-
Έλα ντε!
Όλα σαβούρες είναι!!ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ σειρές της προκοπής.
Ταινίες 1,5 ώρας που αφιερώνεις 2,5 για να τις δεις με τις διαφημίσεις (που να πέσεις και στις ειδήσεις των 12 που για τα 15 λεπτά του τέλους περιμένεις 45 ιδίως στο Σταρ...)
Αθλητικά ΟΚ, αν σου αρέσουν τα βλέπεις (πάντως όσο ο Αλφα δείχνει κονσέρβες με τις διαφημίσεις παστωμένες μέσα σαν σαρδέλες αποκλείεται να δω Φ1 εκεί, άρα για εμένα μένει η εθνική μπάσκετ)
Ειδήσεις που το ζουμί κρατάει 10 λεπτά διασκορπισμένα και έντεχνα καλυμμένα πολλές φορές σε 1 ώρα εκπομπής...Οπότε τώρα που λείπω από Ελλάδα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δε μου έχει λείψει καθόλου η τηλεόραση!!! (μη σας πω πως μου λείπει όταν επιστρέφω στην Ελλάδα... )
Ταινίες; Ενοικίαση DVD. Καλύτερη ποιότητα μακράν και από Φίλμνετ, διάρκεια σωστή και διάλειμμα ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ γουστάρω.
Σειρές; Τις ελάχιστες (και αν!) που με ενδιαφέρουν στο βίντεο, και την άλλη μέρα πηδώντας τις διαφημίσεις (για αυτό ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που έβαλε το νόμος και τάξη ΤΟΣΟ αργά, που μου έγινε συνήθειο από ανάγκη, και το εφαρμόζω ακόμα!!)
Ειδήσεις; Ίντερνετ, περιοδικά, όπου ΕΓΩ επιλέγω το τι και πότε και για πόση ώρα θα δω.
Αθλητικά; Ε, εκεί δικαιολογεί το 1 τετραγωνικό μέτρο που μου κλέβει από το σπίτι μου η τηλεόραση... Αλλά και πάλι λίγα θα δω. -
Ευτυχως δεν προλαβαινω να βλεπω τις ειδησεις των 8 .Προτιμω αυτες των 12 και κατι και αυτες που απευθυνονται σε ατομα με προβληματα ακοης που εχουν μονο τις απαραιτητες ειδησεις χωρις πολλες φανφαρες.Τηλεοραση μονο για αθλητικα και για καμια ταινια,απο εκει και μετα DVD και κατεβασμα απο το νετ για τις ακυκλοφορητες ταινιες και επεισοδια σειρων που παρακολουθω (CSI LAS VEGAS ,LOST ) .
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το Mega ειδικά με έχει αφήσει άφωνο. Από το πιο ουδέτερο κανάλι, ειδικά κατά τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, έχει εξελιχθεί σε Κ29 (για όποιον το θυμάται). Άθλιο περιεχόμενο ειδήσεων, εμφανής ψευδολογία και υπερβολή, τι να πω...Τώρα που είπες για Κανάλι 29 μου θύμισες το θρυλικό ΗΤΑ 8
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Η αποψη μου ειναι οτι και η κρατικη τηλεοραση ειναι χαλια και παρωχημενη.
Aν θες γράψε και 2-3 γραμμές να καταλάβω το 'γιατί'.
