-
Θέλει κάνα μήνα να έρθει. Καλύτερα να το παραγγείλεις από τώρα.
-
dimsaba για το φως λες ένα μήνα?
-
Για όλα. Ebay και free shipping είναι αυτά, μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας.
-
ασε τώρα πολυ λες για ebay παρήγγειλα τις γυναίκας μία θήκη για το κινητό , πλήρωσα extra 7 λιρες για να έρθει με estimated delivery 29/7 -1 Αυγούστου , αυριο φεύγουμε και ακόμα δεν ήρθε..
μπορώ να κάνω παράπονα?
αν το φως για το ποδήλατο το παραγγείλω σήμερα και έρθει όταν εγώ είμαι ακόμα διακοπές τi γίνεται? μου αφήνει η courier ειδοποίηση? για πόσες μέρες παραμένει το αντικείμενο εδώ πριν γυρίσει πίσω? -
Ασφαλώς και μπορείς να κάνεις παράπονα στο Ebay. Οι πωλητές τρέμουν στην ιδέα ενός αρνητικού feedback και προσφέρουν αφειδώς αποζημιώσεις προκειμένου να μην βάλεις τέτοια βαθμολογία.
Το φωτάκι στέλνεται στο ταχυδρομείο, όπου και παραμένει για δύο εβδομάδες. Γενικώς, αν δεν έχεις σκοπό να γυρίσεις μετά τα μέσα Σεπτέμβρη, καλύτερα να το παραγγείλεις από τώρα. -
Απο τα jambo πηρα φωτακια με 2,90 και 2 ευρω αντιστοιχα και εχω δυο μηνες να αλλαξω μπαταριες. 10 με 20 λεπτα το πολυ δουλευουν το βραδυ. Κι αμα. Για την πολη και επαρχια καλα ειναι. Τεσσερις μπαταριες 3Α το ενα και μια 2Α το αλλο.Δυο και τρεις σκαλες αντιστοιχα .
-
-
Το καλα σχετικο ειναι..αν νομιζεις οτι φαινεσαι απο μακρυα με αυτα τα φωτακια , βαλε αυτα που προτεινει ο dimsabas κ θα σε βλεπουν ως το φεγγαρι..θα τα παραγγειλω οταν γυρισω απο διακοπες, νομιζω οτι σε θεματα παθητικης ασφαλειας δεν κανεις τσιγκουνιες , κρανος υπαρχει κ στα jumbo υπαρχει κ σε ποδηλαταδικο με 30 ευρω , οπως κ να το κανουμε δεν ειναι το ιδιο..
Δεν ειπα βεβαια να φτασεις στο αλλο ακρο , παν μετρον αριστον !! -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Why is cycling so popular in the Netherlands?Άλλα κόλπα εκεί...
Ακόμα θυμάμαι την εντύπωση που μου είχαν κάνει τα ξεχωριστά φανάρια για ποδηλάτες που είχα δεί στο πρώτο μου ταξίδι στην Ολλανδία πριν χρόνια.
Κοίταγα σαν χαζός τους ποδηλατόδρομους... -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Άλλα κόλπα εκεί...
Ακόμα θυμάμαι την εντύπωση που μου είχαν κάνει τα ξεχωριστά φανάρια για ποδηλάτες που είχα δεί στο πρώτο μου ταξίδι στην Ολλανδία πριν χρόνια.
Κοίταγα σαν χαζός τους ποδηλατόδρομους......και το βρισιδι(+κραξιμο) που τρως απο τους ποδηλατες αν περπατας στον ποδηλατοδρομο χαχαχα
φαναρια για τα ποδηλατα ειχαν οι Γερμανοι πριν 30 τουλαχιστον χρονια.
'Αλλα πραματα' για μας τα 'χωριατουλια' που τα βλεπαμε τοτε σαν παιχνιδι (σαν παρκο κυκλοφοριακηγς αγωγης ενα πραμα)
-
Έβαλα το ποδήλατο ανάποδα σήμερα και έβγαλα την μπροστινή ρόδα για να καθαρίσω την δαγκάνα του δισκόφρενου.
