-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τέλος πάντων, δεν 'έπιασες' τι εννοούσα: είπα πως ως αγοραστής premium ΟΦΕΙΛΕΙΣ να έχεις μειωμένη αντοχή σε παντός είδους προβλήματα, διαφορετικά έδωσες πολλά λεφτά και δεν αγόρασες ποιότητα, άρα είσαι κορόιδο. Αν διαφωνείς, λυπάμαι...
Επι της ουσίας. όλα τα προιόντα και τα premium και τα μη premium είναι φτιαγμένα από υλικά και η αστοχία υλικού είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Από κει και πέρα εαν κάποιο πρόβλημα λυθεί χωρίς κόστος κλπ εμένα δεν με πειράζει. Εσύ θύμωσε αν θες. Στο κάτω κάτω δεν υπάρχει εταιρία premium και μη που να μην έχει βγάλει προβληματικά αμάξια. Τα ποσοστά παίζουν
Αγοραστής Α: αγοράζει και πληρώνει premium και επί 5 χρόνια το αυτοκίνητό του θέλει μόνο βενζίνη-λάδια-τακάκια
Αγοραστής Β: αγοράζει και πληρώνει premium και στον πρώτο χρόνο έχει περάσει ένα μήνα στο συνεργείο, έχει ξοδέψει ευρώ σε ταξί, δικηγόρους, τηλέφωνα κτλ. Τα υπόλοιπα 4 χρόνια το αυτοκίνητό του είναι όπως του Α.Εγώ λέω πως ο Β σίγουρα θα πρέπει να αισθάνεται κορόϊδο διότι ενώ πλήρωσε όσο και ο Α δεν είχε αντίστοιχη ποιότητα.
Monday car ? Ε και ? Τα premium ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να έχουν monday-cars. Ατυχος ? Μα γιαυτό πληρώνεις (μεταξύ άλλων λόγων) premium, για να παίρνει τα ρίσκα η εταιρία (μέσω εξαντλητικού R&D και δοκιμών) και όχι εσύ...
Και τι να κάνουμε? όπως είπα και πριν μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε. Δηλαδή πως ειμαι κορόιδο. Πως μπορώ να ξέρω ότι δεν θα συμβεί αστοχία υλικού? Εσύ ας πούμε τι διαδικασίες ακολούθησες για να εκασφαλίσεις ότι το αμάξι σου δεν θα χαλάσει ποτέ?
Υπαρχει και κάτι που δεν υπολογίζεις.
Δεν ζούνε όλοι με το φάντασμα της αξιοπιστίας. Δεν θα κάτσω να σκάσω αν πάει το αμάξι συνεργείο. Σιγά μην χάσω την ζαχαρένια μου!!
Το έχετε αναγάγει σε μέγιστο θέμα. Είπαμε μη΄χανημα είναι και θα χαλάσει. Το θεμα είναι να μην σου βγάζει την πίστη συνεχώς!Η ψύχωση είναι κακό πράγμα!
