-
Κάτι τέτοιο εννοούσα κι εγώ.
Άν δεν ήταν το desperate housewifes η συγκεκριμένη θα ήταν άλλη μια απ' το σωρό.
-
Κατι παραπάνω εχει η συγκεκριμενη από τον σωρό για να παρει το ρολο στις 'νοικοκυρες'. Ειναι τοσο μεγαλος ο ανταγωνισμος στα premium γκομενακια στις ΗΠΑ που εξ ορισμού κατι κανει καλύτερα από τις άλλες....
edit: Ποιο λαμόγιο εβαλε φιλτρο στη λέξη premium;
-
κι εσύ πάλι γράψ'το premιum
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
edit: Ποιο λαμόγιο εβαλε φιλτρο στη λέξη pr#@#$@m; -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
κι εσύ πάλι γράψ'το premιum:whistlink:
-
OΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΤΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ...
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Κάτι τέτοιο εννοούσα κι εγώ.Άν δεν ήταν το desperate housewifes η συγκεκριμένη θα ήταν άλλη μια απ' το σωρό.
Μπα δε νομίζω να είναι τυχαίο ότι βγήκε από τις πιο σέξι γυναίκες της ΗΠΑμερικής....!!!!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κατι παραπάνω εχει η συγκεκριμενη από τον σωρό για να παρει το ρολο στις 'νοικοκυρες'. Ειναι τοσο μεγαλος ο ανταγωνισμος στα pr#@#$@m γκομενακια στις ΗΠΑ που εξ ορισμού κατι κανει καλύτερα από τις άλλες....edit: Ποιο λαμόγιο εβαλε φιλτρο στη λέξη pr#@#$@m;
Για εμφάνιση δε μιλάμε ... ? Ποιος μίλησε για ερμηνείες, υποκριτικές δυνατότητες, portfolio κλπ ?
Εγώ πάντως όχι και το βλέπω εντελώς ανάλαφρα.Δεν είναι καν 'ωραία' ... έγινε ωραία. Όπως και πολλές άλλες που γίνονται σταρ για μια χρονιά και μετά στο πυρ το εξώτερον.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Κατι παραπάνω εχει η συγκεκριμενη από τον σωρό για να παρει το ρολο στις 'νοικοκυρες'. Ειναι τοσο μεγαλος ο ανταγωνισμος στα pr#@#$@m γκομενακια στις ΗΠΑ που εξ ορισμού κατι κανει καλύτερα από τις άλλες....
edit: Ποιο λαμόγιο εβαλε φιλτρο στη λέξη pr#@#$@m;
Για εμφάνιση δε μιλάμε ... ? Ποιος μίλησε για ερμηνείες, υποκριτικές δυνατότητες, portfolio κλπ ?
Εγώ πάντως όχι και το βλέπω εντελώς ανάλαφρα.Δεν είναι καν 'ωραία' ... έγινε ωραία. Όπως και πολλές άλλες που γίνονται σταρ για μια χρονιά και μετά στο πυρ το εξώτερον.
Μιλησα εγω για υποκριτική δεινότητα; Το 'κάτι παραπάνω' μπορει να ερμηνευτει ποικιλοτρόπως, if you know what i mean....
[Aν και δε θελω να χαλάσω το τοπικ των παιδιών ( ), θα κανω μια ρητορικη ερωτηση: υπαρχουν γυναικες που ενω, σε πρωτη εκτιμηση, εμφανισιακά είναι αντιστοιχες, στην πραξη, σε επιτυχιες, απεχουν παρασαγγας. Τυχαίο είναι; Οχι, απλά καποιες (λιγες) εχουν 'κατι' που οι άλλες δεν εχουν.... Ονόμασέ το όπως θέλεις (ξερω καλά και κακά ονοματα... ), αλλά μην το παραβλέπεις. Είναι ζούγκλα εκει εξω κι αυτές τα σαρκοβόρα ]
-
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΒΛΑ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ.. ΒΛΕΠΕ ΠΧ ΜΑΤΣΟΥΚΑ...
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΠΩς ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΑ..ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ Ξ#@%ΛΑ.......
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κατι παραπάνω εχει η συγκεκριμενη από τον σωρό για να παρει το ρολο στις 'νοικοκυρες'. Ειναι τοσο μεγαλος ο ανταγωνισμος στα pr#@#$@m γκομενακια στις ΗΠΑ που εξ ορισμού κατι κανει καλύτερα από τις άλλες....
edit: Ποιο λαμόγιο εβαλε φιλτρο στη λέξη pr#@#$@m;
Μιλησα εγω για υποκριτική δεινότητα; Το 'κάτι παραπάνω' μπορει να ερμηνευτει ποικιλοτρόπως, if you know what i mean....
[Aν και δε θελω να χαλάσω το τοπικ των παιδιών ( ), θα κανω μια ρητορικη ερωτηση: υπαρχουν γυναικες που ενω, σε πρωτη εκτιμηση, εμφανισιακά είναι αντιστοιχες, στην πραξη, σε επιτυχιες, απεχουν παρασαγγας. Τυχαίο είναι; Οχι, απλά καποιες (λιγες) εχουν 'κατι' που οι άλλες δεν εχουν.... Ονόμασέ το όπως θέλεις (ξερω καλά και κακά ονοματα... ), αλλά μην το παραβλέπεις. Είναι ζούγκλα εκει εξω κι αυτές τα σαρκοβόρα ]
PS ΜΑΣ ΜΑΜΗΣΑΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ...
-
ΞΕΚΩΛΑ FOR EVER
'ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ' = ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ αλλα κανουν καλες
-
MADAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Αυριο εχει χορο το γυμναστηριο μου και εισαι καλεσμενος..θα ειμαι με 3 φιλες μου οποτε διαλεγεις και παιρνεις.....
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
MADAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOΑυριο εχει χορο το γυμναστηριο μου και εισαι καλεσμενος..θα ειμαι με 3 φιλες μου οποτε διαλεγεις και παιρνεις.....
**ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΦΙΛΕ BALO ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ TROLLS...ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ..Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ..ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΡΑΝΤΟΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΚΟΥ... **
-
Καλώς σας βρήκα μάγκες!!!!! Δεν ήρθα και με άδεια χέρια όμως...:
-
Από σήμερα δηλώνω πιστός φίλος-υπερασπιστής-συνοδοιπόρος του Random1 και του MADAKOS και όποιος τα βάλει μαζί τους ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
SIBEL TUZUN SUPERSTAR ΜΑΝΑΡΙ ΠΑΡΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΕΤΖΩΣ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗΝΑΔΑΣ
-
τσκ τσκ τσκ...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
τσκ τσκ τσκ... -
bravo balo
1 eisai vazelos
kai 2 eisai sti simoria -
Στη τουρκάλα έχει πέσει πολύ Photoshop, στην εκπομπή στη τηλεόραση προχθες δεν ήτανε ακριβώς έτσι όπως στις φωτογραφίες.
Random and MADAKOS Rulezzzzzzzzzzz.........