Δες ειδησεις του BBC για συγκριση. Στις ειδησεις τν κρατικων οι ανθρωποι ειναι ασχετοι και η παρουσιαση απο μετρια ως χαλια. Ειδικα ο βαθμος ασχετοσυνης των δημοσιογραφων της ΕΤ3 ειναι μεγαλος. Εκει που μπορεις να το δεις ευκολα ειναι οταν μεταφραζουν ειδησεις απο τα διεθνη πρακτορια που λενε αλλα αντι αλλων, σε σημειο που να λενε το αντιθετο απο οτι λεει πχ το BBC ή το CNN. Αλλα και στα ελληνικα δεν πανε πισω. Το προγραμα ειναι βαρετο και δεν εχει απολυτα τιποτα το αξιολογο, εκτος και αν θεωρεις τον πριγκιπα των Βαλκανιων αξιολογη σειρα. Το μονο που μου αρεσε το καλοκαιρι ειναι η τουριστικη εκπομπη με τις συνδεσεις ανα την Ελλαδα που ειχε στην ΕΤ1. Επισης τι δουλεια εχει η ΝΕΤ να αγοραζει αμερικανικες σειρες του τυπου Desperate Housewifes με τα λεφτα των φορολογουμενων (3 ευρω ανα μηνα ανα παροχη ΔΕΗ). Οποιος θελει να δει αμερικανικες σειρες ας παρει δορυφορικη ή νοικιασει το DVD.
Τα ιδιωτικα καναλια μεσα στην υπερβολη τους ειναι πιο προσεγμενα, υπαρχει ο βαθμος ασχετοσυνης αλλα υπαρχουν και αξιολογα ατομα. Φυσικα το να καλεις ηθοποιους, κριτικους κινηματογραφου και αχρηστους πολιτικους καθε μερα να σχολιασουν την καθημερινοτητα ειναι κατι το οποιο προβληματιζει. Συνολικα ολη η ελληνικη τηλεοραση ειναι πολυ μετρια.
Επισης πως ακριβως κανουν αυτα τα παιχνιδια του τυπου τηλεφωνηστε για να κερδισετε 5000 ευρω μετα απο κληρωση, δεν χρειαζεται αδεια απο το κρατος για τυχερα παιχνιδια;
Πρώτα απ όλα ευχαριστώ που απάντησες.
Δυστυχώς δε μπορώ να δω άλλες ειδήσεις πέρα από αυτές των ελληνικών καναλιών, διότι δεν έχω κάποιο συνδρομητικό κανάλι ούτε και δορυφορική τηλεόραση
Συμφωνούμε για ΕΤ3 ούτε κι εγω μπορώ να δω τίποτα εκτός από το 'Επι τροχών' και μερικές φορές το *'Με μια τρίτη ματιά'*Για τα σίριαλ που λες επίσης έχεις δίκιο, απλώς νομίζω ότι είναι ενταγμένα στο θέμα 'ανταγωνισμός' Πολύ απλά αν δεν αγοράσουν και κάποιο τέτοιο δεν πρόκειται να βλέπει κανείς τα κρατικά κανάλια.Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι τα κρατικά κανάλια σε επίπεδο ενημέρωσης είναι μακράν πιο μπροστά σε σχέση με τα ιδιωτικά.
Για να ακριβολογώ , δεν πιστεύω καν ότι πρέπει να ονομάζονται ειδήσεις, τα καραγκιοζιλίκια και οι 'στημένοι' σκυλοκαυγάδες των 'δημοσιογράφων με πολιτικά' από τις 7 έως τις 9 κάθε βράδυ.
Το έχω ξαναγράψει, προσωπικά τους έχω στείλει στο διάολο την τελευταία πενταετία. Τα σκουπίδια στο μπαλκόνι ή στον κήπο, όχι μέσα στο σπίτι.Υ.Γ Όντως αξίζουν οι Λυριτζής-Οικονόμου (ειδικά ο πρώτος μου είναι και συμπαθής) αλλά ποιος θα ανοίξει τηλεόραση στις 5:45
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !!
Οπωσδήποτε όχι ειδήσεις. Εφημερίδες και Internet προσφέρουν πολύ καλύτερη, σφαιρικότερη και πληρέστερη ενημέρωση
Τα αθλητικά όμως δε μπορώ να τα κόψω με τίποτα
-
Και εγώ πλέον λείπω όλη μέρα και δε βλέπω καθόλου τηλεόραση.Ούτε λεπτό.
