-
Μπα σε κάτι σε 75 κιλά αγύμναστος γραφιάς φέρνω Απλά μου αρέσει η ιδέα του να φεύγω κάθε Κυριακή πρωί για να κάνω τη βόλτα μου σε κάποια βατή ορεινή διαδρομούλα σχετικά κοντινή. Μάλλον για trekking ή trekking cross είμαι.
Η μεταφορά με προβληματίζει, και δεν έχω κοτσαδόρο -
Εφόσον μιλάς για φόρτωμα από το σπίτι σου μέχρι τις γύρω κοντινές εξοχές η απλή βάση που πιάνει σε πίσω καπώ και ακουμπάει στον προφυλαχτήρα πρέπει να σε ικανοποιεί.
Για τους αμύητους: ht=hardtail δηλαδή σκληρό πίσω μέρος με ανάρτηση μόνο εμπρός, fs=full suspension ανάρτηση μπρος πίσω, mtb=mountain bike.
-
onyx μου φαίνεται το έχεις ρίξει στο διάβασμα και τη θεωρία, αλλά πρέπει να λύνεις και καμία άσκηση που και που.
αποφάσισες τι θα πάρεις?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
onyx μου φαίνεται το έχεις ρίξει στο διάβασμα και τη θεωρία, αλλά πρέπει να λύνεις και καμία άσκηση που και που..... αποφάσισες τι θα πάρεις?Όντως η άσκηση είναι δυσεπίλυτη. Μετά τη θεωρητική πρέπει να προχωρήσω και σε πρακτική μελέτη από κοντά για να δω με τα μάτια μου τις διαφορές. Γενικά η επίλυση της άσκησης για έναν ψείρα/τελειομανή/ψώνιο σαν κι εμένα θέλει δουλειά.
Και από προχθές μέχρι όλο τον Σεπτέμβριο και βάλε το βλέπω ότι θα έχω να ασχολούμαι με πολλαπλά και αλληλοεπηρεαζόμενα από τα σοβαρότερα θέματα στη ζωή μου που δεν θα μου επιτρέψουν να προχωρήσω ποδηλατικά όπως θα ήθελα. Αλλά πού θα πάει κάπου θα την βρω την άκρη! -
Ena IDEAL VSR Comp του 2002-2003 full suspension με μπροστά μόνο δισκόφρενο (Magura) και περιφερειακά Shimano ΧT/LX (κάτω) / Deore (τιμόνι) πόσο να πιάνει τώρα?...
-
Καλησπέρα παιδιά,
Θέλω την βοηθεια σας σχετικα με το τι ποδηλατο να αγορασω. Ειμαι αναμεσα σε μερικα μοντελα. Το Ideal crossmo 01, scott sportster p6, kona smoke 2-9, και kona dew. Το θελω για μεσα στην πολη αλλα σιγα σιγα να μπορω να κανω και μεγαλες αποστασεις. -
-
Η πίσω ρόδα του ποδηλάτου μου ξεφουσκώνει σιγά-σιγά (μετά από 3-4 μέρες είναι 'πίττα') χωρίς να χάνει από τη βαλβίδα. Γίνεται αυτό σε λάστιχα με σαμπρέλλες ?
-
Γίνεται, και οι αιτίες συνήθως είναι είτε κάποια πολύ μικρή τρυπούλα στη σαμπρέλλα, από αυτές που για να τις βρεις πρέπει να την φουσκώσεις σε μεγάλη πίεση και και ψάξεις πολύ προσεκτικά ή κάποια παλιά επισκευή φουίτ που δεν έχει 100% στεγανότητα. Και το δεύτερο θέλει το ίδιο.
Επίσης θέλει ψάξιμο και το λάστιχο πόντο πόντο αν έχει κανένα κεφαλάκι από αγκάθι πολύ ψιλό που δεν φαίνεται εύκολα. -
Άλλαξε σαμπρέλα
Youtube Video -
-
Καλες βολτες Drunkard...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Η πίσω ρόδα του ποδηλάτου μου ξεφουσκώνει σιγά-σιγά (μετά από 3-4 μέρες είναι 'πίττα') χωρίς να χάνει από τη βαλβίδα. Γίνεται αυτό σε λάστιχα με σαμπρέλλες ?δες και σε τι κατάσταση είναι το πλαστικό μέσα στο στεφάνι που καλύπτει τα κεφάλια από τις βίδες των ακτίνων...
-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Άλλαξε σαμπρέλα
Youtube VideoΌντως, είναι τόσο φθηνές που δεν αξίζει να κάθεσαι να το βάζεις στη λεκάνη να δεις από που χάνει.... Απλά πρέπει να κάνεις κι αυτό που λέει πιο πάνω ο dstou μη σου τρυπήσει και η καινουργια (την έχω πάθει έτσι).
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Μολις αγορασα ποδηλατο πηρα το Ideal Strobe 01
Το βραδακι που θα εχω ελευθερο χρονο θα βγω βολταΜεγειά! Πολύ όμορφο να το χαρείς.
Είδα τη φωτό, τί πιθανότητες είχε να πετύχεις ο ήλιος να πέφτει με τέτοια γωνία ώστε να είναι η σκιά του ποδηλάτου τόσο τέλεια!!;;;
Λιγότερο από μία στις 360! -
γεια σας
αγορασα προσφατα για τον γιο, mountain της εταιρείας beone απο chain reaction cycles. Το ποδήλατο ήρθε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Είχα την εντύπωση ότι είναι ολλανδικό, αλλά με έκπληξη διαπίστωσα ότι σχεδιάστηκε και συναρμολογήθηκε στην ευρώπη και ειδικότερα στην ελλάδα!!! Φυσικά και το χάρηκα, αφού λόγω των ημερών, προσπαθούμε όλοι να ενισχύσουμε την ελληνική δραστηριότητα..... Μάλλον πρόκειται για φασον της ideal αφού το manual EINAI ideal... Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω? -
Ο χρήστης hondkyr έγραψε:
αγορασα προσφατα για τον γιο, mountain της εταιρείας beone .... Μάλλον πρόκειται για φασον της ideal αφού το manual EINAI ideal... Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω?Αν είναι έτσι τα φασόν τύφλα να έχουν τα κανονικά. Μάλλον μοιάζει σαν να είναι ό,τι η Lexus για την Toyota κλπ.
-
Σας ευχαριστω
εκανα μια βολτα περιπου 30 λεπτα οχι παραπανω επειδη ειμαι γενικα αγυμναστος και εχω να κανω ποδηλατο 10 χρονια , ε λοιπον το καταευχαριστήθηκα ! αλλα ποναει ο κ@λος μου
αργοτερα θα παρω μια καλυτερη σελα με προστασια για τον προστατη , μια βερμουδα με μαξιλαρακια και ασφαλτινα λαστιχα για να εχω να συναλλάζω αναλογα την περιπτωση . -
η σέλα πολύ κάτω μου φαίνεται
πόσο ύψος έχεις?
εκεί που την έχεις αντιστοιχεί περίπου σε 1,65-170 άτομο.
Η ζωή...ποδήλατο!