-
κοιτούσα διάφορα άσχετα και έπεσα πάνω σε αυτό
τα σπαέι, ασάλιωτα -
single speed? ΑΝ κάνεις προπονηση με αυτό σε ελάχιστο χρόνο γίνεσαι πραγματικο κτηνος.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
single speed? ΑΝ κάνεις προπονηση με αυτό σε ελάχιστο χρόνο γίνεσαι πραγματικο κτηνος.Τί θα πρότεινες για προπόνηση με ποδήλατο citastak ??
Εχω αυτό το ποδήλατο.... http://www.idealbikes.net/bike_flashPopup.php?bike=205' target='_blank
-
[quote='citastak']Δες κάποιο από τα παρακάτω site. Εγώ ψωνίζω τακτικά από αυτά και έχουν μεγάλη ποικιλία:
http://www.chainreactioncycles.com/' target='_blank' target='_blank
Να αγορασω τωρα που ερχονται γιορτες ενα δωρακι για τον εαυτο μου απο το παραπανω online shop???
Σκεφτομαι να διαθεσω 300 ευρο περιπου για κανα MTB Hardtail...συμφερει η αγορα απο το συγκεκριμενο μαγαζι και κατι αλλο που με προβληματιζει ειναι σε τι κατασταση θα παραλαβω το αποκτημα μου???
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
κοιτούσα διάφορα άσχετα και έπεσα πάνω σε αυτό
τα σπαέι, ασάλιωταπως φρενάρει ??
-
Με κόντρα!!!
-
κόντρα, όπως λέει και ο μανωλιός. αλλά απο οτι είδα έχει τρύπα στο πηρούνι μπροστά(μπορεί να έχει και πίσω). οπότε παίρνει και ένα φρενάκι μπροστινό.
πείτε μου όμως, σας αρέσει ή μόνος μου ψωνίστηκα.
-
είχα την αίσθηση (όχι οτι έχω καμιά σχέση με την ποδηλασία) ότι τα είχαν καταργήσει τέτοια συστήματα
τεσπα
-
j.marr είναι Old skool
singlespeed και άποψη...
χρυσή αλυσίδα (όχι λαιμού) ξέρετε που βρίσκω? -
Πολύ όμορφο είναι wannabe.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
πως φρενάρει ??Είναι ποδήλατο πίστας, τα ποδήλατα πίστας κατα κανόνα δεν έχουν ταχύτητες (δε χρειάζονται) ούτε φρένα, για οικονομία βάρους. Απλά κάνουν 1-2 γύρους ακόμα μετά τον τερματισμό για να κόψουν ταχύτητα.
-
εμενα δεν μου φενεται για αγωνιστικο
και ανα κρινω απο την σελα και την απουσια φρενων μαλλον μου κανει για ποδηλατο
fixed gear, ειναι νεα urban μοδα στα ποδηλατα
http://www.fixedgeargallery.com/ εδω δειτε φοτοςhttp://en.wikipedia.org/wiki/Fixed-gear_bicycle και εδω για να μαθουμε περισσοτερα
-
τι μαθαίνει κανείς...
και τι διαστροφές υπάρχουν στον κόσμο... -
ωραια τα ποδηλατα μαγκες
αλλα γιατι ειναι τοσο ακριβα ? -
Το ίδιο θα πεις για κάθε χόμπυ. Από ένα σημείο και μετά είναι τι θέλεις να κάνεις και πόσο σωστα θέλεις να το κάνεις. Αν πάρω εγώ ένα ποδήλατο των 5.000 ευρώ θα μου είναι άχρηστο. Αυτή τη στιγμή καλύπτομαι με ποδήλατο του διχίλιαρου.
Ενας προ όμως αν πάρει ποδήλατο του διχίλιαρου θα λεει τι μπακατέλα πήρα.
Ενας που ξεκινάει βλέπει και τα 300 ευρώ ΠΟΛΛΑΕιναι τι κάνεις και πόσο ασχολείσαι.
-
@citastak
Τώρα που σε βρήκα -και με αφορμή το παραπάνω ποστ.
Ξαναμπαίνω και γω στο ποδηλατικό 'κύκλο', μετα από πολύ-πολύχρονη διακοπή. Τα χρήματα που διαθέτω είναι πολύ λίγα και, διαβάζοντας όλες τις προηγούμενες σελίδες του τόπικ, κάτι μου φαίνεται ότι βρήκα. Υπάρχει κάτι νεώτερο, που θα έπρεπε να ξέρω, στα entry-level απο πλευράς τιμής ποδήλατα, η όσα έχουν γραφεί παραπάνω -κυρίως από εσένα, θεωρείς ότι αρκούν?Χρήση: δρόμος, ώς επι το πλείστον, ασφαλτος ή καλός χωματόδρομος.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
@citastak
Τώρα που σε βρήκα -και με αφορμή το παραπάνω ποστ.
