-
Το Υ.Γ. του athanasios είναι ALL THE MONEY.
-
...Υ.Γ.Ξέρεις Ectel επειδή βλέπω ότι υπολoγίζεις πολύ το image,να 'σαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις το ύφος των κατόχων των 320,520,X5, που θα βλέπουν στην 316 τον φτωχό συγγενή της οικογένειας.
ναι, αλλα υπαρχει και λυση...
λεγεται de-badging,
και ο τροπος με τον οποιο υλοποιειται υπαρχει στο αντιστοιχο θεμα..
(hint: dental floss)ετσι αυτοματως μονο στους σχετικα ψαγμενους ειναι γνωστο ποιο μοντελο της Bmw ειναι αυτο που βλεπει διπλα του.
χωρια οτι με ολα αυτα που γραφτηκανε, ευκολα θα μπει καποιος θα πει 'ειστε ολοι φτωχομπινεδες κομπλεξικοι με τις bmw'
οπως ειπα, ο καθενας μονος αποφασιζει -και πρεπει να αποφασιζει- που θα ριξει τα ευρα του..
η συγκεκριμενη bmw μονο κακο αμαξι δεν ειναι.
ακριβο (για την αγορα), μπορει να ειναι.
υπερτιμημενο (για αυτα που προσφερει), μπορει να ειναι.
αδυναμο (για την εκδοση), μπορει να ειναι.ομως κακο, δεν ειναι.
απλως με τα ιδια λεφτα εχεις καλυτερες επιλογες για αυτοκινητο
για bmw ομως, οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι αναμεσα στις 2 επιλογες (116, 316) ο φιλος μας παιρνει το καλυτερο.και μη γνωριζοντας πολλα για τα αυτοκινητα, η bmw ειναι μια καλη επιλογη για τον καθε ectel.
μπορεις να πονταρεις χωρις γνωσεις στην αξιοπιστια της, στην ασφαλεια της, στην καλη της συμπεριφορα στο δρομο, κλπισως την επομενη φορα που θα αλλαξεις αυτοκινητο φιλε μου, να εχεις διαφορετικα κριτηρια.
ισως τοτε να μπορεις να καταλαβεις και τι σου λενε..
με τα κριτηρια που εχεις αυτη τη στιγμη, κανεις μια πολυ καλη επιλογη.
εγω αυτο που θα σου προτεινω, ειναι οσο διαστημα εχεις την 316, δοκιμασε να οδηγησεις και αλλα αυτοκινητα.πιστευω οτι δεν εχει νοημα να συνεχιστει αυτη η διαφωνια.
καλοταξιδος και καλα χιλιομετρα. -
Καθενας εχει τις προτεραιότητες του, δεν υπαρχει σωστο και λαθος αλλα οπως ειπε και ο συνφορουμίστας:
... δείχνει για ακόμη μια φορά ότι ο όρος ενεργητική ασφάλεια για την πλειοψηφία των οδηγών είναι άγνωστη λέξη και όταν κινείστε σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης,όταν βλέπετε απέναντι κάποιον να ξεκιναει προσπέραση πιάστε όσο πιό δεξιά μπορείτε.Δεν ξέρετε τι οδηγεί και το χειρότερο δεν ξέρει τι οδηγεί
-
Να την πάρεις την 316, αλλά ΠΑΝΤΑ δεξιά, γιατί στην αριστερή βγαίνουν και κάτιDatsun Micra 1.2
Προσοχή και στα ΚΤΕΛ, όπως επίσης και στους άδειους τράκτορες
Επιτέλους η 316 δικαιώνεται
-
Η παραπάνω τοποθέτηση του petran είναι η πιο εύστοχη των τελευταίων 3 σελίδων.
-
Κρίμα πάντως που δε σου αρέσουν τα μεταχειρισμένα γιατί με τόσα λεφτά στην Ιταλία μπορείς να αγοράσεις άνετα μια Boxster 2.7cc.
