-
YO
eimai sto topic mou
kano oti thelooooooooooooo
-
Kouk , stin eipe
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
elpizo na min se piraxe plaka ekana
kai outos h llos ta hyodai den aresoun oute ston patera mou
ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ..... ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΚ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΟΙΚΩ Κ ΓΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.... ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Κ ΕΛΕΝΗΣ...
ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΙΟΥΝΤΑΙ...
-
e oxi na kano oti leei o kouk sto topic mou xexexe
-
ΛΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΙΑ.....
ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΔΙΣΤΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ...
Ο RANDOM ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ...
ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΩΝ 4ΤΦ....
ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΑΣΠΕΝΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΠΟΛΥ ΛΑΣΤΙΧΟ...
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΥΜΙΤΗΣ ΘΑ ΣΤΙΨΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΕΠΕΙΤΑ....
-
ΕΤΣΙ... ΡΑΝΤΟΜ live στα 666 fm
ο ραντομ σπρωχνει τους forumιστες στην αμαρτια.. -
Ο χρήστης Υπογραφή Ράντομ έγραψε:
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΥΟ ΜΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝ ΠΑΡΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ...........
-
koryfiiii eisai daskaleeeee
-
O ΜΟΔΙΣΤΡΟΣ
Η Αρχή...
Παρκαρε το πρασινο Μini μπροστα στην εισοδο του ξενοδοχειου εκει στην Παλληνη. Αν κι η ωρα κοντευε 9, ηταν ακομα σχεδον μερα. «Γι αυτο μ’αρεσει το καλοκαιρακι. Μεγαλες, ζεστες μερες και νυχτες ολο υποσχεσεις» σκεφτηκε. Δε βγηκε αμεσως απο το αυτοκινητο. Εριξε πρωτα μια ματια γυρω της. Μπροστα στη εισοδο ενα γκρουπακι απο βρωμιλους Πακιστανους, που μαλλον περιμεναν καποιο ταξι.
Μεσα απο το τζαμι διεκρινε ενα ζευγαρι μπροστα στην ρεσεψιον. Αναψε τσιγαρο. Φυσηξε το καπνο στο ανοιχτο παραθυρο, πριν κλεισει το τζάμι.
Ανοιξε την πορτα. Απο τον καθρεπτη βεβαιωθηκε οτι τα πακιστανια κοιταξαν προς το μερος της. Εβγαλε πρωτα το αριστερο ποδι στο πεζοδρομιο, ενω τεντωθηκε να πιασει το μικροσκοπικο τσαντακι της απο το καθισμα του συνοδηγου. Η κινηση αυτη δεν περασε καθολου απαρατηρητη απο τους σοκολατηδες.
Δεν ηταν βεβαια δυνατον ενα μακρυ καλλιγραμμο ποδι να μη τραβηξει την προσοχη καθε αντρα! Προσεχτικα κρατωντας το τσιγαρο στις ακρες των δακτυλων του αριστερου χεριου της, εβγαλε και το αλλο ποδι και βγηκε εξω αργα και νωχελικα.Κρατωντας την ακρη της πορτας, αγναντεψε για μερικα δευτερολεπτα τα διερχομενα αυτοκινητα. Μ’αυτον τον τροπο, ηθελε να δωσει την ευκαιρια να θαυμασουν την λεπτη θεσπεσια κορμοστασια της και την ακριβη ζερσει D+G μινι φουστα της, που μολις και μετα βιας εκρυβε τα απαραιτητα.
Εκλεισε την πορτα, πεταξε το μισοτελειωμενο τσιγαρο στο δρομο κι αφου μισοεσκυψε να κλειδωσει την πορτα, κινησε για την ρεσεψιον. Ο ηχος απο τα ψιλοτακουνα γοβακια της, στις καυτες πλακες του πεζοδρομιου, εσβυσαν σαν πατησε στην μοκετα του ξενοδοχειου.
«Ηρθα να παρω τον Τυχαίο. Ειναι εδω;» ρωτησε τον υπαλληλο.
«Εναι με το μεγαλο το αφεντικο, Μις Λιζα απαντησε ο υπαλληλος. «περαστε στο μπαρ να παρετε κατι και θα τον ειδοποιησω οτι εισαστε εδω».