Και στο κάτω κάτω μεγαλύτερο κορόιδο είναια αυτός που μάζεψε 10-15000 για αμάξι με χιλιους κόπους και άπειρες δόσεις και το αμάξι του βγάλει πρόβλημα παρά αυτός που έχει φράγκα και πέρνει ένα αμάξι 30-40000
-
Πάρτε και για τους Γερμανούς Premium που δεν χαλάνε ποτέ και που δεν έχουν ΚΟΡΟΙΔΑ αγπραστες:
Ανακλήσεις AUDI
Δεν ανακοινώθηκε 05/02/2003 ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ 1,8 turbo, V5, V6 και W8 2001-2003 ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
A3 25/07/2003 ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ 002500 έως 006000 ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΗΣ ΨΥΓΕΙΟΥ
A3 02/03/2002 ΕΩΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2001 **ΛΙΩΣΙΜΟ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ - ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΔΗΣΗΣ **
A3 04/10/2001 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1998 - ΜΑΡΤΙΟΣ 2000 **ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΣΩ ΑΞΟΝΑ - ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΡΟΧΩΝ **
A4 29/04/2004 1994 - 1999 ΦΘΟΡΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΑΞΟΝΑ - ΑΣΤΑΘΕΙΑ **
A6 11/10/2004 1998 - 1999 ΚΟΛΛΗΜΑ ΓΚΑΖΙΟΥ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ
A6 29/04/2004 1997 - 1999 ΦΘΟΡΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΑΞΟΝΑ - ΑΣΤΑΘΕΙΑ A6 24/03/2004 1998 - 2004 ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ - ΑΝΑΦΛΕΞΗ
A8 29/04/2004 1994 - 1999 ΦΘΟΡΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΑΞΟΝΑ - ΑΣΤΑΘΕΙΑ
ALLROAD QUATTRO 24/03/2004 1998 - 2004 ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ - ΑΝΑΦΛΕΞΗ
S3 04/10/2001 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1998 - ΜΑΡΤΙΟΣ 2000 ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΣΩ ΑΞΟΝΑ - ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΡΟΧΩΝ **
S6 24/03/2004 1998 - 2004 ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ - ΑΝΑΦΛΕΞΗ
TT 04/10/2001 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1998 - ΜΑΡΤΙΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1998 - ΜΑΡΤΙΟΣ 2000 **ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΣΩ ΑΞΟΝΑ - ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΡΟΧΩΝ **ANAΚΛΗΣΕΙΣ BMW
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1998 - ΜΑΡΤΙΟΣ 2000** ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΣΩ ΑΞΟΝΑ - ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΡΟΧΩΝ3 SERIES** 02/02/2005 2005 ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΙΣ DIESEL ΕΚΔΟΣΕΙΣ 3 SERIES 21/08/2002 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 1999 - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 1999 ΠΛΕΥΡΙΚΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ
3 SERIES 26/06/2001 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2001 - ΙΟΥΝΙΟΣ 2001 **ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ - ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ **
3 SERIES 08/04/2001 ΜΑΡΤΙΟΣ 1994 - ΙΟΥΛΙΟΣ 1997 **ΔΙΑΡΡΟΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ **
5 SERIES 02/02/2005 2005 ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΙΣ DIESEL ΕΚΔΟΣΕΙΣ
5 SERIES 28/12/2004 ΕΩΣ 2004 ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
7 SERIES 02/02/2005 2005 ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΙΣ DIESEL ΕΚΔΟΣΕΙΣ
7 SERIES 28/12/2004 ΕΩΣ 2004 ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
7 SERIES 28/05/2002 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2001 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2002 **ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΣΒΗΣΙΜΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ **
7 SERIES 28/05/2002 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2001 - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2001 **ΒΑΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ - ΣΒΗΣΙΜΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ **
7 SERIES 26/06/2001 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2001 - ΙΟΥΝΙΟΣ 2001 ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ - ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ
MINI COOPER 31/07/2002 2002 ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
MINI COOPER 04/09/2001 2001 **ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ **
X3 02/02/2005 2005 ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΙΣ DIESEL ΕΚΔΟΣΕΙΣ
X5 02/02/2005 2005 ΑΝΤΛΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΙΣ DIESEL ΕΚΔΟΣΕΙΣ
X5 31/01/2003 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 1999 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2002 ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΔΗΣΗΣ - ΔΙΑΡΡΟΗ ΥΓΡΟΥ ΦΡΕΝΩΝ
X5 31/07/2002 2002 ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΔΗΣΗΣ
X5 26/06/2001 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2001 - ΙΟΥΝΙΟΣ 2001 ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ - ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ
X5 08/02/2001 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2000 - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2000 ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Z8 26/06/2001 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2001 - ΙΟΥΝΙΟΣ 2001 ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ - ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣΠΗΓΗ AUTOPRESS
-
Παιδιά δυστυχώς μετά από έναν νέο προυπολογισμό που έκανα πρέπει να βγάλω περίπου 4000 χιλιάρικα απο την αγορά αυτοκινήτου. Οπότε πάνε τα ονειρα μου για BMW ή Alfa 159 .
Με τα 28,000 χιλιαρικάκια τι να πάρω τώρα? Έχω αρχίσει και σκέφτομαι πολύ για το Megane CC 1.6 (εννοείτε full - extra). Τι γνώμη έχετε?
