-
Εγωωωωω, ενα κ(λ)οπιπέιστ εκανα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγωωωωω, ενα κ(λ)οπιπέιστ εκαναΠαρε να παμε για κανενα κοφι..η κανα ντρινκ
-
http://www.stupidvideos.com/video/video ... interview/
-
XIPNISTEEE TI EGINE EPESE H AYTOKTRATORIA TOU RANDOM KAI TOY MADA KOU EXETIAS TON MOD?
OXIIIIIIII
ALLA RANDOM ELA NA ARXISOUME A GRAFOUME EDO
DEN THELOUME LOUKETA
THELOUME NA TOUS POUME TI SIMENI SOVAROTITA -
MADAKO...ολοι ζηλευουν τη δοξα μας..............
Κανεις δεν προκειται να σταματησει την αυτοκρατορια του MADAKO και του Random..........
-
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΟΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ.......................
ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ............
Ο ΜΟΔΙΣΤΡΟΣ
ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ πως ο Ραντομ γλυτωσε απο τα πλοκαμια της μαφιας των μοδιστρων, πως κατατροπωσε πολλους του χωρου...
Επισης θα μαθετε πως να πινετε χωρις να σας πινουν και να ειστε και μαγκες...ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ Ο RANDOM EINAI ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑΑ........
ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ RANDOM KAI AΛΛΟ RANSOM...
-
randomako ti eginan i ipografes??
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
randomako ti eginan i ipografes??Κατσε να δεις τι θα γινει με τις νεες μου υπογραφες....Αναμεινατε...
-
-
λοιπόν όπου να ναι τελειώνω το δικό μου αριστούργημα
με τίτλο
Η ΠΑΡΑΓΚΑ
έτσι λέγετε το έργο που σας ετοιμάζω
θα έχει πρωταγωνιστές τα ίδια τα μέλη του 4τ
σε λίγο καιρό επί της οθόνης -
Ο χρήστης balo έγραψε:
http://www.stupidvideos.com/video/video/just_plain_stupid/laughing_interview/Δάκρυσα...
-
Μαγκες ο πολυπειρος και παιδαρας Μητσαρας the great επεσε θυμα απιστευτης δολοπλοκιας και σατανικης συμπτωσης και εγινε ρομπα..
Σημερα λοιπον ετυχε απιστευτο σκηνικο στο νεο γυμναστηριο που γραφτηκα..
Η φαση αρχισε καπως ετσι:Μπαινω μεσα και με το που ανεβαινω βλεπω οτι η υποδοχη ειναι αδεια, αμεσως εμφανιζεται ενα πιπινακι ψηλο αδυνατουλι αλλα ξενερωτο και καθεται και με κοιταει.. γεια λεω εγω ... αμεσως ετα σκαει μυτη ενα πλασμα:inlove: που εκανε τα σαγονια μου να πεσουν και κυριως, την καρδια μου να χτυπαει δυνατα.. καθεται και κοιτιεται με τη φιλη της και ετσι ρωταω εγω τι χρειαζεται για να γραφτω.. εννοειται οτι ρωτησα το καυλοπιπινο το οποιο μου εξηγησε τι περιπου χρειαζεται (οσο αυτη εξηγουσε εγω καταστρωνα σχεδιο δρασης... ΑΛΛΑ λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο) καθως αυτη δεν ηταν και η υπευθυνη μολις ειπα οτι θα γραφτω,φωναξε την αλλη κοπελα η οποια μου ειπε μεσα στα αλλα οτι για να γραφτω πρεπει να μου παρουν την αρτηριακη πιεση ....
Εν τω μεταξυ ο πιπιναρος σχολαγε εκεινη την ωρα και ειχε βγαλει τα ρουχα της δουλειας και θα πηγαινε για εξασκηση αλλα ηρθε αυτη να μου παρει την αρτηριακη πιεση .. με παει στο δωματιο και μου βαζει το μηχανημα... 140 σφυγμοι το δευτερολεπτο... σκαει το πρωτο γελακι το πιπινι,και αρχισε να με κοιταζει μεσα στα ματια(οπα λεω απο μεσα μου τι εναι αυτο τωρα) 150 σφυγμοι στο καπακι το εργαλειο.. σκαει και το δευτερο γελακι το οποιο εμεινε μονιμο... μου λεει και καλα, γιατι εχεις τοσο μεγαλη πιεση, δεν ειναι το φυσιολογικο αυτο. οταν ξαναρθεις να μετρηθεις παλι. Και εφυγε γελωντας...Δεν ηξερα τι να της πω.. δεν μου εχει ξανασυμβει αυτο.
Δηλαδη ημαρτον.Γραφτε οτι θελετε, βριστε με , συμβουλεψτε με γενικα οτι γουσταρετε πειτε το, θελω να ακουσω σχολια
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Μαγκες ο πολυπειρος και παιδαρας Μητσαρας the great επεσε θυμα απιστευτης δολοπλοκιας και σατανικης συμπτωσης και εγινε ρομπα..Σημερα λοιπον ετυχε απιστευτο σκηνικο στο νεο γυμναστηριο που γραφτηκα..
