-
Zητω συγγνωμη απο τους φιλους για την καθυστερηση του σκασμενου αμορτισερ ΙΙ αλλα παιδες εμπλεξα με ενα μωρακι που γνωρισα στην εκθεση αυτοκινητου... και συγκεκριμενα στο περιπτερο της Lorinser Mercedes...Ηδη σε ενα ποστ με την εκθεση καποιος την εχει βγαλει και φωτογραφια...
BTW τη λενε Μαρινα,καστανη μετριου αναστηματος..μοντελακι 24 Μαιων χαχαχαχαχα
Δεν αντεξα παλι....
Δυστυχως ειμαι αδιορθωτος καμακιας
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Zητω συγγνωμη απο τους φιλους για την καθυστερηση του σκασμενου αμορτισερ ΙΙ αλλα παιδες εμπλεξα με ενα μωρακι που γνωρισα στην εκθεση αυτοκινητου... και συγκεκριμενα στο περιπτερο της Lorinser Mercedes...Ηδη σε ενα ποστ με την εκθεση καποιος την εχει βγαλει και φωτογραφια...BTW τη λενε Μαρινα,καστανη μετριου αναστηματος..μοντελακι 24 Μαιων χαχαχαχαχα
Δεν αντεξα παλι....
Να την...Αμα παει καλα η φαση κερναω ολο το φορουμ 4Τ ενα ποτακι..
-
Zητω συγγνωμη απο τους φιλους για την καθυστερηση του σκασμενου αμορτισερ ΙΙ αλλα παιδες εμπλεξα με ενα μωρακι που γνωρισα στην εκθεση αυτοκινητου... και συγκεκριμενα στο περιπτερο της Lorinser Mercedes...Ηδη σε ενα ποστ με την εκθεση καποιος την εχει βγαλει και φωτογραφια...BTW τη λενε Μαρινα,καστανη μετριου αναστηματος..μοντελακι 24 Μαιων χαχαχαχαχα
Δεν αντεξα παλι....
-
χαλαλι της και το σκασμενο αμορτισερ ΙΙ & ΙΙΙ & ....ΧΧΧ
-
Ωραία...ζάντα. 19άρα?
-
Lock up your daughters,lock up your wives, Random is back in town
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Lock up your daughters,lock up your wives, Random is back in townκαι τις χτυπαει ολες αυτο ειναι το κακο!!!
κατι σαν ιωση πρεπει να ειναι!!
-
Κοπέλα μου,θα μπορούσες να κάνεις πιο εκεί να δούμε το αυτοκίνητο;!!!
-
Zητω συγγνωμη απο τους φιλους για την καθυστερηση του σκασμενου αμορτισερ ΙΙ αλλα παιδες εμπλεξα με ενα μωρακι που γνωρισα στην εκθεση αυτοκινητου... και συγκεκριμενα στο περιπτερο της Lorinser Mercedes...Ηδη σε ενα ποστ με την εκθεση καποιος την εχει βγαλει και φωτογραφια...
BTW τη λενε Μαρινα,καστανη μετριου αναστηματος..μοντελακι 24 Μαιων χαχαχαχαχα
Δεν αντεξα παλι....
παντος εχεις γουστο
-
.
Αν δεν δω φωτό που τράβηξε ο random, δεν πιστεύω τίποτα...
.
-
Kαλα ρε kubiak περιμενεις να βγω ραντεβου και να βγαλω και φωτο ταυτοχρονα...???
Αυτο ειναι λιγο δυσκολο ακομα και για το Ραντομ...ειπαμε ειμαι αλανακος αλλα οχι κι ετσι...
Αλλα αυτη μαρεσει και θα το παω λαου λαου...
-
.
Kαλα ρε kubiak περιμενεις να βγω ραντεβου και να βγαλω και φωτο ταυτοχρονα...???Αυτο ειναι λιγο δυσκολο ακομα και για το Ραντομ...ειπαμε ειμαι αλανακος αλλα οχι κι ετσι...
Αλλα αυτη μαρεσει και θα το παω λαου λαου...
Κάτι θα καταφέρεις εσύ...
.
-
Κατσε μη φαμε καμμια πιττα ολκής και μετα τρεχουμε...
Ειδα εστειλα sms και μου ειπε να βγουμε Κυριακη μεσημερι... Της ειπα για Σαββατοβραδο αλλα δεν μπορει λεει..
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ωραία...ζάντα. 19άρα?Δίπλα, μια CLS φορούσε...21
-
παιξε ΜΠΑΛΑ ... !!
βγάλε ΣΕΝΤΡΑ..!!
κάνε ΚΕΦΑΛΙΑ !!!
και βαλε ΓΚΟΛ ΑΓΟΟΡΡΡΙΙΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ !!! ΜΑΖΙ ΣΟΥ !! -
.
Κατσε μη φαμε καμμια πιττα ολκής και μετα τρεχουμε...Ειδα εστειλα sms και μου ειπε να βγουμε Κυριακη μεσημερι... Της ειπα για Σαββατοβραδο αλλα δεν μπορει λεει..
Από την άλλη μπορεί να μην είναι σωστό να δημοσιεύει κάποιος φωτογραφίες που θεωρούνται προσωπικές.
Άσε random ξέχνα τη φωτό.
Αν λες αλήθεια καλοφάγωτη...
.
-
Να βγαλω φωτο αλλα μη με περασει για ανωμαλο και με φτυσει...
Αν προχωρησει θα τη βγαλω φωτό
-
Αντε Random, καλό... βόλι!
-
Respect... στον Random
(ειναι αληθεια οτι εισαι σε διαπραγματευσεις με καποιους moderators αλλων forums?
Εχει ακουστει οτι το 'κασε' σου εχει ανεβει υπερβολικα μιας και ολοι πλεον σε θελουν τακτικο μελος στο δικο τους forum
Οργιαζουν πλεον οι φημες οτι απο τη μερα που αρχισες να γραφεις εδω, η επισκεψιμοτητα του φορουμ των 4Τ εχει ανεβει κατα 279%
Μην μας κρατας σε αγωνια... Πες μας οτι ολα αυτα ειναι ψεμματα... Πες μας οτι δε θα γινουν συνδρομητικα τα topics στα οποια ποσταρεις απαντησεις... ) -
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Respect... στον Random(ειναι αληθεια οτι εισαι σε διαπραγματευσεις με καποιους moderators αλλων forums?
Εχει ακουστει οτι το 'κασε' σου εχει ανεβει υπερβολικα μιας και ολοι πλεον σε θελουν τακτικο μελος στο δικο τους forum
Οργιαζουν πλεον οι φημες οτι απο τη μερα που αρχισες να γραφεις εδω, η επισκεψιμοτητα του φορουμ των 4Τ εχει ανεβει κατα 279%
Μην μας κρατας σε αγωνια... Πες μας οτι ολα αυτα ειναι ψεμματα... Πες μας οτι δε θα γινουν συνδρομητικα τα topics στα οποια ποσταρεις απαντησεις... )Mου εχουν πει να γινω moderator σε αλλα φορουμ αλλα ρε γμτ δεν εχω χρονο και αμα διαλυσει και ο υπολογιστης μου που το κανει συχνα τοτε καηκαμε...Παντως χαιρομαι αν με θελετε στους 4Τ..αν και πολλοι μου στελνουν mails με αρκετες προτασεις... Σιγα μη γινουνε και συνδρομητες..Ο RANDOM ειναι παιδι του ΛΑΟΥ και ποτε δε θα δεχθει να τα παρει απο το λαο...
Random and MADAKOS Rulezzzzzzzzzzz.........