-
Αυτό καλούλι το βλέπω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δώστε μου επιλογές...ανεβάζω το μπάτζετ...δεν έχω πρόβλημα οικονομικό.αρκεί να καλύπτομαι.
δεν θέλω αλουμίνια.
να σε ρωτήσω κάτι βασικό:
έχεις σκοπό να τα πάρεις από εδώ, Ελλάδα ή να τα παραγγείλεις από κάποιο site?Προσωπική μου άποψη είναι πως όποια κι από τις 2 επιλογές κι αν θες να ακολουθήσεις, καλό είναι να πας από κάποια ποδηλατάδικα και να δεις τι παίζει από εξοπλισμό, τι σου προσφέρει η κάθε γκάμα τιμής κτλ.
Να δεις κι εσύ από κοντά τι ψάχνεις και τι σου προσφέρουν. (όπως κάνουμε και στην αγορά αυτοκινήτου ).Προσωπικά πχ θα θυσίαζα τα δισκόφρενα (τα οποία θα τα χρειαστείς μόνο αν βάλεις τη ρόδα μέσα στις λάσπες και χρειαστεί να πατήσεις φρένα άμεσα και ακαριαία) για καλύτερο σύστημα στις ταχύτητες και χειριστήρια φρένων πάνω στο τιμόνι.
Τι θεωρείς ως στάνταρ που να έχει το ποδήλατο ? Νομίζω ότι από εκεί πρέπει να ξεκινήσεις...
Αν θεωρείς δεδομένες τις αναρτήσεις (αλλιώς πχ δεν αλλάζεις ποδήλατο), τότε τα 350€ δεν τα γλιτώνεις, αν και πάλι η ανάρτηση δε θα είναι καμιά τρομερή και δε θα δουλεύει πραγματικά (δυστυχώς). -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτό καλούλι το βλέπω...Τσεκαρε αυτο στα 260.
-
Ωραία θέλω σίγουρα ανάρτηση. Δισκόφρενο χέστο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωραία θέλω σίγουρα ανάρτηση. Δισκόφρενο χέστο.εεεεε ξεχασα να βαλω το λινκ...
http://www.idealbikes.net/?section=1734 ... d1494=1829
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτό καλούλι το βλέπω...looks really good:
Το Toubkal έχει ελαφρύ πλαίσιο από αλουμίνιο το οποίο μπορεί αργότερα να αναβαθμιστεί με ακόμα καλύτερα ανταλλακτικά, αν το επιθυμείτε, όπως επίσης και:
Εμπρόσθια ανάρτηση
21 ταχύτητες
Εξαρτήματα από τη ShimanoΒέβαια η άνεση της ανάρτησης προσωπικά μου φαίνεται κυρίως όταν υπάρχει πίσω ανάρτηση, εκεί δηλαδή που κάθεσαι.
Βέβαια η τιμή του είναι πολύ καλή.
τεράστιο προσόν το αλουμινένιο πλαίσιο.
Ενώ και η shimano έχει πολύ ποιοτικά πράματα.Τέτοια έχω στα χειριστήρια των φρένων+ταχυτήτων και τα έχω καταευχαριστηθεί.Ακόμα και μετά από 12 χρόνια, συνεχίζουν να λειτουργούν άψογα, σαν καινούρια. -
Η πίσω ανάρτηση δεν είναι απαραίτητη αν δεν κάνεις καταβάσεις σε βουνά
Κατά τα άλλα, μια καλή σέλα βοηθάει απίστευτα πολύ. -
http://www.tsirikosbikes.gr/index.php/b ... er-02.html
Αυτο να παρεις.
-
elteo, για τι είδους χρήση το θες;
Πριν 4 χρόνια που είχα το ίδιο δίλημμα αγόρασα το GT Avalanche 3.0. Μια χαρά ποδήλατο για την χρήση που του κάνω: βόλτες 1-2 ωρών max, χωρίς τρελό off-roading, βόλτες μέσα στο Νέο Βουτζά, από Νέο Βουτζά προς Ραφήνα ή Νέα Μάκρη, παραλιακή (ΣΕΦ-Γλυφάδα, κτλ). Τώρα τελευταία έχω ξεψαρώσει και το χρησιμοποιώ μέσα στην πόλη (πηγαίνω γυμναστήριο στη Νέα Σμύρνη με αυτό).