Επίσης αξίζει να κοιταξω το 407 ή θα χάσω τζάμπα το χρόνο μου? -
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
Έχω αρχίσει και σκέφτομαι πολύ για το Megane CC 1.6 (εννοείτε full - extra). Τι γνώμη έχετε?
Επίσης αξίζει να κοιταξω το 407 ή θα χάσω τζάμπα το χρόνο μου?To megane CC έχει νόημα μόνο αν ψάχνεις για 4θέσιο ανοιχτό αυτοκίνητο, και σε ελκύει το desing του και η γυάλινη οροφή. Ειδάλλως, είναι ακριβό και απορώ πως και βλέπω τόσα πολλά στο δρόμο. Στα ίδια λεφτά θα αγοράζα κάτι άλλο.
Οδηγικά όμως είναι αξιοπρεπέστατο, ίσως και να εκπλήξει κάποιους με το πόσο ισορροπημένο είναι, αλλά θεωρώ την έλλειψη προσωπικότητας στο εσωτερικό μείον. Θέλω να πω πως το εσωτερικό αυτό (έστω χωρίς αλουμίνια και δέρματα) είναι καλό για το 1.4 των 15000Ε, αποδεκτό για ένα ας πούμε σπορτίφ GT όπως το RS, αλλά μάλλον απλό για ένα 'κυριλέ' αυτοκίνητο- πολύ hatchback στυλ ρε παιδί μου.Και μόνο που αναφέρεις το 407 στην ίδια πρόταση δείχνει πως τελικά υπάρχει μεγαλύτερος αναποφάσιστος από μένα!
Το οποίο, από ότι ακούγεται, είναι πολύ ευχάριστο στο ταξίδι (υποθέτω όχι το 1.8 βέβαια). -
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
Παιδιά δυστυχώς μετά από έναν νέο προυπολογισμό που έκανα πρέπει να βγάλω περίπου 4000 χιλιάρικα απο την αγορά αυτοκινήτου. Οπότε πάνε τα ονειρα μου για BMW ή Alfa 159 .Με τα 28,000 χιλιαρικάκια τι να πάρω τώρα? Έχω αρχίσει και σκέφτομαι πολύ για το Megane CC 1.6 (εννοείτε full - extra). Τι γνώμη έχετε?
Επίσης αξίζει να κοιταξω το 407 ή θα χάσω τζάμπα το χρόνο μου?Και τα δύο ενδιαφέροντα. 407 όχι 1800 είναι πάν-αργο. Το megane από την άλλη θα σου δώσει την χαρά του ανοικτού, αλλά τα πίσω καθίσματα είναι διακοσμητικά, τουλάχιστον σε αυτό που εγω μπήκα στην έκθεση.
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Έχω αρχίσει και σκέφτομαι πολύ για το Megane CC 1.6 (εννοείτε full - extra). Τι γνώμη έχετε?
Επίσης αξίζει να κοιταξω το 407 ή θα χάσω τζάμπα το χρόνο μου?To megane CC έχει νόημα μόνο αν ψάχνεις για 4θέσιο ανοιχτό αυτοκίνητο, και σε ελκύει το desing του και η γυάλινη οροφή. Ειδάλλως, είναι ακριβό και απορώ πως και βλέπω τόσα πολλά στο δρόμο. Στα ίδια λεφτά θα αγοράζα κάτι άλλο.
Οδηγικά όμως είναι αξιοπρεπέστατο, ίσως και να εκπλήξει κάποιους με το πόσο ισορροπημένο είναι, αλλά θεωρώ την έλλειψη προσωπικότητας στο εσωτερικό μείον. Θέλω να πω πως το εσωτερικό αυτό (έστω χωρίς αλουμίνια και δέρματα) είναι καλό για το 1.4 των 15000Ε, αποδεκτό για ένα ας πούμε σπορτίφ GT όπως το RS, αλλά μάλλον απλό για ένα 'κυριλέ' αυτοκίνητο- πολύ hatchback στυλ ρε παιδί μου.Και μόνο που αναφέρεις το 407 στην ίδια πρόταση δείχνει πως τελικά υπάρχει μεγαλύτερος αναποφάσιστος από μένα!