Προχωρησε προς το μπαρ. Δεν ειχε πολυ κοσμο εκεινη την ωρα. Εκτος απο τον μπαρμαν και τον νεαρο σερβιτορο, ηταν κι εκεινο το ζευγαρακι που ηταν πιο πριν στην υποδοχη καθως και αλλοι τρεις μαλλον Αραβες μενα καρο χαρτια απλωμενα στο τραπεζι. Σκαρφαλωσε στο σκαμπω, κανοντας ετσι το μινι της ν’ανεβει ακομα ψηλοτερα και να γινει ακομα πιο αποκαλυπτικο.
Χωρις να κανει καμια προσπαθεια να το διορθωσει παραγγειλε ενα Τζιν-Τονικ κι εβγαλε να αναψει τσιγαρο. Ο νεαρος σερβιτορος σαν σιφουνας ετρεξε να της προσφερει την φωτια του!. Σιγουρα θα ηθελε παρα πολυ να της προσφερει κατι αλλο, αν εκρινε καποιος απο το εξωγκομα του παντελονιου του.
«Αγαπη μου, ηρθες νωριτερα απ’οτι περιμενα!» ειπε ο Τυχαίος σιγανα στο αυτι της. «Βλεπω δεν αργησες καθολου να μαζεψεις τους θαυμαστες γυρω σου μουτανακι» της ειπε χαμογελωντας και με μια μεγαλη δοση ικανοποιησης και υπερηφανιας, μιας κι ηταν αυτος που θα συνοδευε αυτο το 22χρονο μανουλι!
21 χρονων, γυρω στο 1,75 με κορμοστασια σαν την λαμπαδα! Το μικρο ολοστρογγυλο και σφριγηλο κωκαρακι της να κολαζει Αγιους! Τα μακρυα, υπεροχα ποδια της με την λευκη, απαλη επιδερμιδα και τα μακρυα καστανα μαλια της που πλαισιωναν ενα σχεδον παιδικο αλλα ταυτοχρονα προκλητικο προσωπο συμπληρωναν την εικονα της.
«Παω για ενα ντουζακι στα γρηγορα κι ερχομαι. Θες να ρθεις επανω, ή προτιμας να κατσεις εδω να τους αποτρελλανεις;» την ρωτησε.
«Θα κατσω» αποκριθηκε φυσωντας τον καπνο ψηλα, πανω απο το κεφαλι του.
Την φιλησε απαλα, ενω τα χερια του ανιχνευσαν για μερικα δευτερολεπτα τα ποδια της, αρκετα για να αφησει το ‘στιγμα’ της κυριαρχιας του, σ’οσους εβλεπαν. Μια κλασσικη κινηση εντυπωσιασμου του Τυχαίου μπροστα σε κοσμο..Χαμογελαστος οπως παντα εκλεισε το ματι στο γκαρσον..-Προσεχε το μωρο να μη σε παρ ο διαολος εδω μεσα στο μπιπ σας......-Στο club...
Μιση ωρα αργοτερα περναγαμε το κατωφλι του κλαμπ Το ΧΑΡΜΑΝΙ.
Το αφεντικο τους υποδεχτηκε στην πορτα. Παλιοι και καλοι θαμωνες του μαγαζιου, δεν μπορουσαν να περασουν απαρατηρητοι.
«Θεε μου, τι κόμματος ειναι αυτος!» ειπε στην Λίζα. Φουστη Τυχαίε που πας και τις ψωνιζεις??Σκυβοντας ο Τυχαιος στον ωμο του αφεντικου σιγοτραγουδα-Παρτη μου και φατη μου Λακτα σοκολατα μου και τα ρεστα αποπισω κουνουπιερη...-Χαχα καλα να περασετε παιδια-ειπεν ο μποσης.
Δεν χρειαστηκε να παραγγειλουν. Ενα διπλοΤζιν-Τονικ για την Λιζα, ενα Μαρτινιι λαιμ για να ξεδιψασει ο Τυχαίος και στο καπακι ενα διπλο Τζακ Ντανιελς με παγο..
Το βραδυ κυλησε με πολυ χορο, περισσοτερο ποτο και με τα χερια του Τυχαίου να κανουν ανασκαφες στο κορμι της. Οπως συνηθως κατω απο την μικροσκοπικη φουστα της, φοραγε μονο το αρωμα της, ενω τα μικρα στητα πεπονια της ηταν τελειως ελευθερα κατω απο το μεταξωτο μισοκουμπομενο πουκαμισακι της. Στα πλατω ο Dj Marida επαιζε τα τελευταια χιτ, ενω σε μια πιο lounge κατασταση ενας ρωσικος στολος σε ρολο κονσομασιον τραγουδουσε το Γλυικα γλυικα της ΚΕΛ-ΚΕΛ.Tsitsos house...
