-
πολυ εξυπνοι οι 20χρονοι. τωρα θα ξοδεψουν ποσα λεφτα σε γιατρους-δικηγορους. μπραβο. θα παμε μπροστα ετσι.
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
πολυ εξυπνοι οι 20χρονοι. τωρα θα ξοδεψουν ποσα λεφτα σε γιατρους-δικηγορους. μπραβο. θα παμε μπροστα ετσι.πίνεις; καπνίζεις κάτι καλό; τα χάπια στο κομοδίνο σου αξίζουν;
-
πολυ εξυπνοι οι 20χρονοι. τωρα θα ξοδεψουν ποσα λεφτα σε γιατρους-δικηγορους. μπραβο. θα παμε μπροστα ετσι.Ξέρεις τι λέει ο νόμος ;;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πολυ εξυπνοι οι 20χρονοι. τωρα θα ξοδεψουν ποσα λεφτα σε γιατρους-δικηγορους. μπραβο. θα παμε μπροστα ετσι.
πίνεις; καπνίζεις κάτι καλό; τα χάπια στο κομοδίνο σου αξίζουν;
Η μπορεί να ειναι κολλητός του μαγαζατορα η απλά να ενεργεί κι εκείνος έτσι σε αντίστοιχους πελάτες του και να βρίσκει τόσο φυσιολογικό τον ξυλοδαρμό για κάτι που έχει έννομο δικαίωμα ο πελάτης να κάνει μετά την παρανομία του μαγαζατορα (για το οποίο έννομο δικαίωμα του μάλιστα τον ενημερώνει ο ίδιος ο μαγαζάτορας με ειδική ταμπέλα)!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
@popol@ros τη δικη σου αποψη δεν τη γραφεις ομως, αλλα ερχεσαι σε αντιπαραθεση με εμενα.
το θεωρεις λογικο αυτο που κανανε? εμενα κατι μου λεει οτι μεχρι σημερα πληρωνανε κανονικα
χωρις να τους δωσουνε αποδειξη και τωρα σκεφτηκανε να τη βγαλουν δωρεαν για 1 βραδακι.
αν ηταν στην πολη τους δεν θα ζηταγανε αποδειξη και ουτε θα τους εδινε γιατι 'ειναι φιλαρακι το
αφεντικο μορε, μεταξυ μας δεν κανουμε τετοια'.αλλο θεμα ο ξυλοδαρμος ρε σεις. δεν εγραψα καπου ειναι σωστος και οτι συμφωνω που εγινε!
-
@popol@ros τη δικη σου αποψη δεν τη γραφεις ομως, αλλα ερχεσαι σε αντιπαραθεση με εμενα.
το θεωρεις λογικο αυτο που κανανε? εμενα κατι μου λεει οτι μεχρι σημερα πληρωνανε κανονικα
χωρις να τους δωσουνε αποδειξη και τωρα σκεφτηκανε να τη βγαλουν δωρεαν για 1 βραδακι.
αν ηταν στην πολη τους δεν θα ζηταγανε αποδειξη και ουτε θα τους εδινε γιατι 'ειναι φιλαρακι το
αφεντικο μορε, μεταξυ μας δεν κανουμε τετοια'.Ποια δική του άποψη;;; για νομό μιλάμε όχι αν σου αρέσει ο κωλος της ματσουκας
Το παράλογο ειναι οτι δεν πλήρωσαν (ηθικό η μη δεν με ενδιαφέρει όταν υπάρχει νόμος) η οτι έστειλε μπράβο που του έσπασε την κάτω γναθο για 8€ ;;;
-
αφεντικο μορε, μεταξυ μας δεν κανουμε τετοια'.αλλο θεμα ο ξυλοδαρμος ρε σεις. δεν εγραψα καπου ειναι σωστος και οτι συμφωνω που εγινε!
Χάνεις την ουσία φίλε...ειναι απλά τα πράγματα..εξηγώ:
- Ο μαγαζάτορας ειναι υποχρεωμένος να εκδώσει απόδειξη
- Ο πελάτης έχει έννομο δικαίωμα να μην πληρώσει και να φύγει σε περίπτωση που δεν του δοθεί απόδειξη.
