-
ψαχνω για ενα αμαξι μεχρι 30000 Ε
ζηταω, καλο value for money, σχετικα καλους χορους, ανεση, κινητηρα, επιδωσεις, στησιμο, ανετα ταξιδια στην εθνικη αλλα κ φιλικο για καθημερινη χρηση, αξιοπιστω κ δοκιμασμενο, κ τελος απο εχτρα να τα εχει ολλα πχ ASR, ESP,δερματα, auto clima, 18αρες, ξενον, κρουζ κοντρολ.
για βοηθατε βρε παιδια
τι πιστευετε οτι αξιζει
-
ζηταω, καλο value for money, σχετικα καλους χορους, ανεση, κινητηρα, επιδωσεις, στησιμο, ανετα ταξιδια στην εθνικη αλλα κ φιλικο για καθημερινη χρηση, αξιοπιστω κ δοκιμασμενο, κ τελος απο εχτρα να τα εχει ολλα πχ ASR, ESP,δερματα, auto clima, 18αρες, ξενον, κρουζ κοντρολ.
για βοηθατε βρε παιδια
τι πιστευετε οτι αξιζει
-
για βοηθατε βρε παιδια
τι πιστευετε οτι αξιζει
-
καθαρά με την επιλογή του τι θα φορεθεί πιο λίγο => OPC..
(δικός μου όρος αυτός):)κατ΄εμέ είναι πιο όμορφο, πιο 'ιδιαίτερο' απο golf με πιο ωραίο εσωτερικό..και απο επιδώσεις έχω την εντύπωση ότι είναι το πιό γρήγορο απο όλλα..
-
Βάλε και μια Celica για να ψηφίσει ο popol@ros.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βάλε και μια Celica για να ψηφίσει ο popol@ros.ελα κακιες , ελα κακιες
-
Βάλτε και ένα RX8 για να ψηφίσω εγώ...
-
στο θεμα μας , αν εχεις παιδια , σκυλια γατια πανε σε οκταβια...... αν δεν εχεις πανε σε γκολφ....
για το αλλο ειμαι εγκαθετος....... -
Καλά το είπες. Αυτά πάνε σε Octavia και συ πας στο RX8
-
Το Octavia γιατί έχει όλα τα 'κομφόρ' και οι Τσε-χέζες οι πιο καλές γκόμενες με το καλύτερο value for no money!
JIM -
επειδη ειναι σκοντα και το ονομα μετραει...
πιασε μια οκταβια και για μενα...
-
Γκολφω, γιατι εκτός του καλού στησίματος κτλ θα σε βολέψει περισσότερο από το Οκτάβια και στις καθημερινες μετακινήσεις στην πόλη
-
Οctavia γιατι ειναι golf σε χαμηλοτερη τιμη!
Εγω παντως με αυτο το ποσο θα επαιρνα rx8! -
Παιδιά, το Octavia δεν είναι σχεδιασμένο για να χτυπά το Golf σε γρήγορη οδήγηση, αλλά για να προσφέρει σχεδόν όσα το Golf αλλά με περισσότερους χώρους. Άρα λοιπόν είναι απλώς θέμα χώρων. Πόσο απέχουν σε χρήματα;
-
Octavia, δεν αξίζει το Golf με τόση μικρή διαφορά τιμής
-
Ανάποδα εννοείς
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ανάποδα εννοείςόχι σωστά το έγραψα
-
Αν και μόνο αν το Οκτάβια ειναι παραπλήσιο σε στήσιμο με το Γκόλφ, τότε Σκόντα χαλαρά. Πιο όμορφο, νομίζω ελαφρώς πιο ποιοτικό και πιο ευρύχωρο.
-
εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί απορίπτεται με ελαφραν την καρδιαν το opel...που είναι και 240αλογάκια...
αυτο το VAG σας έχει κολήσει τόσο..??..
το σκορδα βαριεμαι να το βρω....
-
GOLF V GTI - OCTAVIA5 RS TFSI - ASTRA GTC OPC