-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ωπ, συνεχίζεται!
Ναι μάλλον τώρα θα πουν για τα δικά μας τα χαϊρια
-
Μ' αρεσουν τυποι σαν τον Κλουνι. Θεωρητικα τα εχει ολα. Δε χρειαζεται τη διαφορετικοτητα. Του αρκει η μουρη, το χρήμα, η αναγνωρισιμότητα, η ιστορία. Κι ομως τολμά, ψαχνεται, σκεφτεται (το πιο δυσκολο). Ο,τι κι αν του αποδωσει επαγγελματικα η διαφοροποίηση, ακόμα κι αν ειναι προϊον επικοινωνιακής τακτικής (που δεν το νομίζω), θ' αφησει ενα, σημαντικό, εργο, παρακαταθήκη σε άλλους τολμηρούς.
Κι η υπαρξή του (και άλλων οπως ο Πεν ή ο Ρομπινς) επιβεβαιώνει την (απίστευτη!) σχεση αντιδραστικών καθεστώτων και σπουδαιας καλλιτεχνικής παραγωγής Food for thought
ΥΓ. Χούκλη - Μεγάλη Κυρία, αλλά, πλέον, τόσο μόνη...
-
Πραγματική κυρία. Άραγε παρακολουθούν την εκπομπή οι αστέρες των ιδιωτικών ή πήγανε για ύπνο;
-
Πραγματι μεγαλο θεμα αυτο..Ενημερωση λεει μετα ..
Πιστευω πως οσον αφορα τα δελτια ειδησεων πλεον Η ΝΕΤ και η ΕΤ 3 εχει τα καλυτερα.ΟΙ αλλοι ειναι ολο παραθυρα και βλακειες..
Γενικοτερα πλεον ενημερωνεσε μονο απο το ραδιο και αν..
Πχ καθε πρωι εγω βαζω σκαι η αλφα η κ αντ1 το μεσημερι καμια φορα ...και απο κει μαθαινεις πολλα. -
Η ΕΤ3 έχει κάθε Τετάρτη τις 'Ανιχνεύσεις' με τον Παντελή Σαββίδη: εξαιρετικά θέματα κάθε φορά, με έναν έξυπνο και μορφωμένο δημοσιογράφο(όχι του στυλ: 'ναι σ' ακούω, Σταμάτη Μαλέλη' )
Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα ΚΑΙ η χθεσινή εκπομπή με θέμα τη σύγχρονη Φυσική, συνεντεύξεις από Νομπελίστες και εξαιρετικά σχόλια από τους (λίγους και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ) ειδικούς του χώρου.
-
Ο χρήστης ma_baker έγραψε:
ΟΙ αλλοι ειναι ολο παραθυρα και βλακειες..Mόνο παράθυρα, αυθεντίες σε όλα (εάν είδατε το κράξιμο του Μητσικώστα θα καταλάβετε τι εννοώ) και βεβαίως βαριά 2-3 ειδήσεις να ακούσεις από ένα δελτίο διάρκειας 1 ώρας.
Τουλάχιστον δεν έχουμε φτάσει στο θράσος και την αναίδεια του Ο'Ράϊλι...
-
Θυμαστε ενα βιντεακι με τον οδηγο μιας BMW σε αγωνα επιδειξης που κατεβαινει απο το αμαξι για να χαιρετησει τους θεατες και τον καβαλαει το αμαξι;Ειχε μπει το λινκ στο φορουμ πριν 3 μηνες(; ) ,χθες το εδειξε στον ΑΝΤ1!!!!
Φρεσκιες ειδησεις εχω ,ελατε!!!Παρε καλε κυριε φρεσκες ειναι,μυριζουν θαλασσα!!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θυμαστε ενα βιντεακι με τον οδηγο μιας BMW σε αγωνα επιδειξης που κατεβαινει απο το αμαξι για να χαιρετησει τους θεατες και τον καβαλαει το αμαξι;Ειχε μπει το λινκ στο φορουμ πριν 3 μηνες(; ) ,χθες το εδειξε στον ΑΝΤ1!!!!Φρεσκιες ειδησεις εχω ,ελατε!!!Παρε καλε κυριε φρεσκες ειναι,μυριζουν θαλασσα!!!!
