-
Ε, ας πάρει το Landwind κι ας του κολλήσει σηματάκι απ'το Opel Frontera...
To 1991 έβγαινε το Renault 19. Ποιο Megane...
-
Ώστε η sportscoupe έχει τόσο σημαντικό πρόβλημα ακαμψίας?
Τί να πω... -
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Kαι αν θες να σε αγαπάει όλο το φόρουμ + τον lkar θα δώσεις 6-10000 παραπάνω να πάρεις τα όχι value for money σε σχέση με τα πιο πάνω:
golf GTi 200 ps 28500
rx8 192 ps 28900με το rx8 να σου φυλάει πολλές εκπλήξεις και ευχάριστες οδηγικά αλλά και δυσάρεστες οικονομικά και 'συνεργειακά'! και την γκόλφω να είναι πιο ποιοτική-αξιόπιστη-πρακτική γκαζιάρα αλλά και άσχημη!
αυτά
όχι σε καμία περίπτωση GTI, δεν έχει μούρη και κύρος και φυσικά δεν αξίζει, καλύτερα BMW
-
Μπα... Ας πάρει μια Merc C180... Τη Sportscoupe, που είναι και γκομενοπαγίδα. Εκτός αν θέλει να παντρευτεί σύντομα, οπότε ας πάρει τη σεντάν, να δείχνει στο υποψήφιο έτερον ήμισυ ότι είναι ώριμος προς τεκνοποίηση.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
διεγράφη διαφημιστική καταχώρηση[/color:23ijlh8c]':23ijlh8c]>Aμαρτια δεν ειναι να δωσεις 32000 και να παρεις 1600;
Οποτε παρε μια 159 για να εισαι υπερκαλυμενος απο ολες τις αποψεις.
Είναι τόσο αμαρτία όσο το θεωρούσα και εγώ το 1991 που έιχε πάρει ο θείος μου απο Γερμανία την νέα 316 και δεν είχε πάρει το megane 16V 2000 150hp. Τότε αυτό βέβαια γιατί μετά απο λίγα χρόνια κατάλαβα ότι θα ήταν αμαρτία να πάρει το Megane. (Χωρίς να θέλω να πω κάτι για το αυτοκίνητο σου φίλε, απλώς έτυχε)
Μου αρέσουν κάτι άσχετοι που το παίζουν ξερόλες και πετάνε παπαριές δεξιά αριστερά νομίζοντας πως οι άλλοι ξέρουν ακόμα λιγότερα και δε θα καταλάβουν τη μούφα. (Χωρίς να θέλω να πω κάτι για την ασχετοσύνη σου φίλε, απλώς έτυχε)
\Βack To The Future[/color:23ijlh8c]':23ijlh8c]>υπήρχε το 1991 Megane;
Βεβαίως και υπήρχε και στο εξώφυλλο του αγαπημένου μας περιοδικού σε λευκό!!!
Δε μας το σκανάρεις και μας το εξώφυλλο να το δούμε;
Eίπα/Ξ'είπα[/color:23ijlh8c]':23ijlh8c]>
Το 1994 αγόρασα το 19 ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.Θα έπαιρνα το μεγκάν,αλλά....ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ.
΄
Μην είσαι τόσο επιθετικός και απόλυτος. Το αγαπημενο μου περιοδικό είναι οι 4τροχοι και στο εξώφυλλο είχαν ένα 19 16v 150 ίππων που δεν αλλάζει απο κανέναν.
Τελικά το Μegane (και πόσο μεν το δίλιτρο που βγήκε το '96) ή το 19 είχαν εξώφυλλο οι 4Τροχοί το '91;
Και κάτι άλλο (διεγράφη διαφημιστική καταχώρηση)... Το 19 στο εξώφυλλο των 4Τ το '91 τι κινητήρα είχε είπες; 2λιτρο, 150hp; Αυτός πρωτοφορέθηκε στο Clio Williams το '93 πόσο μπροστά από την εποχή σου είσαι πια; Τσέκαρε ξανά τα τεφτέρια σου, κάτι μου λέει πως το Megane 16v 2.0 150 άλογα του '91 είναι τελικά απλά ένα φρεσκότατο τότε Renault 19 1.8 με τα 136 άλογα. Το ίδιο χρονικό διάστημα κάποιοι αγόραζαν μπεμβέ 316 με τα ίδια λεφτά (Χωρίς να θέλω να πω κάτι για το θείο σου φίλε, απλώς έτυχε)
YΓ: Αυτό το 'δεν αλλάζει απο κανέναν' είναι ΟΛΑ τα λεφτά
-
Εγώ είχα την εντύπωση ότι το δίλιτρο 19 είχε 136 άλογα και το 1800άρι 110 (πρώτη φορά που είδα δοκιμή στους 4Τ 1800αριού 19 ήταν ένα τρίπορτο με 90 άλογα).
