-
Έλεος ρε Σάββα! χαχαχαχα
-
Πόσο καιρό έχει που κάνεις ποδήλατο;
-
(θανάση) Πως φαίνεται ο άσχετος που δεν έχει καβαλήσει ποδήλατο ....
drdino, κανα μήνα....καθημερινά. Πριν 5-6 φορές το μήνα.
-
Έ κάνε καμία 15 μέρες ακόμα και θα σου περάσει ο πόνος...
-
Συνήθως περνάει σε 2 βδομάδες η ενόχληση, ειδικά αν κάνεις τακτικά.
-
Εχω φαίνεται ευαίσθητο κ λο.
-
Μαλλον παρακάθεσαι σε καρέκλα (σπίτι - δουλειά)
-
Παρακαθόμουν...
Τώρα που άνοιξε ο καιρός ξαναξεκίνησα. Και το κακό είναι ότι έχω μείνει σκελετός. Είμαι 66 κιλά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παρακαθόμουν...Τώρα που άνοιξε ο καιρός ξαναξεκίνησα. Και το κακό είναι ότι έχω μείνει σκελετός. Είμαι 66 κιλά.
Κοκκαλα εχουν μεινει μονο?? Θελεις κανα κιλο να σου δωσω??? Πως τα εχασες ολα αυτα??? Αμαν απο την αλλη βδομαδα μαλλον πρεπει νατην κοπανησω για να ξετεντωθω στο ποδηλατο
-
65 είμαι εγώ.
-
Τι υψος εχετε ρε παληκαρια????
Νιωθω πολυ χοντρος ξαφνικα.... -
1.67
-
71 εγω, αλλα δεν έχω ποδηλατο
-
Πέρυσι με πρπ 70 ευρώ έφτιαξα το ποδήλατο που είχα από τα χρόνια του γυμνασίου, ένα peugeot mountain. Το χρησιμοποιώ το ΣΚ στο εξοχικό. Παρατήρησα πως μετά την επί 2 πρπ χρόνια ενασχόληση με την γυμναστική (τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα και κάθε φορά πόδια) η ποδηλατάδα που φαίνεται παιχνίδι. Από τον Οκτώβριο θα το κατεβάσω Θεσ/νίκη για βόλτες στην παραλία το ΣΚ.
-
Παλι καλα, νορμαλ ειστε, μολις ειδα τα ποστ θυμηθηκα τον
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πέρυσι με πρπ 70 ευρώ έφτιαξα το ποδήλατο που είχα από τα χρόνια του γυμνασίου, ένα peugeot mountain. Το χρησιμοποιώ το ΣΚ στο εξοχικό. Παρατήρησα πως μετά την επί 2 πρπ χρόνια ενασχόληση με την γυμναστική (τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα και κάθε φορά πόδια) η ποδηλατάδα που φαίνεται παιχνίδι. Από τον Οκτώβριο θα το κατεβάσω Θεσ/νίκη για βόλτες στην παραλία το ΣΚ.εγώ κάνω δύσκολη ποδηλατάδα. Ανεβαίνω τρελές ανηφοριές και κακοτράχαλα μέρη εδώ. Κοινώς πολύ βουνό.
:yikes: Τι υψος εχετε ρε παληκαρια????
Νιωθω πολυ χοντρος ξαφνικα....1.75 ....
Εσύ 'γυμνάζεσαι' αλλιώς...
-
1,74 εγω με 100 κιλα ετοιμαζομαι για μπυρες και πιτογυρα με φιλους
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εσύ 'γυμνάζεσαι' αλλιώς...
Εγώ ειμαι ελέυθρο παιδί... και γυρνάω όπου θέλω... δεν φοράω βέρα
-