-
Ο χρήστης Silvester21 έγραψε:
Γιατι ειναι αψογα σε πλευρικη στηριξη, κ τα φωτα δε θα με χαλαγανε να ηταν bi - xenon. ουτε να εχω 18αρες κ να ειναι τουμπανο το αυτοκίνητο αλλά κ να κρατάει καλύτερα. Τα ηλεκτρονικά σώζουν ζωές κ το IDS - PLUS το έχω στο άστρα μου. Δε φεύγει με τίποτα το αυτοκίνητο. Για όσους θέλουν το απενεργοποιούν.
Θα το συγκρίνουν κ θα δούμε τι παίζει κ στην ελλάδα. Έχω διαβάσει καλά λόγια πάντως από το βρετανικό τύπο. Κ εξώφυλλο που γράφει bye bye GTI το θεωρώ πολύ λογικό.
έχει πολύ γκάζι. Ακόμα κ με τιν σειρά 1 την Μ μπορεί να συγκριθεί.Αυτα που αναφερεις δεν ειναι εξοπλισμος ενος GTi που σεβεται τον εαυτο του αλλα ενος πολυ καλου GT, οτι ειναι δηλαδη και το Astra...bye bye GTi...παραπεμπει στο οτι δεν υπαρχουν πια GTi κατα την γνωμη μου και οχι στο αν το Αστρα ειναι GTi...
Tα λογια του βρετανικου τυπου στηριζονται ομως και στο γεγονος οτι εχει σχετικα χαμηλη τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο...
Τα μοναδικα αυτοκινητα αυτη τη στιγμη που θα χαρακτηριζα GTi ειναι το Mini Cooper S (αν και υπερβαρο 1200kgr) και το Renault Clio 182...τα αλλα ειναι υπερβαρα GT's που φυσικα κανουν πολυ καλα την δουλεια τους, ανετο ταξιδι, γρηγορη μετακινηση, ποιοτητα, ανεση κτλ...
Τελος μην συγκρινεις το απροσωπο Opel με ενα οδηγοκεντρικο αυτοκινητο με σαφως πιο προηγμενη τεχνολογια στον κινητηρα...ειναι BMW, με οτι αυτο συνεπαγεται!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εξηγήθηκαν ορισμένα πράγματατι ορισμενα? Ολα εξηγηθηκαν!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γιατι ειναι αψογα σε πλευρικη στηριξη, κ τα φωτα δε θα με χαλαγανε να ηταν bi - xenon. ουτε να εχω 18αρες κ να ειναι τουμπανο το αυτοκίνητο αλλά κ να κρατάει καλύτερα. Τα ηλεκτρονικά σώζουν ζωές κ το IDS - PLUS το έχω στο άστρα μου. Δε φεύγει με τίποτα το αυτοκίνητο. Για όσους θέλουν το απενεργοποιούν.
Θα το συγκρίνουν κ θα δούμε τι παίζει κ στην ελλάδα. Έχω διαβάσει καλά λόγια πάντως από το βρετανικό τύπο. Κ εξώφυλλο που γράφει bye bye GTI το θεωρώ πολύ λογικό.
έχει πολύ γκάζι. Ακόμα κ με τιν σειρά 1 την Μ μπορεί να συγκριθεί.Εδώ δεν μπορεί να συγκριθεί με την 130, θα μπορεί να συγκριθεί με την Μ1?
EDIT: Μάλλον μαλάκες είναι στην Audi που στο RS4 των 420 αλόγων και των 43 κιλών ροπής βάλανε 18άρες, 22άρες έπρεπε να βάλουνε αν στο Astra χρειάζονται οι 18άρες..
Μαγκα οπως κ να το κανεις το RS4 δε φτανει την Μ3 ουτε τη σημερινη.
Μ1 δεν εχει βγει ακομα. μονο τριλιτρη εχει. Ξυπνα. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Το RX8 συγρίνεται? το έχουν καλέσει ένα σωρό φορές. Καλό είναι για να το βλέπεις όχι για να το έχεις!