Οταν εφυγαν απο το κλαμπ η ωρα ελεγε 3:15 το πρωι. «Παμε σπιτι;» τον ρωτησε.
«Εχω φτιαχτει παρα πολυ. Ελπιζω να εχεις κεφια αποψε!» του ειπε.
«Με σενα παντα εχω κεφια !» της απαντησε.
Μπηκανε στο Σαντα και πατησε γκαζι. Το αλκοολ εσταζε απο τα αυτια του, αλλα ποιος εδινε σημασια σε τετοιες μικρολεπτομεριες.
Στο αυτοκινητο εριξε το καθισμα πισω, εβαλε το ενα ποδι της στο ταμπλω, το αλλο στη γωνια του παραθυρου και αρχισε να χαιδευεται.Δεν πηγανε σπιτι ομως. Μιση ωρα αργοτερα παρκαριζε το Σαντα σε μια παροδο της Σκουφα στο Κολωνακι.
«Τι ηρθαμε να κανουμε εδω;» τον ρωτησε.
«Να δουμε τον φιλο μου τον Τσιτσο τον μοδιστρο της αποκριθηκε. «Απο τοτε που του ψοφησε το χρυσοψαρο του υποφερει απο καταθλιψη βαριας μορφης (ψολανους-ψολανους) βλ. Beri-Beri.
Πατησαν το κουδουνι αρκετες φορες ωσπου να τον ξυπνησουν και περιμεναν ακομα περισσοτερο ωσπου να τους ανοιξει την πορτα.
Ο Τσιτσος μολις ειχε προλαβει να σκεπαστει με ενα καταλευκο σατεν σεντονι οταν μπηκαν στο διαμερισμα και εκλεισαν τη πορτα πισω τους.
Μετα τα συνηθισμενα, πως απο δω και τι κανεις, καλα, ο Τυχαιος του ειπε για τις φασεις που εγιναν στο κλαμπ.
Ο Τυχαιος ηξερε καλα πως ειχε φθασει η ωρα να ξεπληρωσει τον παλιοφουστα για κατι παλιους λογαριασμους που ειχανε..Πως ομως??
Καθισαν στο τραπεζι η ωρα σωτηριου ετους 2005 0415πμ. Εχω μαριναρει κοκκινιστες γαριδουλες λαμαζε με φλαμπε τηγανητο ρυζακιιιι...θα φαατε πιτσουνακια μου..??Βαλε ρε Τσιτσο οτι καλο εχεις απαντησε ευγενικα ο Τυχαιος..Το gourmet των γευσεων προμυνηε καταιγιδα..Καθε μπουκια στο στομα μου θυμιζε μολυβι καθως ειχα παλι μπλεξει σε μια ανωμαλια..Απο τη μια η τοσοδουλα και απο την αλλη η φουστρουλα..ηθελα τοσο πολυ να του σπασω τη μαπα..να του τραβηξω τα ξυγκια και να σου μετα στον Αθανασιο Διακο τα μποτοξ και τα γλιφτινγκ..Δε μαμιεται λεω..Φαε και κανε τον ΓΚΟΥΝΕΛΟ.
Αχουυυυυυυυ ξεφωνησε ο Τσιτσος...Εισαι τοσο απαλος ουτε καν γαργαλιεμαι χιχιχιχι..Παμε στο μπουντουάρ μου??Εχει ποτο, ζεστο νερο και αλλα πολλα..
Η Λιζα κοιταξε για μια στιγμη τον Τυχαιο, σαν να ηθελε να παρει την συγκαταθεση του, ή να δει τις προθεσεις του.Της χαμογελασε σαν να της εδινε το ΟΚ.
Η Λιζα πλησιασε αργα τον καναπε απο αρμιδια φαλαινας που ηταν μισοξαπλωμενος ο Τσιτσος. Εβαλε το δεξι ποδι της στο καναπε και αργα-αργα ανασηκωσε τη φουστα της μεχρι την μεση της.
«Δες και μονος σου» του ειπε.