-
Εγώ πάλι θα σου προτείνω την 118i με 129 άλογα και αξιοπρεπείς επιδόσεις. Μούρη έχει, γκάζι έχει καλύτερο από τα 1600 που αναφέρεις, τέσσερις πόρτες έχει για κάποια μικρή οικογένεια (δεν έχει πολύ καλούς χώρους).
Αν βάλεις και κάποια πρόσθετα (ζάντες, σπορ καθίσματα, μεταλλικό) σίγουρρα θα πας στα 31000, οπότε σου περισσεύει και ένα χιλιάρικο.
Τώρα οι περισσότεροι εδώ θα με κράξουν γιατί θεωρούν τη σειρά 1 ότι πιιο άσχημο κυκλοφορεί, αλλά εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ εξωτερικα. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Kαι αν θες να σε αγαπάει όλο το φόρουμ + τον lkar θα δώσεις 6-10000 παραπάνω να πάρεις τα όχι value for money σε σχέση με τα πιο πάνω:
golf GTi 200 ps 28500
rx8 192 ps 28900με το rx8 να σου φυλάει πολλές εκπλήξεις και ευχάριστες οδηγικά αλλά και δυσάρεστες οικονομικά και 'συνεργειακά'! και την γκόλφω να είναι πιο ποιοτική-αξιόπιστη-πρακτική γκαζιάρα αλλά και άσχημη!
αυτά
όχι σε καμία περίπτωση GTI, δεν έχει μούρη και κύρος και φυσικά δεν αξίζει, καλύτερα BMW
Μια φορά να ποστάρω και να μην σχολιάσεις
Λοιπόν το GTi έχει και μούρη και κύρος και ποιότητα και απ'όλα. Προσωπικά με χαλάει το ότι είναι χάτσμπακ και το ότι υποκειμενικά κρίνοντάς το είναι άσχημο. Και φυσικότατα στρίβει πολύ καλά, τουλάχιστον παραπάνω από ότι μπορούμε οι περισσότεροι να το πάμε!!
Όμως στα άλογά του και στις επιδόσεις του υπάρχουν πολλά άλλα αμάξια σαν κι αυτά που αναφέρω στο ποστ μου. πχ corolla ts, octavia rs , ibiza cupra κλπ. Σε σχέση με αυτά είναι και παραείναι πουλμουρτσίδικο και φυσικά πιο ακριβό.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Λοιπόν το GTi έχει και μούρη και κύρος και ποιότητα και απ'όλα. Προσωπικά με χαλάει το ότι είναι χάτσμπακ και το ότι υποκειμενικά κρίνοντάς το είναι άσχημο. Και φυσικότατα στρίβει πολύ καλά, τουλάχιστον παραπάνω από ότι μπορούμε οι περισσότεροι να το πάμε!!
Όμως στα άλογά του και στις επιδόσεις του υπάρχουν πολλά άλλα αμάξια σαν κι αυτά που αναφέρω στο ποστ μου. πχ corolla ts, octavia rs , ibiza cupra κλπ. Σε σχέση με αυτά είναι και παραείναι πουλμουρτσίδικο και φυσικά πιο ακριβό.
αφού αναφέρεσαι σε μένα είπαμε, μακριά από GTI, υστερεί σε μούρη από την 316.-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αφού αναφέρεσαι σε μένα είπαμε, μακριά από GTI, υστερεί σε μούρη από την 316.-
Λοιπόν άκου γκαζοκίλλερ!
Πλέον όυτε η 316 ούτε το Α4 αποτελούν μούρη εκτός ίσως από κάποια μπαρμπάδια και θειάδες.
Μούρη σημαίνει εχω φράγκα!!
Έχω φράγκα σημαίνει πέρνω Α4 1.8Τ/ 318/320, S60 2.0T, Saab 93 2.0T, C200, 159 2.2 και άνω.
Tα άλλα Α4 1.6-316 κλπ τα πέρνουν αυτοί που 'σφίγγονται' στις δόσεις για να πουλήσουν και καλά μούρη με το Γερμανικό Premium
-
Σωστος ο Babbis.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Λοιπόν άκου γκαζοκίλλερ!
Πλέον όυτε η 316 ούτε το Α4 αποτελούν μούρη εκτός ίσως από κάποια μπαρμπάδια και θειάδες.
Έχω φράγκα σημαίνει πέρνω Α4 1.8Τ/ 318/320, S60 2.0T, Saab 93 2.0T, C200, 159 2.2 και άνω.
Tα άλλα Α4 1.6-316 κλπ τα πέρνουν αυτοί που 'σφίγγονται' στις δόσεις για να **πουλήσουν και καλά μούρη με το Γερμανικό Premium **
το ίδιο δεν λέμε; ξέχασες και τις γκόμενες που δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν τα -16
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εγώ κατάλαβα ότι δεν ζητά επιδόσεις ή σπόρ συμπεριφορά αλλά σπορ εμφάνιση/στυλ με την απαραίτητη αύρα κύρους. Τα σχόλιά του περί κατηγοριών όπως αυτός αντιλαμβάνεται συνηγορούν υπέρ αυτού.
