-
Το ποδήλατο το έχω 6 μήνες τώρα, οπότε καταλαβαίνεις είναι όλα καινούργια.
Τα τακάκια είναι περίπου ίδια μπροστά πίσω, άλλωστε κυρίως με το μπροστινό φρενάρω...
Η αίσθηση είναι καλή, ίδια και στις δύο μανετες, με άμεση επαναφορά.Έκλεισα ραντεβού στο ποδηλατάδικο (σε 2 βδομάδες γιατί είναι φουλ ), γιατί ούτως ή άλλως είναι εντός εγγύησης.
ΕΥχαριστώ για τη βοηθεια! -
Δες και κάτι τελευταίο. Βγάλε και ξαναβάλε τον τροχό. Το quick release μην το σφίγγεις τέρμα. Θα πρέπει για να διπλώσει η πεταλούδα να μπεί δύναμη (αλλά όχι να σφίγγει με ΠΑΡΑ πολύ δύναμη).
Μήπως είναι από αυτό και το γλιτώσουμε. -
Θα ενημερώσω το απόγευμα
-
για όσους δεν έχουν τι να κάνουν αυτή τη Κυριακή
Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία 10 Μαίου 12:00 -
Tζίφος και με τη ρόδα.
Μάλλον κάτι παίζει με τη δαγκάνα. Anyways, ουσιαστικό πρόβλημα δεν υπάρχει οπότε περιμένουμε το σέρβις, να δούμε και τι στο καλό φταίει.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Tζίφος και με τη ρόδα.
Μάλλον κάτι παίζει με τη δαγκάνα. Anyways, ουσιαστικό πρόβλημα δεν υπάρχει οπότε περιμένουμε το σέρβις, να δούμε και τι στο καλό φταίει.
Ευχαριστώ για τη βοήθειαΜπορεί να είναι καμια χαζορύθμιση. Μη στεναχωριέσαι..
-
Όχι μωρέ, σιγά μη στεναχωρηθούμε και γι αυτά
Απλά μου κάνει εντύπωση.
Παιζει και τα αλάτια στον δρόμο να κάναν το θαύμα τους... -
-
-
-
-
σε αυτό http://www.youtube.com/watch?v=Z19zFlPa ... re=related βγάζει μάτια ακόμα περισσότερο.
-
παιδια τι λετε γι αυτο ? http://www.bikestore.gr/?section=product&rel=363 για γυναικα και κορη ,χρηση στο χωριο , καλη ασφαλτος καθολου
ανηφοροκατηφορες ισως και λιγη χρηση σε χαλικοδρομο η χωμα.α ) ενδιαφερομαι για λιγα χρηματα , δεν με νοιαζουν σκελετοι αλουμινιου η αναρτηση
θα ειναι ποδηλατο επισκεψης σε καμια φιλη η για ψωνια.
β ) με προβληματιζει οτι δεν εχει λαιμο τιμονιου (ετσι το λενε?) ωστε να παιρνει περισσοτερες ρυθμισεις.
γ ) το δυναμο για το φως εμας παλια μας εκοβε την ανασα , απ οτι βλεπω ειναι το ιδιο στυλ οπως παλια αξιζει? η υπαρχουν νεας γενιας που ειναι ενσωματωμενα στο κεντρο του μπροστινου τροχου (εχω καταλαβει καλα?) και ειναι καλυτερα.
δ ) ξερετε κανενα μαγαζι που να πουλαει φτηνα trekking ? δεν θελω να κανω αγορα οn line και για να το δουμε αλλα να το φερουμε στα μετρα μας
ε ) το 28 φανταζομαι οτι ειναι διαμετρος τροχων , το size 17,19,21 τι ειναι?
και σε τι υψος πανω κατω αντιστοιχει? αλλου βρισκω small medium large αλλου 50 60
δεν υπαρχει διεθνης κοινα αποδεκτος τροπος μετρησης?αυτα τα πολωνικα φαινονται οκ αλλα δεν βρισκω αντιπροσωπο. οι ρωσοι δεν βγαζουν?
οπως στα οπλα που ειναι φτηνα και αστερια?
ευχαριστω. -
βγαλε το δυναμο και βαλε ενα με μπαταρια αν κοβει,10e εχουν
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
β ) με προβληματιζει οτι δεν εχει λαιμο τιμονιου (ετσι το λενε?) ωστε να παιρνει περισσοτερες ρυθμισεις.
