-
μπαίνω, κοιτώ ξανακοιτώ αλλά το δεύτερο μέρος αργεί πολύ......
Κάνε κάτι φίλε μας Random..... έρχετε κ ΣΚ..... -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Κάνε κάτι φίλε μας Random..... έρχετε κ ΣΚ.....Η Αποκάλυψη!!!
όλοι αυτοί που έβριζαν τον Ραντομ τώρα περιμένουν στην ουρά να τον διαβάσουν!!!!
ΡΑΝΤΟΜ είσαι μεγάλος!!!!! -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Κάνε κάτι φίλε μας Random..... έρχετε κ ΣΚ.....Το καλό πράγμα αργεί!
-
Random θεε, παρε την ΠΑΕ!!!
-
Ειιι Αυριο γιορταζει ο Random και ο Pai Mei αλλα και η φιλη μου Αγγελικη(την οποια λατρευω κ η οποια ειναι Δ/ντρια του μαρκετιγκ της hyundai-Δαβαρη)...
Επειδη διαβαζει το φορουμ κ συγκεκριμενα τα δικα μου ποστ οποιος συμπαθει το Ραντομ ας ευχηθει στην Αγγελικη χρονια πολλα για τη γιορτουλα της αυριο(08-11-05)
Ξεκιναω εγω.....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ..ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ..ANGEL
-
χρονια πολλα ρε φιλε random and Pai mei
-
Χρόνια σου πολλά ρε Randomako!!!
-
Χρόνια πολλα και καλά φιλε Random
με πολλές γυναίκες και χωρις γκρίνια!!!!! -
Εισ' ωραίαίαίοςςςςς.....
-
Χρόνια πολλά και από μένα
-
Χρόνια πολλά Random
-
Χρόνια Πολλά, πάντα κεφάτος και μερακλής!
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Εβηχα ολη νυχτα,η μυτη μου ειχε γινει πατζαρι και το βιξ μου ειχε καψει το στηθος...Γιατι να συμβαινουν αυτα σε μενα? Γιατι να ειμαι αρρωστος...ΑΑΑΑΨΟΥΥΥ ΑΑΑΑΨΟΥΥΥΥ...Οι μυξες ειχαν βρεξει τα σκεπασματα και κρυωνα οσο τιποτα αλλο...Το καλοριφερ ειχε σβησει...Κοιταω ΔΞ,,κοιταω κατω..2 ζευγαρια καλτσες,ιδρωμενο σωβρακο και μια ανακατεμενη οσμη ξυνιλας και ληγμενου AMOXIL το σκηνικο...Και ξαφνικα ΝΤΡΙΙΙΝ..0600πμ η ωρα του αντιβιοτικου..Ο πονος του λαιμου ηταν μαρτυριο...Αισθανομουν καψιμο,πονο κ οργη..ηθελα να βαρεσω μπουνια στα μουτρα μου.....Ολα ομως εχουν μια αρχη κ το τελος ημουν εγω, εγω ταβλιασμενος στο ντιβανι...ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ 08-03-04
Η Αθηνα γεματη απο μπατιροτουριστες,εργολαβους και φτηνοξεκωλιαρες που θα καλυπταν τις φυσικες αναγκες των ξεπλυμενων αθλητων ολου του κοσμου..Η ποδαγρα σολο της το μεγαλειο...
Την πηρα απο το ραντεβου στου Φλοκα..ουτε λεξεις, ουτε ονοματα μονο ενα καμακι του δρομου που ειχε προηγηθει 2 μερες πριν..