Ξαναμπαίνω και γω στο ποδηλατικό 'κύκλο', μετα από πολύ-πολύχρονη διακοπή. Τα χρήματα που διαθέτω είναι πολύ λίγα και, διαβάζοντας όλες τις προηγούμενες σελίδες του τόπικ, κάτι μου φαίνεται ότι βρήκα. Υπάρχει κάτι νεώτερο, που θα έπρεπε να ξέρω, στα entry-level απο πλευράς τιμής ποδήλατα, η όσα έχουν γραφεί παραπάνω -κυρίως από εσένα, θεωρείς ότι αρκούν?Χρήση: δρόμος, ώς επι το πλείστον, ασφαλτος ή καλός χωματόδρομος.
Αν πας σε υβριδικό τρέκιγκ, που εκεί λογικά θα πας από τις απαιτήσεις σου, αν μπορείς βρες 2008. Σε ορισμένες μάρκες τα 09 είναι πιο ακριβά χωρίς κανένα απολύτως λόγο και δώσε τη διαφορά να αγοράσεις κανένα παντελόνι ή κανένα κράνος.
Αν θες γίνε πιο συγκεκριμένος και πες μας σε τι μαρκα ειδος και μέγεθος ψάχνεσαι; -
Προσανατολίζομαι σε GT....
Δε με νοιάζει αν είναι τελευταίο μοντέλο, καθόλου.
Αναφορικά με το είδος, εδώ είναι που δεν ξέρω, γιατί, έχοντας μείνει στο Bianchi που είχα προ εικοσαετίας (το οποίο είχα τουμπανιάσει δεόντως...), δεν ξέρω ποια κατηγορία ποδηλάτου θα με καλύψει. Αυτό το 'υβριδικό τρέκκινγκ' κάτι μου λέει, αλλά τι να σου πω, σάμπως ξέρω? Φαντάζομαι και νομίζω ότι δεν θέλω αναρτήσεις και τα λοιπά (θα το ήθελα να μη βαραίνει και πολύ), αλλά από την άλλη ένα αμιγώς στριτάδικο ίσως να με κουράσει.
Τώρα, για το μέγεθος, τι να σου πω, ξέρω? Κοντός είμαι, πάντως.(BTW η Shimano εξακολουθεί να θεωρείται καλή μάρκα?)
Σορι για την ασχετίλα, έχω μείνει πάααρα πολύ πισω
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Προσανατολίζομαι σε GT....
Δε με νοιάζει αν είναι τελευταίο μοντέλο, καθόλου.
Αναφορικά με το είδος, εδώ είναι που δεν ξέρω, γιατί, έχοντας μείνει στο Bianchi που είχα προ εικοσαετίας (το οποίο είχα τουμπανιάσει δεόντως...), δεν ξέρω ποια κατηγορία ποδηλάτου θα με καλύψει. Αυτό το 'υβριδικό τρέκκινγκ' κάτι μου λέει, αλλά τι να σου πω, σάμπως ξέρω? Φαντάζομαι και νομίζω ότι δεν θέλω αναρτήσεις και τα λοιπά (θα το ήθελα να μη βαραίνει και πολύ), αλλά από την άλλη ένα αμιγώς στριτάδικο ίσως να με κουράσει.
Τώρα, για το μέγεθος, τι να σου πω, ξέρω? Κοντός είμαι, πάντως.(BTW η Shimano εξακολουθεί να θεωρείται καλή μάρκα?)
Σορι για την ασχετίλα, έχω μείνει πάααρα πολύ πισω
Λοιπόν. ένα ένα
- Αν θα κάνεις πιο πολύ πόλη θέλεις ποδήλατο που να έχει άνετη θέση οδήγησης (να μην είσαι σκυφτός όπως στο ΜΤΒ ή ακόμα χειρότερα στην κούρσα). Άρα κατ'εμέ είναι μονόδρομος το τρέγκινκγ.
- Τα τρέκινγκ έχουν μπροστινή ανάρτηση που μαζεύει τα χοντρά. Είναι για να κατεβαίνεις χαλαρά κανενα πεζοδρόμιο, καμιά λακκούβα. Για τα ΧΟΝΤΡΑ ξαναλέω.
- Ξαναλέω, μην επενδύσεις σε καλό σκελετό και κακα περιφερειακά. Τα περιφερειακά είναι αυτά που μετράνε σε αυτά τα ποδήλατα καθημερινής χρήσης.
- Πρόσεχε μην σου πουλήσουν ποδήλατο που δεν είναι του μεγέθους σου. ΠΟΛΛΟΙ ειδικά τώρα που δεν υπάρχουν νεα ποδήλατα στην αγορά, προσπαθούν να ξεστοκάρουν ότι έχουν. Τι ύψος έχεις;
- H Shimano μοιράζεται θέσεις με SRAM και Campagnolo (ΜΤΒ και κούρσα αντίστοιχα). Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες Shimano. Από τις φτηνές low budget Τοurney μέχρι XT και XTR..
Mη μασάς, ότι χρειαστείς ρίξε μύνημα!
-
οταν λες περιφερειακα?
εννοεις τροχους ,κεντρα,αναπτυξεις?
Η ζωή...ποδήλατο!