Το οποίο, από ότι ακούγεται, είναι πολύ ευχάριστο στο ταξίδι (υποθέτω όχι το 1.8 βέβαια).Το Megane cc που οδήγησα μόνο αξιοπρεπέστατο δεν είναι. Η ακαμψία του είναι για γέλια (με την οροφή κλειστή βελτιώνεται αλλά η οροφή τρίζει μόλις συνατήσεις ανωμαλίες ή δοκιμάσεις να το στρίψεις πιο γρήγορα) και το μοτέρ ακούει μετά τις 4Κ λόγω βάρους.
Είναι πολύ ευχάριστο όμως σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς με καλά φρένα.Το 407 που οδήγησα είναι πολύ ευχάριστο και οδηγικά ενδιαφέρον αυτοκίνητο. Καλή ποιότητα και καλή αίσθηση από ανάρτηση -τιμόνι - φρένα. Ακόμα όμως και ο 2.0 ήταν απλως επαρκής.
-
Ωραία, τώρα που βγήκε εκτός budget η GT, όλα τα μελλοντικά posts είναι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ωραία, τώρα που βγήκε εκτός budget η GT, όλα τα μελλοντικά posts είναιΆντε τυχερέ μπορείς να ηρεμίσεις τώρα.
Γιατι σε έχει φοβηθεί το μάτι μου.
-
Oποιος θελει να παρει το 407 του το συνιστω αναεπιφυλακτα....πολυ καλη οδικη συμπεριφορα,κορυφαια φρενα και φοβερα ανετα ταξιδια....Ομως μακρια απο το 1,8......Εγω περυσι τον Δεκεμβριο αγορασα το 1,8 και το μετανιωσα λογω του οτι ηταν παρα πολυ βαρυ (1430 κιλα) και οι 117 ιπποι μεσα στην Αθηνα ηταν ελαχιστοι,οποτε το αυτοκινητο ηθελε μεγαλη πιεση για να ανταποκριθει στην κινηση της Αθηνας με αμεσο αντικτυπο στην υψηλη καταναλωση (11,8lt)...Στην εθνικη βεβαια δεν ειχε ιδιαιτερα ζορια αλλα δυστυχως επειδη επι το πλειστον το χρησιμοποιουσα στην Αθηνα αποφασισα φετος τον Οκτωβριο να κανω τραμπα με το 2,0 το οποιο δεν εχει καμμια σχεση...πολυ πιο ροπατο,δεν πιεζεται (1460 κιλα - 138 ιπποι)και φυσικα η καταναλωση μεσα στην Αθηνα επεσε στο 10,6....Το εσωτερικο του ειναι παρα πολυ ομορφο,εχει κορυφαια στοιχεια ασφαλειας (7 αεροσακους στανταρ + 2 ακομα προεραιτικους - ABS - ESP) και βεβαια ειναι και απο τα ομορφα αυτοκινητα της κατηγοριας...
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Τέλος πάντων, δεν 'έπιασες' τι εννοούσα: είπα πως ως αγοραστής premium ΟΦΕΙΛΕΙΣ να έχεις μειωμένη αντοχή σε παντός είδους προβλήματα, διαφορετικά έδωσες πολλά λεφτά και δεν αγόρασες ποιότητα, άρα είσαι κορόιδο. Αν διαφωνείς, λυπάμαι...
Επι της ουσίας. όλα τα προιόντα και τα premium και τα μη premium είναι φτιαγμένα από υλικά και η αστοχία υλικού είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Από κει και πέρα εαν κάποιο πρόβλημα λυθεί χωρίς κόστος κλπ εμένα δεν με πειράζει. Εσύ θύμωσε αν θες. Στο κάτω κάτω δεν υπάρχει εταιρία premium και μη που να μην έχει βγάλει προβληματικά αμάξια. Τα ποσοστά παίζουν
Βρε συ, μηχανήματα είναι και χαλάνε.
