-
ημασταν 3 ατομα στο αυτοκινητο μου και ο συνοδηγος μου εκανε βλακειες και χοροπηδουσε...εγω ετρεχα γυρω στα 100km και ενιωθα οτι το αμαξι θα εβγενε απο το δρομο...το παλικαρι δεν ειναι κανενας χοντρος! εγω παντος ενιωσα πολυ ασχημα! το εχει παθει κανεις?
-
ημασταν 3 ατομα στο αυτοκινητο μου και ο συνοδηγος μου εκανε βλακειες και χοροπηδουσε...εγω ετρεχα γυρω στα 100km και ενιωθα οτι το αμαξι θα εβγενε απο το δρομο...το παλικαρι δεν ειναι κανενας χοντρος! εγω παντος ενιωσα πολυ ασχημα! το εχει παθει κανεις?
-
-
Καλημέρα.
Δέν τον κατέβασες κάτω να τον παρατήσεις για τις 'καγκουριές¨που κάνει??
-
Και 70 κιλά να είναι, θα είναι 5% του μικτού βάρους του αυτοκινήτου για ένα μέτριο μικρομεσαίο (1150 κιλά αμάξι, συν 4 άτομα των 70 κιλών).
Οπότε αν το 5% του συνόλου χοροπηδάει, έχεις μεταφορές βάρους που το δικαιολογούν χαλαρά το να νιώθεις έτσι το αμάξι!!
Αν μάλιστα έχεις και μαλακές αναρτήσεις!!! -
Εκτος απο το να τον αφησεις να παει με τα ποδια την επομενη φορα μηπως να κοιταξεις και την φθορα σε ελατηρια και αμορτισερ;
-
Είναι γέλιο, ή είναι γελοίο; . Και, τελοσπάντων, τί δουλειά έχει αυτό το topic στα τεχνικά θέματα;!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Και 70 κιλά να είναι, θα είναι 5% του μικτού βάρους του αυτοκινήτου για ένα μέτριο μικρομεσαίο (1150 κιλά αμάξι, συν 4 άτομα των 70 κιλών).Οπότε αν το 5% του συνόλου χοροπηδάει, έχεις μεταφορές βάρους που το δικαιολογούν χαλαρά το να νιώθεις έτσι το αμάξι!!
Αν μάλιστα έχεις και μαλακές αναρτήσεις!!!To ποσοστό είναι αρκετά μεγαλύτερο γιατί το παιδί σύμφωνα με την υπογραφή του έχει 106 1.4 και ήταν 3 άτομα μέσα.
Άρα ίσως κάτω από 1100 κιλά.BILL33, δεν είναι θέμα κατάστασης της ανάρτησης, αφού και με ολοκαίνουργια αμορτισέρ αυτό γίνεται πολλές φορές.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Είναι γέλιο, ή είναι γελοίο; . Και, τελοσπάντων, τί δουλειά έχει αυτό το topic στα τεχνικά θέματα;!Ενταξει το διορθωσα το topic... δεν ξερουν ολλοι σε αυτο το κοσμο τοσο καλη ορθογραφια οπως εσυ!
Αληθεια που θα το εβαζες εσυ το θεμα εφοσον εχει να κανει με την οδικη συμπεριφορα του αυτοκινητου μου? στα 'στραβα και αναποδα της αυτοκινησης'?
Ευχαριστω παιδια! νιωθω καλυτερα που ειναι κατι φυσικο...οχι δεν τον κατεβασα κατω...καποιες φορες γινομαι πολυ καλος!
-
Πρόκειται πέρι λογικής όσον αφορά τη μετατόπιση βάρους ν'αλλάζει την οδική συμπεριφορά
Καλό είναι να δεχόμαστε υποδείξεις και διορθώσεις είτε για γραμματικά είτε για ορθογραφικά είτε για οτιδήποτε χωρίς νευράκια..
-
Δεν ειναι σπαστικο;;;;;;
Κυριος σε αυτοκινητα με 'μαμα' αναρτιση, ακομα και παιδακι να κανει κατι στο πισω καθησμα νιωθεις το αυτοκινητο να αλλαζει πορεια....Το θεμα ειναι καθαρα στην αναρτιση η οποια -λογο μετατοπισης βαρους-φορτιζετε και αποφορτιζετε, οπως οταν περναμε απο διαδοχικες κοκοτεχνιες στο οδοστρομα.
