-
Τον πόνο θα τον συνηθίσεις μετά από 5-6 καβαλήματα. Σέλα καλή πάρε αλλά μην πάρεις το σωβρακο με τα μαξιλαράκια. Θα σε κοιτάνε οι γυναίκες περίεργα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τον πόνο θα τον συνηθίσεις μετά από 5-6 καβαλήματα. Σέλα καλή πάρε αλλά μην πάρεις το σωβρακο με τα μαξιλαράκια. Θα σε κοιτάνε οι γυναίκες περίεργα.Αν φορά κανονική βερμούδα πάνω από αυτήν με τα μαξιλαράκια, θα δίνει πάλι 'στόχο' στις γυναίκες;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Τον πόνο θα τον συνηθίσεις μετά από 5-6 καβαλήματα. Σέλα καλή πάρε αλλά μην πάρεις το σωβρακο με τα μαξιλαράκια. Θα σε κοιτάνε οι γυναίκες περίεργα.
Αν φορά κανονική βερμούδα πάνω από αυτήν με τα μαξιλαράκια, θα δίνει πάλι 'στόχο' στις γυναίκες;
ούτως ή άλλως πρέπει να φορά βερμούδα γιατί είναι εσώρουχο.
και εγώ σκέφτηκα να το αγοράσω στις αρχές αλλά μετά από τόσο καιρό το θεωρώ περιττό έξοδο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
... Σέλα καλή πάρε αλλά μην πάρεις το σωβρακο με τα μαξιλαράκια...Εγώ στο orbea έχω βάλει μία μεγάλη σέλα με ελατήρια...
Σαν καναπές είναι... -
Μπα δεν παίζει ρόλο πόσο μεγάλη είναι αλλά που πατάει ο κwlos σου.
Εμένα μου τον μέτρησαν και μου έδωσαν αυτή : http://cyclist.gr/product.php?codenum=BNT08403834
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπα δεν παίζει ρόλο πόσο μεγάλη είναι αλλά που πατάει ο κwlos σου.Σε προτασεις με τη λεξη 'κωλος', πρεπει να προσδιοριζεται επακριβως το ουσιαστικο στο οποιο αναφερεται το επιθετο 'μεγαλη'.
-
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Σε προτασεις με τη λεξη 'κωλος', πρεπει να προσδιοριζεται επακριβως το ουσιαστικο στο οποιο αναφερεται το επιθετο 'μεγαλη'.
So you say mr. \
-
Σε προτασεις με τη λεξη 'κωλος', πρεπει να προσδιοριζεται επακριβως το ουσιαστικο στο οποιο αναφερεται το επιθετο 'μεγαλη'.
-
δεν υπάρχουν πονηρές λέξεις μόνο πονηρά μυαλά.
-
Έχει πετύχει κανείς κανένα σύστημα που να το προσαρμόζεις στο ποδήλατό σου και να το κάνει ηλεκτρονίνητο δίνοντας κίνηση απευθείας στη ρόδα, περιφερειακά? Θυμάμαι ένας συμφοιτητής μου είχε φτιάξει ένα τέτοιο (πριν από 15 χρόνια) και προσπαθούσε να το πατεντάρει...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
η σέλα πολύ κάτω μου φαίνεται
πόσο ύψος έχεις?
εκεί που την έχεις αντιστοιχεί περίπου σε 1,65-170 άτομο.oh yes ! ειμαι 1 ολοκληρο μετρο και 72 εκατοστα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τον πόνο θα τον συνηθίσεις μετά από 5-6 καβαλήματα. Σέλα καλή πάρε αλλά μην πάρεις το σωβρακο με τα μαξιλαράκια. Θα σε κοιτάνε οι γυναίκες περίεργα.Θα νομιζουν οτι ειμαι πολυ προικισμενος ?
Θα την παρω την σωβράκα γιατι παλια ειχα προστατίτιδα και πραγματικα περασα παρα πολλα οποτε θελω να προστατευσω την περιοχη
Εμένα μου τον μέτρησαν και μου έδωσαν αυτή : http://cyclist.gr/product.php?codenum=BNT08403834
Πως ακριβως σου μετρησαν τον Κwlo και βρηκαν την καταληλη σελα ?
δεν υπάρχουν πονηρές λέξεις μόνο πονηρά μυαλά.
Ασε τους πονηρους μη δινεις σημασια
-
Μετά από αρκετό μπορώ να πω ψάξιμο, τόσο σε ότι αφορά την ενδεδειγμένη κατηγορία ποδηλάτου, όσο και μάρκες/σκελετούς/περιφερειακά, και φυσικά με βάση τα χρήματα που μπορούσα να διαθέσω, κατέληξα σε αυτό, το οποίο χτες παρέλαβα (από Γερμανία σε κούτα), το μοντάρισα κι έκανα μια βολτούλα 15 χλμ
http://www.corratec.de/en/bikes2009/tre ... e_gent.php
(το δικό μου έχει άλλο χρώμα σκελετού, αλλά ίδια περιφερειακά, φωτό σύντομα)
Το ποδήλατο είναι θεικό για μένα που είχα να καβαλήω γύρω στα 15 χρόνια (εξαιρείται μια δίωρη βόλτα με κάτι άθλια νοικιασμένα ποδήλατα πόλης στο Αμβούργο το 2007).
Το στοίχημα για μένα είναι να συνηθίσω και να ανεβάσω σταδιακά ρυθμούς κι επιδόσεις, με γνώμονα, προς το παρόν, τη φυσική κατάσταση και τη βόλτα. -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Πως ακριβως σου μετρησαν τον Κwlo και βρηκαν την καταληλη σελα ?
Eίχαν ένα σκαμπό με ένα gel που άφηνες το αποτύπωμά του. Μέτρησαν κάτι και μου έδωσαν το μέγεθος σέλας που είναι για τον απαυτό μου.
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Μετά από αρκετό μπορώ να πω ψάξιμο, τόσο σε ότι αφορά την ενδεδειγμένη κατηγορία ποδηλάτου, όσο και μάρκες/σκελετούς/περιφερειακά, και φυσικά με βάση τα χρήματα που μπορούσα να διαθέσω, κατέληξα σε αυτό, το οποίο χτες παρέλαβα (από Γερμανία σε κούτα), το μοντάρισα κι έκανα μια βολτούλα 15 χλμhttp://www.corratec.de/en/bikes2009/tre ... e_gent.php
(το δικό μου έχει άλλο χρώμα σκελετού, αλλά ίδια περιφερειακά, φωτό σύντομα)
Καλες βολτες!
Καλα για αρχη τα 15 χλμ.
Ποσο σου βγηκε; -
Αν σου πω θα ζηλέψεις:
206 ευρώ αγορά συν 49 ευρώ μεταφορικά: Σύνολο 255 ευρώ
-
τώρα που παρέλαβες, θέλεις να μας πεις και απο που το πήρες ή είναι μυστικό?
-
Από το ebay, σε πλειστηριασμό, που αλλού;
Τιμή του συγκεκριμένου βάσει τιμοκαταλόγου του έλληνα αντιπροσώπου (kinisi bikes), 525 ευρώ
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Από το ebay, σε πλειστηριασμό, που αλλού;Τιμή του συγκεκριμένου βάσει τιμοκαταλόγου του έλληνα αντιπροσώπου (kinisi bikes), 525 ευρώ
καταρχην καλοριζικο !
τετοια διαφορα τιμης .......................
Η ζωή...ποδήλατο!