Kαι όχι μόνο αυτό το βιντεάκι... Τα περισσότερα που έδειξε μαζί με αυτό μαζεμένα (όπως εκείνο που ο τύπος χαστουκίζει τη γυναίκα του ενώ χορεύουν) τα έχω στον υπολογιστή μου εδώ και μήνες...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θυμαστε ενα βιντεακι με τον οδηγο μιας BMW σε αγωνα επιδειξης που κατεβαινει απο το αμαξι για να χαιρετησει τους θεατες και τον καβαλαει το αμαξι;Ειχε μπει το λινκ στο φορουμ πριν 3 μηνες(; ) ,χθες το εδειξε στον ΑΝΤ1!!!!
Φρεσκιες ειδησεις εχω ,ελατε!!!Παρε καλε κυριε φρεσκες ειναι,μυριζουν θαλασσα!!!!
Kαι όχι μόνο αυτό το βιντεάκι... Τα περισσότερα που έδειξε μαζί με αυτό μαζεμένα (όπως εκείνο που ο τύπος χαστουκίζει τη γυναίκα του ενώ χορεύουν) τα έχω στον υπολογιστή μου εδώ και μήνες...
Το εδειξε χθες και στο πρωιναδικο του ΜEga(στην εκπομπη του Στραβελακη)
Ξεφτιλες ρεεεεεεε.
-
Τι λέτε ρε παιδιά τώρα;
Αφού δεν δραπετεύει κανένας Ρώσος να σκοτώσει 2-3 αστυνομικούς, δεν έχουμε κανένα σκάνδαλο αποπομπής βουλευτή, κανένας εισαγγελέας δεν είναι ομοφυλόφιλος και βιάζει τη μικρή του κορούλα, τι να βγάλουν οι άνθρωποι στα κανάλια;
Τα γουρουνόπουλα πέρασαν, το Πάσχα αργεί ακόμα για να βγουν πάλι στη Βαρβάκειο, το καρναβάλι ετοιμάζεται, λίγο θέλει ακόμα, πώς περιμένετε να γεμίσουν οι άπειρες ώρες των δελτίων/εκπομπών; Μα δεν σας καταλαβαίνω...
Λες και υπάρχουν άλλα θέματα που ενδιαφέρουν τον μέσο Έλληνα που παρακολουθεί τα δελτία.
Άντε μωρέ με τους γελοίους! Εγώ έχω καταργήσει την τηλεόραση! Έχω φτάσει να προτιμώ να δείχνει διαφημίσεις. Τουλάχιστον εκεί βλέπεις και τίποτα έξυπνο/ενδιαφέρον.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Τι λέτε ρε παιδιά τώρα;Αφού δεν δραπετεύει κανένας Ρώσος να σκοτώσει 2-3 αστυνομικούς, δεν έχουμε κανένα σκάνδαλο αποπομπής βουλευτή, κανένας εισαγγελέας δεν είναι ομοφυλόφιλος και βιάζει τη μικρή του κορούλα, τι να βγάλουν οι άνθρωποι στα κανάλια;
Τα γουρουνόπουλα πέρασαν, το Πάσχα αργεί ακόμα για να βγουν πάλι στη Βαρβάκειο, το καρναβάλι ετοιμάζεται, λίγο θέλει ακόμα, πώς περιμένετε να γεμίσουν οι άπειρες ώρες των δελτίων/εκπομπών; Μα δεν σας καταλαβαίνω...
Λες και υπάρχουν άλλα θέματα που ενδιαφέρουν τον μέσο Έλληνα που παρακολουθεί τα δελτία.
Άντε μωρέ με τους γελοίους! Εγώ έχω καταργήσει την τηλεόραση! Έχω φτάσει να προτιμώ να δείχνει διαφημίσεις. Τουλάχιστον εκεί βλέπεις και τίποτα έξυπνο/ενδιαφέρον.
Τωρα θα αποτελειωσουν τους πτηνοτροφους...με την περιβοητη 'γριπη των πουλερικων'
Ηδη εχουν αρχισει καναλια και εφημεριδες να αναμασανε τα ιδια κανοντας ιατρικες διαπιστωσεις και κρισεις .......