.Θα μου επιτρέψεις να το δημοσιεύσω στα Ανέκδοτα; Είναι ό,τι καλύτερο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό. Πού να καταφέρει ένα κουπέ μοναδικής σχεδίασης με τέλειο ζύγισμα να συγκριθεί με ένα Astra; Τι λέμε τώρα;
Ωραιο ειναι κ στριβει δεν αντιλεγω και βάλτο στα ανεκδοτα αν θες αλλα μονο ανεκδοτο δεν ειναι. Ποσα λιτρα λαδι καιει εχεις μαθει? Στην corvette την καινουρια εχει στα συν της οτι καει βενζινη λιγοτερο απο RX-8. Αυτο σου λεει κατι? Το RX-8 το παιρνουν οσοι ειχαν ραλύ. Χωρίς παρεξήγηση.
-
έχει πολύ γκάζι. Ακόμα κ με τιν σειρά 1 την Μ μπορεί να συγκριθεί.Εδώ δεν μπορεί να συγκριθεί με την 130, θα μπορεί να συγκριθεί με την Μ1?
EDIT: Μάλλον μαλάκες είναι στην Audi που στο RS4 των 420 αλόγων και των 43 κιλών ροπής βάλανε 18άρες, 22άρες έπρεπε να βάλουνε αν στο Astra χρειάζονται οι 18άρες..
Μ1 δεν εχει βγει ακομα. μονο τριλιτρη εχει. Ξυπνα.Κ επιπλέον η σειρά 1 είναι αποτυχία κατά τη γνώμη μου. Μόνο το σηματάκι της ΒΜW φέρει.η μόνη που αξίζει ίσως είναι η 3λιτρη αλλα έχει σκληρό ανταγωνισμό.
Κάνεις λες κ έχει κανά κινητήρα της Μ3 πάνω. -
Μ1 δεν εχει βγει ακομα. μονο τριλιτρη εχει. Ξυπνα.Τι σχέση έχει αυτό? Διαφωνούμε αν θες επί του θέματος στο ανάλογο τόπικ.
Κ επιπλέον η σειρά 1 είναι αποτυχία κατά τη γνώμη μου. Μόνο το σηματάκι της ΒΜW φέρει.η μόνη που αξίζει ίσως είναι η 3λιτρη αλλα έχει σκληρό ανταγωνισμό.
Κάνεις λες κ έχει κανά κινητήρα της Μ3 πάνω.Τουλάχιστον η 130 έχει S6 κινητήρα με 258 ατμοσφαιρικά άλογα. Από που και ως που συγκρίνεται με το άστρα, ένας θεός ξέρει..
Δεν την σύγκρινα εγώ με την σειρά 1, εσύ είπες ότι
Ακόμα κ με τιν σειρά 1 την Μ μπορεί να συγκριθεί.
Καλύτερα να μασάς..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μ1 δεν εχει βγει ακομα. μονο τριλιτρη εχει. Ξυπνα.Τι σχέση έχει αυτό? Διαφωνούμε αν θες επί του θέματος στο ανάλογο τόπικ.
Κ επιπλέον η σειρά 1 είναι αποτυχία κατά τη γνώμη μου. Μόνο το σηματάκι της ΒΜW φέρει.η μόνη που αξίζει ίσως είναι η 3λιτρη αλλα έχει σκληρό ανταγωνισμό.
Κάνεις λες κ έχει κανά κινητήρα της Μ3 πάνω.Τουλάχιστον η 130 έχει S6 κινητήρα με 258 ατμοσφαιρικά άλογα. Από που και ως που συγκρίνεται με το άστρα, ένας θεός ξέρει..
Καλύτερα να μασάς..
Ετσι λεγεται η 3λιτρη φιλαρακο. Μ κ δεν εχει 258 εχει 265. http://www.germancarfans.com πηγαινε. Στο ιδιο κοινο απευθυνονται κ τα δυο πανω κατω με διαφορετικες τσεπες. Κ μασαω και μιλας.
