-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Στην μηχανή γιατί φοράς;Άσε τις μαλακίες και κοίτα να σώσεις σε μια στραβή το κεφάλι σου...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Στην μηχανή γιατί φοράς;Άσε τις μαλακίες και κοίτα να σώσεις σε μια στραβή το κεφάλι σου...
+1
-
Πρέπει κι εγώ να εφοδιαστώ...Όλο το έχω στο πρόγραμμα και όλο το αναβάλω αν και οι περισσότεροι στο Παρίσι δεν φοράνε αφού δεν είναι υποχρεωτικό...Ειδικά το μπουκάρισμα σε κυκλικές πλατείες μοιάζει με τρενάκι του τρόμου όταν έχει κίνηση
-
Ρε παιδιά...μόνο online για ποδήλατο; Κανενα μαγαζι για χάζι;
-
χαρτης με τα ποδηλαταδικα της αττικης
http://maps.google.com/maps/ms?source=e ... 0e12e8eb82 -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πρέπει κι εγώ να εφοδιαστώ...Όλο το έχω στο πρόγραμμα και όλο το αναβάλω αν και οι περισσότεροι στο Παρίσι δεν φοράνε αφού δεν είναι υποχρεωτικό...Ειδικά το μπουκάρισμα σε κυκλικές πλατείες μοιάζει με τρενάκι του τρόμου όταν έχει κίνησηνα σε δώ με κρανάκι σε velib και μετά ας πεθάνω
(αφού ανεβάσω φωτό στο φόρουμ ) -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πρέπει κι εγώ να εφοδιαστώ...Όλο το έχω στο πρόγραμμα και όλο το αναβάλω αν και οι περισσότεροι στο Παρίσι δεν φοράνε αφού δεν είναι υποχρεωτικό...Ειδικά το μπουκάρισμα σε κυκλικές πλατείες μοιάζει με τρενάκι του τρόμου όταν έχει κίνηση
να σε δώ με κρανάκι σε velib και μετά ας πεθάνω
(αφού ανεβάσω φωτό στο φόρουμ )Δεν θα είμαι ο πρώτος που θα το κάνει
-
Φοράω κι εγώ κράνος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φοράω κι εγώ κράνος.Θές να γίνουμε φίλες;
-
Εγώ σπασουάρ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Φοράω κι εγώ κράνος.
Θές να γίνουμε φίλες;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Φοράω κι εγώ κράνος.
Θές να γίνουμε φίλες;
+balls not touching, not gay
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Φοράω κι εγώ κράνος.
Θές να γίνουμε φίλες;
Ο Πατρινος λειπει να συμπληρωθει το καρε
-
Αυτος ακομα κανει με βοηθητικες ροδες
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αυτος ακομα κανει με βοηθητικες ροδεςΜην είσαι κακός
Προχθες τις έβγαλε...
-
Ο Πασχος?? Μην μου πειτε οτι του βγαινει η αλυσιδα και οτι παιρνει το σαζμαν στο χερι
-
Πέρα από την πλάκα εντός πόλης το κράνος είναι απαραίτητο. Ειδικά με Έλληνες οδηγούς γύρω γύρω
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πέρα από την πλάκα εντός πόλης το κράνος είναι απαραίτητο. Ειδικά με Έλληνες οδηγούς γύρω γύρω- τους ελληνικους δρομους.Δεν ξερεις τι θα συναντησεις,λακουβα;Καπακι φρεατιου που θα εξεχει 10ποντους;Κομμενο οδοστρωμα για ΔΕΗ ΟΤΕ κλπ;
-
Ή μια πεταμένη βαριοπούλα προχθές στην Τσιμισκή
-
To μοναδικό μου ατύχημα πάντως το έχω πάθει (φτου φτου) χαζεύοντας έναν πανέμορφο πισινούλη και χτύπησα κάθετα σε κράσπεδο. Επική τούμπα και στο τέλος έφαγα και το ποδήλατο αγκαλιά. Κράνος σπασμένο, ζάντα στραβή και πιρούνι off
Η ζωή...ποδήλατο!