Μόνο αμα έχει κάνα ματς.... -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Μακραν το εμετικοτερο απο τα καναλια ειναι το Mega.
Και ο χειροτερος απολους ο Αναστασιαδης
Επεται ο ΠαπουτσανηςΠερί Αναστασιάδη: εγώ το 'ΟΛΑ', όποτε είμαι σπίτι το βλέπω. Σάτιρα που σπάει κόκκαλα. Θα μου πεις, μονόπλευρη, οκ. Αυτο που του αναγνωρίζω, είναι ότι τουλάχιστον αυτός ΠΟΤΕ δεν έκρυψε τις πολιτικές (και ποδοσφαιρικές) του προτιμήσεις
Με άλλα λόγια, ξέρεις τι είναι ο Αναστασιάδης, ξέρεις τι καπνό φουμάρει, και αν θέλεις, τον βλέπεις. Οι υπόλοιποι, οι δήθεν ανεξάρτητοι, δήθεν μαχητικοί και δήθεν αγωνιστές δημοσιογράφοι που 'κόπτονται' για την αλήθεια, ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Στο θέμα: Ειδήσεις στην τηλεόραση, βλέπω καμιά φορά στη ΝΕΤ, όχι καθημερινά όμως, ούτε τι ώρα είναι το δελτίο δεν ξέρω
Εφημερίδα 2-3 φορές την εβδομάδα, ίντερνετ και καλά είναι.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το Mega ειδικά με έχει αφήσει άφωνο. Από το πιο ουδέτερο κανάλι, ειδικά κατά τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, έχει εξελιχθεί σε Κ29 (για όποιον το θυμάται). Άθλιο περιεχόμενο ειδήσεων, εμφανής ψευδολογία και υπερβολή, τι να πω...
Τώρα που είπες για Κανάλι 29 μου θύμισες το θρυλικό ΗΤΑ 8
Για την ακρίβεια ΙΤΑ8, που και καλά σήμαινε Ιδιωτική Τηλεόραση Αθηνών.
Τσοντάδικο ολκής, το οποίο δεν έπιανε στο σπίτι μου...Το κανάλι 29 εξελίχθηκε στην γκλαμουριά και έγινε ΣΤΑΡ. Σε τίποτα άλλο δε νομίζω να βελτιώθηκε...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Το κανάλι 29 εξελίχθηκε στην γκλαμουριά και έγινε ΣΤΑΡ. Σε τίποτα άλλο δε νομίζω να βελτιώθηκε...
Αυτό τώρα είναι σίγουρο; Γιατί έχω την εντώπωση ότι πήγε έτσι:
Κανάλι 29->Κανάλι 5->Αλτερ -
Η ελληνική τηλεόραση φροντίζει επιμελώς με διαψεύδει όποτε νομίζω πως έχει βρει πάτο...
Ειδήσεις βλέπω σπάνια και προτιμώ τη ΝΕΤ,αν και ώρες-ώρες είναι εκνευριστικά φιλοκυβερνητική!Οι ειδήσεις των ιδιωτικών καναλιών εκτός από εκνευρισμό μου προκαλούν και γέλιο,λόγω των αντιπαραθέσεων των πάμπολλων παραθυράτων σχολιαστών τους (ειδικά το δίδυμο Παπαχελάς-Κακαουνάκης ήταν φοβερό).
Κατά τα άλλα,τρελαίνομαι για εκπομπές με σοβαρή δημοσιογραφική έρευνα-ρεπορτάζ,όπως αυτές που κάνει ο Κούλογλου καθώς και για τα σύγχρονα ντοκυμαντές,όπως αυτά του History Channel.
Η τελευταία καλή σειρά που είδα ήταν οι Σαββατογεννημένες,με φοβερές ατάκες.