Ο μετρ με ηξερε..Ηξερε το μαυρο καλογυαλισμενο ζαντωμενο κουπε το λεγομενο πιπινοσυλλεκτη..Γνωριζε οτι δεν ειμαι γκομενοφυλακας,χαζομουνης κ καληνυχτακιας..Υποκλισεις, χαιρετουρες κ το μενου στα χερια..Το ΜΕΤΑΧΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ πηγαινε και ερχοτανε.......Ρουφηχτρα η δικια σου....Αραγε οντως ρουφαει ετσι??To τρενακι θα σφυραγε 3,4,5 η και 6 φορες σε μια νυχτα...Ο Billys ηρθε..Τα ματια λουπαρισαν πανω κατω σαν F16 που τραβαει 6G..Προσγειωση στη βαλετα μου και τσουπ 150εβροπουλα πεταξαν στον αερα..Ανιτα Πανια η δικια σου...κορμι χελι..snake ελεγε ενας κολλητος μου..Η βολτα στο Καβουρι ηταν δεδομενη..Η 3η εκανε το λεβιε του σασμαν να τραβαει προσω..Ηθελε να ξεπατωθει..και δωστου γκαζι...γκαζι φρενο γκαζι φρενο..Μυρισαμε τακακι Mintex και οι μεντες στο στομα μου ελιωναν οπωες και γω για παρτη της...ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟΣ...
Το rebound ειχε ανεβει..Το παρατραγουδο δεν ειχε τελειωσει..ιδρωτας..ιδρωτας κ το ελαφρο αερακι της παραλιας Αναβυσσου χαιδευε την πλατη μου...Εμπηξε τα νυχια της βαθια στην πλατη μου..Πονεσα,,κρυωσα κ εχασα για 2 msec το φως μου..Dont move μου φωναξε..Ειχα κοκκαλωσει..Δεν μπορουσα να κινηθω...Κολλησα μεσα οπως ενα 4χ4 θαβεται στην αμμο αργααργα...Εκσταση, νιρβανα..κρα κρα κορακι πουσταρα..Η ζωη μου περναγε σα φλας μεσα στην ερημη παραλια..Πεταγα πανω απο το κουπε με 4μαχ..Ξαναμπαινα ξαναβγαινα και το κουπε απο ψηλα φανταζει σα μυρμηγκι ακινητο που κουναει τις κεραιες του...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
0525πμ..Οτι εγινε εγινε..ντροπη δεν την κοιταω στα ματια..πρεπει να την αδειασω καπου,δε θελω ουτε να με ακουμπαει..θελω οινοπνευμα..υγρα μαντηλακια και γενικη απολυμανση..Δε μπορω να στριψω..το τιμονι κολλαει..μεταλλικοπλαστικος ηχος και τρομος στη μαπα μου...Με πιανει στιγμιαιο ριγος τρομου...What happened sweety??
Σταματαω..βγαινω εξω..το δεξι μου ισχυο αψογο εμφανισιακα..το χουφτωνω κ πιανω κοκκαλο...No reobound..Δεν ειναι δυνατο γαμωτηνμπουτανα μου...Come on lets go.....Shut the f**k up bitch........Οχι ρε πουστη μου οχι...Δεν ειναι δυνατον...σκυβω,πιανω βλεπω ανοιγω το πισωκαπο..ο θολος φισκα στο λαδι..εκσπερματωσε στο θερμης περιελιξης σπριγκακι...εκτονωση κ σκασιμο..δυστυχως ειχα ενα πισωδεξο σκασμενο αμορτισερ...................................................
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ..........................
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ...ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ Α΄ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΕΝΟΥ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ
Eισαι να το εκδοσουε σε βιβλιο πολυ χρημα θα παρουμαι
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
Eισαι να το εκδοσουμαι σε βιβλιο πολυ χρημα θα παρουμαιΑντί να ρεμπελιάζεις στο internet, δεν πας να διαβάσεις τα μαθήματά σου εσυ;
BTW μπήκα στο forum σου. Πολύ γελιο
-
Ερχεται το σκασμενο αμορτισερ ΙΙ Τhe comeback
Κοιταξα τον εαυτο μου στο πισωπαραθυρακι μου..Μου χε ανεβει το αιμα στο κεφαλι..Εμοιαζα με τη Ματα τη ντοματα της φρουτοπιας...Ημουν ενα κραμα exterminator,Ματας και του Δουρη πουχε βιασει τα παιδια του..Τι να εκανα?Nα τη σουταρω?Nα παω μεχρι Γλυφαδα κ επειτα τι?Οχι δε θα ετρωγα παλι DUNKINDONUTS σαν μαμακας περιμενοντας τη σεξπρεςς σερβις..Δεν υπηρχε αλλη λυση απο το να.........................................