3 λυσεις υπαρχουν
-υπερ ψαγμενη αναρτιση
-παιδακι δεμενο στο καθισματακι του
-ο παπ...ας που χωροπιδαει να παρει ταξι.....το χειροτερο ειναι οταν οδιγεις το S-Class του αφεντικου, με το αφεντικο διπλα να μιλαει στα κινητα του και καποια στιγμη εκει που μιλαει πολυ ηρεμα...να αρχησει να φωναζει.....
-
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
..........BILL33, δεν είναι θέμα κατάστασης της ανάρτησης, αφού και με ολοκαίνουργια αμορτισέρ αυτό γίνεται πολλές φορές.
Αλέξη δεν μου εχει τυχει να χοροπηδα στο αμαξι καποιος επιβατης και ετσι δεν ηξερα οτι μπορει να επηρεαζει με αυτο τον τροπο την αναρτηση .Παντως για τιμωρια θα τον εστελνα με το κτελ την επομενη φορα .
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πρόκειται πέρι λογικής όσον αφορά τη μετατόπιση βάρους ν'αλλάζει την οδική συμπεριφοράΚαλό είναι να δεχόμαστε υποδείξεις και διορθώσεις είτε για γραμματικά είτε για ορθογραφικά είτε για οτιδήποτε χωρίς νευράκια..
Ενταξει γενικα πρεπει να δεχομαστε υποδείξεις και διορθώσεις...ομως τι υποδειξεις να δεκτω απο ενα ατομο που εχει 2 εβδομαδες στο forum και με κατακρινει δημοσια για κατι που ΔΕΝ αλλαζει απο την μια στιγμη στην αλλη και μαλιστα βγαινει off τοpic ενω θα μπορουσε να το πει με PM και εχει και ΕΝΤΕΛΩΣ αδικο για το δευτερο σχολειο!
Δεν θεωρω οτι κανω σοβαρα ορθογραφικα λαθη...κανω? -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
το χειροτερο ειναι οταν οδιγεις το S-Class του αφεντικου, με το αφεντικο διπλα να μιλαει στα κινητα του και καποια στιγμη εκει που μιλαει πολυ ηρεμα...να αρχησει να φωναζει.....Βρε ας μου δώσει κάποιος μια S-class και ας χωροπηδάει μέσα στο αυτοκίνητο. Στο κάτω κάτω αν έχει και αερανάρτηση δε θα καταλαβαίνει τίποτα το αμάξι. Σε συνδυασμό μάλιστα με ένα ζευγάρι από ωτοασπίδες είσαι μια χαρά.
-
Ο χρήστης Lefteris25 έγραψε:
Πρόκειται πέρι λογικής όσον αφορά τη μετατόπιση βάρους ν'αλλάζει την οδική συμπεριφορά
Καλό είναι να δεχόμαστε υποδείξεις και διορθώσεις είτε για γραμματικά είτε για ορθογραφικά είτε για οτιδήποτε χωρίς νευράκια..
Ενταξει γενικα πρεπει να δεχομαστε υποδείξεις και διορθώσεις...ομως τι υποδειξεις να δεκτω απο ενα ατομο που εχει 2 εβδομαδες στο forum και με κατακρινει δημοσια για κατι που ΔΕΝ αλλαζει απο την μια στιγμη στην αλλη και μαλιστα βγαινει off τοpic ενω θα μπορουσε να το πει με PM και εχει και ΕΝΤΕΛΩΣ αδικο για το δευτερο σχολειο!
Δεν θεωρω οτι κανω σοβαρα ορθογραφικα λαθη...κανω?Δηλαδή αν ήμουν δύο χρόνια στο forum, τα λάθη σου (που συνεχίζονται ) θα τα δεχόσουν περισσότερο ευγενικά; Αγοράζω 20 χρόνια και 5 μήνες τους Τροχούς, αυτό μήπως με 'ανεβάζει' λίγο στην υπόληψή σου; Σε κατακρίνω δημόσια είπες; Ε καλά, δεν βγήκα και στις ειδήσεις να το καταγγείλω . Η ελληνική γλώσσα (γραπτή και προφορική) εξ' άλλου περνάει δύσκολες στιγμές στις μέρες μας και δεν φταις, φυσικά, εσύ ... Και σε διορθώνω: είμαι περίπου 45 ημέρες στο forum .
