-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μπράβο ρε θηρίο, έκανες με αυτό 3 200άρια; Σωστός!Καλοπούλητο και με το καλό το κουρσί.
2 και 3/4 brevets για την ακρίβεια αφού στο τελευταίο εγκαταλείψαμε στο 138χλμ όλη η ομάδα λόγο διαφόρων θεμάτων που αντιμετωπίσαμε σωρρευτικά.
Tα GT παρόλο που σαν μάρκα είναι λίγο χαντακωμένα στην Ελλάδα λόγο εισαγωγέα είναι αστέρια ποδήλατα. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Η αγγελία είναι εδώ : viewtopic.php?f=9&t=56040
ή εδώ http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/4882972/ αν θέλετε περισσότερα στοιχεία και φωτό.Ευχαριστώ.
Με καταστρεφεις φιλε.... οπως ακριβως το ηθελα.... αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να πουλησω το δικο μου....!!!
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
@dpolal Δυο ερωτήσεις:
τα ergon τι λένε; αξίζουν τα χρήματα τους που γενικά δεν τα λες και λίγα;
τον καθρέφτη πως τον έχεις στερεώσει στο ακροτίμονο; (ή είναι κλασικά στο τιμόνι σφιγμένος)
Δεν μπορώ να καταλάβω καλά από την φώτο.καλοπούλητο και σύντομα με το νέο!
-
Ο χρήστης periklik έγραψε:
@dpolal Δυο ερωτήσεις:τα ergon τι λένε; αξίζουν τα χρήματα τους που γενικά δεν τα λες και λίγα;
τον καθρέφτη πως τον έχεις στερεώσει στο ακροτίμονο; (ή είναι κλασικά στο τιμόνι σφιγμένος)
Δεν μπορώ να καταλάβω καλά από την φώτο.καλοπούλητο και σύντομα με το νέο!
Tα ergon είναι αρκετά αναπαυτικά και έχω κάνει μεγάλες αποστάσεις ακόμα και χωρίς γάντια αλλά τα κάθετα τμήματα τους είναι ελαφρώς μικρά αν έχεις μεγάλη παλάμη.
Βολεύουν να τα πιάνεις εντελώς από το πλάι, ολόκληρη δηλαδή τη χειρολαβή.
Βγαίνουν και σε μεγαλύτερο μέγεθος βέβαια αλλά για κάποιον «άγνωστο» λόγο ( βλέπε ) είχα προτιμήσει τα μικρά.
Το καλό είναι πως ρυθμίζονται εύκολα με μία βίδα ως προς την κλίση.Η καθρέπτης ήταν της πλάκας, πλέον βολοδέρνει κάπου στα βουνά της Νεμέας που μου έπεσε χωρίς να πάρω χαμπάρι (βλέπε ).
Απλώς τον είχα σφίξει στο κάθετο στήριγμα του ακροτίμονου αλλά δεν βόλευε τελικά και τον είχα βάλει χαμηλά κάτω στο πιρούνι από όπου και έπεσε στο εν λόγο μπρεβέτ. -
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Η αγγελία είναι εδώ : viewtopic.php?f=9&t=56040
ή εδώ http://www.car.gr/classifieds/bicycles/view/4882972/ αν θέλετε περισσότερα στοιχεία και φωτό.Ευχαριστώ.
Με καταστρεφεις φιλε.... οπως ακριβως το ηθελα.... αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να πουλησω το δικο μου....!!!
Kαλά, μην νομίζεις ότι κάνουν και ουρά οι υποψήφιοι...
Αν σου κάνει το μέγεθος τα βρίσκουμε. -
Κοιτα.... ειμαι 1.92 αρα μου ειναι καλα!
Απο εκει και περα εχω ενα megisto του 2010 και θελω να το αλλαξω για να παρω ενα ξερο (χωρις εμπρος αναρτηση) και πολυ θα το ηθελα λευκο (οπως και το δικο μου) και αν ειχε δισκοφρενα δεν θα ελεγα οχι!!!!
Το GT με χαλαει για τον λογο που ειπες.... αλλα το προσπερναω!!!!
Ειμαι θεσσαλονικη αυτες τις μερες.... απο δευτερα που θα κατεβω αθηνα μπορει να μιλησουμε!!!