Όταν τελείωσα, έβαλα πάλι τον τροχό στην θέση του και του έδωσα μία να γυρίσει.
Την στιγμή εκείνη είδα ένα λεκεδάκι στο πιρούνι που μου είχε ξεφύγει και έκανα να το καθαρίσω με το δάκτυλο.Αποτελέσματα:
1 - κατάφερα να παρεμβάλω τον δείκτη του αριστερού χεριού μεταξύ πιρουνιού και δισκόπλακας. (την ώρα που γύριζε ο τροχός)
2 - η δισκόπλακα, υπό ορισμένη γωνία κάβει σαν ξυράφι.
3 - απώλεσα το μισό νύχι από τον δείκτη μου... -
Αμάν ζημιά... πώς την πάτησες έτσι Αυγουστιάτικα; Άντε, υπομονή τώρα!
-
Αν διαβάσει κάποιος με προσοχή το άρθρο για την ποδηλασία στην Ολλανδία, θα δει ότι οι χώρες που το ποδήλατο είναι δημοφιλές μεταφορικό μέσο είναι όλες τους ψυχρές και σχετικά επίπεδες. Επίπεδη είναι και η Σαουδική χερσόνησος, ψυχρή είναι και η Ελβετία, αλλά στην καθεμιά τους λείπει το δεύτερο συνθετικό. Γι' αυτό οι ποδηλάτες εκεί είναι σπάνιο θέαμα.
Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι το ποδήλατο στην χώρα μας είναι απίστευτα δημοφιλές στην ...Καρδίτσα, μια πόλη που δεν την θυμάμαι για τίποτα άλλο άξιο λόγου.
Επίσης , σε μερικές από αυτές τις χώρες που το δίκυκλο είναι δημοφιλές, το ΙΧ είναι απίστευτα ακριβό, έως και υπό διωγμό. -
Μα με την κρίση του πετρελαίου εκεί στα '70s δεν άρχισε να γίνεται και σε εκείνες τις χώρες το κύριο μέσο μεταφοράς;
-
Απ. Κύριο δεν έγινε πουθενά, αλλά ενισχύθηκε αξιοσημείωτα η χρήση του.
-
Ωραία ποδηλατική εβδομάδα με στόχο (τουλάχιστον) 5/7 σε αυτή την διαδρομή
http://www.endomondo.com/workouts/230139654/3780051 (τα νούμερα ειναι πεσμένα γιατί περίμενα φίλο ) -
Επειδή Πολυ χαλάρωσε το τοπικό ... Θα σας αφιέρωσω αυτη τη σημερινή ποδηλατικη βολτουλα με τα 2200 υψομετρικα και τα 111 χιλιόμετρακια καθώς το ωραιο μπανακι στην Κομιτσα ....
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Επειδή Πολυ χαλάρωσε το τοπικό ... Θα σας αφιέρωσω αυτη τη σημερινή ποδηλατικη βολτουλα με τα 2200 υψομετρικα και τα 111 χιλιόμετρακια καθώς το ωραιο μπανακι στην Κομιτσα ....τσιμα τσιμα προλαβες...
λιγο ακομα και θα σου τελειωνε η μπαταρια...
παντως εισαι αξιος θαυμασμου.
εγω σ'αυτες τις διακοπες πηρα τα ποδηλατα (πρωτη φορα για ολη την οικογενεια) και η μεγαλυτερη αποσταση που εκανα μονοκοπανια ηταν 5 χιλιομετρα.
Εννοειται οτι τα 'μαλακα μου μορια' με πεθαναν... -
Μπράβο ΛεφτΓκαλάν. Άξιος. Τζαμάτη διαδρομή ωραία τοπία, άφθονο στροφιλίκι. Το 2009 ήμουν ένα κλικ έτοιμος να κάνω γύρο Σιθωνίας, αλλά γνώρισα μια Λιθουανή και δεν έγινε ποτέ το τόλμημα.
-
Επειδή τα όνειρα είναι τζάμπα ορίστε το custom Madone 7 series που 'εφτιαξα' μεσω του project one της TREK. Μπείτε θα καείτε για αρκετή ώρα.
Η ζωή...ποδήλατο!