-
Όσο πας το βελτιώνεις ε; Έβλεπα ένα προηγούμενο που είχες κάνει Ιερισσό και ήταν στις 5 ώρες. Πέρα από την αντοχή κλπ, πως δεν φοβάσαι να κυκλοφορείς σε αυτούς τους δρόμους με το ποδήλατο; Στον δρόμο για Γαλάτιστα, εγώ ακόμη και με το αυτοκίνητο φοβάμαι...
-
Τον αποφεύγω αυτο το δρομο συνήθως , τον χρησιμοποιώ πολυ πρωι όταν κάνω την διαδρομή για Ιερισσο ( που ειναι και η αγαπημένη μου )
Οσον αφορά τους χρόνους , ναι πάω πιο δυνατά αλλα δεν ειναι τόση η διάφορα γιατι τις άλλες φορές πήγαινα απο Χολομωντα οπότε είχε καμμια 250 μέτρα περισσότερα υψομετρικα .
Τώρα πήγα απο κανονικο δρομο για Αρναια .Τα αυτοκίνητα ειναι το μόνο μελανό σημείο της ποδηλασίας δρόμου ...
Πολλές φορές ευχήθηκα να μου αρέσει το mountain αλλα δε μου κάθεται ρε φίλε ..... -
Και μια φωτο απ το καταδιωκτικο μου !
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Αφού με προκαλέσες απο το ' ΤΣΑΡΔΑΚΙ ' best in lake Plastira !!!Παρότι 'γαμπρός' τα έχεις μάθει σωστά τα κατατόπια!!!!!
-
Aυτά είναι οκ ; Μου αρέσει η χάραξη και το λευκό προφίλ.
http://www.ebay.co.uk/itm/MTB-TYRE-TIRE ... 41732026ac -
Είναι από τα κινέζικα που δεν έχουν καν όνομα.
Και δεν το λες φθηνό σε καμία περίπτωση. 10 λίρες το ένα κι 6 μεταφορικά. Μιλάμε για γερά λεφτά για να πάρεις κάτι τόσο ανώνυμο. Άσε που το λευκό που σε αρέσει, μετά από 2-3 βόλτες δε θα είναι πια λευκό. Μου φαίνονται πεταμένα λεφτά. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aυτά είναι οκ ; Μου αρέσει η χάραξη και το λευκό προφίλ.
http://www.ebay.co.uk/itm/MTB-TYRE-TIRE ... 41732026acΝομιζω πρεπει να πας σε επωνυμο λαστιχο. Προσυπογραφω το σχολιο του ebayολογου dimsaba :razz:
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Είναι από τα κινέζικα που δεν έχουν καν όνομα.
Και δεν το λες φθηνό σε καμία περίπτωση. 10 λίρες το ένα κι 6 μεταφορικά. Μιλάμε για γερά λεφτά για να πάρεις κάτι τόσο ανώνυμο. Άσε που το λευκό που σε αρέσει, μετά από 2-3 βόλτες δε θα είναι πια λευκό. Μου φαίνονται πεταμένα λεφτά.http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-2-Maxxis- ... 2c64833f09
αυτά είναι καλά αλλά και ακριβά.
είδα στον δρόμο και μου ήρεσαν. Τα είδα σε πορτοκαλί ποδήλατο. Και το δικό μου είναι πορτοκαλί ματ και του πάει το μπλε.
-
Μετα από το continental 4000s ότι άλλο κ αν δοκίμασα είναι μουφα το μειονέκτημά είναι ότι είναι ακριβά αλλά τα βγάζει τα λεφτά του.
-
Εντάξει αυτα ειναι ΤΑ λάστιχα δε το συζητώ !
-
4 γεμάτοι μήνες χωρίς να κάνω πετάλι, μου λείπει Κάν'τε όσο μπορείτε, περιμένω να περάσει ο καιρός να ξεκινήσω πάλι.
Kepp πετάλing
-
Ο χρήστης makrimanolis έγραψε:
Μετα από το continental 4000s ότι άλλο κ αν δοκίμασα είναι μουφα το μειονέκτημά είναι ότι είναι ακριβά αλλά τα βγάζει τα λεφτά του.+1
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
4 γεμάτοι μήνες χωρίς να κάνω πετάλι, μου λείπει Κάν'τε όσο μπορείτε, περιμένω να περάσει ο καιρός να ξεκινήσω πάλι.Kepp πετάλing
Τι επαθες ρε;
-
Χειρουργείο, 2 κήλες στους Ο4-Ο5 και Ο5-Ι1.
