-
Ενα βρωμομαγαζο υπαρχει στην Κορινθια σε αυτο βρηκες να φας στον πεζοδρομο ???????αυτο λες
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Ενα βρωμομαγαζο υπαρχει στην Κορινθια σε αυτο βρηκες να φας στον πεζοδρομο ???????αυτο λεςΣτο πεζόδρομο ήταν και γωνιακό. Τώρα το έφαγα είναι σχετικό καθώς το μεγαλύτερο μέρος πήγε στον κάδο των αχρήστων
-
Γωνία Πυλαρινού και Εθ. Αντιστάσεως μήπως; Και με pm η απάντηση.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Ενα βρωμομαγαζο υπαρχει στην Κορινθια σε αυτο βρηκες να φας στον πεζοδρομο ???????αυτο λες
Στο πεζόδρομο ήταν και γωνιακό. Τώρα το έφαγα είναι σχετικό καθώς το μεγαλύτερο μέρος πήγε στον κάδο των αχρήστων
Πρέπει να πήγες στο χειρότερο μαγαζί του...νομού!!!
Aπ τα μέρη μας κι εσύ;
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Aπ τα μέρη μας κι εσύ;Κατά 50%, ναι
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Γωνία Πυλαρινού και Εθ. Αντιστάσεως μήπως; Και με pm η απάντηση.Λίγο πιο πέρα από ένα μεγάλο κατάστημα με φαί που λέγεται Number 1. Στην γωνία προς τα πάνω του δρόμου άπο την άλλη πλευρά. Γιατί να το στείλω σε πμ; Σιγά μην τους λοιπηθώ κιόλας.
-
Έπρεπε να φας στο Number 1.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Έπρεπε να φας στο Number 1.Ότι έπρεπε έπρεπε. Άλλα φέρθηκα σαν ήλιθειος.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Λίγο πιο πέρα από ένα μεγάλο κατάστημα με φαί που λέγεται Number 1. Στην γωνία προς τα πάνω του δρόμου άπο την άλλη πλευρά. Γιατί να το στείλω σε πμ; Σιγά μην τους λοιπηθώ κιόλας.
Το εμπεδωσαμε ρε εσυ για το ιδιο μαγαζι μιλαμε ολοι ,στον πεζοδρομο δεν παμε για φαγητο
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Το Tiffany 's θεωρειται απο τα καλυτερα εστιατορια στο κεντρο ,ειδιαιτερα την δεκαετια του '90 ηταν must για τους κυριλε νεους της εποχης...Δεν ξερω αν ο ιδιοκτητηγς ειναι ο ιδιος..Παντως το οτι βρεθηκαν κατσαριδες δειχνει οτι περα απο την μπιχλα υπηρχε και αδιαφορια...
Η τιμωρια για ολα αυτα τα καταστηματα δεν θα επρεπε να ειναι χρηματικο προστιμο,αλλα σφραγισμα της επιχειρησης για καποιες μερες....Αφού πήγαιναν όλα τα παιδιά των ιδιωτικών σχολείων. Ανατόλια-Καλαμαρί κλπ κλπ
Και σύγκριναν ρούχα, παπούτσια κλπ
Είχα μια γκόμενα όταν ήμουνα σε αυτήν την ηλικία, και με έτρεχε εκεί. Και προσπαθούσε να με πείσει, ότι άξιζε τις 5.000δρχ ένα κομματάκι κρέας με γαρνιτούραΠάντως κατσαρίδες θα βρείτε στην πλειοψηφία των αρτοποιείων. Μην το κάνετε θέμα. Ξέρω είναι αηδιαστικό, αλλά υπάρχουν απείρως μεγαλύτεροι κίνδυνοι, που δε δίνουμε σημασία. Καλύτερα π.χ. κατσαρίδες παρά πληγές στα χέρια του μάγειρα. Ή πόσο σίγουροι είμαστε ότι πριν και μετά την επίσκεψη στο wc, έχουν πληθεί τα χέρια;;
Το περιοδικό σφράγισμα δεν είναι λύση. Ούτε το πρόστιμο. Εγώ θα πρότεινα συμμόρφωση σε εύλογο χρονικό διάστημα, αλλιώς μόνιμο λουκέτο. -
21 γνωστά εστιατόρια έταζαν φρέσκα και σέρβιραν κατεψυγμένα
Ακόμη και ψωμάκια κατεψυγμένα πήγαιναν στους ανυποψίαστους πελάτες που πλήρωναν για φρέσκα και έτρωγαν κατεψυγμένα 21 πασίγνωστα εστιατόρια σε Γλυφάδα, Κολωνάκι, Πλάκα και Περιστέρι.
