-
.
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αν θες να δεις τι πάει να πει 'εκβιαστική προσπάθεια εκμαίευση γέλιου', δεν έχεις παρά να δεις τις 'επιθεωρήσεις' που προβάλλει ο Αντ1 ή τον Σεφερλή (πώς αυτός ο άνθρωπος υπάρχει ακόμα στο χώρο αυτό... Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω. )Το παράδειγμα με την ποιότητα των παραστάσεων επιθεώρησης του Σεφερλή (αλλά και άλλων), έχει να κάνει με τον ξεπεσμό της ελληνικής θεατρικής επιθεώρησης (από ό,τι βλέπω στην τηλεόραση καμιά φορά καθώς δεν πηγαίνω θέατρο)...
Όχι ότι οι τηλεοπτικές εκπομπές του Σεφερλή έχουν να πουν και τπτ περισσότερο...
.
-
ΦΥΣΙΚΑ να μην ξεχασω να αναφερω και τα κεντρικα δελτια ειδησεων των τοπικων καναλιων, κυριως του Κρητη tv, οπου φυσικα ειναι κορυφαια. Γιατι δηλαδη να δω ειδησεις απο τα Αθηναϊκα καναλια που στην ουσια μας λενε για τα προβληματα της πρωτευουσας αδιαφοροντας προκλητικα για την επαρχια;
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εκνευρίζομαι με την σκέψη οτι πολλοί 'χάφτουν' την και-καλά αντιπαράθεση των μόνιμων 'δημοσιογράφων' στα παράθυρα των ειδήσεων.Επίσης, συγχίζομαι με με 'στημένους', ψευδο-λαικούς 'αγωνιστές' 'δημοσιογράφους'...όπως ο 'τύπος' με το μούσι και τα κρεμασμένα γυαλιά.
Μα είναι αγωνιστής. Νομίζεις ότι βρέθηκε με δική του εφημερίδα αξίας δισ. χωρίς αγώνα;
Μα που ζεις χρυσέ μου;Για τους δημοσιογράφους των παραθύρων νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε πως αλλάζουν στάση αναλόγως του ποιος τους πληρώνει τον μισθό.
-
Δυστυχως περα απο τους Λυριτζη-Οικονομου (που ειναι σε ακαταλληλη ωρα) δεν μπορω να πω πως εχω βρει ειδησεις που να αξιζουν παρακολουθηση. Καποια περιοδο παρακολουθουσα ΝΕΤ αλλα αυτο μεχρι την ημερα που η ειδηση ηταν: 'ΘΡΙΑΜΒΟΣ της κυβερνησης - εγκριση του Αλμουνια για την τιτλοποιηση του 2005'...
Προς το παρον με εξυπηρετει το http://www.bbc.co.uk/greek , αλλα θα προτιμουσα να ηταν ποιο ευκολο, να ηταν στην τηλεοραση για παραδειγμα. Καποια αλλη προταση για ενημερωση???
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εκνευρίζομαι με την σκέψη οτι πολλοί 'χάφτουν' την και-καλά αντιπαράθεση των μόνιμων 'δημοσιογράφων' στα παράθυρα των ειδήσεων.
Επίσης, συγχίζομαι με με 'στημένους', ψευδο-λαικούς 'αγωνιστές' 'δημοσιογράφους'...όπως ο 'τύπος' με το μούσι και τα κρεμασμένα γυαλιά.Μα είναι αγωνιστής. Νομίζεις ότι βρέθηκε με δική του εφημερίδα αξίας δισ. χωρίς αγώνα;
Μα που ζεις χρυσέ μου;
Για τους δημοσιογράφους των παραθύρων νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε πως αλλάζουν στάση αναλόγως του ποιος τους πληρώνει τον μισθό.Kαι με τερατώδες SUV παρακαλώ!
-
Πρίν από τέσσερα με πέντε χρόνια,σέ μία εκπομπή στήν τηλεόραση,έλεγε ένας γνωστός σκηνοθέτης:
'Στά γεγονότα τού πολυτεχνίου,έξω από τό βάν εξωτερικών μεταδόσεων τού καναλιού,ήταν μαζεμένοι οι 'αναρχικοί' οι 'χρυσοαυγίτες' καί τά ΜΑΤ,καί καπνίζανε τσιγαράκι καί συζητούσαν αναμεταξύ τους.
Βγαίνει από τό βάν ο υπεύθυνος τού καναλιού,καί λέει 'ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ',οπότε χωρίζουν αναμεταξύ τους,βγάζουν τίς μολότωφ καί ξεκινάει η λήψη'!!!!Ετσι είναι οι 'ειδήσεις' παίδες.