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Ευχαριστώ για τα περαστικά dimsabas, από τη στιγμή που βγήκα από το χειρουργείο σηκώθηκα και περπάτησα χωρίς πόνους. Και να φανταστείς, όταν πήγα στη κλινική, ήμουν υποβασταζόμενος, κουτσαίνωντας, με μουδιασμένο πόδι και τρομερούς πόνους σε μέση, γοφό και πόδι. Μετά από 3 ώρες έφυγα κύριος για το σπίτι. Μου απαγόρεψαν για τον επόμενο χρόνο τα βάρη και τις απότομες κινήσεις, για 3-4 μήνες όχι ποδήλατο και να μην πάρω κιλά. Το τελευταίο ήταν για μένα και το έναυσμα να χάσω και αυτά που ήθελα. Από τη στιγμή, πλέον, που δεν μπορούσα να τρέξω και να παίξω μπασκετάκι, ξεκίνησα κολυμβητήριο και σε συνεργασία με διατροφή, οδεύουμε στο στόχο μας
On topic τώρα, καλοπούλητο το GT φίλε μου, δε ξέρω τον αντιπρόσωπο στην Ελλαδα, αλλά βγάζει ωραία ποδήλατα. Kαι τα fitness/hybrid είναι δύναμη. Τα δικά μου ποδήλατα προς το παρόν περιμένουν την ώρα που θα βγουν ξανά στην άσφαλτο. Έχω πάρει και νέο τσαντάκι Scott και δεν το έχω δοκιμάσει γμτ
-
Ευχαριστώ και περαστικά.
-
Εκείνα τα άσπρα κόκκινα λάστιχα δεν είναι πολύ βαριά αν όπως λένε είναι 900-1000 γραμμάρια;;
-
Μόνο βαριά; Αδιανόητα!
952 γραμμάρια είναι τα Kenda Nevegal UST (=πλήρως tubeless) που αγόρασα πρόσφατα και μάλιστα σε διάσταση 26 Χ 2.35, όχι αυτές οι φλίδες. Ένα χωμάτινο λαστιχάκι 26 Χ 2.1 (για XC καταστάσεις, χωρίς ιδιαίτερο τακούνι) παίζει στα 500 γραμμάρια. Πολλά πάνε και αρκετά πιο κάτω. Τα καλά κουρσάδικα είναι στα 300κάτι γραμμάρια.
-
υπαρχει κατι που μπορω να φοραω ωστε να κραταω το σβερκο μου ζεστο?
εχω μια ευαισθησια
τα απλα ποδηλατικα μπλουζακια με λαιμο δεν κανουν, εινανι κοντος ο λαιμος... -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
εχω μια ευαισθησια
τα απλα ποδηλατικα μπλουζακια με λαιμο δεν κανουν, εινανι κοντος ο λαιμος...Ψάξε για μαντήλι buff. Το original site είναι www.buff.es
Είναι πιασοκολε κάνουν γύρω στο 15ευρω αλλά είναι πολλαπλών χρήσεων.Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Hρθαν τα γυαλιά που είχα παραγγείλει. Για το ποδήλατο είναι τέλεια!!!
-
εχω μια ευαισθησια
τα απλα ποδηλατικα μπλουζακια με λαιμο δεν κανουν, εινανι κοντος ο λαιμος...εγώ φοράω κάτι τέτοιο ( οχι φλις , αλλά wind stopper) , προστατεύει το λαιμό κ το σβέρκο μου μια χαρά.
http://www.motoexpert.gr/product_info.p ... cts_id=794 -
εχω μια ευαισθησια
τα απλα ποδηλατικα μπλουζακια με λαιμο δεν κανουν, εινανι κοντος ο λαιμος...Kάτι τέτοιο: http://www.tsirikosbikes.gr/bike-clothi ... armer.html
-
http://www.infokids.gr/2014/03/diloste- ... istiki-po/
παιδική βόλτα στην γειτονία μου ... -
Το buff το είχα πάρει όταν είχε πρωτοβγεί, πολλά χρόνια πριν μπορεί και 20. Το έχω ακόμα και είναι σε άριστη κατάσταση μετά από ιστιοπλοΐες, βουνά, χιόνια, ποδήλατα κλπ. Απίστευτα πολυμορφικό και πολυχρηστικό, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
-
Κυριοι... εχω νεα: αλλαξα λαστιχα!!!!!...εχθες πηρα εκδικηση!
πηγα σε βουνοδιαδρομη οπου πατησα επιτηδες οπου μπορουσα να βγω ξεροχορτα, κροκαλα καργα μυτερη και χιλια δυο αλλα, και λαστιχο δεν επαθα!!!
Το ευχαριστηθηκα ρε παιδι μου, επιτελους!!! -
https://www.facebook.com/photo.php?v=10203520308315485
To βιντεο ειναι απο Ισπανια. Προσεξτε πως προσεχουν τον ποδηλατη οι οδηγοι των φορτηγων και ποση υπομονη δειχνουν.
Αλλα και ο ποδηλατης δεν χωνεται απο οπου βρει. -
Κυριοι... εχω νεα: αλλαξα λαστιχα!!!!!
...εχθες πηρα εκδικηση!
πηγα σε βουνοδιαδρομη οπου πατησα επιτηδες οπου μπορουσα να βγω ξεροχορτα, κροκαλα καργα μυτερη και χιλια δυο αλλα, και λαστιχο δεν επαθα!!!
Το ευχαριστηθηκα ρε παιδι μου, επιτελους!!!Και ποιο είναι το αλεξίσφαιρο λάστιχο που σ' έσωσε; Το continental 4000s;
Η ζωή...ποδήλατο!