Ειναι τόσο απλά τα πράγματα. Ο νόμος δεν μιλάει για εντοπιοτητες και φιλαράκια.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Σοβαρά μιλάς; Εγώ το κάνω κάνα 2 χρόνια τώρα αυτό (παλιότερα μπορεί να τύχαινε να πληρώσω και να του ζητήσω απόδειξη την οποία έφερνε μετά). Πληρώνω αφού μου φέρει την ΣΩΣΤΗ απόδειξη και μόνο.
Μέχρι τώρα δε μου χει τύχει βέβαια κάποιος ο οποίος να το παίζει τσαμπουκάς και να αρνείται να φέρει. -
συμφωνω ρε σεις οτι ετσι ειναι ο νομος. συμφωνω στο οτι ειναι λαθος που τους εδειρε και πρεπει να υπαρξουν
κυρωσεις. φοιτητες ειναι, ξερουν τι καπνο φουμαρει το μαγαζι και ο ιδιοκτητης και ειναι απιθανο να πηγαινανε 1η φορα.
στο φοιτητοκοσμο αυτα μαθενεις ευκολα τι 'πεζει' στα μαγαζια. δεν υπηρχει περιπτωση τις προηγουμενες φορες να τους εκοψε αποδειξη, τωρα γιατι να τους κοψει? πονταρανε οτι θα τη βγαλουν δωρεαν γιαυτο και το κανανε.
μπορουσανε να πανε αλλου και να αποφυγουνε το ξυλο. -
Διαφωνώ. Όταν ζητάς απόδειξη και δε σου φέρνουν και τους τονίζεις ότι αν δεν φέρουν δε θα πληρώσεις, τότε οι πιθανότητα να επαληθευτεί το ποντάρισμα σου είναι όσες να βγει διπλό το Bayern - Βατανϊακός.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Σοβαρά μιλάς; Εγώ το κάνω κάνα 2 χρόνια τώρα αυτό (παλιότερα μπορεί να τύχαινε να πληρώσω και να του ζητήσω απόδειξη την οποία έφερνε μετά). Πληρώνω αφού μου φέρει την ΣΩΣΤΗ απόδειξη και μόνο.
Μέχρι τώρα δε μου χει τύχει βέβαια κάποιος ο οποίος να το παίζει τσαμπουκάς και να αρνείται να φέρει.ο πατερας μου εχει κρατησει φακελους με αποδειξεις απο το 2001 γιατι ηθελε-θελει να ειναι νομοταγης.
20χρονοι φοιτητες ειναι τα παιδια. οι περισσοτεροι, αν οχι ολοι δεν εχουν ασχοληθει ποτε με αποδειξεις. -
Δε λέει κάτι αυτό. Από φέτος δεν είναι υποχρεωτική η φορολογική δήλωση για όλους;
Μπορεί μέχρι πέρσι να μην έκαναν και φέτος να τους είπαν οι γονείς τους να μαζεύουν αποδείξεις από όπου πάνε. Πολλά είναι τα μπορεί. Τέλος πάντων.
Το θέμα είναι ότι είναι απαράδεκτος ο ιδιοκτήτης του μπαρ, τι σκατά ήταν. -
Μέχρι τώρα δε μου χει τύχει βέβαια κάποιος ο οποίος να το παίζει τσαμπουκάς και να αρνείται να φέρει.ο πατερας μου εχει κρατησει φακελους με αποδειξεις απο το 2001 γιατι ηθελε-θελει να ειναι νομοταγης.
20χρονοι φοιτητες ειναι τα παιδια. οι περισσοτεροι, αν οχι ολοι δεν εχουν ασχοληθει ποτε με αποδειξεις.Φίλε μου το φοιτητής στα ματιά σου ειναι συνώνυμο με νήπιο ;
Οσοι είχαν 'ανάγκη' προφανώς και μάζευαν -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Διαφωνώ. Όταν ζητάς απόδειξη και δε σου φέρνουν και τους τονίζεις ότι αν δεν φέρουν δε θα πληρώσεις, τότε οι πιθανότητα να επαληθευτεί το ποντάρισμα σου είναι όσες να βγει διπλό το Bayern - Βατανϊακός.ΠΑΟ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-1.....