Πάντως έχω την εντύπωση πως υπάρχουν και χειρότα,όπως πχ η ιταλική τηλεόραση,η οποία είναι γεμάτη με χαζά shows.Κάτι σαν αυτά της Κορομηλά,αλλά με καλύτερες γκόμενες...
-
Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως γινεται ολοι να δηλωνετε οτι βλεπετε ΝΕΤ και η ΝΕΤ να εξακολουθει να ερχεται 4η στην τηλέθεαση!! Ειτε τα μηχανακια γραφουν λαθος ειτε ντρεπεστε να πειτε οτι γουσταρετε Λιαγκα και αντε, στην πιο κυριλε φαση Τρεμη!!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Το κανάλι 29 εξελίχθηκε στην γκλαμουριά και έγινε ΣΤΑΡ. Σε τίποτα άλλο δε νομίζω να βελτιώθηκε...
Αυτό τώρα είναι σίγουρο; Γιατί έχω την εντώπωση ότι πήγε έτσι:
Κανάλι 29->Κανάλι 5->ΑλτερΤο κανάλι 29 εγεινε κανάλι 5 και τώρα extra
Απλώς ο Κουρής πούλησε τις συχνότητες στο STAR και στο ALTER αντίστοιχα.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως γινεται ολοι να δηλωνετε οτι βλεπετε ΝΕΤ και η ΝΕΤ να εξακολουθει να ερχεται 4η στην τηλέθεαση!! Ειτε τα μηχανακια γραφουν λαθος ειτε ντρεπεστε να πειτε οτι γουσταρετε Λιαγκα και αντε, στην πιο κυριλε φαση Τρεμη!!Αυτό με τα μηχανακια είναι ένα μεγάλο θέμα...
Από την άλλη οι χρήστες του Forum (και κατ' επεκταση του διαδικτύου) δεν είναι ακριβώς αυτό που θα λέγαμε αντιπροσωπευτικό δείγμα μέσου Ελληνα τηλεθεατή για κοινωνικούς, οικονομικούς, μορφωτικούς λόγους που δεν είναι της στιγμής.
Όχι ότι δε ζουν ανάμεσα μας -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
....
Μπορειτε τελος να μου λυσετε μια απορια που παντα ειχα?
Με δεδομενο οτι υπαρχουν καμμια 200.000 μηχανακια της (k)AGB
ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ-ΣΥΓΓΕΝΗ-ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ????
Δε μπορει απο τα 20.000 μελη του φορουμ εστω και στατιστικα να το παρει κανεις ολο και καποιος θα εχει τετοιο πραγμα στο σπιτι του ή θα εχει καποιο γνωστο του με τετοιο.....Αυτό είναι και δική μου απορία. Δεν ξέρω **κανέναν **με τέτοιο μηχάνημα. Ουτε στην δουλειά, ούτε συγγενή, ούτε φίλο μου, ούτε γνωστό μου...
-
Βλέπω ελάχιστα τηλεόραση και σπάνια ειδήσεις, ειδικά σε κανάλια τύπου ΣΤΑΡ, ΑΛΤΕΡ, ΕΣΣΠΡΕΣΟ κλπ Η μεγαλοποίηση των θεμάτων και ο τρόμος που σπέρνουν, σε κάνει να φοβάσαι. Σίγουρα απευθύνονται σε μάζα χωρίς κρίση, αλλιώς δεν θα τα έβλεπε κανείς.
Τι γνώμη έχετε για την δημοσιογραφία με την κρυφή κάμερα τύπου Ευαγγελάτου/Τριανταφυλλόπουλου? Πέτυχα αργά Ευαγγελάτο με τα σουπερ μάρκετ. από τη μία η επανάληψη των σκήνών με έκανε να μην αντέξω πάνω από 10 λεπτά. Από την άλλη σκέφτομαι ότι υπάρχει και κάποια παραβίαση προσωπικών δεδομένων αφού στα καλά καθούμενα μπορεί να βρεθεί οποιοσδήποτε σε αυτή τη θέση μπλεγμένος (για τους απλούς υπαλλήλους λέω). Βέβαια η δημοσιοποίηση τέτοιων θεμάτων σίγουρα αποτρέπει κάποιους άλλους να αισχροκερδούν σε βάρος την υγεία απλών ανθρώπων. Λοιπόν τι λέτε?