-
Πάλι έδωσαν ρέστα τα κανάλια με το 'σιβηρικό ψύχος'...
Που ν'αρχίσω...
Αλλά το καλύτερο ήταν με τα 'κακόμοιρα παιδάκια που ταλαιπωρηθήκανε' επειδή δεν κλείσανε τα σχολεία έγκαιρα στην Ανατολική Αττική.
Εάν τα 'παιδάκια' πλέον ταλαιπωριούνται με 0.5cm χιόνι, τότε ας δώσουμε την Ελλάδα σε κάποιους άλλους.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εάν τα 'παιδάκια' πλέον ταλαιπωριούνται με 0.5cm χιόνι, τότε ας δώσουμε την Ελλάδα σε κάποιους άλλους.
Αυτό μάλλον περιμένουν.
-
Γενικα οι μερες αυτες εβγαλαν αφθονο γελιο.
Θα ξεχωρισω τον ρεπορτερ του ΑΝΤ1 την Κυριακη που εκανε (και καλα) ρεπορταζ απο το Κεντρο επιχειρησεων πολιτικης προστασιας με κουμπωμενο παλτο και τυλιγμενο κασκολ Καλα δεν εχουν καλοριφερ εκει στα υπουργεια; Η μηπως το κεντρο επιχειρησεων ειναι στην αυλη; -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Χθες είχα την απορία αν στη Σουηδία θα παρέλυε το σύμπαν αν η θερμοκρασία φτάσει τους 40 βαθμούς.... (το αντίστοιχο με το χιόνι στη Νότια Ελλάδα)
-
Το κορυφαίο το πρόσεξα κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ της ΝΕΤ νομίζω. Παίρνει ο οπερατέρ μία κυριούλα κάποιας ηλικίας, η οποία προσπαθούσε να βάλει αλυσίδες. Πέραν του γεγονότος οτι δέν είχε καμία ελπίδα να τις βάλει σωστά όπως φαινόταν, προσπαθούσε να τις βάλει και στους πίσω τροχούς ενός νισάν σάνυ του 85!! Και ο οπερατέρ την άφηνε να ταλαιπωρείται...
Όσο για την αντιμετώπιση του καιρού απο την 'κρατική μηχανή', ας μάθουν οι έλληνες πρώτα να σκέπτονται και ύστερα να κατηγορούν για την ανικανότητά τους όποιον πάρει ο χάρος. Σάν πολυ κακομαθημένοι δεν είναι αρκετοί??? -
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Όσο για την αντιμετώπιση του καιρού απο την 'κρατική μηχανή', ας μάθουν οι έλληνες πρώτα να σκέπτονται και ύστερα να κατηγορούν για την ανικανότητά τους όποιον πάρει ο χάρος. Σάν πολυ κακομαθημένοι δεν είναι αρκετοί???
To μικρόφωνο σε οδηγό:
Δημ: Είναι καλός ο δρόμος;
Οδ: Οχι. Εχει χιόνι.
Δημ: Τι μου λέτε;
Οδ: Χάλια μαύρα..που είναι οι εσκαφείς, που είναι το αλάτι, που είναι το κράτος;
Δημ: Αλήθεια έχετε αλυσίδες;
Οδ: Οχι μωρέ δεν έχω! Τι να μου κάνουν, δεν τις έχω ανάγκη!:lol:Πάντα οι άλλοι φταίνε...τα σούργελα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Όσο για την αντιμετώπιση του καιρού απο την 'κρατική μηχανή', ας μάθουν οι έλληνες πρώτα να σκέπτονται και ύστερα να κατηγορούν για την ανικανότητά τους όποιον πάρει ο χάρος. Σάν πολυ κακομαθημένοι δεν είναι αρκετοί???
To μικρόφωνο σε οδηγό:
Δημ: Είναι καλός ο δρόμος;
Οδ: Οχι. Εχει χιόνι.
