-
Δεν μου αρκει η αποπειρα θελω κ καλο αποτελεσμα
Δεν μ'αρεσει το ποδηλατο μ'αναγκασαν να το παρω κ σκεπτομαι τροπους να το ξεφορτωθω -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Δεν μ'αρεσει το ποδηλατο μ'αναγκασαν να το παρω κ σκεπτομαι τροπους να το ξεφορτωθω
τριγλυκερίδια ρουλζ?? !!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν μ'αρεσει το ποδηλατο μ'αναγκασαν να το παρω κ σκεπτομαι τροπους να το ξεφορτωθω
τριγλυκερίδια ρουλζ?? !!
Δεν εχω με λαχανικα κ οσπρια κ λιγο αρνακι καθε Πασχα
Παρεα θελει η κ προεβην σε υποχωρηση στρατηγικης σημασιας -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για να καταλάβω... από ποια κατηγορία τιμής και πάνω θεωρείς αξιοπρεπες ένα IDEAL για καθημερινή χρήση, χωρίς απαιτήσεις?
Μην παρεξηγείς την ερώτηση, πραγματικά δεν ξέρω...Δεν παρεξηγώ.
Όλα είναι ανάλογα της χρήσης. Θα κάνεις χώμα πολύ (δηλαδή μονοπάτια πέραν των δασικών?) Αν ναι, τότε πας για mountain με ανάρτηση μπροστά. Κοίτα για pro rider, δοκιμασμένο low entry bike με καλό value for money. Αν κάνεις άσφαλτο και λίγο χώμα (καθημερινη χρήση) τότε θέλεις ένα υβρίδιο γιατί είναι πιο ξεκούραστο και έχει καλύτερη απόδοση από ενα ΜΤΒ λόγω πιο στενού ελαστικού και μεγαλύτερου σε ακτίνα τροχού. Εκεί αν θυμάμαι καλά, οι τιμές ξεκινούν στα 250.Μην ξεχνάς ότι τωρα έρχονται και τα 2009 μοντέλα. Ζήτα από τον ποδηλατά της περιοχής σου, που σίγουρα του έχει μείνει στοκ, να τον ξεστοκάρεις σε καλύτερη τιμή. Όταν έμενα Μυτιλήνη, διαπίστωσα μεγάλες διαφορές σε τιμές με Αθήνα. Πήρα τελικά ΜΤΒ, με 800 ευρώ από Αθήνα όταν ο ντόπιος το έδινε 1100 ευρώ (τη μέγιστη προτινόμενη τιμή δηλαδή)...
-
Καλησπερα παιδια!
Ξερει κανεις που μπορω να βρω λαστιχα με μπεζ εσωτερικο για BMX?
Ευχαριστω -
Δες κάποιο από τα παρακάτω site. Εγώ ψωνίζω τακτικά από αυτά και έχουν μεγάλη ποικιλία:
-
Ελληνικό υπάρχει κανένα;
-
http://www.cyclist.gr
αλλά αν συγκρίνεις με τιμές εξωτερικού, νομίζω ότι στα περισσότερα δεν αξίζει. Πχ. αγόρασα προπονητήριο συγκεκριμένο για 190 ευρώ όταν εδώ το βρίσκω 240.Επίσης τα ξένα κατα καιρούς βγάζουν προσφορές που ελληνικό κατάστημα δύσκολα τις χτυπάει.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Αν κάνεις άσφαλτο και λίγο χώμα (καθημερινη χρήση) τότε θέλεις ένα υβρίδιο γιατί είναι πιο ξεκούραστο και έχει καλύτερη απόδοση από ενα ΜΤΒ λόγω πιο στενού ελαστικού και μεγαλύτερου σε ακτίνα τροχού. Εκεί αν θυμάμαι καλά, οι τιμές ξεκινούν στα 250.Για πρότεινε κανένα τέτοιο μοντέλο της ideal, αν γνωρίζεις. Ευχαριστω!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν κάνεις άσφαλτο και λίγο χώμα (καθημερινη χρήση) τότε θέλεις ένα υβρίδιο γιατί είναι πιο ξεκούραστο και έχει καλύτερη απόδοση από ενα ΜΤΒ λόγω πιο στενού ελαστικού και μεγαλύτερου σε ακτίνα τροχού. Εκεί αν θυμάμαι καλά, οι τιμές ξεκινούν στα 250.
Για πρότεινε κανένα τέτοιο μοντέλο της ideal, αν γνωρίζεις. Ευχαριστω!
Ταυρε , εγω απο ποδηλατα ειμαι ασχετος .
Το IDEAL BERETTA TRX -100 που σου προτεινε ο ποδηλατας το βρισκω με 125 ευρω (με σκελετο αλουμινιου) κ ο δικος μου το θεωρει αξιοπιστο κ πολυ καλη λυση . -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν κάνεις άσφαλτο και λίγο χώμα (καθημερινη χρήση) τότε θέλεις ένα υβρίδιο γιατί είναι πιο ξεκούραστο και έχει καλύτερη απόδοση από ενα ΜΤΒ λόγω πιο στενού ελαστικού και μεγαλύτερου σε ακτίνα τροχού. Εκεί αν θυμάμαι καλά, οι τιμές ξεκινούν στα 250.
Για πρότεινε κανένα τέτοιο μοντέλο της ideal, αν γνωρίζεις. Ευχαριστω!