Που πουλάει και μούρη σαν 10 BMW μαζί.. -
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
Έτσι κι'αλλιώς δεν πάω ποτέ πάνω από 140 με 150 γιατί δεν το θεωρώ ασφαλές με κανένα αυτοκίνητο. Αυτοί που το κάνουν για να αποδείξουν ότι δεν έδωσαν τσάμπα 8 εκατομύρια για ........... (δεν γράφω όνομα γιατί θα γκρινιάζουν μερικοί) ας προσέχουν.[/quote]
φιλε σορρυ, αλλα εισαι ασχετος, και στο λεω φιλικα.-
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
ÐÜíôùò ï Ectel êáôÜöåñå íïìßæù ìå ôïí äéêü ôïõ îå÷ùñéóôü ôñüðï íá ãñáöôåß ôï ìåãáëýôåñï óå üãêï topic üðïõ Ýíáò **óõíöïñïõìßôçò æçôÜ âïÞèåéá ãéá áãïñÜ áõôïêéíÞôïõ.Ôáõôü÷ñïíá êáôÜöåñå íá óõíåíþóåé ôïõò ðÜíôåò.Åßíáé ç ðñþôç öïñÜ ðïõ äéáâÜæù ôüóï êáëÜ ëüãéá ãé áõôïêßíçôá Üëëùí åôáéñåéþí ðÝñá áð' áõôÝò ðïõ óõìðáèåß ï êáèÝíáò **8) .ÔÝëïò ìáò äåß÷íåé ãéá áêüìç ìéá öïñÜ üôé ï üñïò åíåñãçôéêÞ áóöÜëåéá ãéá ôçí ðëåéïøçößá ôùí ïäçãþí åßíáé Üãíùóôç ëÝîç êáé üôáí êéíåßóôå óå äñüìï äéðëÞò êáôåýèõíóçò,üôáí âëÝðåôå áðÝíáíôé êÜðïéïí íá îåêéíáåé ðñïóðÝñáóç ðéÜóôå üóï ðéü äåîéÜ ìðïñåßôå.Äåí îÝñåôå ôé ïäçãåß êáé ôï ÷åéñüôåñï äåí îÝñåé ôé ïäçãåß.
Õ.Ã.ÎÝñåéò Ectel åðåéäÞ âëÝðù üôé õðïëoãßæåéò ðïëý ôï image,íá 'óáé Ýôïéìïò íá áíôéìåôùðßóåéò ôï ýöïò ôùí êáôü÷ùí ôùí 320,520,X5, ðïõ èá âëÝðïõí óôçí 316 ôïí öôù÷ü óõããåíÞ ôçò ïéêïãÝíåéáò.Ïëá ôá ëåöôá
-
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
Καλημέρα παιδιά. Σε λίγες μέρες θα παραγγείλω καινούριο αμάξι και δεν μπορώ να αποφασίσω τι να πάρω. Τα λεφτά που δίνω είναι το πολύ εώς 32000 ευρώ. Τα αυτοκίνητα που έχω σκεφτεί εώς τώρα είναι:
a. BMW 316
b. Volvo S40 1.6d
c. A3 1.6
d. Renault Megane Cabrio 1.6
e. Alfa GT 1.8
f. Alfa 159 1.9d
g. Grand Cherokee 2.7d (μεταχειρισμένο από Γερμανία)Μπορείτε να μου προτείνετε και εσείς κάποιο με αυτά τα λεφτά (ή και λιγότερα) που να είναι value for money?
Δεν με ενδιαφέρει εάν το αυτοκίνητο θα είναι cabrio, jeep ή σενταν. Το κυριώτερο κριτήριο είναι να μην αλλάζει στα επόμενα χρόνια μοντέλο (δηλαδή να κρατήσει τουλάχιστον 3-4 χρόνια).