Δημ: Τι μου λέτε;
Οδ: Χάλια μαύρα..που είναι οι εσκαφείς, που είναι το αλάτι, που είναι το κράτος;
Δημ: Αλήθεια έχετε αλυσίδες;
Οδ: Οχι μωρέ δεν έχω! Τι να μου κάνουν, δεν τις έχω ανάγκη!:lol: :evil:Πάντα οι άλλοι φταίνε...τα σούργελα!
Ποιός βγήκε να σκουπίσει το χιόνι μπροστά στο σπίτι του (άντε πολυκατοικία) για να μη γλιστράνε οι περαστικοί;
Εμείς έχουμε θυρωρό αλλά ούτε αυτός σκούπισε. Πέρασε μόνο ο Δήμος και πέταξε από 100 έως 1000 φορές περισσότερο αλάτι από όσο χρειάζεται. Περπατάμε πάνω σε φτυαριές αλάτι, μη τυχόν και παραπονεθεί κανείς (από αυτούς που δεν σκούπισαν το χιόνι) ότι δεν έριξαν αρκετό.
[b]Αν το πρόστιμο ήταν 500
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
πεστα χρυσοστομε!!! και να ταν μονο εκει...
-
Eλεεινοι και τρισάθλιοι....
Είδα απόψε στις 'ειδήσεις' του μέγα την βασίλισσα του σαρδαμ κ.Ολγα και ενα τσο#λί που και καλά έκανε 'ρεπορταζ'απο τη Κεφαλλονια.
Καλεσμενος και ο Γεν Δ/ντης Διανομης της ΔΕΗ, ενας καθολα σεμνος ανθρωπος και ικανωτατος μηχανικος....Τον ανθρωπο τον λυπηθηκα....
-Ολγα:Ποτε θα εχει ρευμα η Κεφαλλονια κ.Λαθούρη.
-Γενικος:Ηδη το Φισκαρδο εχει και μεχρι το βραδυ θα δωσουμε και στο Αργοστολι.
-Τσο#λί:κ.Γενικε στο Αργοστολι υπαρχει ενας φουρνος 35 χιλιομετρα απο το Αργοστολι και ο κοσμος δεν εχει ψωμι και πάει εκεί αλλα ο φουρναρης δεν τους προλαβαινει όλους...
-Ολγα:Τάκουτε κ.Γενικε??Ποτε θα εχει ρευμα η Κεφαλλονια??
-Γεν.: μα σας....
-Τσο#λί:Ολγα να σου πω οτι μονο το Αργοστολι εχει νερο κι ερχονται οι ανθρωποι με λεκανες και παιρνουν νερο....
-Ολγα:Ποτε κ. Γενικε θα εχει ρευμα η Κεφαλλονια??
-Γενικος:Σας ειπα, προσπαθουν τα....
-Τσο#λι:Και το 93 ειχαν πεσει οι πυλωνες και δεν εβαλαν νεου τυπου αλλα παλαιου τυπου πυλωνες
-Ολγα:Τι εχετε να πειτε κ.Γενικε.Ποτε θα εχει ρευμα η Κεφαλλονια??
-Γενικος:Δεν υπαρχουν παλιου και νεου τυπου κολωνες.
Οσο γαι την αποκατασταση της ζημιας τα συνεργεια μας εργ......
-Ολγα:Καταλαβα.Δεν θελετε να απαντησετε
-Γενικος:Μα προσπαθω να σας.....
-Ολγα:Λυπαμαι δεν εχουμε αλλο χρονο....**Βεβαια για το γεγονος οτι οι ιδιοι οι Κεφαλλονιτες απαιτησαν το 1994 να φυγει ο τοπικος σταθμος της ΔΕΗ κανεις δεν ειπε κουβεντα...
Μεχρι και ο τοτε Γενικος Διευθυντης προσπαθησε να τους πεισει οτι ο σταθμος ηταν προς το συμφερον του νησιου να παραμεινει σε ψυχρη εφεδρεια -ενω ηδη το νησι ειχε συνδεθει με τις απεναντι ακτες- αυτοι ηταν ανενδοτοι.Απο το νομαρχη και το Δημαρχο μεχρι το τελευταιο κατοικο της Κεφαλλονιας.... **
Έλεος με τις "ειδήσεις" των ιδιωτικών καναλιών