Ως εδω και μην παρεκει..Που να την παρει...Ακομα και στο φουστη την μπεφτει..Και μετα θελει κουλουρες..Θα παρει και αυτη τα τρια μου, σκεφθηκα...Χαχαχαχαχαχα αρχισα να κλαπαρω τα χερια μου..Ελα δω ΖΟΥΖΟΥΝΕ φωναξε ο Τσιτσος..ΓΕΡΟ αλαργα...Σου πα δεν παω με αντρες..ΑΧΟΥ ΜΩΡΕΕΕ Τυχαιε ελα δω να σε κανω ΝΤΑΑΑΑ να σε κανω ΝΤΕΕΕΕ αΧΟΟΟΟΥΥΥ τοοοοονε..Θυμηθηκα το Βασιλακη το Παπακωστα...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ..αυτο ηθελα εκεινη τη στιγμη..Να πουλησω την ψοφια?Να την κανει τι?Αυτος παλαμαρι θελει η καλυτερα στη γλωσσα του δρομου κερμα στον γκουμπαρα..Αποφασισα να τον ξε- πεταξω..Τι?????Αστιευεστε φιλοι μου??Ο Τυχαιος τετοιο πραγμα??
Call Me...
Σε 5 κολαρισα το Βαγκο τον σφυριχτρα..Καλο παιδι ο Βαγκος...4 χρονια στον Γκοριλα και δυο στη Βεροια..Μαμω και δερνω ο δικος σου..Ητανε Σαββατοβραδο (δεν ειπα αντιο)ΝΤΡΙΙΝ να σου ο Βαγκος..Βαγκο περα ταιστη μπουστρου..την αλλη θα τη σνεπαρω γω...
Σαν το σλεπι διπλα στο γκαζα..το μονο που προκαμα να ειδω ειναι 150 αχορταγους ιππους να καλυπτουν τα αδυνατα μπουτακια του Τσιτσου..προιον ολικης αλεσεως ο Βαγκος σκεφτηκα...Λιζακι γουσταρεις??Μαμααα μου θα τονε σκοτωσειιιι....Φαπφαπ ο Τσιτσος σε 5 ειχε χασει 5..Τα ματια του ρολλαραν σα καλοκουρντισμενο ληστη του ΚΑΖΙΝΟ Λουτρακιου..Ναι Λουτρακιου αφου εκλαιγε σα μωρο παιδι..Αμε τι νομιζε??στραβος θα παγαινε στον Αδη??
Σκασε βρωμα..μα...σκασε μωρη τσαρπεδονοσφυριχτρα μη σε σωταρω με φρουιζελε γιοτις..Μες στη βρωμα ο καλος αλητης...ανασκελα κ οι δυο δικε μου..σαν τιγρακια μετα απο μαχη..Ο Βαγκος ειχε δωσει ρεστα 25λ ειπε το δεσποτη παναγιωτη ο Τσιτσος..κοκκιναδια-ιδρωτας με αναμικτη κρεμυδιλα απο πιττα παππου..αισχος παει κι ο καναπες σκεφτηκα πανω στο παραληρημα...
Τσιτσο ειμαστε νταξει??Κουλουμπετι σου φερα περκε φαβορα του Τυχαιου...Ααααααααχχχχχ οοοοοοοοοοοχχχχχχ αουουουουουουουουου σφαδαζε ο Τσιτσος..Ζημια μεγαλη..αληθεια ο κοκος του τσιτσου θυμιζε σαν πλανητης σε εκρηξη μεγατονων λαβας και φωτονιων..
Σηκωθηκε τρεκλιζοντας..επεσε πανω στον πινακα της Gallery Dane και τονε σχισε..Ετσι ετσι θα σε σκισω καισενααααααααααα....εκλαιγε ακουμπωντας στον τοιχο.Το ασπροκοκκινο κρεμασμενο κοκαρακι του εχανε πιεση 0.5bar. Μου θυμισε σκαστρα ανοιχτου τυπου η οποια φτερνιζεται αταιρα..Ετσι κι ο ποπος του τσιτσου..Στα δε μπουτια του κυλουσαν αφροδισιακοι χυμοι προιοντα ολικης αλεσεως η μαλλον βιολογικα.....Στην Τινα την καντινα...
Ηταν ωρα να φυγουμε...ο τσιτσος χρειαζοταν τη Σακοραφα, εγω το Λιζακι κι ο βαγκος τρια τριπλα πιττογυρα, μια φοκατσια και τον τσιτσο να του κανει αερα..
Εκλασε η νυφη, σχολασε ο γαμος..Ισογειο,μαυρο Σαντα Φε και πα για κανα καφε...Οχι φιλοι μου...Του κάκκου ελεγε μια σκατογρια στη γειτονια μου...