Τα παραπάνω αυτοκίνητα δεν είναι δεσμευτικά απλώς είναι ότι έχω δει εώς τώρα οπότε περιμένω και άλλες προτάσεις. (καλό θα ήταν να βρω κάτι μέχρι 1800cc diesel αλλά δεν είναι απαραίτητο).Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Το παραπάνω είναι το πρώτο σου ποστ.Όντως δείχνεις να σε ενδιαφέρει ως κριτήριο το ίματζ,αλλά προς το τέλος του μηνύματος αναφέρεις ότι περιμένεις κι άλλες προτάσεις.
18 σελίδες τώρα τα παιδιά σου προτείνουν εναλλακτικές λύσεις που εσύ ζήτησες.Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημά σου και κυρίως δεν καταλαβαίνω τί περιμένεις να ακούσεις;
Μήπως γουστάρεις απλά και μόνο ντόρο γύρω από το τί θέλεις να πάρεις εσύ,πόσα χρήματα διαθέτεις εσύ,τί θεωρείς **εσύ **καλό και τί όχι;
Μήπως;Εφόσον έχεις ''θάψει'' νοερώς ό,τι δεν φέρει έλικα,αστέρι και δαχτυλίδια **τί **άλλο περιμένεις;
Αν θες μπορείς να δώσεις μια εξήγηση.
Αν τώρα η εξήγησή σου είναι και πειστική ακόμα και καλύτερα -
Λιγο δυσκολο να μπορεσει να δωσει πειστικη εξηγηση....Εξαλλου ο τιτλος του topic τα λεει ολα....''Δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε τόσα αμάξια''....Αν και θα επρεπε να λεγοταν...''Δεν οδηγατε premium αυτοκινητο???Φτωχουληδες.....εγω οδηγω'' Απο την μια ζηταει γνωμες και απο την αλλη απαξιωνει ολους οσους απαντησαν με ενα υφος που δεν αρμοζει σε λογικα σκεπτομενο ανθρωπο.....Ισως πιστευει οτι ολοι εδω μεσα τρωνε κουτοχορτο...Αμ δε φιλε μου Ectel....Εδω δεν θα σου κανουμε την χαρη....Καλοριζικο να ειναι το αυτοκινητο σου αλλα μεχρι εκει...Ειπες βαριες κουβεντες και εθιξες σχεδον το συνολο της αυτοκινησης σαν αλλος κριτης καποιων αλλων εποχων....Ευγε αγορι μου...
-
Καλά θα τρελαθώ τελείως μ' αυτά που βλέπω και διαβάζω
Με 26000 θα πάρεις 316
Από 13000-15000 έχουν οι Μ3 Ε36 στην Ιταλία
Ενώ στα 26000 (ίσως και κάτι ψηλά 30000??) έχουν οι Μ3 Ε46.Καλά Κρασά
-
Αφού ρε Στέλιο θέλει καινούργιο ο άνθρωπος...but of course...
-
Παίδες, το κράξιμο που έχει φάει ο Ectel δε λέγεται...
Μεταξύ μας, τα'θελε ο απαυτός του.
-
Τι να πω ρε παιδιά. Από αυτά που άκουσα από μερικούς μέχρι τώρα. Είναι 3-4 άτομα που συνεχίζουν και επιμένουν να πιστεύουν ότι εταιρίες σαν την Nissan, Mazda, Skoda ktl (οι μάρκες που ανέφερα είναι τυχαίες) είναι καλύτερες από την BMW και από την AUDI. Τι να πω μπορεί να ξέρουν κάτι παραπάνω, θα το ψάξω και εγώ καλύτερα.
Όσο για κάτι Porsche και για κάτι Μ που άκουσα μακάρι να έκαναν τόσα εκτός εάν εννοείτε για 12 χρόνια αυτοκίνητο οπότε...........Αλλά και πάλι δεν θα μπορούσα να τις πάρω για δεν θα έβγαινα στο τελωνείο αφού πάνω από 2000cc πληρώνεις το 50% της αξίας του αυτοκινήτου, γι'αυτό από την αρχή μίλησα για 1800cc και αν υπήρχε BMW με 1,800 αυτήν θα έπαιρνα και όχι την 1,600.