Μούσι. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πρίν από τέσσερα με πέντε χρόνια,σέ μία εκπομπή στήν τηλεόραση,έλεγε ένας γνωστός σκηνοθέτης:
'Στά γεγονότα τού πολυτεχνίου,έξω από τό βάν εξωτερικών μεταδόσεων τού καναλιού,ήταν μαζεμένοι οι 'αναρχικοί' οι 'χρυσοαυγίτες' καί τά ΜΑΤ,καί καπνίζανε τσιγαράκι καί συζητούσαν αναμεταξύ τους.
Βγαίνει από τό βάν ο υπεύθυνος τού καναλιού,καί λέει 'ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ',οπότε χωρίζουν αναμεταξύ τους,βγάζουν τίς μολότωφ καί ξεκινάει η λήψη'!!!!Ετσι είναι οι 'ειδήσεις' παίδες.
Μούσι.ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ;;;;;
Πεσ μου οτι υπερβαλεις λιγο!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ!!! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό:
Απαράδεκτοι
Οι τρεις χάριτες
Κωνσταντίνου και ΕλένηςΌσο περνάνε όμως τα χρόνια, τόσο πέφτει η ποιότητα των κωμικών σειρών.
Οι δε κοινωνικές είναι Παναγία μου βόηθα. Ερωτικά οκτάγωνα, οικογένειες μάλε-βράσε, της ανωμαλίας το κάγκελο. Σενάρια-ξεπατικωσούρα εκπομπών του Μικρούτσικου.Είδε κανείς σας το Θέμο στο 'ΟΛΑ', που έδειχνε τον πανομοιότυπο διαλογο που είχε εκτυλιχθεί αναμεσα σε 2 πρωταγωνιστές των 'Χάριτων' και ανάμεσα σε 2 της σειράς 'Safe sex' που προβάλλεται τώρα ?????? Mέχρι κι απο διαλόγους έχουν στερέψει οι κακομοίρηδες της τηλεόρασης !!!!!!!
Πάντως, απ' οτι φαίνεται δεν ειμαστε λίγοι οι απογοητευμένοι..... 'Η μαλλον αγανακτισμένοι για να περιγράψω καλύτερα πως αισθάνομαι 'γω.....
-
ΝΕΤ, Βουλή, ΕΤ-1, ΕΤ-3...με αυτή την σειρά για τα ελεύθερα και φυσικά NOVA.
Θα βρείτε σίγουρα κάτι αξιόλογο.Παλιότερα έβλεπα μετά μανίας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, γιατι έδειχνε όλες τις σειρές που έβλεπα μικρός (Χαμένοι στο Διάστημα, Μάνιξ, Star Trek, Μάχη κλπ)
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
[ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ;;;;;
ΗΜΑΡΤΟΝ!!! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ;Υπ'όψιν ότι μεταφέρω λόγια τρίτου.
Αν είπε αυτός ψέμματα,τότε λέω καί εγώ.
Πάντως τό άτομο είναι από τα πολύ γνωστά στόν Ελληνικό κινηματογράφο. -
Βλέπω αρκετά τηλεόραση (τουλ. 1 .ωρα την ημέρα) οπότε χαλάλι τα (πολλά) λεφτά της Nova. Ειδήσεις στην ΝΕΤ και BBC World. Μετα μανίας Discovery, History, NGC.
A! Kαι MotorsTV .
Αυτά τα οφ-τόπικ./
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Η αποψη μου ειναι οτι και η κρατικη τηλεοραση ειναι χαλια και παρωχημενη.
Aν θες γράψε και 2-3 γραμμές να καταλάβω το 'γιατί'.
Δες ειδησεις του BBC για συγκριση. Στις ειδησεις τν κρατικων οι ανθρωποι ειναι ασχετοι και η παρουσιαση απο μετρια ως χαλια. Ειδικα ο βαθμος ασχετοσυνης των δημοσιογραφων της ΕΤ3 ειναι μεγαλος. Εκει που μπορεις να το δεις ευκολα ειναι οταν μεταφραζουν ειδησεις απο τα διεθνη πρακτορια που λενε αλλα αντι αλλων, σε σημειο που να λενε το αντιθετο απο οτι λεει πχ το BBC ή το CNN. Αλλα και στα ελληνικα δεν πανε πισω. Το προγραμα ειναι βαρετο και δεν εχει απολυτα τιποτα το αξιολογο, εκτος και αν θεωρεις τον πριγκιπα των Βαλκανιων αξιολογη σειρα. Το μονο που μου αρεσε το καλοκαιρι ειναι η τουριστικη εκπομπη με τις συνδεσεις ανα την Ελλαδα που ειχε στην ΕΤ1. Επισης τι δουλεια εχει η ΝΕΤ να αγοραζει αμερικανικες σειρες του τυπου Desperate Housewifes με τα λεφτα των φορολογουμενων (3 ευρω ανα μηνα ανα παροχη ΔΕΗ). Οποιος θελει να δει αμερικανικες σειρες ας παρει δορυφορικη ή νοικιασει το DVD.