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΡ GEAR? GOLF-ASTRA-MEGANE? -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλύτερα να μασάς..
Ετσι λεγεται η 3λιτρη φιλαρακο. Μ κ δεν εχει 258 εχει 265. http://www.germancarfans.com πηγαινε. Στο ιδιο κοινο απευθυνονται κ τα δυο πανω κατω με διαφορετικες τσεπες. Κ μασαω και μιλαω.
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΡ GEAR? GOLF-ASTRA-MEGANE? -
Ετσι λεγεται η 3λιτρη φιλαρακο. Μ κ δεν εχει 258 εχει 265. http://www.germancarfans.com πηγαινε. Στο ιδιο κοινο απευθυνονται κ τα δυο πανω κατω με διαφορετικες τσεπεςΆλλο αυτοκίνητο η 130 και άλλο η Μ1 που αν βγει, φημολογείται ότι θα φοράει τον κινητήρα της τωρινής Μ3.
Ε? Πως απευθύνονται στο ίδιο κοινό αφού μιλάμε για διαφορετικές τσέπες?
Εγώ αγοράζω αυτοκίνητο για την οδηγική ευχαρίστηση μου και τα λεφτά μου φτάνουν μόνο για rallye ενώ ο σαουδάραβας σείχης που αγοράζει για την οδηγική ευχαρίστηση του αγοράζει Ferrari. Είμαστε το ίδιο κοινό?ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΡ GEAR? GOLF-ASTRA-MEGANE?
Δοκίμασε σε κάποιο torrent.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ετσι λεγεται η 3λιτρη φιλαρακο. Μ κ δεν εχει 258 εχει 265. http://www.germancarfans.com πηγαινε. Στο ιδιο κοινο απευθυνονται κ τα δυο πανω κατω με διαφορετικες τσεπες
Άλλο αυτοκίνητο η 130 και άλλο η Μ1 που αν βγει, φημολογείται ότι θα φοράει τον κινητήρα της τωρινής Μ3.
Ε? Πως απευθύνονται στο ίδιο κοινό αφού μιλάμε για διαφορετικές τσέπες?
Εγώ αγοράζω αυτοκίνητο για την οδηγική ευχαρίστηση μου και τα λεφτά μου φτάνουν μόνο για rallye ενώ ο σαουδάραβας σείχης που αγοράζει για την οδηγική ευχαρίστηση του αγοράζει Ferrari. Είμαστε το ίδιο κοινό?ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΡ GEAR? GOLF-ASTRA-MEGANE?
Δοκίμασε σε κάποιο torrent.
Είσαι λίγο υπερβολικός. Πάντως όσον αφορά τις ζάντες. Η Αυδι βάζει στο Α3 17αρες το 1600. Τι έχεις να πεις γι αυτό;
Τελικά υπάρχει απλή 130 κ έκδοση Μ. -
Είσαι λίγο υπερβολικός. Πάντως όσον αφορά τις ζάντες. Η Αυδι βάζει στο Α3 17αρες το 1600. Τι έχεις να πεις γι αυτό;
Τελικά υπάρχει απλή 130 κ έκδοση Μ.υπάρχει ολόκληρο τόπικ
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=14530
όχι μόνο βάζει 225/45 17 σε 1.600άρι, αλλά ορισμένα έχουν και δείκτη... Υ (για 300χλμ./ώρα) Και προφανώς ΔΕΝ θα στρίψει με αυτό το λάστιχο γιατί δεν θα ζεσταθεί ποτέ
Να μην (ξανα)αναλύσουμε τους λόγους για τις επιλογές της Audi (και της κάθε Audi)
-
Τελικά υπάρχει απλή 130 κ έκδοση Μ.Υπάρχει έκδοση Μ της 130? Κάποιο link υπάρχει?
Υπερβολικός γιατί είμαι? Αν σκεφτείς, το ίδιο πράγμα λες απλά με μικρότερη διαφορά τιμής..