Επίσης πως ξέρετε ότι η BMW στα 1,600 δεν πάει βήμα και είναι αργή σα χελώνα? Το Astra πάντως πηγαίνει πολύ χαλαρά 180 με 190 χιλιόμετρα και δεν είχα ποτέ μα ποτέ πρόβλημα στις προσπεράσεις, τι να πω εάν η BMW δεν μπορεί να αποδόσει τόσο καλά θα τους την γυρίσω πίσω. Εγώ πάντως από ότι ξέρω φοράει το καλύτερο 1,600 moter. Την έχετε κάνει test-drive? (εδώ παντως δεν έχει έρθει ακόμα για να μπορέσω να την οδηγήσω).
Επίσης γι'αυτούς που λένε ειρώνικά σχόλια περι BMW να λένε και τι αυτοκίνητο έχουν.
Και τέλος να μου απαντήσετε γιατί κρίνετε ένα αυτοκίνητο μόνο με την τελική του ταχύτητα και τα κυβικά του.
-
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
Τι να πω ρε παιδιά. Από αυτά που άκουσα από μερικούς μέχρι τώρα. Είναι 3-4 άτομα που συνεχίζουν και επιμένουν να πιστεύουν ότι εταιρίες σαν την Nissan, Mazda, Skoda ktl (οι μάρκες που ανέφερα είναι τυχαίες) είναι καλύτερες από την BMW και από την AUDI. Τι να πω μπορεί να ξέρουν κάτι παραπάνω, θα το ψάξω και εγώ καλύτερα.
Όσο για κάτι Porsche και για κάτι Μ που άκουσα μακάρι να έκαναν τόσα εκτός εάν εννοείτε για 12 χρόνια αυτοκίνητο οπότε...........Αλλά και πάλι δεν θα μπορούσα να τις πάρω για δεν θα έβγαινα στο τελωνείο αφού πάνω από 2000cc πληρώνεις το 50% της αξίας του αυτοκινήτου, γι'αυτό από την αρχή μίλησα για 1800cc και αν υπήρχε BMW με 1,800 αυτήν θα έπαιρνα και όχι την 1,600.
Επίσης πως ξέρετε ότι η BMW στα 1,600 δεν πάει βήμα και είναι αργή σα χελώνα? Το Astra πάντως πηγαίνει πολύ χαλαρά 180 με 190 χιλιόμετρα και δεν είχα ποτέ μα ποτέ πρόβλημα στις προσπεράσεις, τι να πω εάν η BMW δεν μπορεί να αποδόσει τόσο καλά θα τους την γυρίσω πίσω. Εγώ πάντως από ότι ξέρω φοράει το καλύτερο 1,600 moter. Την έχετε κάνει test-drive? (εδώ παντως δεν έχει έρθει ακόμα για να μπορέσω να την οδηγήσω).
Επίσης γι'αυτούς που λένε ειρώνικά σχόλια περι BMW να λένε και τι αυτοκίνητο έχουν.Και τέλος να μου απαντήσετε γιατί κρίνετε ένα αυτοκίνητο μόνο με την τελική του ταχύτητα και τα κυβικά του.
Ιδιο βαρος εχει η 316 με το Αstra???
Τι συγκριση παλι ειναι αυτη???
Μαλλον θα αναβαλω το πρωινο κουρεμα....Δεν μου χρειαζεται πλεον με αυτα που συνεχιζεις και γραφεις...
(Αααααααααααα.....Ενα ταπεινο και καταφρονεμενο peugeot εχω.... ) -
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
Και τέλος να μου απαντήσετε γιατί κρίνετε ένα αυτοκίνητο μόνο με την τελική του ταχύτητα και τα κυβικά του.
Σε τοσες σελιδες που διαβασα δεν ειδα κανεναν να κρινει ενα αυτοκινητο μονο με τελικη και κυβικα...Τωρα εσυ πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα και συνεχιζεις να το λες...
