-
Αν μιλάμε για μαγειρείο(sic) δες το 24ωρο στη Συγγρού (40 νομίζω) και το Αυτόφωρο στην Αλεξάνδρας (απέναντι από τη ΓΑΔΑ).
Και στα δύο παίζει από μαγειρευτό έως πατσάς!!!!
Δε μας είπες για τί περίσταση το θες. Ίσως βοηθήσει περισσότερο. -
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Αν μιλάμε για μαγειρείο(sic) δες το 24ωρο στη Συγγρού (40 νομίζω) και το Αυτόφωρο στην Αλεξάνδρας (απέναντι από τη ΓΑΔΑ).
Και στα δύο παίζει από μαγειρευτό έως πατσάς!!!!
Δε μας είπες για τί περίσταση το θες. Ίσως βοηθήσει περισσότερο.χμμ... αν σου πω οτι το θέλω για επαγγελματικό ραντεβού δεν θα με πολυπιστέψεις και με το δίκιο σου...
Θα βγω για φαγητό εκείνη την ώρα με μια κοπέλα. Οπότε μάλλον δεν θα είναι καλό να την πάω σε πατσατζίδικο.....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
....Θα βγω για φαγητό εκείνη την ώρα με μια κοπέλα. Οπότε μάλλον δεν θα είναι καλό να την πάω σε πατσατζίδικο.....αν αντέχει η τσέπη σου πήγαινε στο EL Pecado στου Ψυρρή, μετά ρίχνετε και τις γυροβολιές σας υπο τους λάτιν ηχους της μουσικής...δεν μπορείτε να μιλήσετε και πολύ άνετα όμως...
αλλιώς πάλι Ψυρρή, προτείνω εστιατόρια όπως το Ζειδωρον, το Πάει Καιρός κλπ..που έχουν ζωντανή μουσική και ωραία μεζεδάκια!!! -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
....Θα βγω για φαγητό εκείνη την ώρα με μια κοπέλα. Οπότε μάλλον δεν θα είναι καλό να την πάω σε πατσατζίδικο.....
αν αντέχει η τσέπη σου πήγαινε στο EL Pecado στου Ψυρρή, μετά ρίχνετε και τις γυροβολιές σας υπο τους λάτιν ηχους της μουσικής...δεν μπορείτε να μιλήσετε και πολύ άνετα όμως...
αλλιώς πάλι Ψυρρή, προτείνω εστιατόρια όπως το Ζειδωρον, το Πάει Καιρός κλπ..που έχουν ζωντανή μουσική και ωραία μεζεδάκια!!!ΔΕΝ θέλω βαβούρα. Να μπορούμε να μιλήσουμε. Σκέφτηκα να την πάω στο ξενοδοχείο του Λυκαβητού για φαγητό, είναι ανοιχτό από όσο είδα στο αθηνόραμα.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
....Θα βγω για φαγητό εκείνη την ώρα με μια κοπέλα. Οπότε μάλλον δεν θα είναι καλό να την πάω σε πατσατζίδικο.....
αν αντέχει η τσέπη σου πήγαινε στο EL Pecado στου Ψυρρή, μετά ρίχνετε και τις γυροβολιές σας υπο τους λάτιν ηχους της μουσικής...δεν μπορείτε να μιλήσετε και πολύ άνετα όμως...
αλλιώς πάλι Ψυρρή, προτείνω εστιατόρια όπως το Ζειδωρον, το Πάει Καιρός κλπ..που έχουν ζωντανή μουσική και ωραία μεζεδάκια!!!Πολυ σωστη η kamil!!!! Το El Pecado το συνιστω και εγω ανεπιφυλακτα (και σιγουρα σερβιρει αργα φαγητο)!
-
ΔΕΝ θέλω βαβούρα. Να μπορούμε να μιλήσουμε. Σκέφτηκα να την πάω στο ξενοδοχείο του Λυκαβητού για φαγητό, είναι ανοιχτό από όσο είδα στο αθηνόραμα.
Μμμμ δείπνο με υπονοούμενα!!!
Πήγαινε την στο Cilencio στο Κολωνάκι...φίνο μαγαζί και δεν θα σε παρεξηγήσει -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ΔΕΝ θέλω βαβούρα. Να μπορούμε να μιλήσουμε. Σκέφτηκα να την πάω στο ξενοδοχείο του Λυκαβητού για φαγητό, είναι ανοιχτό από όσο είδα στο αθηνόραμα.
Μμμμ δείπνο με υπονοούμενα!!!