Τα ιδιωτικα καναλια μεσα στην υπερβολη τους ειναι πιο προσεγμενα, υπαρχει ο βαθμος ασχετοσυνης αλλα υπαρχουν και αξιολογα ατομα. Φυσικα το να καλεις ηθοποιους, κριτικους κινηματογραφου και αχρηστους πολιτικους καθε μερα να σχολιασουν την καθημερινοτητα ειναι κατι το οποιο προβληματιζει. Συνολικα ολη η ελληνικη τηλεοραση ειναι πολυ μετρια.
Επισης πως ακριβως κανουν αυτα τα παιχνιδια του τυπου τηλεφωνηστε για να κερδισετε 5000 ευρω μετα απο κληρωση, δεν χρειαζεται αδεια απο το κρατος για τυχερα παιχνιδια;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Δες ειδησεις του BBC για συγκριση. Στις ειδησεις τν κρατικων οι ανθρωποι ειναι ασχετοι και η παρουσιαση απο μετρια ως χαλια. Ειδικα ο βαθμος ασχετοσυνης των δημοσιογραφων της ΕΤ3 ειναι μεγαλος. Εκει που μπορεις να το δεις ευκολα ειναι οταν μεταφραζουν ειδησεις απο τα διεθνη πρακτορια που λενε αλλα αντι αλλων, σε σημειο που να λενε το αντιθετο απο οτι λεει πχ το BBC ή το CNN. Αλλα και στα ελληνικα δεν πανε πισω. Το προγραμα ειναι βαρετο και δεν εχει απολυτα τιποτα το αξιολογο, εκτος και αν θεωρεις τον πριγκιπα των Βαλκανιων αξιολογη σειρα. Το μονο που μου αρεσε το καλοκαιρι ειναι η τουριστικη εκπομπη με τις συνδεσεις ανα την Ελλαδα που ειχε στην ΕΤ1. Επισης τι δουλεια εχει η ΝΕΤ να αγοραζει αμερικανικες σειρες του τυπου Desperate Housewifes με τα λεφτα των φορολογουμενων (3 ευρω ανα μηνα ανα παροχη ΔΕΗ). Οποιος θελει να δει αμερικανικες σειρες ας παρει δορυφορικη ή νοικιασει το DVD.Τα ιδιωτικα καναλια μεσα στην υπερβολη τους ειναι πιο προσεγμενα, υπαρχει ο βαθμος ασχετοσυνης αλλα υπαρχουν και αξιολογα ατομα. Φυσικα το να καλεις ηθοποιους, κριτικους κινηματογραφου και αχρηστους πολιτικους καθε μερα να σχολιασουν την καθημερινοτητα ειναι κατι το οποιο προβληματιζει. Συνολικα ολη η ελληνικη τηλεοραση ειναι πολυ μετρια.
Επισης πως ακριβως κανουν αυτα τα παιχνιδια του τυπου τηλεφωνηστε για να κερδισετε 5000 ευρω μετα απο κληρωση, δεν χρειαζεται αδεια απο το κρατος για τυχερα παιχνιδια;
Τουλάχιστον μερικές από τις ξένες σειρές μπορεί κανείς να τις πει αξιόλογες...
Έχετε ακούσει πόσο κοστίζει το ΚΑΘΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ από το τηλεπαιχνίδι του Παπαδόπουλου αλλά και από την εκπομπή της ΔΡΟΥΖΑ;Δε θέλω να δίνω ούτε 0,0000000001 ευρώ για αυτές τις αηδίες.
Τα ιδιωτικά τουλάχιστον δεν τα πληρώνω...
άι σιχτίρ, αλήτες...
.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ;;;;;
ΗΜΑΡΤΟΝ!!! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ;Στην εξεγερση της Αλβανιας τα 'τσακαλια' οι δημοσιογραφοι εδιναν 20 δολλαρια για να πλακωνουν τις ριπες οι Αλβανοι.
Μολις τελειωνε η 'ζωντανη συνδεση' οι Αλβανοι πηγαιναν στα σπιτια τους και οι μαλακες ετριβαν τα χερια τους απο την 'αποκλειστικοτητα' που εξασφαλισαν....