-
Εγω δηλωνω ευθαρσως, οτι βλεπω ειδησεις αρκετα συχνα ξεκινωντας απο την ΝΕΤ στις 6 και συνεχιζω με τα υπολοιπα.....δεν αντεχω παντα ως τις 9, αλλα διασκεδαζω αφανταστα.
Λιγο το εχεις να βλεπες εκεινο τον πολεμοχαρη του Αλφα(Βερυκιος) να ωριεται λες και ειμαστε σε πολεμο , ή τον αλλο (Οικονομεα) που νομιζει οτι ειναι στο CNN , να λεει συνεχεια οτι ο κοσμος πειναει....
Προσωπικα διασκεδαζω αφανταστα με αυτα που λενε, εχει πλακα να βλεπεις σοβαροφανεις ανθρωπους να μιλουν με στομφο, και να ξεφτιλιζονται.
Και μια κριτικη καναλιων....
Alter ..οι απολυτοι λαικιστες, δημοσιογραφοι κακιστου επιπεδου,
σοβαροτητα μηδεν..... πρωτοι στην κλιμακα γελιου.
Μega= καποτε σοβαρο καναλι, τωρα υποκαταστημα της Χαριλαου Τρικουπη.
Φοβερη προπαγνδα και παραπληροφορηση.
Δημοσιογραφοι υποχειρια....παιζουν το παιχνιδι των αφεντικων
τους.
Αντ1= Προσπαθει να διατηρηθει, αλλα κατρακυλα ευκολα
το λεγομενο 'κοινωνικο δελτιο' ειναι μεγαλο θεατρικο με γελιο.
Αλφα=Και με τον χωροφυλακα και με τον αστυφυλακα.Παμπλουτοι
δημοσιογραφοι που κυνηγουν την ημερομηνια ληξης του ζαμπον.
Ειναι φοβερο πως με 2-3 θεματα κανουν δελτιο 1 ωρας,
απιστευτο .
ΕΤ1&ΝΕΤ=σαν κρατικα ειναι σε ενα βαθμο φιλοκυβερνητικα, αλλα εχουν
πραγματικες και πολλες ειδησεις και σε μεγαλο βαθμο
αναδυκνειουν τα θεματα στο βαθμο που πρεπει.
Star= αν ενδιαγερει καποιος ποιος πηδαει πια και τουμπαλιν , το
βλεπει.Καλη διασκεδαση, αν τα παρετε στα σοβαρα δεν καταληγεται καπου, ψυχαγωγικες εκμπομπες ειναι.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ-ΣΥΓΓΕΝΗ-ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ????Ξέρω ξάποιον, που λέει ότι ξέρει κάποιον, που λέει ότι ξέρει κάποιον, που λέει ότι έχει. Μετράει;
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ-ΣΥΓΓΕΝΗ-ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ????
Ξέρω ξάποιον, που λέει ότι ξέρει κάποιον, που λέει ότι ξέρει κάποιον, που λέει ότι έχει. Μετράει;
Πολυ αμφιβαλω αν υπαρχουν τελικα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι γνώμη έχετε για την δημοσιογραφία με την κρυφή κάμερα τύπου Ευαγγελάτου/Τριανταφυλλόπουλου? Πέτυχα αργά Ευαγγελάτο με τα σουπερ μάρκετ. από τη μία η επανάληψη των σκήνών με έκανε να μην αντέξω πάνω από 10 λεπτά. Από την άλλη σκέφτομαι ότι υπάρχει και κάποια παραβίαση προσωπικών δεδομένων αφού στα καλά καθούμενα μπορεί να βρεθεί οποιοσδήποτε σε αυτή τη θέση μπλεγμένος (για τους απλούς υπαλλήλους λέω). Βέβαια η δημοσιοποίηση τέτοιων θεμάτων σίγουρα αποτρέπει κάποιους άλλους να αισχροκερδούν σε βάρος την υγεία απλών ανθρώπων. Λοιπόν τι λέτε?
