-
Η μέρα ήταν εκπληκτική .... Ξεκίνησα στις 7.30 απο το ΤΣΑΡΔΑΚΙ με κατεύθυνση αγ Αθανάσιο - καστανια - μούχα κλπ .
Πολυ κρύο και αέρας ... Παντού αηδόνια , απόλυτη ησυχία ... Μόνο το ρολαρισμα απο το carbon ακουγόταν ...
Η καρδια δουλεύει αργά και τα χιλιόμετρα ανεβαίνουν .....Παλιότερα είχα ενα φόβο αν θα βγάλω τη διαδρομή αλλα τώρα με νοιάζει μόνο το ΓΚΑΖΙ ...
Η ποδηλασία αποκτά άλλη διάσταση όταν είσαι προπονημενος .... Οταν η καρδια δεν ανεβάζει στροφές με το παραμικρό . Τότε όριζεις εσυ το δρόμο και οχι αυτός εσένα !
Μετα απο δεκάδες μικρο ρυθμίσεις αποκτας τη θέση πάνω στο ποδηλατο στην οποία μπορείς να μείνεις 4 + ώρες χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα .
Και η χαμηλή πτήση ξεκινάει ! -
-
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Η μέρα ήταν εκπληκτική .... Ξεκίνησα στις 7.30 απο το ΤΣΑΡΔΑΚΙ με κατεύθυνση αγ Αθανάσιο - καστανια - μούχα κλπ .
Πολυ κρύο και αέρας ... Παντού αηδόνια , απόλυτη ησυχία ... Μόνο το ρολαρισμα απο το carbon ακουγόταν ...
Η καρδια δουλεύει αργά και τα χιλιόμετρα ανεβαίνουν .....Παλιότερα είχα ενα φόβο αν θα βγάλω τη διαδρομή αλλα τώρα με νοιάζει μόνο το ΓΚΑΖΙ ...
Η ποδηλασία αποκτά άλλη διάσταση όταν είσαι προπονημενος .... Οταν η καρδια δεν ανεβάζει στροφές με το παραμικρό . Τότε όριζεις εσυ το δρόμο και οχι αυτός εσένα !
Μετα απο δεκάδες μικρο ρυθμίσεις αποκτας τη θέση πάνω στο ποδηλατο στην οποία μπορείς να μείνεις 4 + ώρες χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα .
Και η χαμηλή πτήση ξεκινάει !Μπράβο ρε Λευτέρη, είσαι κι ο πρώτος!
Αλήθεια όμως, δεν είχες ξενυχτίσει το προηγούμενο βράδυ; Πόσο εύκολο ήταν ψυχολογικά και πόσο σωματικά να κάνεις το γύρο όντας κουρασμένος; -
Ερώτησις, τα Sector που φέρνει ο Γατσουλης, τι λένε;
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Ερώτησις, τα Sector που φέρνει ο Γατσουλης, τι λένε;Οικονομικά και τίμια για τα λεφτά τους, ανάλογα με τί κατηγορία κοιτάς...
-
Entry level είναι νομίζω.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Ερώτησις, τα Sector που φέρνει ο Γατσουλης, τι λένε;
Οικονομικά και τίμια για τα λεφτά τους, ανάλογα με τί κατηγορία κοιτάς...
Ευχαριστώ. Δε ψάχνω κάτι εξεζητημένο, να κάνω δώρο στον bro ένα ποδήλατο να βγαίνει με τις κόρες του και τη γυναίκα του στο χαλαρό. Κοιτούσα το Sector Voyager.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Και η χαμηλή πτήση ξεκινάει !Μπράβο ρε Λευτέρη, είσαι κι ο πρώτος!
Αλήθεια όμως, δεν είχες ξενυχτίσει το προηγούμενο βράδυ; Πόσο εύκολο ήταν ψυχολογικά και πόσο σωματικά να κάνεις το γύρο όντας κουρασμένος;Ενταξει... ειχα κοιμηθει 2.30 και ξυπνησα 6.30 ....
επεσε η μεση ωριαια κατα 0,5 χλμ / ωρα .... αλλα who cares ? -
Μόνο τόσο έπεσε; Πάει να πει ότι δεν πιέζεις τις υπόλοιπες φορές...
-
Οι διακυμανσεις ειναι μικρες στη μεση ωριαια .... αφου λογω φορτου εργασιας βγαινουμε μονο 2 φορες τη βδομαδα ....
για να πεταξεις ... θελει μερα παρα μερα .....
αλλα ειλικρινα μου αρκει παρα πολυ αυτο που κανω . -
Εννοείται! Είμαστε οικογενειάρχες και εργαζόμενοι, δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από το τι κάνουν οι επαγγελματίες κι οι 'καμμένοι'. Δεν προτίθεμαι να ρίξω την οικογένειά μου πίσω από το ποδήλατο, αν και μερικά απογεύματα με καλή θερμοκρασία, δέχομαι να κάνω μια παρατυπία.
Στα των αγορών:
τα μανίκια που είχε προτείνει ο Asteris είναι καταπληκτικά. Φαίνονται πολύ ποιοτικά, προφυλάσσουν αποτελεσματικά από τον ήλιο και παρέχουν αρκετή δροσιά. Δηλαδή τα φοράς καταμεσήμερο και δε νιώθεις να σκάει ο πήχης σου. Μερσί μεσιέ!Σήμερα παραλείφθηκε και ωραιότατο πίσω φως.