Ωστόσο, αν τα έχεις πληρώσει ακριβά (ως Premium) δεν έχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις ? Ιδιες απαιτήσεις έχεις ως προς την ποιότητα (η οποία περιλαμβάνει ως σημαντικό συστατικό και την αξιοπιστία, εκτός και αν διαφωνείς σε αυτό) από την GT και ίδιες από το Opel Tigra ?Οπότε σε Premium:
ο Monday cars σαν του Sado είναι 101% ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να συμβαίνουν
ο Πολύ σοβαρές βλάβες σαν του xristos69 (μπιέλα στα 9000 Km ? ) είναι (ας πούμε) 95% απαράδεκτο να συμβαίνουνΕνώ στα μη Premium τα παραπάνω ενδεικτικά ποσοστά (τα παραθέτω απλά για να καταλάβεις τι θέλω να πω, δεν έχουν απαραίτητα 'φυσικό' νόημα) είναι μικρότερα...
Από εκεί και πέρα, μικροπροβλήματα παίζουν ανάλογα με τη διάθεση του αγοραστή.
Αγοραστής Α: αγοράζει και πληρώνει premium και επί 5 χρόνια το αυτοκίνητό του θέλει μόνο βενζίνη-λάδια-τακάκια
Αγοραστής Β: αγοράζει και πληρώνει premium και στον πρώτο χρόνο έχει περάσει ένα μήνα στο συνεργείο, έχει ξοδέψει ευρώ σε ταξί, δικηγόρους, τηλέφωνα κτλ. Τα υπόλοιπα 4 χρόνια το αυτοκίνητό του είναι όπως του Α.Εγώ λέω πως ο Β σίγουρα θα πρέπει να αισθάνεται κορόϊδο διότι ενώ πλήρωσε όσο και ο Α δεν είχε αντίστοιχη ποιότητα.
Monday car ? Ε και ? Τα premium ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να έχουν monday-cars. Ατυχος ? Μα γιαυτό πληρώνεις (μεταξύ άλλων λόγων) premium, για να παίρνει τα ρίσκα η εταιρία (μέσω εξαντλητικού R&D και δοκιμών) και όχι εσύ...
Και τι να κάνουμε? όπως είπα και πριν μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε. Δηλαδή πως ειμαι κορόιδο. Πως μπορώ να ξέρω ότι δεν θα συμβεί αστοχία υλικού? Εσύ ας πούμε τι διαδικασίες ακολούθησες για να εκασφαλίσεις ότι το αμάξι σου δεν θα χαλάσει ποτέ?
Δεν μίλησα για αυτοκίνητα που δεν χαλάνε ποτέ, μίλησα για τι παίρνεις όταν πληρώνεις για Premium. Οπότε το ερώτημα είναι άσχετο. Αλλά μου δίνει μια ωραία πάσα:
Εγώ έδωσα 30Κ και δεν πήρα Premium, πήρα ένα απλό αυτοκίνητο. Αλλά με εξαιρετικές επιδόσεις-κρατήματα κτλ.
Οπότε δεν θα με χάλαγε αν έβγαζε και κάτι (που δεν έβγαλε μέχρι στιγμής μετά από 28Κ χλμ. σε 16 μήνες 'σκισίματος').
Αλλά: αν το είχα πάρει για επιδόσεις και με πέρναγαν τα Atos θα γινόμουν ΕΞΑΛΛΟΣ. Διότι δεν θα είχα αυτό που πλήρωσα.(Η δική μου διασφάλιση είναι πως πριν αγοράσω το αυτοκίνητο το οδήγησα και ήμουν σίγουρος για αυτό που έπαιρνα ('άνοιξα' με Atos και του έριξα 18 κενές ). Δυστυχώς για την αξιοπιστία δεν υπάρχει αντίστοιχη δοκιμή, εκτός ίσως από το να μην αγοράζεις αυτοκίνητα που μόλις λανσαρίστηκαν)
Ετσι και αν σου χαλάει συχνά ένα Premium (λέω πως) ΟΦΕΙΛΕΙΣ να εκνευρίζεσαι περισσότερο απ΄ όσο ένα μη Premium διότι από τα δύο συστατικά του Premium (ποιότητα + όνομα), δεν έχεις το ένα.