Δε νομίζω ότι υπάρχει ρυθμιζόμενος καθ'υψος λαιμός σε κανένα σοβαρό ποδήλατο πλέον, μόνο σε παιδικά παιχνίδια.
γ ) το δυναμο για το φως εμας παλια μας εκοβε την ανασα , απ οτι βλεπω ειναι το ιδιο στυλ οπως παλια αξιζει? η υπαρχουν νεας γενιας που ειναι ενσωματωμενα στο κεντρο του μπροστινου τροχου (εχω καταλαβει καλα?) και ειναι καλυτερα.
Τα φώτα μπαταρίας με LED είναι πολύ πιο βολικά και οι μπαταρίες κρατάνε πάρα πολύ. Το μόνο πλεονέκτημα του δυναμό είναι ότι δεν μπορούν να κλέψουν το φώς τόσο εύκολα. Τα δυναμό που είναι ενσωματωμένα στο κέντρο είναι πολύ καλά, στο δικό μου δεν καταλαβαίνω σχεδόν καθόλου αντίσταση όταν ανάβω το φως, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχουν στην κατηγορία τιμής που κοιτάς.
ε ) το 28 φανταζομαι οτι ειναι διαμετρος τροχων , το size 17,19,21 τι ειναι?
και σε τι υψος πανω κατω αντιστοιχει? αλλου βρισκω small medium large αλλου 50 60
δεν υπαρχει διεθνης κοινα αποδεκτος τροπος μετρησης?28 είναι διάμετρος τροχών, 17, 19, 21 είναι το μήκος του κατακόρυφου σωλήνα σε ίντσες. 50, 60 κλπ είναι το μήκος του κατακόρυφου σωλήνα σε εκατοστά. Πρέπει να μετρήσεις την απόσταση από τον καβάλο σου ως το πάτωμα και να πολλαπλασιάσεις με 0.65 για να βρεις το ζητούμενο μήκος του κατακόρυφου σωλήνα.
-
Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν να θεωρειται οτι ένα δυναμό μπορεί να σας κόψει δύναμη. Ντάξει θα κόψει απειροελάχιστα αλλά όχι και να μην πηγαίνει το ποδήλατο
-
catalyst ευχαριστω
οχι οτι γνωριζω αλλα απο net μαγαζια στα ανταλακτικα βλεπω λαιμους με διαφορα μηκη
και κλησεις σε μοιρες.
led σωστα δεν το ειχα σκεφτει.
catalysτ δεν μου ειπες την γνωμη σου για το συγκεκριμενο αν δεν βαριεσαι.
mirage θυμαμαι οταν καβαλαγα το bismark του πατερα μου , προ απομνημονευτων χρονων
το δυναμο με εκοβε στη μεση. -
Δεν έχω γνώμη δυστυχώς για το συγκεκριμένο ποδήλατο. Δε γνωρίζω αν σε αυτή την κατηγορία τιμής υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στα ποδήλατα. Λαιμοί πράγματι υπάρχουν σε διάφορες κλίσεις και μήκη, και αν το κατάστημα είναι σοβαρό μπορεί να σου βάλει όποιον ταιριάζει στη θέση οδήγησης που θέλεις.
-
Κληρονόμησα ένα mountain μάρκας konsul και έκανα προχθές την πρώτη μου βόλτα μετά από πολλάααα χρόνια. Μετάδοση shimano, έχει και καινούρια φρένα, έβαλα και φωτάκι.
Αν και ξέρω ότι θα γίνω υποκείμενο κοροϊδίας από γνωστούς-άγνωστους τι έχουμε να προτείνουμε για σέλες; Η υπάρχουσα χρειάζεται επείγουσα αντικατάσταση με κάτι μαλακότερο
Τιμές πάνω-κάτω;
Λέω να πάω να ρίξω μια ματιά στο red zeppelin στη βασ. γεωργίου. Καμιά συγκεκριμένη πρόταση; -
Πάρε μια αρκετά μεγάλη, με τρυπούλα στη μέση για τον προστάτη.
Πάνε μια βόλτα από τον Θεοτόκη στην Όλγας.
Η ζωή...ποδήλατο!