Ξημερωμα σε παροδο Β.Κωνσταντινου..3 λιπος-2 κρεας παραδοσιακο βρωμικο σουβλακι μου ανοιξε τα στομαχια..-5 ξυλακια μαστορα και γρηγορα ενω ο δεκαευρος χαθηκε στα βρωμοδαχτυλια του καντινιερη..Τεντωθηκε νωχελικα...με τον καιρο εχθρο τραβηξα για τα αρουρια αφου το ριχτο φορεματακι ειχε μετατραπει σε μανδυα του μπατμαν..
-Βγαλτα ξυγκια αν θες..
-θελω παγωτο χωνακι.....
-Τραβα παρε απαπεναντι....ρε φουστη σκεφτηκα...Παλι θα ξεμεινω απο βενζινη..μαμω τα κορεατικα τζιπ μαμω...και οι φουστηδες οι γκαζαδες κλειστοιΤα εν οικω μη.. εν Τσιτσω....
Οταν φθασαμε στο μαυρο μαμουθ κυαλαρισα αλλα 2-3 φουνταρισμενα γυρω γυρω μα κανενα μεσα.. -Η για σουβλες η για φωτο-μονολογησε ο Τυχαιος..
Το Λιζακι πανω στο μακεδονικο του (χαβα)ακουμπησε τη ΔΞ παλαμη στην κοιλια της και χωρις να αφησει το βλεμμα της απο τον Τυχαιο, αρχισε να το κατεβαζει νοτιως...
Ξαφνου μια μαμα περασε απο διπλα κρατωντας ενα μωρο στην αγκαλια της. Κατι μουρμουρισε για την σκηνη που αντικρυσε, αλλα συνεχισε χωρις δευτερη ματια. Ο αντρας της ομως που ακολουθουσε κοντοσταθηκε για μια στιγμη, για να βεβαιωθει οτι αυτο που εβλεπε δεν ηταν αντικατοπτρισμος, ουτε ονειρο. Η Λιζα πηρε για μια στιγμη το βλεμμα της απο τον Τυχαιο, κοιταξε τον αντρα στα ματια και εβγαλε ενα πνιχτο βογγητο. Το προσωπο του ξαφνικα κατακοκκινισε και γυρισε να προλαβει την γυναικα του που εμπαινε ηδη στο αυτοκινητο. Το Λιζακι σαλιωσε επιδεκτικα το μεσαιο δακτυλο του δεξιου χεριου της κοιτωντας ναζιαρικα τον Τυχαιο...Ελευθερια η θανατος σκεφτηκα..Soft touch και πανω που πηγε να πεταξει ο γλαρος..τι να δω??6 μαντραχαλαιοι να γυροφερνουν το μαμουθ..ανοιξε ρε καργιολη,,ανοιξε μαμω την...μπιπ....Μας την πεσανε...κοιτω μπροστα οι γοριλες..κοιτω πισω η γκομενα κατουρουσε Live απο το ντελιριο της..Κλωτσιες μπουνιες θα σου ριξω τρελες κλωτσιες μπουνιες...Δεν καταλαβαινα τιποτα...Σκηνες μπαροκ σε ταινια μπουζουκικαλ...Ωσπου τον ειδα..Ειναι ο τσιτσος οεο ειναι ο τσιτσος..Αφηστε τοννννννν αφηστε τοννννννν αναφωνησε...Κοντοσταθηκε αποπανω μου...Η φουστρου σεπιασε ζουζουνι μου??Μαμηστε τον ....Σινεμα ο Παραδεισος σκεφτηκα,,ακουω το Λιζακι να ουρλιαζει...ΜΗΝ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ κουφαλες...Ο καντ...ναι ο καντ...ο ΚΑΝΤΙΝΙΕΡΗΣ...φυγετε ρε αλητες να μη φωναξω τους μπατσους..Το δε Τσιτσο τον κρατουσε απο το χερι..blah blah blah..Του τσιτσου τα γυρισματα...
-Τσιτσο βγαλτο καναρινι σου οξω...
-Σε παρακαλω Τυχαιε μη μου καμεις κακο, θα σε πλερωκω
-Σκασε μωρη φουστρου...Δεν το ηθελα, αλλα ο ΚΑΝΤΙΝΙΕΡΗΣ περιελουσε με ταγκισμενο βρωμολαδο το καναρινι του Τσιτσου...
ΑΑΑΑΑΑΑΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ.....κραζε μωρη αχινα κραζε φωναζα.