Νομίζω το Crosser βγαίνει σε αυτά τα χρήματα. Λίγο παραπάνω το Megisto (με διαφορά στα περιφερειακά και πουθενά αλλού)...
Παιδιά, καβαλήστε τα πριν τα αγοράσετε. Εϊναι υποχρεωμενοι να σας δωσουν να κάνετε βόλτα. Και μετά αποκτάται και εσείς ιδέα.
-
Thnx Ηλία!
-
φιλε citistak οσο ψαχνω για ποδηλατο τοσο πιο πολυ μπερδευομαι
με ανωτερο οριο τιμης τα 500-600 Ε ποια περιφερεια ειναι καλα?
πχ οσον αφορα τα σασμαν ποιες διαφορες μεταξυ shimano Deore,alivio,xt,lx
να προτιμησω 21,24,27 αρι σασμαν?
ειδα μερικα ωραια giant οπως Xsport 3 2008 με τιμη καταλογου 570 και Xsport 4 2008 με τιμη καταλογου 460
σε αυτες τις τιμες με κανουν μια εκπτωση 80-100 Ε λογου μοντελου 2008το Xsport 4 2008 φοραει shimano alivio/C051 27 Speed me πιρουνι Suntur CR8V ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΜΑ
αναπτυξη τι σημαινει σε ενα ποδηλατο? -
Doom,
ανάπτυξη σε ένα ποδήλατο σημαίνει σύστημα μετάδοσης. Πεταλιέρα, εμπρός και πίσω εκτροχιαστής (σαζμάν) αλυσίδα και κασσέτα.Οσο περισσότερες ταχύτητες τόσο μεγαλύτερη άνεση στα πόδια σου σε διαφορετικές κλίσεις του οδοστρώματος. Αρα, αν εχεις επιλογή, πήγαινε σε ΠΟΛΛΕΣ ταχύτητες.
Η Shimano εχει μια γκάμα από περιφερειακά με κορυφή τα επαγγελματικά XTR με μειωμένο βάρος (και αντοχή). Συνεχίζουμε κατεβαίνοντας σε XT (που είναι ότι καλύτερο για Non professional use αλλά εξαιρετικά σε αντοχή) και πιο χαμηλά πάμε σε LX, Deore, Alivio με φθίνουσα πάντα σειρά.
Η δικιά μου γνώμη είναι στα λεφτά αυτά να πάρεις ποδήλατο που να έχει τα καλύτερα δυνατά περιφερειακά και ας μην έχει τόσο επώνυμο σκελετό. Τη διαφορά στα περιφερειακά θα την καταλάβεις από το πρώτο χιλιόμετρο και ας είναι και 500γρ πιο βαρύς ο σκελετός.
Πιστεύω ότι στα λεφτά που δινεις (μέχρι 600-700) η Ideal είναι μονόδρομος για τον παραπάνω λόγο. Προσοχή όμως γιατί τα καινούργια θα έχουν αύξηση από τα αντίστοιχα περσινά 15-20% χωρίς διαφοροποίηση σε περιφερειακά παρά μόνο σε χρώματα και αυτοκόλλητα.
Κατά τα αλλα η Giant είναι πολύ καλή εταιρεία, (το επόμενο ποδήλατο μου θα είναι το Giant Anthem X το οποιο κάνει πολύ παραπάνω από 600 ευρώ) εως τότε είμαι με το αναβαθμισμένο σε ανάρτηση Ideal Boomax που μου εχει κοστίσει περίπου όσο και το budget που διαθέτεις.
-
-
Τη μάρκα δεν την ξέρω, δεν είμαι και κανένας ειδήμων περί ποδηλάτων, αλλά η σκουριά μου φαίνεται έχει προχωρήσει σε βάθος. Οπότε πιστεύω αν το θες να το χρησιμοποείς, δεν νομίζω να αξίζει μία ανακαίνιση.
Εγώ είχα πάρει το Μάιο του 2007 και χρησιμοποιώ ακόμα, ένα Ideal Crosser http://www.idealbikes.net/bike.php?bike=151' target='_blank, 230 ευρώ, από ποδηλατάδικο στο Μοναστηράκι.
-
Ούτε εγώ ξέρω τη μάρκα. Βγάλε καλύτερες φωτό, πιο μεγάλες να δουμε σε τι κατάσταση είναι όλο το ποδήλατο.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Κατά τα αλλα η Giant είναι πολύ καλή εταιρεία, (το επόμενο ποδήλατο μου θα είναι το Giant Anthem X το οποιο κάνει πολύ παραπάνω από 600 ευρώ)
περίπου πόσο στο αφήνει? 08 ή 09?
κάνω συγκριτική έρευνα μεταξύ Ελλάδας και on line ΕΕ -
To 2008 δεν βγήκε το Anthem X , παρά μόνο το απλό Anthem με τις 80άρες αναρτήσεις.
Το X1 που κοιτάω έχει αρχική τιμή 3000 και εκεί υπολογίζω 15% έκτπωση περίπου. -
~2,5k δεν είναι και λίγο
τόσο καλύτερο είναι απο το Trek Fuel EX8 (κουκλάρα) πχ?
επίσης βλέπω και μεγάλη διαφορά τιμής απο το Χ2...
για απολογήσου
Η ζωή...ποδήλατο!