-
Μετά τη Νικολούλεια παρέμβαση του pro_crossaro ( ), το μεταφέρω κι εδώ:
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Υ.Γ.: Μάλλον βρήκα τι παίζει. Είναι λέει 'special' έκδοση (μαχαίρι με καλό όνομα όμως που λέμε).'very Rare Christopher Neil Conversion'
http://www.carandclassic.co.uk/car/C267819 -
-
Αυτό το θυμάμαι για πολύ καιρό στις αγγελίες.
Τότε βέβαια έδειχνε καλύτερο.Δε θυμάμαι τι μοτέρ φόραγε, αλλά άμα δεν είναι 1100κε, τότε δεν είναι σπάνιο πουλί.
Αν και το συγκεκριμένο πρέπει να είναι. -
Το είδα στην Θεσσαλονίκη. Opel είναι αν και δε ξέρω τι ακριβώς. Εγώ πάντως πρώτη φορά έβλεπα τέτοιο
-
Είναι ένα Opel GT:
http://en.wikipedia.org/wiki/Opel_GT
Μάλιστα βρήκα και την αγγελία στο αρχείο μου. Είναι όντως 1.100κε, οπότε δικαιωματικά μπήκε στα Σπάνια Πουλιά.
Βέβαια στις φωτό που έχω δείχνει τέλειο. Πάντως είναι το ίδιο. Και τότε Θεσσαλονίκη ήταν, και μάλιστα Συκιές. -
Signum 1.9 cdti πρίν λίγο.
Ήξερα ότι δεν έχει πουλήσει τρελά αυτό το αμάξι αλλά δεν περίμενα να έβλεπα και diesel!!! Ήθελα να ξερα γιατί δεν αγοράζονται τέτοια αμάξια? Μια χαρά λιμουζίνα είναι!!! -
Πριν απο λίγο τι? Πριν από λίγο έγινε σπάνιο? Πριν τι ήτανε? Τώρα τι είναι?
-
-
-
-
Τί σημασία έχει αν είναι τώρα, πρίν, πότε έγινε σπάνιο κλπ κλπ? Τώρα είναι για το... funniest
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Τί σημασία έχει αν είναι τώρα, πρίν, πότε έγινε σπάνιο κλπ κλπ? Τώρα είναι για το... funniestΕσυ γιατί ακριβώς γελάς?
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
έτσι αγαπάει ο ΙΚΕ. -
Είδα χθές ένα citroen 2cv charleston στο γκέτο της Αγιάς Σοφιάς στη Πάτρα.
Σαν αυτόΕπίσης στη γειτονιά υπάρχει και μια Alfa Romeo 1750 Berlina automatic
-
weak
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Signum 1.9 cdti πρίν λίγο.
Ήξερα ότι δεν έχει πουλήσει τρελά αυτό το αμάξι αλλά δεν περίμενα να έβλεπα και diesel!!! Ήθελα να ξερα γιατί δεν αγοράζονται τέτοια αμάξια? Μια χαρά λιμουζίνα είναι!!!Μια χαρά δεν είναι ένα ακόμη κουτί με ρόδες... Αλλά ναι και στην αλεξπολη έχουμε ένα τέτοιο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τί σημασία έχει αν είναι τώρα, πρίν, πότε έγινε σπάνιο κλπ κλπ? Τώρα είναι για το... funniest
Εσυ γιατί ακριβώς γελάς?
και τί να κάνω δηλαδή να κλαίω?
-
Ναι, να κλαις.
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εσυ γιατί ακριβώς γελάς?
Τί σημασία έχει αν είναι τώρα, πρίν, πότε έγινε σπάνιο κλπ κλπ? Τώρα είναι για το funniest
Σπάνια πουλιά!!!!!