Το συνέκρινα με το παλιό που είχα και το καινούριο είναι πάρα πολύ πιο αποδοτικό και φωτεινό. Συν τοις άλλοις, δεν είμαι αναγκασμένος να αγοράζω κάθε φορά ζευγάρι και να φορτώνομαι με 'άχρηστα' λευκά μπροστινά.Περιμένω κι ένα τέτοιο, που υπόσχεται ότι είναι ακόμα καλύτερο.
-
Τέτοιο Φωτακι έχω κι εγω .
Το πήρα απο το Καταστημα διαδρομές στην καρδιτσα για τα παιδιά μου
Αλλα τελικά το χρησιμοποιώ ποιο Πολυ εγω . -
dimsabas, η φτήνια τρώει τον παρά. Εχε το κατά νου.
-
Μπα, αυτές οι παροιμίες είχαν πέραση σε εποχές προ ebay. Πλέον, η φτήνια τρώει μόνο τον παρά του Κασιμάτη και των λοιπών εμπόρων. Κάποτε πλήρωνα 15 ευρώ για φωτάκια στον ποδηλατά της γειτονιάς και μετά ανακάλυψα το ίδιο σετάκι στο ebay με 3! Δε σου λέω ότι όλες μου οι αγορές έχουν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, αλλά έχοντας δοκιμάσει πολλά πράγματα, ξέρω πλέον τι μου χρειάζεται και πού θα το βρω. Ο μπροστινός προβολέας π.χ. (με κόστος 35 ευρώ) είναι απίστευτος και ρίχνω πολύ γέλιο με τα αντίστοιχα σετ της Kateye που κοστίζουν 150+.
Το μοναδικό στο οποίο δεν έχω μέτρο σύγκρισης είναι τα κολάν. Δεν είχα ποτέ πραγματικά αξιόλογο και ακριβό, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω, για να δω γιατί μερικοί τα εκθειάζουν ότι αντέχουν 5+ ώρες σερί πάνω στη σέλα. Στην ουσία δε με απασχολεί, γιατί δεν κάνω τόσο μεγάλες διαδρομές λόγω ποδηλατικής φιλοσοφίας. Έχω όμως την περιέργεια... -
dimsavas
ποιο φως εχεις μπροστινο με 30 και εισαι ευχαριστημενος? Εισαι ευχαριστημενος για χρηση σε σκοτεινους δρομους (δηλαδη σε βοηθαει να βλεπεις εσυ?) για πες γιατι ενδιαφερομαι για αγορα.
-
Σε προηγούμενες σελίδες, έχει ποστάρει ποιά φώτα έχει αγοράσει. Εκτός αν θυμάμαι το φόρουμ του cyclist
Ερώτησις:
- Sector Voyager
- Mongoose Crissway 150
έχουμε κάποια άλλη πρόταση στα 250, το πολύ 300 ευρώ. Θα ήθελα κάτι για απλή βόλτα, όχι πολλά χιλιόμετρα, όχι χώματα. Αναβάτης 1.87 ύψος, close to 100kgs.
Επίσης, είμαι στη διαδικασία ανακατασκευής κούρσας Motobecane Mirage και είχε κλαπεί το κλασσικό σηματάκι μπροστά. Που βρισκω άλλο;
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
..........
Το μοναδικό στο οποίο δεν έχω μέτρο σύγκρισης είναι τα κολάν. Έχω όμως την περιέργεια...Πίστεψε με ......
Έχω λιώσει παντελονακια , και έχω και ακριβότερα απο αυτο .....
Αλλα αυτο :
http://www.endurasport.com/Product.aspx ... rod_id=184Απλα ΔΕΝ ΠΑΊΖΕΤΑΙ .
Στα 70€
Παίρνεις κατι που αξίζει 140€ ... -
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Σε προηγούμενες σελίδες, έχει ποστάρει ποιά φώτα έχει αγοράσει. Εκτός αν θυμάμαι το φόρουμ του cyclistΕρώτησις:
- Sector Voyager
- Mongoose Crissway 150
έχουμε κάποια άλλη πρόταση στα 250, το πολύ 300 ευρώ. Θα ήθελα κάτι για απλή βόλτα, όχι πολλά χιλιόμετρα, όχι χώματα. Αναβάτης 1.87 ύψος, close to 100kgs.
Καλές προτάσεις σε αυτήν την κατηγορία είναι και τα ποδήλατα της IDEAL:
http://www.wheelmania.gr/index.php?r=product&id=3040Τα Merida Crossway
http://www.action-bikes.gr/podilata-all ... -1986.htmlΚαι τα Ballistic Coaster
http://www.action-bikes.gr/podilata-all ... -2012.htmlΑν και λόγο του ότι είπες όχι χώματα θα σου πρότεινα να πάρεις κάποιο χωρίς μπροστινή ανάρτηση π.χ.
IDEAL - INDIGO - 2012
http://www.action-bikes.gr/podilata-all ... -2012.html
ή
Ballistic District
http://www.action-bikes.gr/podilata-all ... -2012.html -
Για απλή βόλτα, όχι χλμ, όχι χώματα, θα κοίταγα κάτι χωρίς ανάρτηση.
Η ζωή...ποδήλατο!