Τότε είσαι κορόϊδο, αν πληρώνεις Premium και συμβιβάζεσαι με ποιότητα λιγότερη από Premium. Εκτός και αν σου αρκεί το όνομα...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ιδιες απαιτήσεις έχεις ως προς την ποιότητα (η οποία περιλαμβάνει ως σημαντικό συστατικό και την αξιοπιστία, εκτός και αν διαφωνείς σε αυτό) από την GT και ίδιες από το Opel Tigra ?**Όχι, προς Θεού, ΟΧΙΙΙΙ!!! **
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Το Megane cc που οδήγησα μόνο αξιοπρεπέστατο δεν είναι. Η ακαμψία του είναι για γέλια (με την οροφή κλειστή βελτιώνεται αλλά η οροφή τρίζει μόλις συνατήσεις ανωμαλίες ή δοκιμάσεις να το στρίψεις πιο γρήγορα) και το μοτέρ ακούει μετά τις 4Κ λόγω βάρους.
Είναι πολύ ευχάριστο όμως σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς με καλά φρένα.Ε, γιατί λοιπόν δεν είναι αξιοπρεπές? Δε νομίζω να διαφωνούμε ως προς το ότι είναι σταθερό σε μεγάλες ταχύτητες, δε φέρεται απρόβλεπτα, φρενάρει καλά κτλ. Δεν είπα πως είναι GTI, είπα πως είναι αξιοπρεπέστατο! Και στον τομέα των επιδόσεων, για την κατηγορία του, αποδεκτό είναι. Η ακαμψία, κλασική για ανοιχτό αυτοκίνητο... (όχι roadster, ok!)
Τέλος, η Alfa GT είναι ένα πανέμορφο αμάξι που αγοράζεις επειδή χαίρεσαι να το έχεις και να το οδηγείς. Ορθολογικά, ίσως είναι καλύτερες οι τουρμπίνες που φουσκώνουν και ξεφουσκώνουν για κάποιους (ίσως και για μένα), αλλά αν δε σε φτιάχνει το υπόλοιπο αμάξι απλά δε σου πάει να το αγοράσεις. Και όπως και να το κάνουμε, σαν συμπεριφορά η Alfa έχει κάποιον ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Άλλωστε, η αισθητική δεν είναι αμελητέο πράγμα, καθώς πάνω σε αυτή δημιουργούνται και οι περισσότερες (φαντασιακές) ταυτίσεις.
-
Ένα άλλο καλό που έχει η Renault και η Peugeot είναι ότι κοστίζουν κατά 3,000 ευρώ λιγότερο στην Ιταλία από την Ελλάδα!!! Μιλάμε πάντα για το ίδιο αυτοκίνητο!!
Δεν μπορώ να καταλάβω πως σε χώρες της ΕΕ το ίδιο αμάξι έχει διαφορά στην τιμή? Πχ Audi, Volvo, VW κοστίζουν 2,000 ευρώ λιγότερο στην Ελλάδα από άλλες χώρες ενώ τα μη Ευρωπαικα αυτοκίνητα (Ιαπωνικά, Κορεάτικα κτλ) κοστίζουν κατα πολύ λιγότερο στην Ιταλία από την Ελλάδα. -
Ρε παιδιά θέλω μια μεγάλη χάρη. Μπορείτε να μου πείτε πόσο κάνουν στην Ελλάδα τα παρακάτω αυτοκινητα; Όχι τις τιμές που δείχνουν τα περιοδικά αλλά αυτές των αντιπροσωπιών με το κλειδί στο χέρι και εννοείτε σε όλα μεταλλικό χρώμα.
Αudi A3 FSI 1.6 Sportback με πακέτο Sport.
VW Passat 1.6 FSI Comfortline με 17' ζάντες.
Megane CC 1.6 Luxe Dynamic με Xenon και Esp
Volvo S40 1.6D momentum (εάν δεν υπάρχει στην Ελλάδα το diesel τότε το 1,6 βενζινα).Ευχαριστώ εκ των προτέρων και παρακαλώ όχι απαντήσεις του τύπου πχ το Passat 1.6 με 17' ζάντα δεν θα πάει βήμα.