Η συνεχεια εντος ΣΚ.....
-
-
Aγαπητοι moderators...εβαλα και το madako να γραφει και αυτος αν θελει εδω μεσα μιας και του τρεφω ιδιαιτερη συμπαθεια και ειναι καλο παιδακι
Σας ευχαριστω και εκφραζω την επιθυμια μου αν θελει και ο MADAKOS να γραφει εδω μεσα γιατι ειναι καλο παιδι με χιουμορ και εξυπναδα...ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ..ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
-
thanks φιλε random
-
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Ο πατέρας έπιασε τον δεκατετράχρονο γιο του να καπνίζει το βράδυ στο κρεβάτι του. ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ: ΠΑΤΕΡΑΣ: (Του παίρνει τα τσιγάρα και τα καπνίζει ο ίδιος). ΜΗΤΕΡΑ:Ουρλιάζει, βάζει τα κλάματα, πάει στη μαμά της, αφού το συζήτησε επί 8 ώρες τηλεφωνικώς με τις φίλες της αποφασίζει ότι δεν είναι σωστή μητέρα. Κλείνει ραντεβού με τον ψυχολόγο για το μικρό, αλλά στο τέλος πάει η ίδια. ΠΑΠΠΟΥΣ: Αχ, δώσε μου κι εμένα μια τζούρα τώρα που δεν κοιτάει η γιαγιά σου... ΘΥΡΩΡΟΣ: Εμ βέβαια. Το κατάλαβα εγώ. Χτες κατέβηκε στις έντεκα και δεκαεφτά το βράδυ για να παει στο περίπτερο. Τι να ήθελε; Σοκολάτα; ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ: Να βάλουμε ένα σταχτοδοχείο δίπλα στο κρεβάτι. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ: Να φροντίσουμε να υπάρχει ασφαλές σύστημα πυρόσβεσης στο δωμάτιο του μικρού. ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ: Προσφέρω με την κούτα των δώδεκα πακέτων δυο ακόμα πακέτα δώρο! ΚΑΦΕΤΖΗΣ: Μα, έτσι ξεροσφύρι το κάνεις; ΠΛΑΝOΔΙΟΣ: Έχω και κάτι αναπτήρες αμερικανικους, πρώτο πράμα! ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ: Αχά! Υποψήφιος πελάτης. Ορίστε η κάρτα μου. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: ΜΙκρέ μου, μπορούμε να μηνύσουμε το μπαμπά ως άστοργο και να εισπράξουμε αποζημίωση. ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ: Αχ, τι γλυκό μικρούλι. Θα 'ρθεις σπίτι μου να σου δώσω όσα τσιγάρα θέλεις; ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ: Τις γόπες τις χρειάζεσαι; ΚΙΜΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: Πλαφόν και στις τιμές των τσιγάρων ΤΩΡΑ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Η Ελλάδα αλλάζει πρόσωπο. Η Ελλάδα δε γυρίζει πίσω! (Ψηφίστε με...) Προσφέρουμε χαμηλότερους φόρους στα καπνά για τους ανήλικους καπνιστές. ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ: Γυρίζουμε μια νέα σελίδα! (Όχι, εμένα ψηφίστε...) Εμείς δίνουμε και δωρεάν σταχτοδοχεία καθώς και διαφημιστικούς αναπτήρες! ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ: Κάτω ο δικομματισμός! Κάτω ο καπιταλισμός και οι καπνοβιομηχανίες. (Έτσι κι αλλιώς εμένα δε με ψηφίζει κανείς) Όχι στα τσιγάρα. Ναι στις... πίπες και στα στριφτά! ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Φταίνε οι παλιομετανάστες! Τα τσιγάρα για τους Έλληνες! ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ: Αίσχος! Πότε θα σταματήσει πια η κακοποίηση της φύσης; Ο καπνός του τσιγάρου μολύνει το περιβάλλον. Χώρια που οι εντατικές καλλιέργειες του καπνού αδυνατίζουν και απογυμνώνουν το έδαφος από τα θρεπτικά συστατικά και συντελούν στην ερημοποίηση και στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ: Το προτσές της καταναλωτικής ισοπέδωσης του σύγχρονου ανθρώπου σε συνδυασμό με τον οικονομικοκοινωνικό φονταμενταλισμό της μεταβιομηχανικής περιόδου σπρώχνει τους νέους σε πράξεις απογύμνωσης του ψυχικού ιδιοκρατισμού και απελευθέρωσης των σκεπτικιστικών τάσεων του επίκτητου μιμητισμού, πράγμα που συντελεί σε τροχοπέδη στην ανάπτυξη του απελευθερωμένου ψυχοσωματικού ρεαλισμού. ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ: Οι καλοί τρόποι απαιτούν να κρατούμε με χάρη το σιγαρέττον και να μη ρίπτομε τας στάχτας εις το πάτωμα. Επίσης, επ'ουδενί δυνάμεθα να ομιλούμεν, του σιγαρέττου όντως εντός του στόματος. Παρατηρήστε την αυτού μεγαλειότητα τον βασιλέα και την υψηλοτάτη σύζυγόν του πως καπνίζουν δια να λάβετε μαθήματα ριστοκρατικής συμπεριφοράς. ΘΑΝΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ: Έχω την υποψία ότι της πράξης του καπνίσματος προηγήθηκε ερωτική συνεύρεση με συμμαθήτρια. Μα αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Το παιδί, στην ηλικία αυτή είναι ένας σεξουαλικά ενεργός πολίτης. ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ: Αυτά παθαίνουμε όταν απομακρύνουμε τη νεολαία από τους κόλπους της εκκλησίας. Και με την ευκαιρία ακούστε κι ένα ανέκδοτο. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: Και τώρα ένα συγκλονιστικό ανθρώπινο ρεπορτάζ! Από την τρυφερή ηλικία των δώδεκα βούλιαξε στο βόρβορο της εξάρτησης από τη νικοτίνη. ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ: Σε λίγο αποκλειστικά στην εκπομπή μας: Τι έφαγαν εκείνο το βράδυ, τι μάρκα τσιγάρα κάπνιζε ο μικρός, τι μάρκα εσώρουχα φοράνε όλα τα μέλη της οικογένειας και πόσο συχνά «το κάνουν» οι γονείς. ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Να τον καλέσουμε να μας διηγηθεί την εμπειρία του. ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ: Και τώρα μια εκπληκτική συνταγή για ένα ελαφρότατο γλυκό να συνοδέψουμε το τσιγάρο μας. ΣΤΑΘΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Σκουλήκι! Θες και τσιγάρο ακόμα δε βγήκες απ'το αυγό! Ρε, που τα πουλάς αυτά; Ξέρεις πως με λένε εμένα; (Χτυπάει το χέρι του στο γραφείο) ΦΟΙΒΟΣ: Γράφει το 'Μανούλα sorry, μα είμαι θεριακλίδικο αγόρι.
-
όπως σας είπε μια ιστορία ο φίλος ραντομ θα σας πω και εγώ μια
μια μέρα στον Σ. ρουβαΉταν απόγευμα και μας είχαν πει από το φροντιστήριο όπου πήγαινα αγγλικά ότι θα πηγαίναμε στον Σάκη .την μέρα που θα φεύγαμε για τον Σάκη είχαν μαζευτεί όλα τα κοριτσάκια με πάνω του Σάκη και φώναζα ν συνθήματα κιόλας και μου την είχαν σπάσει
Βγαίνει τελικά στην πίστα ο Σάκης με φτερά αγγέλου και να φωνάζουν οι άλλες οι τρελές και να ακούω αυτόν τον σάπιο να τραγουδάει και να έχω γίνει εγώ τουρμπο
Ε τέλος ευτυχώς που βγήκε 1ας ταχυδακτυλουργός και ηρέμησαν τα πράγματα
Πάντως δεν ευχαριστήθηκα μα ούτε μια χορεύτρια ο Σάκης μόνο 1 γλόμπο είχε που κουνιόταν αριστερά δεξιά ήταν και σάπιος άσταΗ συνέχεια επί της οθόνης το άλλο Σάββατο
Random and MADAKOS Rulezzzzzzzzzzz.........