Η φαση αρχισε καπως ετσι:Μπαινω μεσα και με το που ανεβαινω βλεπω οτι η υποδοχη ειναι αδεια, αμεσως εμφανιζεται ενα πιπινακι ψηλο αδυνατουλι αλλα ξενερωτο και καθεται και με κοιταει.. γεια λεω εγω ... αμεσως ετα σκαει μυτη ενα πλασμα:inlove: που εκανε τα σαγονια μου να πεσουν και κυριως, την καρδια μου να χτυπαει δυνατα.. καθεται και κοιτιεται με τη φιλη της και ετσι ρωταω εγω τι χρειαζεται για να γραφτω.. εννοειται οτι ρωτησα το καυλοπιπινο το οποιο μου εξηγησε τι περιπου χρειαζεται (οσο αυτη εξηγουσε εγω καταστρωνα σχεδιο δρασης... ΑΛΛΑ λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο) καθως αυτη δεν ηταν και η υπευθυνη μολις ειπα οτι θα γραφτω,φωναξε την αλλη κοπελα η οποια μου ειπε μεσα στα αλλα οτι για να γραφτω πρεπει να μου παρουν την αρτηριακη πιεση ....
Εν τω μεταξυ ο πιπιναρος σχολαγε εκεινη την ωρα και ειχε βγαλει τα ρουχα της δουλειας και θα πηγαινε για εξασκηση αλλα ηρθε αυτη να μου παρει την αρτηριακη πιεση .. με παει στο δωματιο και μου βαζει το μηχανημα... 140 σφυγμοι το δευτερολεπτο... σκαει το πρωτο γελακι το πιπινι,και αρχισε να με κοιταζει μεσα στα ματια(οπα λεω απο μεσα μου τι εναι αυτο τωρα) 150 σφυγμοι στο καπακι το εργαλειο.. σκαει και το δευτερο γελακι το οποιο εμεινε μονιμο... μου λεει και καλα, γιατι εχεις τοσο μεγαλη πιεση, δεν ειναι το φυσιολογικο αυτο. οταν ξαναρθεις να μετρηθεις παλι. Και εφυγε γελωντας...Δεν ηξερα τι να της πω.. δεν μου εχει ξανασυμβει αυτο.
Δηλαδη ημαρτον.Γραφτε οτι θελετε, βριστε με , συμβουλεψτε με γενικα οτι γουσταρετε πειτε το, θελω να ακουσω σχολια
το όνομα του Γυμναστηρίου γρήγορα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Μαγκες ο πολυπειρος και παιδαρας Μητσαρας the great επεσε θυμα απιστευτης δολοπλοκιας και σατανικης συμπτωσης και εγινε ρομπα..Σημερα λοιπον ετυχε απιστευτο σκηνικο στο νεο γυμναστηριο που γραφτηκα..
oxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Σημερα λοιπον ετυχε απιστευτο σκηνικο στο νεο γυμναστηριο που γραφτηκα..Μα καλά δεν το ξέρεις, πάντα βάζουν τέτοιες υπάρξεις στις υποδοχές των γυμναστηρίων, για να κολλήσεις και να ξαναέρχεσαι. (Και να πληρώνεις συνδρομή). Αυτό δεν ήταν και σε ένα επεισόδειο Friends...
Το ίδιο κάνουν επίσης και στα κομμωτήρια, σε ιδιωτικά ΙΕΚ (για να προσελκύσουν καινούριους φοιτητές/πελάτες) και τώρα, απ'ό,τι φαίνεται, και σε.. εστιατοριοφαστφουντάδικα (Hooters, ή λέγε με Raisins, για όποιον βλέπει South Park).
Η αλήθεια όμως είναι ότι ποτέ δε μπορείς να... αγγίξεις.
Λυπάμαι που στο λέω αλλά έπεσες θύμα.
Σημείωση: Αν έχω άδικο και τα καταφέρεις, δηλαδή αν καταρρίψεις τον κανόνα και... αγγίξεις, τότε αξίζεις τα συγχαρητήρια όλων.
-
Αυτο το συγκεκριμενο δεν ειναι το κλασσικο ξεκωλο με το τελειο σωμα που εχεις στο μυαλο σου.
Ειναι το ultimate θηλυκο παρολαυτα κατα την αποψη μου.Αυτες που λες συνηθως τις πηδανε αυτοι που εχουν τα μαγαζια... αν οχι και θες, μπορεις να τις δαγκωσεις αν εχεις πιτσι.....
-
-
Γεια σας κουφαλιτσες................
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Γεια σας κουφαλιτσες................Που χάθηκες εσύ ωρέ?
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Γεια σας κουφαλιτσες................Πούτσουνα εσύ ρε αλήτη. Ετοιμάζεις τον 'μόδιστρο';
Αντε γιατί κάποιος έβαλε ερώτημα X3 ή santa και περιμένω κάτι μέρες να δω τι θα απαντήσεις.
Random and MADAKOS Rulezzzzzzzzzzz.........