Για να μη θυμηθουμε και τα αποκλειστικα ρεπορταζ απο το ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ των Ταλιμπαν που στη πραγματικοτητα ηταν γυρισμενα σε προαστια του Καρατσι και τις 'επιτυχιες' απο την αποκλεισμενη Βαγδατη που ηταν γυρισμενες στη Βυρηττο.
Εγω παντως βλεπω ειδησεις στη ΝΕΤ και Ρεπορταζ χωρις συνορα και Εμπολεμη ζωνη.
Το πρωι ξυπναω νωρις για να απολαυσω Λυριτζη και Οικονομου για να ξεκινησω τη μερα μου με κεφι.Μπορειτε τελος να μου λυσετε μια απορια που παντα ειχα?
Με δεδομενο οτι υπαρχουν καμμια 200.000 μηχανακια της (k)AGB
ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ-ΣΥΓΓΕΝΗ-ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ????Δε μπορει απο τα 20.000 μελη του φορουμ εστω και στατιστικα να το παρει κανεις ολο και καποιος θα εχει τετοιο πραγμα στο σπιτι του ή θα εχει καποιο γνωστο του με τετοιο.....
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Τουλάχιστον μερικές από τις ξένες σειρές μπορεί κανείς να τις πει αξιόλογες...
Έχετε ακούσει πόσο κοστίζει το ΚΑΘΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ από το τηλεπαιχνίδι του Παπαδόπουλου αλλά και από την εκπομπή της ΔΡΟΥΖΑ;Δε θέλω να δίνω ούτε 0,0000000001 ευρώ για αυτές τις αηδίες.
Τα ιδιωτικά τουλάχιστον δεν τα πληρώνω...
Εστω και αν υποθεσουμε οτι υπαρχουν μερικες αξιολογες αμερικανικες σειρες (πχ Σαινφιλντ στην δεκαετια του 90 που ποτε δεν ηρθε Ελλαδα-- οι Απελπισμενες Νοικοκυρες δεν ειναι μεσα σε αυτες-- τι ενδιαφερει τον μεσο Ελληνα πως την βγαζουν οι αμερικανες στην πληξη των καλιφορνεζικων προαστιων) η κρατικη τηλεοραση δεν πρεπει να σκαει τα λεφτα των φορολογουμενων στους Αμερικανους αλλα να προωθει τις τοπικες παραγωγες. Ασε που ειναι οξυμωρο να τους βριζεις και να εισαι και ο καλυτερος πελατης, και να πλυμμυριζεις τα πολυκαταστηματα της Νεας Υορκης στις διακοπες των χρηστουγεννων .
Αν το κανουν τα ιδιωτικα δικαιωμα τους.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Με δεδομενο οτι υπαρχουν καμμια 200.000 μηχανακια της (k)AGB
ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ-ΣΥΓΓΕΝΗ-ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ????Δε μπορει απο τα 20.000 μελη του φορουμ εστω και στατιστικα να το παρει κανεις ολο και καποιος θα εχει τετοιο πραγμα στο σπιτι του ή θα εχει καποιο γνωστο του με τετοιο.....
Αυτό είναι ενα πολύ ενδιαφέρον ερώτημα....Δε το θέτεις ως ξεχωριστό θέμα να το δούνε όλοι???
EDIT ...Είναι μια απορία που παντα την είχα...Ποιοι, που και πόσοι είναι αυτοί οι περιβόητοι με τα μηχανάκια???
-
Εγώ δεν ξέρω κανέναν. Μήπως τους έχουν απειλήσει ότι θα τους πάρουν πίσω την τοστιέρα αν το πουν;
-
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !!
Οπωσδήποτε όχι ειδήσεις. Εφημερίδες και Internet προσφέρουν πολύ καλύτερη, σφαιρικότερη και πληρέστερη ενημέρωση.
Καμιά ταινία σε κανάλι που δεν θα σε πρήξει στις διαφημίσεις (Star )
Κανένα αθλητικό γεγονός. Αυτά. Δεν καταλαβαίνω για ποιό άλλο λόγο να ανοίξει κανείς την τηλεόραση... -
Μακραν το εμετικοτερο απο τα καναλια ειναι το Mega.
Και ο χειροτερος απολους ο Αναστασιαδης
Επεται ο Παπουτσανης -
Το Mega ειδικά με έχει αφήσει άφωνο. Από το πιο ουδέτερο κανάλι, ειδικά κατά τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, έχει εξελιχθεί σε Κ29 (για όποιον το θυμάται). Άθλιο περιεχόμενο ειδήσεων, εμφανής ψευδολογία και υπερβολή, τι να πω...
Έλεος με τις "ειδήσεις" των ιδιωτικών καναλιών