚΑ μαρουσι (εύκολο)Την διαδρομή της Παραλίας Μαραθώνα μπορείς να την ξεκινήσεις από την παραλία της Νέας Μάκρης. Ο παραλιακός πεζόδρομος φτάνει μέχρι την Παραλία Μαραθώνα κι όταν δεν έχει περιπατητές είναι ωραία.
καλη ιδεα...
βγαινει ολη η διαδρομη παραλιακα η καπου πρεπει να 'μπεις μεσα'?
που ειναι πιο ασφαλες να αφησεις αυτοκινητο?
καμια ιδεα συνολικα χιλιομετρα πηγαινε - ελα?ευχαριστω
-
Αναζητείται τρόμπα δαπέδου με μετρητή πίεσης και τιμή max 45 ευρώ.Η αγορά θα γίνει απο ελληνικό eshop.
έχω σταμπάρει τις παρακάτω:Bontrager Charger EU
Bontrager Turbo Charger EU
TopeakJoe Blow Max HP(η επιλογη του μαγαζιού τυχαία)
Ποιά από τις 3;Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση καλοδεχούμενη
-
Έχω την 1η. Κάνει τη δουλειά της μια χαρά. Δεν νομίζω πως θα χρειαστείς κάτι παραπάνω από μια τρόμπα και ούτε χρειάζεται να δώσεις παραπάνω από τα χρήματα που έχει. Πιστεύω θα σε βολέψει μια χαρά.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Αναζητείται τρόμπα δαπέδου με μετρητή πίεσης και τιμή max 45 ευρώ.Η αγορά θα γίνει απο ελληνικό eshop.
έχω σταμπάρει τις παρακάτω:Bontrager Charger EU
Bontrager Turbo Charger EU
TopeakJoe Blow Max HP(η επιλογη του μαγαζιού τυχαία)
Ποιά από τις 3;Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση καλοδεχούμενη
Νομίζω οι κορυφαίες είναι οι Lezyne.
-
περιβαλλον χωρος ΟΑΚΑ μαρουσι (εύκολο)Κτήμα Συγγρού στο Μαρουσι.Χωμα .Ευκολο.
-
Μου ήρθε το ηλιακό λαμπάκι που είχε προτείνει ο dimsabas. Ποιοτικότατο και πολύ βολικό. Εδώ Ελλάδα αν το πούλαγαν άνετα θα ζήταγαν 15-18 ευρώ.
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις τον panoss και τον P@ulet@.
Τελικά εγινε παραγγελία αυτής εδώ
http://www.kassimatisbikes.gr/node/1317μιας και από τα χαρακτηριστικά της και απο κριτικές χρηστών που διάβασα νομίζω ότι είναι ένα κλικ πάνω από τον ανταγωνισμό.
-
Γείτονας που δεν θέλει να δώσει πολλά λεφτά, ψάχνει ποδήλατο μέχρι 150€ περίπου. Προσπαθώ να τον γλυτώσω από τις γνωστές σαβούρες των super market, οπότε αν πέσει κάτι αξιόλογο στην αντίληψή σας σε μεταχειρισμένο, περιοχή Θεσσαλονίκης, αναφέρτε το.
Μόνες απαιτήσεις αλουμίνιο, να μην είναι με Revo και να έχει μπροστινή ανάρτηση (θα βγαίνει αρκετά σε χωματόδρομους). Και να είναι σε μιά στοιχειώδη καλή κατάσταση.
-
-
Ωραίο το φωτάκι, έτσι; Περιμένω κι εγώ ένα τώρα. Στο παλιό μου, το κύριο σώμα του φωτός δε γάτζωνε καλά πάνω στην οριζόντια βάση. Σιγουρέψου ότι πιάνει σωστά, μην το ψάχνεις στην άσφαλτο μετά από καμιά λακκούβα. Όχι ότι θα πάθει τίποτα...
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Γείτονας που δεν θέλει να δώσει πολλά λεφτά, ψάχνει ποδήλατο μέχρι 150€ περίπου. Προσπαθώ να τον γλυτώσω από τις γνωστές σαβούρες των super market, οπότε αν πέσει κάτι αξιόλογο στην αντίληψή σας σε μεταχειρισμένο, περιοχή Θεσσαλονίκης, αναφέρτε το.Μόνες απαιτήσεις αλουμίνιο, να μην είναι με Revo και να έχει μπροστινή ανάρτηση (θα βγαίνει αρκετά σε χωματόδρομους). Και να είναι σε μιά στοιχειώδη καλή κατάσταση.