Ιδιωτικοί εισαγγελείς επ' αμοιβή...
Το οτι έχουν ξεσκεπάσει βρωμιές κατα καιρούς, δε μου λέει τίποτα απολύτως.
Ευαγγελάτος. Ολοι ξέρουμε πόσο καλός δημοσιογράφος είναι και ποιά είναι η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων του στην ενημέρωση- Η αναζήτηση της αλήθειας
- Η απόδοση των γεγονότων στις πραγματικές τους διαστάσεις
- Η αποφυγή της λαϊκιστικης δημοσιογραφίας
- Η παντελής (ποιός Παντελής; ) αδιαφορία για τα νούμερα της τηλεθέασης
Σοβαρά τώρα, περιμένουμε από το λαμόγιο να εξυγιάνει την ελληνική κοινωνία από τους κακούς μπακάληδες και τους βρωμιάρηδες ταβερνιάρηδες; Σημεία των καιρών
Θα διασκέδαζα πάντως πάρα πολύ αν κάποιος από τους 'δημοσιογράφους' που έχει στο 'επιτελείο' του έβγαζε στη φόρα κανένα βίντεο με τον Ευαγγελάτο να δίνει το κατιτίς του σε κάποιον εργαζόμενο σε εστιατόριο προκειμένου να τοποθετηθεί ο κάδος των σκουπιδιών πάνω από το τηγάνι έτσι, για λίγο, για ένα πλάνο.
Δεν τον λένε άδικα Εισαγγελάτο...
Μάκης. Πάνω κάτω τα ίδια με πιο πάνω με τη διαφορά ότι πρόκειται για 'μεγαλύτερο παίχτη'. Είμαι σίγουρος οτι πολλές από αυτές τις έρευνες και τις αποκαλύψεις στην πραγματικότητα είναι η πραγματοποίηση κάποιας απειλής, το ξεκαθάρισμα κάποιων λογαριασμών και δε θα μάθουμε ποτέ τους πραγματικούς πρωταγωνιστές κάθε ιστορίας. Χαρακτηριστική η πρόσφατη ιστορία και ως προς το πρόσωπο που εκτέθηκε και ως προς τον χρόνο που βγήκε στη δημοσιότητα.
Αν με βρει καμια ανεμότρατα ανοιχτα της Καβάλας με τσιμενταρισμένα πόδια μή σας κάνει εντύπωση. Ας όψονται οι αρχές μου που δεν μου επιτρέπουν να λέω ψέμματα... Οπως ο Μάκης και ο Ευαγγελάτος...
-
Πολύ σωστά. Κατά τη γνώμη μου ο Τριανταφυλλόπουλος παίζει τον ρόλο που παίζουν όλες οι διαπλεκόμενες εφημερίδες. Βρίσκουν τις βρωμιές του επιχειρηματικού αντιπάλου και τις βγάζουν στη φόρα επιλεκτικά ή τις βρωμιές (αληθείς ή μη) του πολιτικού που τους πάει κόντρα, ώστε να τον πιέσουν για άσχετους σκοπούς. Δείτε το Mega, τον Alpha και το Alter πως στηρίζουν συγκεκριμένους επιχειρηματικούς παράγοντες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
........Δείτε το Mega, τον Alpha και το Alter πως στηρίζουν συγκεκριμένους επιχειρηματικούς παράγοντες.Και το STAR,και το STAR ..............
Έλεος με τις "ειδήσεις" των ιδιωτικών καναλιών