Η Audi πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε αυτή την κατηγορία και όσοι αγοράζουν το 'premium' A3 1.6 και βάζουν 17άρια είναι απλά αστοιχείωτοι.
Μαγκιά της Audi που βρίσκει θύματα να τους χρεώνει τα ΑΧΡΗΣΤΑ 17άρια.
Όπως είπε και ο lkar υπάρχει θέμα για αυτό το πράγμα.Μπορείς να μου εξηγήσεις από που και ως που το Astra χτυπάει την 130?
-
Πάντως στους τελευταίους 4τροχούς στην δοκιμή της 130 γράφει:
'Το πακέτο Μ sport, εκτός από την πιο σφικτή ανέρτηση, περιλαμβάνει εξωτερικά αεροδυναμικά βοηθήματα με διαφορετικούς, πιο χαμηλούς προφυλακτήρες, ζάντες αλουμινίου 17 ή 18 ιντσών, καθώς και στοιχεία του εσωτερικού διακόσμου, όπως πιο παχύ δερμάτινο τιμόνι, δεμάτινο επιλογέα ταχυτήτων και τύπου μπάκετ καθίσματα.' -
Το RX-8 το παιρνουν οσοι ειχαν ραλύ.Επίσης χωρίς παρεξήγηση, αυτό πώς προκύπτει;
-
Ειναι απλο,ρωτας κατοχους ροχι 8 ποιο ηταν το προηγουμενο τους αυτοκινητο!
-
Από αυτά της ψηφοφορίας Golf.
Πάντως κάποια υπερβαίνουν τα 30000, κάποια δεν είναι καν GTI και φυσικά λείπει το φοβερό Clio. -
Το 182 οντως λειπει
Απο αυτα TypeR
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τελικά υπάρχει απλή 130 κ έκδοση Μ.Μπορείς να μου εξηγήσεις από που και ως που το Astra χτυπάει την 130?
Etsi to kanei merketing h BMW.
To sport version tou hatchbag tis.
An kai elafra akribotero(xwris extra kai Europe) apo ta GTI, Astra etc... tin theoroun oti aneikei stin idia katigoria -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τελικά υπάρχει απλή 130 κ έκδοση Μ.Υπάρχει έκδοση Μ της 130? Κάποιο link υπάρχει?
Υπερβολικός γιατί είμαι? Αν σκεφτείς, το ίδιο πράγμα λες απλά με μικρότερη διαφορά τιμής..
Η Audi πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε αυτή την κατηγορία και όσοι αγοράζουν το 'premium' A3 1.6 και βάζουν 17άρια είναι απλά αστοιχείωτοι.
Μαγκιά της Audi που βρίσκει θύματα να τους χρεώνει τα ΑΧΡΗΣΤΑ 17άρια.
Όπως είπε και ο lkar υπάρχει θέμα για αυτό το πράγμα.Μπορείς να μου εξηγήσεις από που και ως που το Astra χτυπάει την 130?
To astra exei poly kaluteri timi0, ton idio eksoplismo, idies epidoseis
130 opc
0-100 6.1' 6.4'
teliki 250km 244
katanalwsi 9.2/100 9.2/100
ippoi - ropi 265/6600/31.5 240/5600 - 32.0Oso gia tous ippous pisteuw oti oi turbisioi einai ligo pio kaloi apo tous atmosfairikous stis idies times. Sigoura sta repriz.
k einai idia katigoria. Exw mpei k mesa se 116 k de me enthousiase. Apo kei k pera den kserw sto dromo posi diafora exoun k sigoura oute k esy.
Auto pou kserw einai oti i 116 sta slalom einai pio argi apo to astra 1.6 kai exei 0-100 12.5'. Auto gia mena simainei oti afou den exei xwrous oute kati to idiaitero na epideiksei einai kuriws kati pou exei mono to sima tis bmw.
GTI μέχρι 30000 ευρώ.