-
-
Συμβαινει τωρα..Φλοισβος
-
Πολύ ωραίο το βαλιτσάκι το Scott.
Είχα χρόνια να κάνω ποδήλατο και έτσι όταν πήρα το Megisto είχα ξεσυνηθίσει και είχα κάθε φορά θέμα με την σέλα. Με χαρά διαπιστώνω πλέον πως σιγά σιγά συνηθίζω και δεν κατεβαίνω κάθε φορά πιασμένος από το ποδήλατο
Τα χιλιόμετρα που κάνω φυσικά στην παρούσα φάση είναι πολύ λίγα. Το μόνο κακό είναι πως έχω ανεβάσει αρκετά την σέλα και νιώθω πως είναι αρκετά χαμηλά το τιμόνι με αποτέλεσμα να κουράζονται λίγο οι καρποί.Είδα πάνω πως γράφει και μέγιστες τιμές (ροπής;) στις βίδες. Χρειάζεται κάποιο ειδικό εργαλείο ή να πάρω ένα απλό άλεν να το ρυθμίσω σε πιο όρθια θέση να τελειώνουμε;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Πολύ ωραίο το βαλιτσάκι το Scott.
Είχα χρόνια να κάνω ποδήλατο και έτσι όταν πήρα το Megisto είχα ξεσυνηθίσει και είχα κάθε φορά θέμα με την σέλα. Με χαρά διαπιστώνω πλέον πως σιγά σιγά συνηθίζω και δεν κατεβαίνω κάθε φορά πιασμένος από το ποδήλατο
Τα χιλιόμετρα που κάνω φυσικά στην παρούσα φάση είναι πολύ λίγα. Το μόνο κακό είναι πως έχω ανεβάσει αρκετά την σέλα και νιώθω πως είναι αρκετά χαμηλά το τιμόνι με αποτέλεσμα να κουράζονται λίγο οι καρποί.Είδα πάνω πως γράφει και μέγιστες τιμές (ροπής;) στις βίδες. Χρειάζεται κάποιο ειδικό εργαλείο ή να πάρω ένα απλό άλεν να το ρυθμίσω σε πιο όρθια θέση να τελειώνουμε;
Απλό αλεν. Εχε υπόψιν σου πως αφού ξεβιδωσεις τη βίδα του λαιμού που βρίσκεται δεξιά, πρέπει να βγει και εντελώς αριστερά το στέλεχος πάνω στο οποίο βιδώνει. Λειτουργεί σαν πειρος και αν δεν αφαιρεθεί εντελώς δεν αλλάζουν οι μοίρες κλίσης.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά πουλάω το ποδηλατάκι που με έβαλε στον χώρο πριν από κάνα χρόνο για να πάω για κούρσα αφού με έχει κερδίσει τελικά η ποδηλασία δρόμου.
Δυστυχώς η οικονομική κατάσταση δεν μου επιτρέπει να το κρατήσω οπότε πρέπει να δοθεί αφού με τα χρήματα θα συμπληρωθεί το ποσό για το καινούργιο.Όσο καιρό το είχα δεν μου έκανε κιχ και δεν έπαθα ούτε καν λάστιχο παρόλο που με αυτό έλαβα μέρος σε 3 200άρια μπρεβέτ, ατελείωτες βόλτες στην παραλιακή, freedays και διάφορες εκδρομές στην Αττική.
Έχει περάσει από πλήρες service και ακτινολόγηση πριν από κάνα μήνα και είναι γενικά πολύ προσεγμένο.Αν έχετε κάνα γνωστό που να ενδιαφέρεται ρίχτε καμμία ενημέρωση.
Θα ήθελά να πάει σε κάποιον που θα το ευχαριστηθεί πραγματικά και δεν θα σαπίσει σε κάνα μπαλκόνι ή αποθήκη.
Αν το πάρει κάνα παλικάρι από το φόρουμ θα γίνει και καλύτερη τιμή.Η αγγελία είναι εδώ : viewtopic.php?f=9&t=56040
ή εδώ http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/4882972/ αν θέλετε περισσότερα στοιχεία και φωτό.Ευχαριστώ.
-
Μπράβο ρε θηρίο, έκανες με αυτό 3 200άρια; Σωστός!
Καλοπούλητο και με το καλό το κουρσί.
Περαστικά και στον φίλο με την επέμβαση. Μακάρι να γίνεις γερός και δυνατός και να κάνεις πολλά χιλιόμετρα τους μήνες που έρχονται.
Η ζωή...ποδήλατο!