Ο Τσιτσος εγινε η κογιοτ η τσιτσανης..Πρωτη φορα ειδα στη ζωη μου φουστρα να χοροπηδα ετσι...μπαλονι η φουσκα..η φουτσα του τσιτσου ειχε γινει ροζ σαν μπιγκ μπαμπολ μασημενη απο δεκα αραπαδες..χαχαχα..Ετσι ειναι αμα πειραζεις τα κολοφαναρα του φωναζα απο μακρια....σαρεσουν οι πισωκουνες??φωνασκουσε ο καντινα μαν στον τσιτσο....
Drive drive drive...away...Λα φιναλ...
Απο τοτε τον πισωφυσεκο δεν τον ξαναειδα...απο φημες που ακουσα σε ενα μπαρακι στο κολωνι ο εν λογω οπισθογεμης τζεντ πουληθηκε για εμπορια οργανων...αλλος με ειπε οτι τον πηρε η ηλίκα(κοινως ειτζ)και αλλος μου ειπε οτι παιρνει ποδηλατα(βλ.ανεκδοτο με Τοτο)σε ευκαταστατους κυριους...Οσο για την παρτα Λιζα και καντα κορνιζα ετσι και επραξε...Ενυμφευθη προσφατα αλλαντοποιο επιχειρηματια και κανει μουσακαδες στην οικια της με συνταγες της Βεφας.Οσο για τον Τυχαιο κυκλοφορει ακομα αναμεσα μας...
Αφιερωμενο εξαιρετικα σε αυτον που ξερει ποιος ειναι...
ΥΓ. Τα γεγονοτα και τα προσωπα στο παραπανω στορι ειναι τυχαια..Οποιαδηποτε συμπτωση με προσωπα η καταστασεις ειναι απλως τυχαια..Γινε και συ τυχαιος...Δεν θελει πολλα..20 Ευρω βενζινα-ροδα-τζιν-μπλουζακι και λιγη τυχη...Εισαι εδω ακομα??Mην καθυστερεις και ποτε σου μη λυπηθεις τα μοτορια και καθε ειδους θηλυκο η αρσενικοθυληκο...
Random......
-
Έγραψες πάλι ρε Τυχαίε.
Να πω συγχαρητήρια, θα 'ναι λίγο.
Με συγκίνησες ρε παλιοαλήτη.
-
ΜΑΛΑΚΙΑ(σορυ φιλος)... γραψε καμια αληθινη ιστορια ρε συ ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις αρκετο υλικο .... δεν καταλαβα χριστο απο αυτο το μακρυναρι.
Και κανε και μια επεξηγηση στο τι εννοεις να μην λυπηθουμε κανενα αρσενικοθηλυκο... μιας και το λες εκτος του πνευματος του στορυ
-
υπάρχουν αντιδράσεις για το κείμενο του ραντομ...
είναι πολύ περιγραφικό...
-
Τι είναι τούτο ρε;
Θεϊκό!!!
Αν και δεν κατάλαβα τπτ, υγεία!
-
Αγαπητοι μου φιλοι για να καταλαβετε πληρως το αναγνωσμα πρεπει να μαθετε καλα τη γλωσσα του δρομουμιληστε με αλβανους, με ντελιβερακια,ζανταδες στη θηβων και τραβελια στη συγγρου..Οταν θα λαλατε πετεινους καντε μια σταση στην παραγκα...
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
ΜΑΛΑΚΙΑ(σορυ φιλος)... γραψε καμια αληθινη ιστορια ρε συ ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις αρκετο υλικο .... δεν καταλαβα χριστο απο αυτο το μακρυναρι.Και κανε και μια επεξηγηση στο τι εννοεις να μην λυπηθουμε κανενα αρσενικοθηλυκο... μιας και το λες εκτος του πνευματος του στορυ
1.Who told you it is not truth??
2. Re αρσενικοθυληκο..αυτο ειναι το πιο απλο της ολης ιστοριας..Εβγα λιγο στο δρομο κ θα καταλαβεις..Οταν κανεις βολτα με το αμαξι σου στους δρομους της Αθηνας υπαρχουν και αλλα πραγματα απο το να πατας γκαζι και να κανεις κοντρες(σορυ φιλος) -
Έσκισες πάλι Τυχαίε
-
γαμαει..
φτιαξ'του μια παραγωγη και χωσου -
Thanks guys....
-
Ραντομάκο χαλάλι το περίμενε που μας είχες τόσο καιρό.
Random and MADAKOS Rulezzzzzzzzzzz.........