Και θέλει και να βγαίνει σε χώμα... δύσκολο να βρεις κάτι αξιόλογο σε αυτά τα χρήματα.
να μερικές προτάσεις:
αν και είναι Agressor, όχι Avalanche http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/3367991/
αν και ο τύπος δεν έχει ιδέα από μεγέθη http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/3388742/
υπάρχει κι αυτό http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/3368465/
-
Μια χαρα γατζωνει. Το εκανα και βολτα. Γαματο ειναι και κανεις και οικονομια στις μπαταριες.
Sent from my i9023 using Tapatalk 2
-
-
καλη ιδεα...
βγαινει ολη η διαδρομη παραλιακα η καπου πρεπει να 'μπεις μεσα'?
που ειναι πιο ασφαλες να αφησεις αυτοκινητο?
καμια ιδεα συνολικα χιλιομετρα πηγαινε - ελα?ευχαριστω
Μέχρι σχεδόν το λιμανάκι της Παραλίας Μαραθώνα φτάνεις παραλιακά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα ασφαλείας για το αυτοκίνητο. Αν θες να την πιάσεις από την αρχή το αφήνεις στην Παραλία της Νέας Μάκρης. Δεν το έχω μετρήσει ποτέ γιατί δεν το έχω κάνει με ποδήλατο, το έχω κάνει όμως βόλτα πολλές φορές προ ετών με το γιο μωρό στο καροτσάκι, αλλά σε τρεις δόσεις (κάθε φορά αφήναμε το αυτοκίνητο πιο κάτω και κάναμε το παρακάτω κομμάτι). Δεν είναι πολύ μεγάλη απόσταση πάντως. Τα καλοκαιρινά απογεύματα όμως έχει πολλούς περιπατητές και επειδή ο πεζόδρομος είναι σχετικά στενός είναι πρόβλημα.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ωραίο το φωτάκι, έτσι; Περιμένω κι εγώ ένα τώρα. Στο παλιό μου, το κύριο σώμα του φωτός δε γάτζωνε καλά πάνω στην οριζόντια βάση. Σιγουρέψου ότι πιάνει σωστά, μην το ψάχνεις στην άσφαλτο μετά από καμιά λακκούβα. Όχι ότι θα πάθει τίποτα...Γείτονας που δεν θέλει να δώσει πολλά λεφτά, ψάχνει ποδήλατο μέχρι 150€ περίπου. Προσπαθώ να τον γλυτώσω από τις γνωστές σαβούρες των super market, οπότε αν πέσει κάτι αξιόλογο στην αντίληψή σας σε μεταχειρισμένο, περιοχή Θεσσαλονίκης, αναφέρτε το.
Μόνες απαιτήσεις αλουμίνιο, να μην είναι με Revo και να έχει μπροστινή ανάρτηση (θα βγαίνει αρκετά σε χωματόδρομους). Και να είναι σε μιά στοιχειώδη καλή κατάσταση.
Και θέλει και να βγαίνει σε χώμα... δύσκολο να βρεις κάτι αξιόλογο σε αυτά τα χρήματα.
να μερικές προτάσεις:
αν και είναι Agressor, όχι Avalanche http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/3367991/
αν και ο τύπος δεν έχει ιδέα από μεγέθη http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/3388742/
υπάρχει κι αυτό http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/3368465/
Καλά μην φανταστείς, το πατάω στο χώμα για αυτόν σημαίνει να πηγαίνει χωρίς να σαβουριάζεται κάθε 100 μέτρα.
Βασικά είπαμε να πάμε να δούμε αυτό
http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/3422830/
Αυτά που μου έδειξες τα είδα, αλλά είναι εκτός πόλης και δεν έχει όρεξη για βόλτες. Thanks, πάντως...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Βασικά είπαμε να πάμε να δούμε αυτόhttp://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/3422830/
Αυτά που μου έδειξες τα είδα, αλλά είναι εκτός πόλης και δεν έχει όρεξη για βόλτες. Thanks, πάντως...
Δεν το λες και ευκαιρεία για ποδήλατο του 11.
http://www.skroutz.gr/s/1996358/Ballist ... 0-Men.html
Η ζωή...ποδήλατο!