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Δεν θεωρω οτι κανω σοβαρα ορθογραφικα λαθη...κανω?Δηλαδή αν ήμουν δύο χρόνια στο forum, τα λάθη σου (που συνεχίζονται ) θα τα δεχόσουν περισσότερο ευγενικά; Αγοράζω 20 χρόνια και 5 μήνες τους Τροχούς, αυτό μήπως με 'ανεβάζει' λίγο στην υπόληψή σου; Σε κατακρίνω δημόσια είπες; Ε καλά, δεν βγήκα και στις ειδήσεις να το καταγγείλω . Η ελληνική γλώσσα (γραπτή και προφορική) εξ' άλλου περνάει δύσκολες στιγμές στις μέρες μας και δεν φταις, φυσικά, εσύ ... Και σε διορθώνω: είμαι περίπου 45 ημέρες στο forum .
Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσο θέμα! ? !
Εξάλλου δεν είναι ούτε ο 1ος ούτε ο τελευταίος που έκανε εν αγνοία του οθρογραφικό λάθος.Λες,άμα το ήξερε να το έγραφε λάθος;Χαλαρώστε.
Πολύς χαμός για το τίποτα,ρε παιδιά... (κατ'εμέ) -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσο θέμα! ? !
Εξάλλου δεν είναι ούτε ο 1ος ούτε ο τελευταίος που έκανε εν αγνοία του οθρογραφικό λάθος.Λες,άμα το ήξερε να το έγραφε λάθος;Χαλαρώστε.
Πολύς χαμός για το τίποτα,ρε παιδιά... (κατ'εμέ)Φίλε μου, συμφωνώ απόλυτα (και, όπως προείπα, δεν είναι υπεύθυνος ο κάθε ανορθόγραφος συγγραφέας για τα όποια λάθη του...), απλά εκφράσεις του στυλ 'υποδείξεις από το άτομο αυτό', ή λογικές όπως, αυτός είναι 'φρέσκος' στο forum (άρα, δεν δικαιούται δια να εκφράζει τις απόψεις/παρατηρήσεις του ) μ' εκνευρίζουν λιγάκι και, τελοσπάντων, τέτοιες προσωπικές νύξεις χρήζουν, πιστεύω, απάντησης ...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
το χειροτερο ειναι οταν οδιγεις το S-Class του αφεντικου, με το αφεντικο διπλα να μιλαει στα κινητα του και καποια στιγμη εκει που μιλαει πολυ ηρεμα...να αρχησει να φωναζει.....
Βρε ας μου δώσει κάποιος μια S-class και ας χωροπηδάει μέσα στο αυτοκίνητο. Στο κάτω κάτω αν έχει και αερανάρτηση δε θα καταλαβαίνει τίποτα το αμάξι. Σε συνδυασμό μάλιστα με ένα ζευγάρι από ωτοασπίδες είσαι μια χαρά.
Ενα S-Class Long ειναι.
Σαν να οδιγεις μεγαλη και αναπαυτικη πολυθρονα ειναι.
Και με την Airmatic-DC δεν καταλαβαινεις σχεδον τιποτα.
και με την τετρακινηση, ξεφτυληζεις πολλυ κοσμο σε στροφες.... -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Δηλαδή αν ήμουν δύο χρόνια στο forum, τα λάθη σου (που συνεχίζονται ) θα τα δεχόσουν περισσότερο ευγενικά; Αγοράζω 20 χρόνια και 5 μήνες τους Τροχούς, αυτό μήπως με 'ανεβάζει' λίγο στην υπόληψή σου; Σε κατακρίνω δημόσια είπες; Ε καλά, δεν βγήκα και στις ειδήσεις να το καταγγείλω . Η ελληνική γλώσσα (γραπτή και προφορική) εξ' άλλου περνάει δύσκολες στιγμές στις μέρες μας και δεν φταις, φυσικά, εσύ ... Και σε διορθώνω: είμαι περίπου 45 ημέρες στο forum .Φιλε μου δεν εχει να κανει ποσο καιρο διαβαζεις το περιοδικο...
Το οτι με 'παρατηρησες' για την ορθογραφια μου εν μερη καλα εκανες!
ομως υπαρχει και το PM (Personal Message) ετσι δεν βγενεις ουτε OFF TOPIC ουτε με φερνεις σε ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ να εξηγησω δημοσια γιατι
κανω ορθογραφικα λαθη! επισεις θα σου πω οτι εχω ποσταρει στο σωστο μερος γιατι οπως βλεπεις δεν εχει κανει παρατηρηση καποιος moderator.Γιαυτο και ΜΟΝΟ για αυτο το λογο σε 'παρατηρησα' ως νεος...
Εξαλου και εγω νεος ειμαι σε σχεση με καποια αλλα ατομα εδω...
ΕΕΕεε ειναι γελoio!