Τα κλιμάκια της Διεύθυνσης Ελέγχου του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας επέβαλαν πρόστιμα συνολικού ύψους 36.500 ευρώ, αν και το σωστότερο θα ήταν να ανακοίνωνε τα ονόματα των εστιατορίων.
Πρόστιμα πιθανότατα θα επιβάλει και η Περιφέρεια Αττικής, στην οποία διαβιβάστηκαν οι σχετικοί φάκελοι.
Να μας έλεγαν και ποια εστιατόρια είναι αυτά...
-
Vincenzo στη Γλυφάδα.
Είχα ακούσει καλά λόγια από φίλο για τα ζυμαρικά και τις πίτσες του εδώ και καιρό, όπως κι από άλλα άτομα.Πάμε λοιπόν προχθές με τον ίδιο φίλο και οι πίτσες και τα ζυμαρικά ήταν επιοικώς αίσχος. Άνοστα ήταν. Η hut μοιάζει σκέτη απόλαυση μπροστά της
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Vincenzo στη Γλυφάδα.
Είχα ακούσει καλά λόγια από φίλο για τα ζυμαρικά και τις πίτσες του εδώ και καιρό, όπως κι από άλλα άτομα.Πάμε λοιπόν προχθές με τον ίδιο φίλο και οι πίτσες και τα ζυμαρικά ήταν επιοικώς αίσχος. Άνοστα ήταν. Η hut μοιάζει σκέτη απόλαυση μπροστά της
Διαφωνω, εχουμε κατεβει σε συναντηση με συνφορουμιτες και με φιλους και ειναι πολυ καλο μαγαζι, με καλη εξυπηρετηση και καλες γευσεις.
-
Αρκετα καλος ειναι ο Vincezo (χωρις να ειναι κατι ιδιαιτερο),η πιτσα του ειναι ιταλικου τυπου και τα μακαρονια βρασμενα al dente.Παντως τα μακαρονια του δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο,και εχει πολλα χρονια το ιδιο menu.
Αν καποιος εχει συνηθισει pizza καναδικου τυπου (που ειναι συνηθως οι ελληνικες πιτσαριες) και μακαρονια λασπουριά πνιγμένη σε βούτυρο, μπορει να του φανουν καπως ανοστες οι γευσεις. -
Ο Vincenzo ειναι πολυ καλος και με λογικες τιμες.
Συμφωνω οτι εχει το ιδιο μενου εδω και χρονια, αλλα ποσους ενοχλει αυτο; -
τότε προφανώς δεν είναι του γούστου μου, αφού έχω πάει και σ'άλλα ιταλικά τα οποία δεν έχουν καμία σχέση
-
Μια χαρά είναι ο Vincenzo, ειδικά για σάλτσες με θαλασσινά. Εκεί , έχει μεν το ίδιο μενού, αλλά τους λες να προσθέσουν πχ μερικά οστρακοειδή και σου βάζουν χωρίς χρέωση κιόλας...
Φυσικά, έχει μια μεγάλη αγάπη για την κρέμα γάλακτος, ενδεικτικά, δεν υπάρχει συνταγή με μανιτάρια χωρίς κρέμα γάλακτος!
Γενικώς, εγώ πάω συχνά, ίσως 1 φορά την εβδομάδα, αλλά πλέον μόνον για όστρακα και θαλασσινά. Επίσης, φοβερή η σαλάτα με το αβοκάντο !
Γενικώς, όχι κάτι φοβερό, αλλά αξιοπρεπέστατο. Αν δεν είσαι περίεργος όπως εγώ (δεν τρώω κρέμα γάλακτος, αλλαντικά ), θα βρεις και μπόλικη ποικιλία (από το ίδιο όντως μενού εδώ και χρόνια...).
-
επειδη κι εγω ειμαι σκατοιδιοτροπος (δεν τρωω μανιταρια, δεν τρωω κρεμες γαλακτος), τρομαξα να βρω κατι να φαω σ' αυτο το μαγαζι!
ουδεποτε με ενθουσιασε το συγκεκριμενο μαγαζι... -
Τι ιδιοτροποι ανθρωποι . Εγω δεν τρωω μανιταρια
-
την πιο άθλια βάφλα την έφαγα χθες στο Ξυλόκαστρο έκανε μπαμ η μπαγιατίλα πριν καν την δοκιμάσω, όπως και το παγωτό ήταν εντελώς άνοστο
Ταβέρνες, μπαρ και καφετέριες προς αποφυγήν