Έτσι μάλλον και εγώ θα του πρότεινα Alfa είτε 159 είτε GT. Η 159 όμως είναι μεγάλο αυτοκίνητο που δεν του χρειάζεται.... Επίσης BMW ή Audi ή Mercedes θα ήταν καλές επιλογές αλλά υστερούν δυναμικά (αν και όπως λέω μάλλον λίγο τον νοιάζει) σε αντίστοιχες τιμές. Αν όμως τα αγοράσει στην Ιταλία ίσως να είναι αλλιώς και να μπορεί να του φτάνουν να πάρει κανένα Αudi A4 diesel.... Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη μάρκα αντάξια... αν και σε άλλες χώρες τα σουηδικά χαίρουν εκτίμησης. Το Lexus έχει παλιώσει, τα αμερικάνικα και ιαπωνικά δεν επαρκούν.... Η ιδέα του Cherokee diesel που αναφέρει θα ήταν καλή αν τον ενδιέφερε τζιποειδές αλλιώς το να κουβαλάει τόσο βάρος χωρίς λόγο.... και δεν το συζητάω μεταχειρισμένο... Αμφιβάλλω αν του φτάνουν τα soft roaders CRV, Xtrail κλπ λόγω μάρκας.καταγωγής.
Καλό είναι να τα δοκιμάσει, να δει πώς του φαίνονται μέσα έξω και πώς πάνε στο δρόμο.Τώρα αρχίσαμε να μιλάμε σωστά. Δεν είμαι σαν αυτούς που παίρνουν ένα αμάξι 30000 χιλιάδες και το δίνουν μετά από 4 χρόνια για 10,000 χιλιάρικα.
Θέλω τουλάχιστον όταν το πουλήσω να πάρω πίσω αρκετά από τα χρήματα που έδωσα. Καλό και όμορφο το Α4 αλλά αλλάζει το μοντέλο του το 2007 και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Λοιπόν άκου γκαζοκίλλερ!
Tα άλλα Α4 1.6-316 κλπ τα πέρνουν αυτοί που 'σφίγγονται' στις δόσεις για να **πουλήσουν και καλά μούρη με το Γερμανικό Premium **
το ίδιο δεν λέμε; ξέχασες και τις γκόμενες που δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν τα -16
Δέν έχει σημασία αν λέμε τα ίδια. πρέπει να διαφωνήσουμε εμέις
Α και οι γκόμενες πλέον ξεχωρίσουν τα 16!!
-
Ρε παιδιά για κανά cabrio δεν άκουσα καμιά γνώμη.
-
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
Ρε παιδιά για κανά cabrio δεν άκουσα καμιά γνώμη.Για ποιο cabrio;
Αποφασισμένος είσαι πάντως!
Έπειτα, προτάθηκαν 2 cabrio (mr-2 k miata) -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ρε παιδιά για κανά cabrio δεν άκουσα καμιά γνώμη.
Για ποιο cabrio;
Αποφασισμένος είσαι πάντως!
Έπειτα, προτάθηκαν 2 cabrio (mr-2 k miata)Σε τσάκωσα
ROADSTERS προτάθηκαν όχι cabrios!!
Πιστεύω ότι το megane cc δεν αξίζει σε σχέση με GT/159 εκτός κι αν θες οπωσδήποτε ανοικτό!
-
Έχεις δίκιο.
Πάντως, και το megane cc κάπου συζητήθηκε λίγες σελίδες πριν -
Τελικά πήγα και είδα και ένα VW. Αλλά όχι το GOLF αλλά το Passat 1.6 FSI. Πολύ ωραίο με τεράστιους χώρους αλλά δεν ξέρω αν θα τραβάει με 1600cc ρώτησα για το 1,9D και κάνει μόνο 1000 παραπάνω ΑΛΛΑ το βρωμοτελωνείο......
Πείτε καμιά πρόταση ρε παιδιά?
ΥΓ. (Είχα αποφασίσει να κοιτάξω και το Mazda6 αλλά μόλις το είπα στους φίλους άρχισαν να γελάνε και να λένε να κοιτάξω καλύτερα για ISUZU ή για DATSUN )
-
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
ΥΓ. (Είχα αποφασίσει να κοιτάξω και το Mazda6 αλλά μόλις το είπα στους φίλους άρχισαν να γελάνε και να λένε να κοιτάξω καλύτερα για ISUZU ή για DATSUN )φιρί φιρί το πας
(έστω, οι φίλοι σου. Με τι κυκλοφορούν, Porsche και άνω; )
Δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε τόσα αμάξια