Πήγαινε την στο Cilencio στο Κολωνάκι...φίνο μαγαζί και δεν θα σε παρεξηγήσειΑσε η παρεξήγηση έχει ήδη γίνει.. Δεν ήξερα ότι το Cilentio σερβίρει μέχρι ααργά.
-
Οπότε ψάχνουμε για κάτι αρκετά καλό (για να λύσουμε την παρεξήγηση ) και να σερβίρει αργά..... Το Da Bruno το πήρες τηλ?
-
Δε θέλουμε να λύσουμε την παρεξήγηση.. Να τη συνεχίσουμε θέλουμε.. Ολα οκ, έκλεισα στο Cilentio.
-
Δε θέλουμε να λύσουμε την παρεξήγηση.. Να τη συνεχίσουμε θέλουμε.. -
Ηλέκτρα θανξ για την απαντηση. Βασικά ψάχνω για διανυκτερεύουσα ταβέρνα - φαγαδικο μετα τις 12 (μάλλον κατα τη 1.30 το πρωι...)...Καλή η ιδεα σου θα το ψαξω.. Κανας άλλος;
Λίγο πιό μακρυά, στη πλατεία καλογήρων, στη Δάφνη, ο Ζήκος.
Για όσους ξέρουν, ο πατσάς του Ζήκου δε παχαίνει, Ομορφαίνει...!!! -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Αν και αν θελει καποιος ωραιο burger Eπικουρος ειναι απο τις καλυτερες επιλογες! (Αν και ακριβοτερος- το αξιζει!)
Επειδη κάπου εχω ξανακουσει για τον Επίκουρο, που ακριβώς ειναι ?!
Ο επίκουρος είναι στη Βουλιαγμένη δίπλα από τα Χάαγκεν Ντάζς και στη Γλυφάδα σε ένα στενό που δε θυμάμαι πως πάς
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Ηλέκτρα θανξ για την απαντηση. Βασικά ψάχνω για διανυκτερεύουσα ταβέρνα - φαγαδικο μετα τις 12 (μάλλον κατα τη 1.30 το πρωι...)...
Καλή η ιδεα σου θα το ψαξω.. Κανας άλλος;
Λίγο πιό μακρυά, στη πλατεία καλογήρων, στη Δάφνη, ο Ζήκος.
Για όσους ξέρουν, ο πατσάς του Ζήκου δε παχαίνει, Ομορφαίνει...!!!Κλαψ εχω φαει εκει... Ειναι οντως πολυ καλα.
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Αν και αν θελει καποιος ωραιο burger Eπικουρος ειναι απο τις καλυτερες επιλογες! (Αν και ακριβοτερος- το αξιζει!)
Επειδη κάπου εχω ξανακουσει για τον Επίκουρο, που ακριβώς ειναι ?!
Βουλα - Κηφησια! (και Βουλιαγμενη για καλοκαιρι μονο!)
-
ΈΡΩΤΗΣΗ..............
Το πιο καλό αρνί στη σούβλα και στην κοντινότερη απόσταση από το Σύνταγμα που γυρίζει????
Εκτός από Καλύβια και Θρακομακεδόνες γυρίζει πουθενά αλλού???? -
Για κοτόπουλο, ξέρω.....
Για αρνί με πιάνεις αδιάβαστη. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ΈΡΩΤΗΣΗ..............
Το πιο καλό αρνί στη σούβλα και στην κοντινότερη απόσταση από το Σύνταγμα που γυρίζει????
Εκτός από Καλύβια και Θρακομακεδόνες γυρίζει πουθενά αλλού????Χασιά?
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Για κοτόπουλο, ξέρω.....
Για αρνί με πιάνεις αδιάβαστη.Επειδή το κοτόπουλο είναι και για δίαιτα?!!!
Αρνί, καλό, έχω φάει κάπου στην Πατησίων αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
δίαιτα?!!!Τώρα δεν πρέπει να επέμβει ένας διαχειριστής, αφού εκστομίστηκε η πλέον απαγορευμένη - για τους άρρενες φορουμίστες τουλάχιστον - λέξη;
Σε ανακαλώ στην τάξη! 4TF, στροφιλίκια κλπ δεν συνδυάζονται με τη λέξη 'δίαιτα', όπως και η οδήγηση σε συνδυάζεται με ESP!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για κοτόπουλο, ξέρω.....
Για αρνί με πιάνεις αδιάβαστη.Επειδή το κοτόπουλο είναι και για δίαιτα?!!!
Επειδή ήταν κοντά στην παλιά μου δουλειά, αλλά τώρα που το λες....
Ταβέρνες, μπαρ και καφετέριες προς αποφυγήν