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Διαφωνώ. Όταν ζητάς απόδειξη και δε σου φέρνουν και τους τονίζεις ότι αν δεν φέρουν δε θα πληρώσεις, τότε οι πιθανότητα να επαληθευτεί το ποντάρισμα σου είναι όσες να βγει διπλό το Bayern - Βατανϊακός.
ΠΑΟ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-1.....
Αυτό συνέβη δύο φορές φέτος...και ειδικά με τις υπάρχουσες συνθήκες τείνει να γίνει το φυσιολογικό, όχι το αξιοπερίεργο. Οπότε άκυρο το παράδειγμα!
Και μια μαντινάδα να ευθυμησουμε:
Να ζήσουν τα όμορφα Χανιά κι ολάκερη η Κρήτη
Να ζήσει κι ο Πλατανιάς που ξαναγλεντησε το τσίρκο του tweety!Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
ΠΑΟ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-1.....
Εσύ μιλάς για ισοδύναμες ομάδες.
-
-
οταν δεν εχουν φερει αποδειξη και την ζηταω, οι πιο πολλοι μου δινουν και εξτρα αποδειξεις απο αλλους που δεν τις εχουν παρει..ετσι για ξε-καρφωμα. Το ιδιο και σε μινι μαρκετ-περιπτερα-μπακαλικα-οπωροπωλεια. Μερικοι φερνουν και εξτρα αποδειξεις με προηγουμενες ημερομηνιες...
-
συμφωνω ρε σεις οτι ετσι ειναι ο νομος. συμφωνω στο οτι ειναι λαθος που τους εδειρε και πρεπει να υπαρξουν
κυρωσεις. φοιτητες ειναι, ξερουν τι καπνο φουμαρει το μαγαζι και ο ιδιοκτητης και ειναι απιθανο να πηγαινανε 1η φορα.
στο φοιτητοκοσμο αυτα μαθενεις ευκολα τι 'πεζει' στα μαγαζια. δεν υπηρχει περιπτωση τις προηγουμενες φορες να τους εκοψε αποδειξη, τωρα γιατι να τους κοψει? πονταρανε οτι θα τη βγαλουν δωρεαν γιαυτο και το κανανε.
μπορουσανε να πανε αλλου και να αποφυγουνε το ξυλο.Αν διαβάσεις προσεκτικά το αρθρο λέει πως το μαγαζί το επέλεξαν λογω έκπτωσης που είχαν εκείνη τη μέρα που αφήνει το ενδεχόμενο ότι δεν το επισκέπτονταν τακτικά. Επιπλέον αφού εκμεταλλεύτικαν την έκπτωση προφανώς δεν είχαν σκοπό να κάνουν μαιμουνιά επειδή και καλά γνώριζαν.
Ακόμη και άλλες φορές αλλού να έχουν πληρώσει χωρίς απόδειξη δεν τους στερεί το δικαίωμα όποτε θέλουν να το εφαρμόσουν ούτε ότι πρέπει να φάνε ξύλο. Επιηκώς απαράδεκτο το συγκεκριμένο σκηνικό. -
Δικογραφία σχηματίστηκε εις βάρος δύο ατόμων, ηλικίας 30 και 22 χρόνων οι οποίοι φέρονται να είναι οι δύο που τα ξημερώματα του Σαββάτου χτύπησαν τον 20 χρονο φοιτητή που αρνήθηκε να πληρώσει όταν δεν του έδωσαν απόδειξη σε μπαρ της Κομοτηνής. Και οι δύο εργάζονται στο εν λόγω κατάστημα αν και δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη εάν βρίσκονται στον κατάλογο των νόμιμων εργαζομένων.
Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... z2PPm8A6xp
Seleo.gr News
Ταβέρνες, μπαρ και καφετέριες προς αποφυγήν