-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Χάροι!Fixed.
-
Υπερσπάνιο πουλί.
** ΖΑΖ 110247 Tavria**
-
Μοιάζει με το Lada Samara......
-
No, it's uglier
-
-
Καποια κουβεντα δεν ειχε ανοιξει και ο Φασουλας η ηταν για αλλο αυτοκινητο;
Παντως 405.000 δεν ειναι και ασχημα μιας και η 300αρα δεν ηταν και πολυ στις ομορφιες της!!! -
Amid fierce competition, the car was bought by Rajna Hildebrandt for €405,000 ($558,600). In honor of Dilaveri's generous gift, the city will use the funds to maintain a park which will ensure his legacy continues long after his death.
Δηλαδή, αντί να φτιάξουν κάτι χρηστικό, πχ παιδικούς σταθμούς, καμιά παιδική χαρά της προκοπής, μονάδα μέριμνας για ηλικιωμένους κλπ, θα μοιράσουν τα λεφτά σε κάποιους εργολάβους για να δημιουργηθεί κάποιο πάρκο για πρεζάκια (και 2-3 κηπουρούς βεβαίως-βεβαίως).
-
Πολύ θα ήθελα να δημιουργήσει αυτός ένα βίντεο με τη διαδικασία αποκατάστασης και αναπαλαίωσης! Θα ήταν χάρμα οφθαλμών!
-
Την Κυριακή στην παραλιακή, στο ύψος του Φλοίσβου πέρασαν παρέα μπροστά μου δυο κούκλες σαν τις παρακάτω, με πινακίδες κλασικού. Δεν πρόλαβα φωτογραφία γιατί ήμουν πεζός κι αυτές πέρασαν φουριόζες!
Μια βυσσινί Jaguar E-Type Convertible σαν αυτή
και μια Mercedes-Benz W113 Coupe σε ένα σαμπανιζέ χρώμα
-
Υπηρχε εκδηλωση βραβευσης Απο ΦΙΛΠΑ στο Ναυτικο ομιλο στον Πειραια ηταν γεματο απο κλασσικα...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Amid fierce competition, the car was bought by Rajna Hildebrandt for €405,000 ($558,600). In honor of Dilaveri's generous gift, the city will use the funds to maintain a park which will ensure his legacy continues long after his death.
Δηλαδή, αντί να φτιάξουν κάτι χρηστικό, πχ παιδικούς σταθμούς, καμιά παιδική χαρά της προκοπής, μονάδα μέριμνας για ηλικιωμένους κλπ, θα μοιράσουν τα λεφτά σε κάποιους εργολάβους για να δημιουργηθεί κάποιο πάρκο για πρεζάκια (και 2-3 κηπουρούς βεβαίως-βεβαίως).
οχι το παρκο υπαρχει πολυ καιρο τωρα απλα ηταν το χαλι το ιδιο προσφατα το ειχαν κλεισει για να το φτιαξουν αλλα ξεμειναν απο λεφτα οποτε μαλλον με αυτα θα γινει
-
1991 GMC Syclone Pickup Truck
http://www.jaylenosgarage.com/trucks/19 ... tem=205443
2,998 από δαύτα κατασκευάστηκαν
4,3L V6
280hp
4wd -
Δύο τεμάχια από αυτά κυκλοφορούν ακόμα στην Θεσσαλονίκη.....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δύο τεμάχια από αυτά κυκλοφορούν ακόμα στην Θεσσαλονίκη.....Και το ένα το έχει γνωστός μου και πειραγμένο μάλιστα. Μπουρδέλο πάντως γενικότερα...
-
O Jay Leno στο βίντεο λέει ότι το είχε για καθημερινό τότε που ήταν και πιο 'φτωχός' (λέμε τώρα ) και του βγήκε πολύ αξιόπιστο. Λαδάκια και τακάκια...
-
-edit-
-
Βreaking Bad....πέστο μην ντρέπεσαι. Το είδες ΣΤΗΝ σειρά!
-
-edit-
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Βreaking Bad....πέστο μην ντρέπεσαι. Το είδες ΣΤΗΝ σειρά!
Την έχεις δει και εσύ ; Κορυφαία σειρά...
Νόμιζα ότι δεν την έχουν δει πολλοί στην Ελλάδα μιας και δεν έχει προβληθεί εδώ.Μου έκανε εντύπωση το SUV, και έψαχνα να βρω ποιό SUV-λάκι είναι !
Μπορεί να μην διεκδικεί βραβείο ομορφιάς αλλά έχει ξεχωριστό σχήμα...
Ελπιζω πραγματικα να εχει φτιαχτει σε ελαχιστα κομματια γιατι ειναι βιασμος της αισθητικης
-
Σπάνια πουλιά!!!!!