Κατά τύχη, όταν έψαχνα για ποδήλατο, είχες αναστήσει κι εσύ το δικό σου ποδήλατο: viewtopic.php?p=650672#p650672
-
2η ανάσταση δεν παίρνει...! Το καημενούλι...
κάνω σε δασικούς δρόμους κυρίως άσφαλτο αλλά γουστάρω κ χωματόδρομο.
θα δούμε ...θα πάω στο cyclist στην Μεσογείων και ότι μου κάτσει στο μάτι.
με τα μεγέθη τι παίζει ; τι εννοούν 16,18,20 κτλ ;
-
Μεγεθοι ειναι νομιζω το ποσο μεγαλες ειναι οι ζαντες.Τα ποδηλατα σε μεγεθος τα μετρανε με τις ζαντες.Αλλα οταν ενα ποδηλατο ειναι 26αρι και ενα αλλο 22αρι τοτε δεν εχουν το ιδιο μεγεθος σκελετο.
-
Τελικά πήρα αυτό το orbea. Πω πω άλλη αίσθηση. Χτύπησα και 15 χλμ-ακια άσφαλτο και χώμα. Απόλαυση στο offroad.
Tην έχω καταβρει.
-
Aυτό μαλακώνει την σέλα ;
-
**Ideal Freeder 02 2010 **
Eγω πηρα αυτο το ποδηλατο το Πασχα: καλο??Γεια σας(ειμαι νεο μελος)Καλως σας βρηκα κιολας
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aυτό μαλακώνει την σέλα ;Λογικά ναί ...μια δοκιμή θα μας πείσει!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τελικά πήρα αυτό το orbea. Πω πω άλλη αίσθηση. Χτύπησα και 15 χλμ-ακια άσφαλτο και χώμα. Απόλαυση στο offroad.Tην έχω καταβρει.
Καλοριζικο ,καλοταξιδο και μακρια απο σούζες
Ποσο πηγε το μαλλι ?
Eγω πηρα αυτο το ποδηλατο το Πασχα: καλο??Γεια σας(ειμαι νεο μελος)Καλως σας βρηκα κιολας
Καλως ηρθες δεν ξερουμε αν ειναι καλο, εσυ που το καβαλας θα μας πεις
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Ποσο πηγε το μαλλι ?
merci. Σούζες δεν κάνω...
420 Ε κόστισε.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Τελικά πήρα αυτό το orbea. Πω πω άλλη αίσθηση. Χτύπησα και 15 χλμ-ακια άσφαλτο και χώμα. Απόλαυση στο offroad.
Tην έχω καταβρει.
Ποσο πηγε το μαλλι ?
Καλως ηρθες δεν ξερουμε αν ειναι καλο, εσυ που το καβαλας θα μας πεις
Ειναι μαρκας Ideal εχει μπροστα δυσκοφρενα και πισω(εχει μπροστα αναρτηση ρυθμιζομενη για αναλογα το βαρος να γινεται σκληρη και μαλακια και το πηρα 300Ε!) Μεχρι ειμαι στιγμης ευχαριστημενος ειμαι παω παντου εφοσον ειναι mountain bike και για την πολη-χωριο που ζω ειναι πολη καλα σε 10 λεπτα εισαι απο την μια στην αλλη ακρη
-
Ο χρήστης Aggelos.ch έγραψε:
Ειναι μαρκας Ideal εχει μπροστα δυσκοφρενα και πισω(εχει μπροστα αναρτηση ρυθμιζομενη για αναλογα το βαρος να γινεται σκληρη και μαλακια και το πηρα 300Ε!) Μεχρι ειμαι στιγμης ευχαριστημενος ειμαι παω παντου εφοσον ειναι mountain bike και για την πολη-χωριο που ζω ειναι πολη καλα σε 10 λεπτα εισαι απο την μια στην αλλη ακρη
πολύ καλή τιμή μου φαίνεται
καλώς ήρθες και καλά ποσταρίσματα
-
Ξεχασα να αναφερω την τριγωνικη ζαντα(την ασπρη που βλεπεται) η οποια ειναι λιγο πιο ανθεκτικη απο τις απλες ,τις 21 ταχυτητες ,αλουμινενιο σκελετο(για να ειναι ελαφρυ) και λαστιχα kenda sport
Η ζωή...ποδήλατο!