-
Εγώ πάντως θα χρειαστώ ακουστικά βαρηκοΐας. Ρε φίλε, εσύ δε μας έλεγες ότι πάνω από 140-150 είναι επικίνδυνα με οποιοδήποτε αμάξι; Τώρα μας λες για 180-190 χαλαρά! Τόσα είπα/ξείπα ρε παιδί μου ούτε ο χρονομέτρης να'ούμε!
-
ρε vinman407. Πραγματικά θίχτηκες από αυτά που λέει; σιγά..!
Εγώ μιλάμε έχω ΛΙΩΣΕΙ!!
Δηλαδή τι να σε πω.. τα'χω αποθηκεύσει!! Μπορεί να γελάω μόνος μου ας πούμε στο δρόμο όταν τα σκέφτομαι και να με περνάνε για καθυστερημένο!ectel απλά ρισπεκτ!
Πάντως, πληζ, μην κατασκηνώνεις στην αριστερή, και προσπάθησε να μάθεις λίγο τον κινητήρα στις προσπεράσεις γιατί φαντάζομαι θα το έχεις φανταστεί σαν υπεραυτοκίνητο ρε παιδί μου επειδή είναι bmw. απλά μην το φαντάζεσαι σα γρήγορο και ικανό για γρήγορες προσπεράσεις, γιατί μπορεί να γίνει επικίνδυνο ΑΝ το δεις με αυτον τον τρόπο.. άκου που σε λεω
και ασε εμας τους βλάχους με τα μαζντα κ ξερω γω τί άλλο είπας να'ουμ
Εμείς οι βλάχοι, ό,τι λάχει -
Είχε γράψει κάποτε με ειρωνική διάθεση (και πολύ σωστά) ο Ikar οτι 'δεν έχει αλλάξει τίποτα τα τελευταία 30 χρόνια στην αυτοκίνηση, τα πράγματα ειναι όπως μας τα λέγανε οι παππούδες μας' Τώρα βλέπουμε πρακτικό παράδειγμα αυτής της νοοτροπίας...
Δεν παει να ωρίεται ο ειδικός τύπος για π.χ. το 350Ζ, θα προτιμήσει κάποιος 'premium' δίλιτρο επειδή το Ζ ειναι... Datsun (Νissan)! Τι σημασία έχει αν το Ζ στρίβει καλύτερα, ειναι πιο γρήγορο και πιο απολαυστικό απο το 'premium'? Eίπαμε, η μούρη εχει σημασία και τα ποιοτικά πλαστικά κάνουν το αυτοκίνητο... Α ρε Ελλαδάρα, ζήτω το 'μεγαλείο' σου!
Υ.Γ. Περνάμε ώρες με φίλους συζητώντας θέματα του στυλ, 'Με 30.000 ευρώ τι θα αγόραζες;'... Και μόνο το οτι σκέφτομαι οτι μπορεί να δώσει κανείς τόσα λεφτά για ενα 1600άρi, με τρελαίνει! Δεν μπορεί να δώσει τα λεφτά σε μένα; Ορκίζομαι να τα επενδύσω σωστά!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ρε vinman407. Πραγματικά θίχτηκες από αυτά που λέει; σιγά..!
Εγώ μιλάμε έχω ΛΙΩΣΕΙ!!
Δηλαδή τι να σε πω.. τα'χω αποθηκεύσει!! Μπορεί να γελάω μόνος μου ας πούμε στο δρόμο όταν τα σκέφτομαι και να με περνάνε για καθυστερημένο!Δεν θιχτηκα...Ισα ισα εχω λιωσει και εγω στο γελιο οπως και εσυ αλλα οπως και οι περισσοτεροι που εχουν διαβασει αυτο το topic...
(Ασε που γλυτωσα και το κουρεμα.... )
Απλα και καποια πραγματα δεν γινεται να μενουν και αναπαντητα...
Μην μας περνανε και για χαζους...
Δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε τόσα αμάξια