Οι τιμές με το κλειδί στο χέρι παντα. -
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
Ρε παιδιά θέλω μια μεγάλη χάρη. Μπορείτε να μου πείτε πόσο κάνουν στην Ελλάδα τα παρακάτω αυτοκινητα; Όχι τις τιμές που δείχνουν τα περιοδικά αλλά αυτές των αντιπροσωπιών με το κλειδί στο χέρι και εννοείτε σε όλα μεταλλικό χρώμα.Αudi A3 FSI 1.6 Sportback με πακέτο Sport.
Volvo S40 1.6D momentum (εάν δεν υπάρχει στην Ελλάδα το diesel τότε το 1,6 βενζινα).Ευχαριστώ εκ των προτέρων και παρακαλώ όχι απαντήσεις του τύπου πχ το Passat 1.6 με 17' ζάντα δεν θα πάει βήμα.
Οι τιμές με το κλειδί στο χέρι παντα.τις τιμες αυτες μονο με τηλεφωνο στην αντιπροσωπια μπορεις να τις μαθεις, διοτι κατα καιρους μπορει να παιζουν και σημαντικες προσφορες, οι οποιες δεν αναφερονται στα περιοδικα.
ομως μια καλη ιδεα μπορεις να παρεις:
- απο τα επισημα site των εταιριων
2)http://www.4troxoi.gr/times.php
- απο τα επισημα site των εταιριων
-
Seat Leon 20VT4 όσο προλαβαίνεις ....
-
νομιζω οτι δεν υπαρχουν αλλα κομματια αλλα ειναι καλη επιλογη...
-
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
Ρε παιδιά θέλω μια μεγάλη χάρη. Μπορείτε να μου πείτε πόσο κάνουν στην Ελλάδα τα παρακάτω αυτοκινητα; Όχι τις τιμές που δείχνουν τα περιοδικά αλλά αυτές των αντιπροσωπιών με το κλειδί στο χέρι και εννοείτε σε όλα μεταλλικό χρώμα.Αudi A3 FSI 1.6 Sportback με πακέτο Sport.
Οι τιμές με το κλειδί στο χέρι παντα.Passat 1.6(115 hp) Comfortline(στανταρ ESP,Cruise Control όχι υπολoγιστή ταξιδιού,όχι χειριστήρια ραδιο-cd στο τιμόνι) 16' ζάντες 22900 με το κλειδί στο χέρι.
S40 1.6(100 hp) Μomentum(υπερπλήρης αξοπλισμός ασφάλειας και άνεσης) 23500 με το κλειδί στο χέρι.
Τα παραπάνω είναι στοιχεία από αντιπροσωπείες στις αρχές Σεπτεμβρίου. -
Τελικά αποφάσισα. BMW αφού είναι το καλύτερο αυτοκίνητο που για φέτος και του χρόνου αλλά με πολλούς συμβιβασμούς στον εξοπλισμό λόγω χρημάτων.
Με τα εξής χαρακτηριστηκά:
BMW 316i
Μεταλλικό Χρώμα
Ζάντα αλουμινίου 16'
Προβολείς Ομίχλης
Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών
Εξωτερικά τμήματα στο χρώμα του αυτοκινήτου
Αυτόματος κλιματισμός
BMW Alarm
Storage Compartment Package
Δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων
Radio-CD MP3 BMW professionalΤο αμάξι θα το παραγγείλω κατεύθειαν από το εργοστάσιο χωρίς κανέναν μεσάζωντα τις επόμενες μέρες.
Μόνο κάτι λεπτομέριες μου μένουν όπως το χρώμα (είμαι ανάμεσα στο ανθρακί και το μαύρο), το εσωτερικό χρώμα και το αν θα βάλω Rain Sensor and automatic driving lights control και armrest στα πίσω καθίσματα.Κανά σχόλιο ή καμιά γνώμη?
Το όλο αμάξι θα μου βγει περίπου 26,000 στο εργοστάσιο. Αξίζει τα λεφτά του? Εάν βγεί κανένας να πει ότι μπορώ να πάρω καλύτερο αμάξι με αυτά τα λεφτά θα πάω να πέσω από κανά βουνό. -
Μπορείς να πάρεις καλύτερο αυτοκίνητο με αυτά τα λεφτά. Πήγαινε πέσε από κανά βουνό .
Δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε τόσα αμάξια