-
Ο χρήστης danonito έγραψε:
Φορουσα 28αρια και πηγα σε 25αρια, και πιστευω επρεπε να εχω παει σε 32αρια... Η διαφορα στην ταχυτητα ειναι αμελητεα, αλλα οχι και η διαφορα στο 'κοπανημα'. Εχε το σοβαρα υποψη σου. Εγω θα πηγαινα σε 32αρια 100%...Εκεί θα πάω, το 28 αρχίζει και γίνεται too much σε κοπάνημα, άνεση, κόστος...
-
καπου πιο πανω αναφερθηκε οτι καλυτερα σε καποιες περιπτωσεις να μην υπαρχει εμπρος αναρτηση δηλαδη ξερο πηρουνι. πως δικαιολογειται αυτο;
-
Σε μια ανηφόρα που πιέζεις μεγάλο μέρος της ενέργειας σου θα χαθεί στην ταλαντωση της ανάρτησης. Με ενα ξερό πιρούνι ουσιαστικά εκμηδενιζεις τέτοιες μορφές απώλειας ενέργειας. Και είναι πιο ελαφρύ.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
μεταφερω εδω ενα θεμα μου απο ποδηλατες: http://www.podilates.gr/node/30417
ιδεες/συμβουλες;
-
Αυτό που σου αναφέρουν στην τελευταία απάντηση πρέπει να κάνεις. Με το δίσκο εκτός θα πιέστηκε κατά λάθος (;) η μανέτα οπότε τα έμβολα της δαγκάνας θα μετακινήθηκαν λίγο προς τα έξω. Θα πρέπει λοιπόν να τα επαναφέρεις στην αρχική τους θέση (reset) βάζοντας ένα πλακέ κατσαβίδι ανάμεσα στα τακάκια και πιέζοντάς τα λίγο προς τα μέσα (ή και μέχρι η επιφάνεια του εμβόλου να ευθυγραμιστεί με την εσωτερική επιφάνεια της δαγκάνας, εξάλλου με ένα φρενάρισμα θα επανέλθουν στη σωστή τους θέση). Ίσως με τη διαδικασία καταστρέψεις λίγο τα τακάκια οπότε αν μπορείς να βρεις κάποια που είναι για πέταμα, κάνε τη διαδικασία με αυτά. Για να αποφύγεις ανάλογη κατάσταση στο μέλλον, όταν βγάζεις τον τροχό, βάζε έναν αποστάτη στη δαγκάνα*.
*edit: ανάμεσα στα τακάκια δηλαδή.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
για τα δισκόφρενα δε, θεωρώ οτι ήταν ο μόνος τρόπος να αποκτήσω αξιόπιστα φρένα. 2+ χρόνια παιδευόμουν με v-brakes και μόνο όταν πήγα σε δισκόφρενα ένιωσα οτι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε περίπτωση ανάγκης. πάντα για άσφαλτο μιλάμε.
Κούρσα έχεις; Πας συνέχεια πατημένος; Γιατί εγώ με το Scottάκι μου, όσο και να πηγαίνω, σταματώ έγκαιρα.
Τα entry level δισκόφρενα, τουλάχιστον τα υδραυλικά, έχουν σαφώς καλύτερο φρενάρισμα από ένα πολύ καλό v-brake. Το θέμα είναι πόσοι μπορούν να εκμεταλλευτούν πλήρως τη δύναμη τους σε φρενάρισμα με 28άρι λάστιχο και συνθήκες πανικού χωρίς να φέρουν καπάκι ή να γλιστρίσουν...
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Σε μια ανηφόρα που πιέζεις μεγάλο μέρος της ενέργειας σου θα χαθεί στην ταλαντωση της ανάρτησης. Με ενα ξερό πιρούνι ουσιαστικά εκμηδενιζεις τέτοιες μορφές απώλειας ενέργειας. Και είναι πιο ελαφρύ.Sent from my MT27i using Tapatalk 2
Το δικο μου κλειδωνει για τετοιες περιπτωσεις.
Κατα τα αλλα και αφου μιλαμε για χρηση εντος πολης με λακουβες κτλ ,ισως καποιο πεζοδρομιο εμενα η μπροστινη αναρτηση δε με χαλαει καθολου.Το αντιθετο μαλιστα ειναι μεγαλη ανεση. -
Κλειδώνει, αλλά και πάλι κουβαλάς το έξτρα βάρος (συνήθως περί το 1,5 kg).
Σίγουρα πάντως προσφέρει άνεση. -
Δε ξέρω πόσο ακριβώς ειναι το παραπάνω βάρος.Τα trekking πχ φοράνε λεπτότερες αναρτήσεις απο τα mountain οπότε το βάρος εκει ειναι μικρότερο.
Προσωπικά αποφάσισα να δώσω κάτι παραπάνω ώστε να πάρω ένα ολοκληρωμένο και ελαφρύτερο ποδήλατο . -
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
μεταφερω εδω ενα θεμα μου απο ποδηλατες: http://www.podilates.gr/node/30417ιδεες/συμβουλες;
Κανονικα επρεπε να σου ειχαν δωσει ειδικο πλαστικο εξαρτημα ακριβως για αυτη τη δουλεια οταν πηρες το ποδηλατο.Στο δικο μου το ειχε μεσα στο σακουλακι με εγγυησεις κτλ.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
-
Μόνο που στο Wrangler έπρεπε να αντιστοιχίσουν downhillάδικο.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μπά, υπάρχουν και χειρότερες καγκουριές από το φιξάκι...
-
Δε νομίζω ότι έχει το νόημα της καγκουριάς. Μάλλον το Civic αντιπροσωπεύει μια ανόθευτη αίσθηση, άπειρο στροφάρισμα, μέτριο στρίψιμο και φρενάρισμα, όσα δηλαδή κάνουν και τα fixάκια.
-
Όχι άλλα quotes ρε παιδιά..
-
ποιον ρυθμο να επιλεξω για το πισω βραδινο φωτακι οταν δινω πεταλιες σε μεγαλους δρομους; (επαρχιακους)
[γρηγορο / μετριο / μονιμο;] -
Εγω παντου το εχω στο γρηγορο!!! Ακομα και την μερα οταν το αναβω!
Το πλεον αχρηστο για εμενα ειναι το μονιμο ( για πισω παντα)Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
ποιον ρυθμο να επιλεξω για το πισω βραδινο φωτακι οταν δινω πεταλιες σε μεγαλους δρομους; (επαρχιακους)
[γρηγορο / μετριο / μονιμο;]Ποτέ μόνιμο. ειτε γρηγορο ειτε μετριο. Εγώ βαζω το μπροστα σε μετριο και το πισω γρηγορο
-
Δε διαφωνώ με ότι προτείνετε αλλά νομίζω ότι θεωρητικά είναι παράνομο το εμπρός (δεν είμαι σίγουρος) να αναβοσβήνει...
Η ζωή...ποδήλατο!